Paalun pohja säätö hiilihapolliselle betonille: valokuva, video

Ilmastetun betonin rakenteiden pystyttämiseen liittyvä tekniikka on useita ominaisuuksia.

Pohjavesi deformoituu ja tuhoaa talon perusta. Maaperän löystyminen, se antaa maaperän kaatumaan ja kylmällä säällä maa kyllästyy veden jäädyttämillä ja sen pullistuminen antaa perusta muodonmuutoksen.

Rakennuksen turvallisuuden vuoksi hiilihapotettu betoni on pystytetty hiekkakiven pohjaan, joka vaatii teknistä tietämystä, vivahteita ja ominaisuuksia yleensä.

Paalupaikka on tontit, jotka upotetaan maahan 1,5 - 3 m alle jäätymisaste. Tukien yhdistämiseksi kokonaisuuteen niiden vakauden ja kestävyyden vuoksi käytetään grilli- tai kaakelointimekanismia.

Valmistamalla tekniikka, tämä mekanismi voidaan luokitella monoliittinen betonivalun vahvistettu teippi, betonielementtien kiskon ja yhdistetty versio - tehdasvalmisteiset monoliitti.

Hiomakoneet voivat vaihdella asemastaan ​​maanpinnan yläpuolella. Suuri näkymä on suunniteltu jakamaan kuorma raken- teesta grillauksen kautta syviin kerroksiin; matala - kuorman osittainen absorptio, kun sitä tuetaan maahan.

Yksityisille rakennuksille on suositeltavaa asettaa paalun grillausvaihtoehto monoliittisen liitosliuskan avulla, mikä lisää talorakenteen kestävyyttä.

Tapaukset sen käytöstä:

 • Rakenne löysällä tai kostealla maaperällä, jolla on pieni vastustuskyky;
 • Rakentaminen jyrkälle rinteelle;
 • Jäätyminen alle 1,5 m;
 • Kehyskestävän talon rakentaminen, joka tarvitsee tukea sen sarakkeita alhaalta pinoilla;
 • Nauhateollisuuden leveys on 50 cm.

Hyödyt ja haitat paalun grilli-pohja

Usein tämä vaihtoehto on ainoa vaihtoehto hiilihapotetulle materiaalille ja muille kevyille rakennusmateriaaleille. Tämä on todellinen pelastus turpeen maaperässä ja viinirypäleissä.

Kätevästi tämä järjestely metsissä, jolla on haluttomuus leikata paljon puita. Rostverk auttaa vähentämään lattian lämpöhäviötä. Oikea valinta paaluilla voit asentaa ne itse.

Merkittävin haitta - ei ole mahdollista järjestää kellarissa. Grillausnauhan välisen ontelon on täytettävä hiekalla, ja nämä ovat rahoituskuluja ja työvoimakustannuksia.

Pino-grilliin perustuva järjestely

Kaasusementtirungolle on tehty paalunkiillotusperustan asennus ulkoseinärakenteille ja väliseinille. Paalujen sijainti - kulmat ja seinien välissä 1,5 - 2 m askel.

Jokainen jalka olettaa osittaisen kokonaiskuorman riippuen:

 • Lattiat kotona;
 • Katon muoto ja sen valmistuksen materiaali;
 • Tuulikuormitus;
 • Lumikuorma;
 • Huonekalujen painot talossa.

Pallojen yläosa yhdistetään betonin nauhaan.

Tukityypit

Paalun perusmuunnelmat eroavat hyvin vähän valmistuksen prosessissa: teräksestä, puusta tai betonista valmistetut sauvat upotetaan maaperään eri tavoin.

Ajomallissa erikoistuneiden rakennuslaitteiden avulla ne ohjaavat tukia maahan. Suurten paksumpien kerrosten kohdalla käytetään yhteensä enintään 10 metrin pituisia komposiittipinoja.

Onttoja asbestisementtiputkia tai teräsrakenteita voidaan käyttää porareikiin. Niiden vahvuus saavutetaan betonin vahvistamisella ja kaatamalla.

Ruuvirakenteet perustuvat putoihin, joissa on hitsatut metalliruuvi- levyt. Pohjatangon päällä on kartiomainen kärki vastuksen vähentämiseksi asennuksen aikana.

Ruuvit tehdään erikoislaitteilla tai käsin ylimääräisten reikien tai hitsatun lujittavan saranoineen.

Pehmustettu versio vaatii esiporausreikiä. Lisäksi asbestisementtinauha on "täytetty" betonilla ilman vahvistusvyöä, jossa käytetään ei-rasitettua tai rasitettua vahviketta.

Edut ovat edullisia ja helppo asentaa. Haittapuolena on tuotteen laadun teknisen valvonnan puuttuminen.

Tukit tukkeutuvat paalukuljettajan tai tärinänvaimentimen avulla. Taloudelliselta kannalta kannattavampi on putkimaiset kannat, joissa on vahvistetut betonirenkaat, joilla on suurempi kantavuus.

Tukien määrän ja koon laskeminen

On suositeltavaa tutkia alueen geologisia ominaisuuksia asettamaan maaperän parametrit, pohjaveden syvyys ja kiinteän kerroksen sijainti tuella.

Laskettaessa kuormitustekijöitä ja kestävän kerroksen koostumusta voidaan määrittää betoniliuskan parametrit ja tukien koko sekä valita monoliittinen tai lohkoryhmä.

Tukien pystyttäminen

Valmistuksen tekniikka on yksinkertainen ja se sisältää seuraavat vaiheet.

Ensinnäkin tontti on merkitty ja kuopat porataan. Hiilihapollisen betonirakenteen rajapinnan on oltava korkeintaan 2,5 m, jotta rakenne ei taipuisi ja seinät eivät taipuisi.

Poraus suoritetaan käsiporakoneella 8 metrin syvyydelle ja halkaisijaltaan noin 20 cm. Pallojen suojaamiseksi tuhoamiselta kaivoon lasketaan ruberoidimateriaalia.

Jotta voisit tutustua tarkemmin pinoalustan rakentamisjärjestykseen, katsele videota:

Talonrakentaminen alkaa sen jälkeen, kun hiilihapotettu betoni on kokonaan kuivunut, tavallinen odotusaika on kuukausi.

Hiilihapollisen betonin suosio

Solukerrakenteen suosio kasvaa yksinkertaisen rakenteen ja helppouden takia. Pienellä painolla ja suurella äänenvoimakkuudella itsenäinen työskentely on mahdollista. Hiilihapollisen betonin rakenteen kustannukset ovat pienemmät kuin tiili- tai hiekkarakenteiden rakentaminen.

Vaatii vähemmän laasti betonilohkojen asettamiselle. Rakennuksen päätyttyä vaaditaan suurta materiaalikapasiteettia johtuen seinäpäällysteestä. Tällaisen rakenteen käyttöikä on hyvin pitkä.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Palo-grilli-pohja hiilihapollisen betonin taloon

Ruuvattujen paalujen perustaminen on grillimassa epätasainen ratkaisu hiilihapotettujen talojen rakentamiseen, mutta on tapauksia, joissa se on yksinkertaisesti välttämätöntä. Tässä artikkelissa kerrotaan pihdeistä, grillauksista, tämän tyyppisten säätiöiden käytöstä ja niiden rakentamisprosessista.

Ensinnäkin hyvin sijoitettu pohjavesi voi löystyä (laajentaa) talteenottavaa maaperää, mikä osaltaan vaikuttaa matalien pohjien kaventamiseen ja puristamiseen. Tällaiset prosessit aiheuttavat tarpeettomia pistekuormituksia, joiden vuoksi halkeamia voi muodostua hiutaloitua betonia.

Talvella märkä maa jäätyy tarpeeksi syvälle, kallistuu ja johtaa myös rakennuksen fyysisiin muodonmuutoksiin. Tällaisissa olosuhteissa on suositeltavaa sijoittaa pölkkityyppinen säätö, jonka takia rakenteellisten vaurioiden todennäköisyys vähenee huomattavasti.

On syytä huomata, että monet kehittäjät valittavat usein paalusäätiöistä, sillä talven jälkeen jotkut paalut nousevat useita senttimetrejä, rikkovat säätiön tasoa. Syynä tähän ilmiöön on, että jäädytetyt maat rullat (tikkuja) virroille ja pakkasen voimat työntävät ne ylhäältä. Tämä poistuminen tapahtuu yleensä, kun taloa ei ole vielä rakennettu.

Tällaisten ongelmien ratkaisua pidetään paalun pohjan laajentamisena, esimerkiksi Tise-kasa. Ratkaisu on myös säätiön ja laatikoiden rakentaminen lämpimässä kaudella. Eli he rakensivat perustan, jossa oli grillata, odotti 28 päivää ja pystyttivät laatikon. Talon seinät painostavat paaluja estäen niiden työntämistä ulos.

Pile-grillage foundation -rakennustekniikka

Käyttöolosuhteet ja -ominaisuudet

Tällaisen säätiön perustus koostuu paalujen tukipylväistä, jotka on haudattu 2-3 metriä maahan. Uppoumamäärät riippuvat maaperän jäädyttämisen horisontista, paalujen on oltava noin 0,5 metriä tämän viivan alapuolella, ja tukirakenteiden yhdistämiseksi ja perustusjärjestelmän vakauden parantamiseksi rakennetaan grillata.

Grillit luokitellaan valmistusmenetelmän kriteerin mukaisesti seuraaviin tyyppeihin:

 1. Monoliittiset, jotka ovat kiinteitä vahvistettua nauhaa;
 2. Valmistetut, koottuna vahvistetuista betonipalkkeista;
 3. Precast-monoliitti (kahden edellisen tyypin yhdistelmä).

Myös grillierot eroavat parametrin sijainnista maaperän yläpuolella. Korkeat kääntävät rakennuksen fyysisen kuorman tukien läpi syvemmälle maapallon horisonttiin, kun taas alhaiset osittain ottavat sen itsestään.

Yksityisten hiilihapotettujen talojen rakentamiseen on optimaalinen käyttää paaluhiilityyppistä perustusta monoliittisella vahvistetulla teipillä. Tämä muotoilu on kestävin ja kestävä.

Palo-grilli-pohjaisten rakennusten rakentaminen on erityisen tärkeää seuraavissa tapauksissa:

 1. Likaisuus ja korkea maaperän kosteus;
 2. Jyrkillä rinteillä;
 3. Maalla, jonka syvyys on yli 1,5 metriä;
 4. Rakennettaessa runko-paneelirakennuksia;

Rakenteiden ominaisuudet

Sukelluksille on useita tyyppejä ja vaihtoehtoja:

 • Ruuvi. Tällaiset kannattimet on valmistettu metalliputkista, joissa on ruuvi-nauhat. Metaattisesti nämä paalut ovat valtavia ruuveja, jotka ruuvataan maaperään erikoislaitteilla. Tukien asentamisen jälkeen betoni kaadetaan kunkin reikään aikaisemmin. Tämä menetelmä on erittäin luotettava, mutta vaatii huomattavia taloudellisia ja työvoimakustannuksia.
 • Ramming. Tällöin tarvitaan reikien alustavaa porausta. M200-betonia kaadetaan asbestisementtitankoihin, käytetään raudoitusta. Tämä menetelmä on edullisempi, mutta jatkuva laadunvalvonta on tarpeen.
 • Tylsää. Tavallisista painetuista kilpailuista tässä suoritusmuodossa käytetään valmiita betoniteräksiä tai putkia.
 • Odotuksiin. Eri muotoisia valmiita paaluilla varustettuja erikoisrakennustöitä. Paras tyyppikanta - putkimaiset paalut, joissa on vahvistetut betonirenkaat.

Pienten yksityisten talojen rakentamisessa on parasta käyttää tylsää tai ruuvaamalla paaluja.

Kierrä paalut

Ramming paalut

Betonipallot

grillage

Kyseinen paikoista, jotka sijaitsevat maanpinnan yläpuolella, on sidottu jäykällä teräsbetonilla, minkä jälkeen muodostuu yhtenäinen pohjarakenne. Rostverk on välttämätön fyysisten kuormien tasaiselle jakaudelle ja tietenkin kykyyn rakentaa hiilihapotettuja betoniseiniä.

Rostverk voi olla:

 1. Monoliittiset tai esivalmistetut;
 2. Ripustettu, maahan tai osittain upotettu;
 3. Valmistettu palkkeista tai kiinteistä laatoista.

Ilmastetun betoniteollisuuden perustuksen laskeminen

Alkuvaiheen suunnitteluvaihe käsittää sivuston tarkastuksen ja arvioinnin. Geologinen rakenne, maaperän tyyppi, pohjavesi on otettu huomioon. Tämän menetelmän päätavoitteena on selvittää maaperän kestävyyden aste ja sen kantavuus.

Seuraavassa vaiheessa on tarpeen laskea pystysuora kuorma tulevassa rakennuksessa. Se on useiden eri komponenttien summa, joista:

 • Rakennuksen paino (grilli, seinät, eristys, katto jne.);
 • Lumipeitteen potentiaalin paino;
 • Käytettyjen kalusteiden ja viestintävälineiden paino.

Lisäksi lasketaan paalun perustan perusosa. Aikaisemmin saavutettu kuormitus, jonka marginaali on 20%, jaetaan maaperän kestävyyden indikaattorilla. On suositeltavaa antaa kaikki edellä mainitut laskelmat ammattimaiseen insinööriin.

Vertailualueen perusteella selvitä grillauksen ja paalujen poikkileikkauksen mittasuhteet sekä tarvittava määrä tukipylväitä.

Pallot ovat yleensä linjassa pitkin kehää yhdellä rivillä, mutta jos grillaus on pidempi, voi olla tarpeen asentaa paalut useisiin riveihin.

Paalun ja paalunpohjan perustusten asennus

Ensin sinun on valmisteltava kaikki paalut ulkoisten ja sisäisten seinien alla sekä vahvistus, mikäli rakenne vaatii. Grillaus keskimääräinen korkeus on 0,3-0,4 m, leveys - 0,3-0,6 m.

Suoraan asennukseen sisältyy myös seuraavat vaiheet:

 1. Sivuston valmistus ja merkitseminen. Ensinnäkin kasvava kerros poistetaan syvyyteen 0,4 - 0,5 m, ja pinta tasoitetaan. Seuraava on kulmien merkintä, ulko- ja sisäseinien ääriviivat. Tarrat on tehty paikoissa, joissa on paaluja.
 2. Porausreiät. Se toteutetaan sopivan tekniikan avulla; manuaalisen porauksen käyttö on mahdollista.
 3. Paalujen asennus. Asbestisementtiputket tai muut kotelot sijoitetaan kaivoihin, sisäänrakennettu vahvike häkkiin, jota seuraa ontelon kaataminen betonilla.
 4. Asennuksen grillata. Kun asennetut paalut hankkivat riittävän lujuuden ja kestävyyden, tukien väliset raot ovat täynnä hiekkaa ja särkynyttä. Aseta sitten muottipaneelit, mieti järjestelmää veden syöttämiseksi ja poistamiseksi, sähkönsyöttöjärjestelmästä.
 5. Sitten seuraa vedenpitävyysprosessia rullalevyjen avulla, johon on asennettu lujitushäkki, joka on yhdistetty paalujen ytimiin. Betoniseos kaadetaan ja myöhemmin muotti poistetaan. Viimeisessä vaiheessa hiekka poistetaan.

Jos hiekkaa ei täytetä, talviaikaan betonikaistaleen pohjaa painetaan voimakkaasti maaperällä, joka on laajentunut kylmän vaikutuksen alaisena. Höyrytöiden hävittäminen ja paalujen repeäminen voi tapahtua, joten asennustekniikkaa on noudatettava täydellisesti.

Paalun pohja ilmastetun betonin taloon - ruuvi ja ruuvaustyö

Rakennuksen tärkein rakenneosa on perusta. Sitä pidetään koko rakennuksen perustaksi, eikä sitä saa korvata tai jälleenrakentaa, kuten katto ja seinät. Heikko perusta johtaa halkeiluun, vinoihin aukkoihin, hätätilanteeseen tai talon tuhoamiseen, ja liian voimakas rakenne johtaa tarpeettomiin kustannuksiin. Tukirakenteen on oltava vahva ja luotettava, teknisesti järkevä ja taloudellisesti motivoitunut. Tässä tapauksessa talo kestää pitkään eikä aiheuta ongelmia omistajalleen.

Höyrykarkaistu talo: mitä etsiä

Itsensä avulla hiilihapotetulla betonilla on heikko taivutuskuormitus, se on altis muotoutumiselle ja sillä on tietty epävakausaste. Siksi rakennettaessa taloa höyrykarkaistusta betonilohkosta perustus on valittava erityisen huolellisesti ottaen huomioon talon olosuhteet ja talon korkeus, sen sijaan, että rakennuksen paino kevennetään betoni- ja kiviseinien tasalle.

Pohjalla asetetun ilmastetun betonin seinät:

 • raudoitetuista monoliittisista laatoista;
 • teräsbetoni;
 • Kasa lujitetulla grillatauksella.

Epämiellyttävän yllätyksen välttämiseksi rakennustyömaalla on tarpeen määrittää maaperäolosuhteet, analysoida pohjavesien kausiluontoisuus ja maaperän massan jäädyttämisen syvyys sekä suorittaa tiettyjä laskelmia. Kussakin tapauksessa tehdään yksilöllinen analyysi ja kehitetään luonnosperusta erityisvaatimuksille.

Valitettavasti vähäiset rakennukset kärsivät usein vääristä maanalaisista rakenteista, jotka vastaavat kuorman jakamisesta talosta maahan.

Suunnittelu- ja projektiasiakirjojen valmistelu tulee antaa suunnittelijalle, eikä luottaa "asiantuntijoiden" tai oman kokemuksenne antamiseen. Muussa tapauksessa itsenäisten johtopäätösten tulos voi olla valitettavaa.

Pile-pohja

Useimmiten talot, jotka on valmistettu höyrystetystä betonista läheisillä pohjavesivarastoilla sijaitsevilla paikoilla, on asennettu tylsyillä tai ruuveilla, jotka sitovat ne yhteen monoliittisella grillatahalla. Ne eroavat sarakerakenteista:

 • mitat - halkaisija on pienempi ja pituus on suurempi;
 • valmistusmateriaali;
 • asennusmenetelmällä.

Paaluperustukset asetetaan syvemmälle kuin rakennusalueella rekisteröidyn maaperän jäädytysasteen enimmäisindeksi.

Perustan ominaisuudet ruuveilla

Alueilla, joilla on monimutkaisia ​​maaperäalueita (heilua, heikosti kuljettavia ja karsittavia), on suositeltavaa rakentaa ilmastoitu betoni talo ruuveilla. Ne asennetaan myös pysähtymisolosuhteissa ja pintarakenteiden asennuksen aikana.

Alalattian metallipinoilla on hitsattu terät tai käämit, jotka helpottavat putken ruuvaamista maahan ja varmistavat niiden kantavuuden lisäämisen. Tällöin kierteiset siivet suorittavat ankkurin tehtävän, joka on kiinnitetty voimakkaaseen maakerrokseen.

Tekniset aukot on sijoitettu putkien yläosaan, ja ne voidaan asentaa myöhemmin tai asentaa myöhemmin. Alapuolella on hieman syvennystä (korkeintaan 2 m), jolloin paalut voidaan ruuvattua itsenäisesti käyttämällä 2-3 apulaista lisälaitteiden avulla. Suuremmalla syvyydellä tarvitaan erityisiä rakennustarvikkeita.

Asennuksen jälkeen paalun ontelo täytetään betonilla. Rakenteen vahvistamisen lisäksi se suojaa metalliputkien sisäpintaa korroosioprosessien vaikutuksilta.

Ruuvien paaluille niiden syvyyden koon määrittämisessä on otettava huomioon:

 • terän pituus;
 • maaperän jäädytys;
 • maaperän vahvan laakerikerroksen syvyys.

On huomattava, että ruuvien paaluissa on oltava vähintään 300 mm tiheässä tukimateriaalikerroksessa. Ruuvattaessa pystysuuntaisia ​​poikkeamia tulee tarkkailla mittauslaitteilla, rakennustasolla tai yksinkertaisella linjalinjalla. Älä unohda, että jopa pieni esijännitys voi johtaa ruuviputkien poistamiseen ja niiden uudelleenasentamiseen, mutta muussa paikassa.

Ruuvipillojen etuna on:

 • rakentamisen nopeus;
 • korkea kantavuus;
 • rakenteen suhteellinen puhtaus;
 • Paras ratkaisu, kun ero maiseman korkeuksissa.

Porakoneiden perustan ominaisuudet

Rakentamisen lisäksi huonokuntoisten betonipintojen ruuveilla on mahdollisuus asentaa rakennuksia ja tylsistyneitä paaluja. Niitä käytetään laajalti epätasaisilla alueilla, samoin kuin huomattavan syvyyteen maaperän jäädyttämisestä.

Yksityisen rakenteen alapuolella sijaitsevat kuopat porataan yleensä käsin käyttämällä rakennusporaa. Sen säädettävä pituus puomi mahdollistaa sisennykset jopa 5 metriä, ja joissakin tapauksissa enemmän. Moderni työkalu on kykenevä tekemään laajennuksia kunkin kuopan alaosaan voidakseen suorittaa tukipaneeleja.

Muotti on tehty kattomateriaalista, halkaisijan mukaan, joka vastaa paalun kokoa ja pituus - 20-30 cm enemmän kuin syvennyksen syvyys. "Putki" asetetaan poratulle syvennykselle ja asetetaan yksinkertaisen muodon vahvistuskoteloon, jonka koko valitaan tulevan grillauksen korkeuden mukaan.

Nyrkkeitä paaluja, joissa ei ole vahvistusta, ei saa asentaa vaakatasossa tai vaakatasossa liikkuville maille. Ne kykenevät kestämään vain aksiaalikuormat, koska ne eivät kestä kipu, venytys tai sivuttaisvoimat.

Viimeisessä vaiheessa kaivoon kaadetaan betoniliuosta tiivistämällä seos täryttimiin. Betonin lopullisen kovettumisen jälkeen käynnistetään monoliittisen perustuksen asentaminen, johon hiilihapotettu betonilohko myöhemmin asetetaan.

grillage

Erikseen asennettujen paalujen maadoitusosat tai kärjet sidotaan kiinteästi jäykistetyllä raudoituksella. Tällöin ilmestyy yksi, yhtenäinen perusrakenne. Grillityön päätehtävä on pysyvien ja tilapäisten kuormien yhtenäinen jakautuminen sekä seinien rakentamisen mahdollisuus.

Vyöt voidaan suorittaa:

 • monoliitti tai joukkue;
 • palkkien tai kiinteiden levyjen muodossa;
 • roikkuu, maahan tai upotettu.

Monoliittisen grillatauksen rakentamisessa käytetään muottirakennetta ja vahvistusta asennetaan epäonnistumatta, mikä liittyy paalujen päästöihin tai sen metallivinkkejä.

Ilmastetun betonin talo ruuveilla

Talot ruuvipuristimilla hiutaloitua betonia

Yksityisasuntojen kukoistus ajallamme on saavuttanut suuren mittakaavan. Tämä edesauttaa tätä ja maan liikevaihdon kasvua, koska ne siirtyvät ryhmästä toiseen, samoin kuin rakennusten lohkoelementtien tuotantoteknologian kehittäminen. Erityinen paikka on talot, joissa on hiilihapotettua betonia. Tarkastellaan tällaisten rakennusten perusmuotoja, niiden ominaisuuksia, haittoja ja etuja.

Höyrytettyjen betonipohjien perustatyypit

Rakennusseinälohkot ovat erillisiä elementtejä, joilla on säännöllinen suuntaissuuntainen geometrinen muoto. Osien lineaariset mitat voivat olla erilaisia, koska ulko- ja sisäseinämät ovat erillisiä materiaaleja. Hiilihapattujen betonilohkojen yleisesti tunnustetut edut ovat suhteellisen pienempi massa, jolla on riittävän suuret lujuusominaisuudet.

Rakennuksen alhainen paino on rakennettu siten, että kevyet emäkset voidaan valmistaa vedystä kyllästetyistä elementeistä taloja varten. Yleisimmät heistä saivat seuraavanlaisia ​​säätiöitä:

 • Teräsbetoni;
 • Pile-pohja:

Hiilihapotettujen talojen talonrakenne

 1. ramming-betoni;
 2. ajoneuvoissa käytettävät paalut;
 3. ruuveilla;
 4. nukka-rostverkovy.
sisältöön ↑

Kaistaleen pohja ilmastetun betonin taloon

Melko yleinen tyyppi, joka vaatii pitkää valmistusprosessia, on nauha-tyyppinen pohja, jossa on vaihtelevia tunkeutumisasteita. Valmistusta varten on tarpeen suorittaa useita yksittäisiä rakennustoimintoja - merkitseminen, ruoppaus teipin sisällä, muottien tekeminen, lujitushihna, betonin valmistus ja maaperän ontelon täyttäminen sen kanssa pitempään pitäen pohjaa ilman kuormaa, kunnes se saa suurimman lujuuden.

Pohja nauha tyyppi hiilihapollisen betonin talon alla

Asennustekniikka vaatii runsaasti manuaalia ja rahaa. On paljon kalliimpaa rakentaa jokin rakennus liuskan pohjaan kuin rakentaa talo lohkojen paaluilla. Tilapäisillä kustannuksilla vahvistettu betonirakenne on pystytetty useita kertoja pitempään. Samanaikaisesti, yksinkertaisten sääntöjen ja asennustekniikan mukaisesti, ruuveilla tapahtuvien lohkojen kotelo toimii yhtä hyvin kuin nauhalevyssä, varsinkin jos rakentamisalueella on ongelmallisia lävistys- tai märkäjäitä.

Mitkä ovat paalut

Talojen asentamiseksi lohkoilta käytetään kaikkia kolmen tyyppisiä paaluja, jotka ovat käyttökelpoisia, porattuja ja ruuveja. Ensimmäiset edellyttävät erikoistuneiden rakennuslaitteiden käyttöä ja rakennuksen rakentamispaikan lähellä olevan työn puutetta. Nämä näkökohdat rajoittavat merkittävästi niiden käyttöä yksityisissä asuntorakentamisessa.

Höyrytettyä betonia käsittelevää taloutta valmistetaan myös erilaisilla mekanismeilla. Lisäksi on tarpeen irrottaa suuria määriä maata syvennysten kaivamiseksi. Betonipilarien vahvistamiseksi on välttämätöntä valmistaa muottirakennuksia, lujittavaa kehystä, betonia, joka ei myöskään edistä tämäntyyppisen tuen laajamittaista käyttöä.

Paalun pohja ilmastetun betonin taloon

Toisin kuin aikaisemmat lajit, ruuvipallot voidaan asentaa työpäiväksi kolme tai neljä työntekijää. Ainoastaan ​​asentamalla höyrybetonin talon ruuvaus pohjalle vaikeissa maissa, on joskus tarpeen käyttää erityisiä porauslautoja tukien ruuvaamiseen. Rakenteen pohjan kovettaminen telineiden päissä on yhteinen putki, jota kutsutaan grillageeksi. Pidämme kiinni terästukien asennustekniikan kuvauksesta.

Ruuvien paalujen asentaminen grillauksella

Jos päätät rakentaa ilmastetun betonin talon ruuvipolleihin, sinun on aloitettava merkitsemällä sivusto. Tulevien seinien ympärysmitta määrittelee tukien asennuspaikan. Ne sijaitsevat ulkoisten ja sisäisten vertikaalisten rakenteiden alla 1,5-2 metrin askelin.

Ruuvipalloja voi ostaa erikoistuneilla rakennusmarkkinoilla tai valmistaa itsenäisesti. Tukien pituuden määrittämiseksi on tarpeen tehdä geologisia tutkimuksia työn alueella tai käyttää tietoja erikoistuneista organisaatioista. Suuri apu voi tarjota ja naapurit, ovat jo rakentaneet talon.

Toimituksen jälkeen voit aloittaa ruuvipillojen asentamisen. Ne asennetaan pystysuoraan terät alaspäin ja haudataan pyörimällä maahan. On tärkeää seurata jatkuvasti oikeaa asentoa rakennuksen magneettisella tasolla tai luodilla. Asennettaessa ruuvi-pohja, yleensä kaksi henkilöä pyörittää putkea terillä, yksi tai kaksi säätöä ja ohjaa sitä. Ohjausta varten käytetään suorakaiteen muotoisia tai pyöreitä teräsputkia, joiden pituus on 2-3 metriä.

Jotta rakennetun ilmastetun betonikokoonpanon, joka on kaivosperusta, pitää mielenkiinnolla omistajiaan pitkään eikä aiheuta ongelmia, rakennuksen perustus on tehtävä tekniikan mukaisesti. Jopa pienintä poikkeamaa halutusta pystysuorasta voi johtaa rakennuksen pohjan virheelliseen toimintaan. Kierrä ruuvipallot niin syvyyteen, että ne ovat turvallisesti uppoutuneet voimakkaaseen maaperään.

Kaikkien tukilankojen tukien asentamisen jälkeen on tarpeen leikata ne samalla vaakasuoralla tasolla. Tätä tarkoitusta varten tarvitaan lasertaso ja kulmahiomakone, jota kutsutaan bulgariaksi. Kytke taso päälle, aseta sen säteet halutulle korkeudelle maaperästä ja merkitse kunkin putken paalut merkinnällä. Seuraavaksi laita rengasjono, käärittämällä paksu paperi ja kohdistamalla sen yläreuna.

Hiomakone, jossa levy on kiinnitetty metalliin, katkaisee putken merkitsemällä 1 mm syvyyteen. Tämän jälkeen metalli leikataan täyteen paksuuteen, kunnes ylimääräinen osa kärjystä erotetaan. Joten tule kaikki ruuvipohjan tuet. Sen jälkeen, kun ne on saatettu yleiseen tasoon, on tehtävä työtä paalujen sisäpinnan lisäämiseksi ja korroosiosuojaksi. Tätä varten ne täytetään nestemäisellä betonilla huipulle.

Höystettyä betonia ruuveilla ei voida asentaa ilman lisäkäyttöä niiden kanssa. Se koostuu hitsaamisesta erikoisveneet, jotka on valmistettu putkikappaleista, joiden halkaisija on suurempi ja teräslevy 10 mm. Nämä vinkit on valmistettu ostettujen tai valmistettujen ruuvipillojen mukaan.

Ruuvien paalujen asentaminen grillauksella

Koska räjähtävien betonipäällysteiden sulkeminen edellyttää kiinteää lineaarista alustaa, sitä on myös tehtävä lisättäväksi. Grilli on asennettu tukien päihin ja se on valmistettu teräksestä tai teräsbetonista. Edelliset ovat edullisempia, koska ne edellyttävät valmiiden, valssattujen I-palkkien tai U-muotoisten osien käyttöä. On kätevää kiinnittää ne hitsaukseen.

Vahvistettu betoniterästen tekeminen ruuveilla on vaikeampaa. Sijainnin perusteella se voidaan haudata, kohottaa ja ilmava, kohotettu maanpinnan yläpuolella. Jälkimmäinen on vaikein valmistaa. Lujitetun betoniteräksen asennustekniikka on seuraava:

 1. kun ruuvausrumpujen rungon jälkeen kaivetaan kaivantoa tulevien seinien ja väliseinien ympärille, tai suojamoduuli asennetaan välittömästi esivalinnan jälkeen;
 2. ilmakuivaukseen asennetaan lisätukit, joihin tulevaan nauhan ja sivuseinien pohja on kiinnitetty;
 3. valmistettuun muottiin asennetaan teräsvaipan runko, jonka läpimitta on 8-10 mm, yhdistettynä hehkutettuun lankaan;
 4. sitten betoniseos kaadetaan, puristetaan ja kovetetaan, kunnes se on kovettunut 2-3 viikon ajan. Seitsemän ensimmäisen päivän aikana seos peitetään kankaalla, joka kostuu ajoittain.

Grillin käyttö yksinkertaistaa huomattavasti talon rakentamista ruuveilla. Päinvastoin kuin perinteinen teippi, pino-grilli mahdollistaa talon koko rakenteen liittämisen kestävämpään ja luotettavampaan kerrokseen riittävän syvälle. Lisäksi paalut ovat ainoa mahdollinen ratkaisu, kun kyseessä on rakentaminen rinteillä kukkuloiden, lempeä rinteiden, jokien pankit, järvet ja lampia.

Kaikki käyttäjät eivät tiedä, onko mahdollista rakentaa ilmastoitu betonin talo ruuveilla. Tämä artikkeli antaa vastaukselle myönteisen vastauksen tähän kysymykseen, mutta suosittelee myös tällaisen perustan käyttöä työskentelemällä tällaisen suhteellisen kevyen ja kestävän materiaalin kanssa. Todennäköisesti ilmastetun betonin takana ruuveilla on yksityisten asuntojen tulevaisuus maassamme.

Paalun pohja hiilihapotetulle talolle


Talot, kylpylät, lohkosta rakennettu autotalli ovat yhä suosittuja. Ja ei ole yllättävää, koska materiaalilla on monia etuja - se on kestävä, ympäristöystävällinen, helppo käsitellä, lämmittää nopeasti ja pitää lämpöä hyvin. Kuten näette, laajentuneen saven ja hiilihapotetun betonin lohkoilla on kaikki halutut ominaisuudet. Miten rakentaa tällainen projekti itse? Ensin sinun on päätettävä säätiön valinnasta. On huomattava, että paalusäätiön asennusta voidaan pitää yhtenä parhaista vaihtoehdoista. Artikkelissamme tarkastelemme kaikkia rakennuksen toteutuksen vivahteita.

Perusteet lohkotalon säätiölle

Lohkoihin verrattuna muihin materiaaleihin on monia etuja. Nämä ominaisuudet ovat:

 • Matala paino;
 • Korkea hygroskooppisuus;
 • Ääni ja lämpöeristys;
 • Aineen ekologinen puhtaus;
 • Epäonnistuminen.

Varoitus! Lohkoihin rakennettavien rakennusten perusteet tehdään samalla tekniikalla. Muiden perustusten rakentamisessa.

Päättäessään tällaisen mallin valinnan valinnasta olisi otettava huomioon useita indikaattoreita:

 • Maaperän ominaisuudet alueella. Tätä varten sinun on tunnettava maan jäädytyksen syvyys ja pintaveden esiintyminen, erityisesti maaperän koostumus.
 • Mahdollinen kuormitusmäärä. Voit tehdä tämän ottamalla huomioon huonekalujen, rakennusten, viestinnän ja vuokralaisten painon summan. Laskennan suorittaminen edellyttää teoreettisen määrän saostumista.
 • Hinta. Materiaaleilla on erilaiset kustannukset.
 • Asennusprosessin kesto.

Maaperän ominaisuuksien vaikutus valintaan
Ensimmäinen asia, jonka sinun on muistettava näistä töistä - älä tallenna liikaa, sillä se voi vaikuttaa haitallisesti koko rakennuksen laatuun. Jos teet väärin talon alla olevan talon asettamisen, silloin voi ajan mittaan olla vääristyneitä seiniä tai kosteutta ilmestyy huoneeseen. Voit tilata palvelua maapallon kolmiulotteisen mallin luomiseksi, mutta tämä ilo on kallista. Voit pyytää naapureita analysoimaan maata, jos he ovat äskettäin suorittaneet sen.

Diagnostiikka voidaan tehdä itsenäisesti. Tätä varten poraamme reiän, jonka syvyys on 2 metriä ja otamme näytteitä joka puolet metriä kohden. Siten saamme tietoa maan jäädyttämisen syvyydestä ja veden esiintymisestä.

Jos maa ei ole kallistumassa, niin huurteen tunkeutumisen taso on matala. Jos syvyys on alle 2 metriä, pohja on asetettava pienelle tyynylle. Tämä on edullisin vaihtoehto, jonka voit nopeasti rakentaa omilla käsilläsi.

Varoitus! Jos maaperä, jossa on maata, on parempi toteuttaa päätyyppien perusasennukset.

Paalun perustuksen ominaisuudet

Tämä on suosituin versio lohkojen talon perustuksista. Rakennustöissä se ei vaadi suuria rahoitusinvestointeja eikä asiantuntijoiden palveluja, koska koko prosessi voidaan todella tehdä käsin. Jos suunnitellussa rakennuksessa ei ole tarjontaa kellarista tai kellarista, niin paaliruuvirakennetyyppi.

Piles on asennettava rakennuksen esineiden ja seinien leikkauspisteiden kulmiin Nykyään on olemassa kaksi tekniikkaa, joilla tällainen säätiö voidaan merkitä itsenäisesti:

 • Voit täyttää pylväät betonilla;
 • Kierrä erikoisruuveja maahan;

Jos tarkastelemme toisen vaihtoehdon, ruuvit täytyy ruuvattaa alle 30 cm: n jäädytystasolle. Materiaalin vaadittava määrä lasketaan rakennuksen kuormituksesta eli massasta. Hiilihapotetun talon talo ruuveilla on erittäin luotettava ja halpa rakennus. Lisäksi kaikki työ voidaan tehdä hyvin nopeasti ilman raskasta fyysistä työtä. On syytä huomata, että tällainen säätiö toimii hyvin epävakaisilla maatyypeillä.

Varoitus! Yksi kasa pystyy kestämään jopa 4 tonnin painon.

Tähän mennessä lohkojen talon alle on olemassa tällaisia ​​alustoja:

 • Suspendoitu kasaus;
 • Pile ja ruuvi tyyppi;
 • Laitteet ja paalut ja telineet.

Tehtäessäsi rakennustöitä sinun on valittava enintään 6 metrin paalut. Tällaisen rakennuksen stabiilius taataan kitkasta johtuvalla voimalla. Paalun pohja on asennettu ruuville, jotka ruuvataan maaperään eri syvyyksissä. On huomattava, että valittaessa asennusvaihtoehtoa monoliitti on asetettava päälle, mikä on vahvistettu. Tämä toimenpide lisää rakenteen lujuutta ja vakautta.

Suorita säätiön rakentamisen laskenta

Ennen kuin aloitat säätiön rakentamisen, sinun on laskettava tarvittava määrä materiaaleja. Tämä toiminto perustuu valitun alustan tyyppiin ja rakennuksen alueeseen. Tätä varten on tehtävä maa- ja teknisiin parametreihin liittyviä suunnittelutoimia. Tämän tekniikan avulla voit nopeasti suorittaa tehtävän, saada luotettavaa tietoa ja rakentaa kiinteä rakennus.

Ensimmäinen asia on suorittaa kuormituslaskenta koko rakennetta varten yhdessä tilojen sisällön kanssa. Painon määrittämiseksi kotona sinun on tiivistettävä kaikki rakenne-elementtien indikaattorit. Saadut tarvittavat luvut, voimme laskea rakennustöiden budjetin. Se määritetään summalla kaikki tarvittavat kulut.

Kaikentyyppisten alustojen on välttämättä oltava vahvoja ja vakaita. Kun olet päättänyt säätiön asennuksen tyypistä, sinun on jatkettava seinien rakentamista. On syytä huomata, että jos haluat saada lämpimän talon talon, sinun on otettava vastuullinen lähestymistapa laskelmiin. Myös materiaalien laatu on tärkeä rooli, joten valitse laadukkaat valmistajat.

Varmista, että suoritat vedenpitävyyden, mikä auttaa varmistamaan lattian ja kellarien kuivuuden. Tästä syystä sinun kannattaa valita laadukas materiaali. Samaan aikaan se on asetettava asianmukaisesti ja pintakäsitelty pintapuolella. Muista, että työnne tulos riippuu prosessin ja materiaalin vaatimusten noudattamisesta.

Teemme vedenpitävyyden omilla kädillä

Rakennustöiden tekeminen talon, autotallin ja muun rakennuksen rakentamiseksi on välttämätöntä unohtaa lohkojen kevyt paino ja niiden huokoisuus. Tällaiset ominaisuudet antavat materiaalin kulkea kosteutta. Tästä syystä toteuttaminen vedeneristys vaaditaan. On olemassa joukko tällaisia ​​sääntöjä:

 • Perusrakennustyöt tehdään hiekka- ja sora-tyynyllä, joka suojaa vettä.
 • Vedeneristykseen voit käyttää kalvoa tai erikoistyökaluja;
 • Kun sekoitat liuoksen, voit lisätä vesiliukoisia aineita koostumukseen. Tämä toimenpide lisää rakennuksen suojaa kosteudelta.

Jos rakennat lohkojen rakennetta, tärkeintä on säätiön valinta. Täällä on muistettava materiaalin suuresta painosta ja tästä syystä raskaasta kuormituksesta. Vältä muodonmuutoksia ja rinteitä auttavat paalutuslaitetta, joka jakaa tasaisesti kuormitustilavuuden kaikkien tukipisteiden välillä. Nyt tiedät prosessin tietyt hienot yksityiskohdat ja voit itse jatkaa asennustyötä. Onnistunut ja tuottava sinulle rakentaminen.

Ilmastetun betonin talo ruuveilla

Ilmastetun betonin talo ruuveilla

Höyrybetonista valmistettuja taloja rakennetaan aktiivisesti maamme alueelle. Itse ilmastettu betoni on kevyt ja helppokäyttöinen materiaali, josta se on miellyttävä ja kätevä rakentaa. Tällaisesta materiaalista rakennetaan molemmat talot ja asutut mökit. Tällainen ilmastetun betonin suosio selitetään yksinkertaisesti - alhaisella kustannuksella, se tarjoaa optimaalisen lämmön ja äänieristyksen huoneeseen.

Usein asiakkaiden keskuudessa on riitaa siitä, onko "on mahdollista asentaa säätiö hiilihapotettujen betonirakenteiden ruuveille"? Tärkein argumentti tällaisen teknologian käytöstä on usein paljon painoa kotona. Käytännössä paaliruuveja perustetaan kuitenkin hyvin aktiivisesti, ja niiden perustana olevat talot palvelevat pitkään.

Kun rakennat hiilihapollisen betonin taloa, joka kykenee palvelemaan sinua pitkään aikaan, on kiinnitettävä erityistä huomiota oikeiden ruuvipallojen valintaan.

Hiilihapotetun talon ruuvin pohjan ominaisuudet

Kun rakennetaan säätiö hiilihapollisen talon taloon, otetaan huomioon useita tärkeitä tekijöitä:

 • Rakenteen tuleva paino;
 • Maaperän ominaispiirteet rakennustyömaalla;
 • Maasto.

Kuten yllä mainittiin, ruuvipallot ovat täydellisiä luoden vahvan ja kestävän perustan, mutta sinun on valittava heidät viisaasti.

Koska talo on rakennettu tiukasti rajattuun alueeseen, sen koko ja paino riippuen myös säätiö lasketaan. Myytävillä paaluilla on eri vertikaalikuormituksen indikaattorit. Säätiön kokonaiskuormituksen ylittäminen voi johtaa tuhoisiin seurauksiin.

Höyrykarkaistut talot valitsevat ruuveja, joiden halkaisija on vähintään 89 mm. Mitä suurempi rakenne painaa, sitä suuremman halkaisijan halkaisija on tarpeen. Hiilihapollisen betonin rakentamiseen asiantuntijat valitsevat useammin valetut paalut, koska heillä on suurempi vastustuskyky stressiin. Kuitenkin, kun perustus ja kaikki siihen kohdistuvat kuormat lasketaan oikein, myös paalujen hitsattujen versioiden käyttö on mahdollista.

Perusrakenteet pohjan ruuvipillojen

Jotta korkealaatuisen kodin rakentaminen ruuvipolleille olisi mahdollista, rakentajien on noudatettava kaikkia teknisiä vaatimuksia jokaisessa seuraavassa vaiheessa:

 • Maaperän analyysi paikan päällä ja rakennuksen erityispiirteet.
 • Hankkeen kehittäminen.
 • Paalujen asennus manuaalisesti tai mekaanisesti
 • Leikkaaminen paaluilla.
 • Betonivaihto.

Miksi juuri ruuvi perustetaan?

Valitessaan optimaalisen tyyppisen pohjan hiilihapotettua taloa varten asiakkaat joutuvat kohtaamaan tekniikan valitsemisen ongelman. Päätös tehdään pääsääntöisesti vertaamalla nauhoja, pylväs- ja ruuvipohjaisia ​​säätöjä.

Ammattilaiset vahvistavat, että säätiön käyttö ruuveilla on paljon käytännöllisempi ja kätevä. Tähän on useita syitä:

 • Rakennettaessa säätiö ruuveilla, kauden ei ole väliä. Työ voidaan tehdä myös talvella. Muuntyyppisten säätiöiden täyttämiseksi vuosi-aika on erittäin tärkeä.
 • Teokset voidaan toteuttaa kohtuulliseen hintaan. Teipin ja muuntyyppisten monoliittisten säätiöiden luominen - tämä on väistämättömät kustannukset louhinnasta ja ratkaisun joukosta niihin liittyviä tehtäviä. Siten ruuvin pohja voidaan asentaa jopa 30%: n säästöihin, mikä on erittäin huomattavaa rahaa.
 • Suuri suorituskyky. Ne, jotka ovat ainakin kerran joutuneet monoliittisten säätiöiden luomiseen, pystyvät vahvistamaan teidät - liian kauan aikaa loppuun asti. Näillä ongelmilla ei ole ruuveja, koska hyvin koordinoitu ammattihenkilöstöryhmä voi asentaa jopa 30 paalua vaihdetta kohden. Näin ollen rakentaminen ei todennäköisesti kestota yli 3 päivää.

Kevyille betonirakenteille tavallisten monoliittisten perustusten valinta on yksinkertaisesti epäkäytännöllistä. Käytät rahaa ja aikaa, ja tuloksena saat laaja-alaisen perustan, jota ilman et voi tehdä ilman.

Laadukkaat teokset ruuveja perustamalla - yhtiöstä "RUS-SVAYA"

Tuotantoyhtiö "RUS-SVOY" tarjoaa asiakkailleen ruuvipallojen valmistuksen ja asennuksen korkealaatuisen perustan pohjalta.

Ammattilaisten takana on yli 250 menestyksekkäästi toteutettua projektia, emmekä ole lepojamme laakereissamme. Jokainen asiakkaille, joka on osoittanut meille, saa takeet pitkästä palvelusta pohja ruuveilla. Olemme tarkkana sen laatimisessa ja toteuttamisessa. Arvostat varmasti palvelujemme korkeaa laatua.

Paalun pohja ilmastetun betonin taloon - ruuvi ja ruuvaustyö

Rakennuksen tärkein rakenneosa on perusta. Sitä pidetään koko rakennuksen perustaksi, eikä sitä saa korvata tai jälleenrakentaa, kuten katto ja seinät. Heikko perusta johtaa halkeiluun, vinoihin aukkoihin, hätätilanteeseen tai talon tuhoamiseen, ja liian voimakas rakenne johtaa tarpeettomiin kustannuksiin. Tukirakenteen on oltava vahva ja luotettava, teknisesti järkevä ja taloudellisesti motivoitunut. Tässä tapauksessa talo kestää pitkään eikä aiheuta ongelmia omistajalleen.

Höyrykarkaistu talo: mitä etsiä

Yleinen käsitys siitä, että kaasutason betonirakenne voidaan asentaa kevyelle pohjalle, on väärä. Lohkon pieni paino vähentää talon maanosan kokonaispainoa, mutta se ei riitä pelastamaan maanalaiseen rakenteeseen.

Itsensä avulla hiilihapotetulla betonilla on heikko taivutuskuormitus, se on altis muotoutumiselle ja sillä on tietty epävakausaste. Siksi rakennettaessa taloa höyrykarkaistusta betonilohkosta perustus on valittava erityisen huolellisesti ottaen huomioon talon olosuhteet ja talon korkeus, sen sijaan, että rakennuksen paino kevennetään betoni- ja kiviseinien tasalle.

Pohjalla asetetun ilmastetun betonin seinät:

 • raudoitetuista monoliittisista laatoista;
 • teräsbetoni;
 • Kasa lujitetulla grillatauksella.

Epämiellyttävän yllätyksen välttämiseksi rakennustyömaalla on tarpeen määrittää maaperäolosuhteet, analysoida pohjavesien kausiluontoisuus ja maaperän massan jäädyttämisen syvyys sekä suorittaa tiettyjä laskelmia. Kussakin tapauksessa tehdään yksilöllinen analyysi ja kehitetään luonnosperusta erityisvaatimuksille.

Valitettavasti vähäiset rakennukset kärsivät usein vääristä maanalaisista rakenteista, jotka vastaavat kuorman jakamisesta talosta maahan.

Suunnittelu- ja projektiasiakirjojen valmistelu tulee antaa suunnittelijalle, eikä luottaa "asiantuntijoiden" tai oman kokemuksenne antamiseen. Muussa tapauksessa itsenäisten johtopäätösten tulos voi olla valitettavaa.

Pile-pohja

Useimmiten talot, jotka on valmistettu höyrystetystä betonista läheisillä pohjavesivarastoilla sijaitsevilla paikoilla, on asennettu tylsyillä tai ruuveilla, jotka sitovat ne yhteen monoliittisella grillatahalla. Ne eroavat sarakerakenteista:

 • mitat - halkaisija on pienempi ja pituus on suurempi;
 • valmistusmateriaali;
 • asennusmenetelmällä.

Paaluperustukset asetetaan syvemmälle kuin rakennusalueella rekisteröidyn maaperän jäädytysasteen enimmäisindeksi.

Perustan ominaisuudet ruuveilla

Alueilla, joilla on monimutkaisia ​​maaperäalueita (heilua, heikosti kuljettavia ja karsittavia), on suositeltavaa rakentaa ilmastoitu betoni talo ruuveilla. Ne asennetaan myös pysähtymisolosuhteissa ja pintarakenteiden asennuksen aikana.

Alalattian metallipinoilla on hitsattu terät tai käämit, jotka helpottavat putken ruuvaamista maahan ja varmistavat niiden kantavuuden lisäämisen. Tällöin kierteiset siivet suorittavat ankkurin tehtävän, joka on kiinnitetty voimakkaaseen maakerrokseen.

Tekniset aukot on sijoitettu putkien yläosaan, ja ne voidaan asentaa myöhemmin tai asentaa myöhemmin. Alapuolella on hieman syvennystä (korkeintaan 2 m), jolloin paalut voidaan ruuvattua itsenäisesti käyttämällä 2-3 apulaista lisälaitteiden avulla. Suuremmalla syvyydellä tarvitaan erityisiä rakennustarvikkeita.

Asennuksen jälkeen paalun ontelo täytetään betonilla. Rakenteen vahvistamisen lisäksi se suojaa metalliputkien sisäpintaa korroosioprosessien vaikutuksilta.

Ruuvien paaluille niiden syvyyden koon määrittämisessä on otettava huomioon:

 • terän pituus;
 • maaperän jäädytys;
 • maaperän vahvan laakerikerroksen syvyys.

On huomattava, että ruuvien paaluissa on oltava vähintään 300 mm tiheässä tukimateriaalikerroksessa. Ruuvattaessa pystysuuntaisia ​​poikkeamia tulee tarkkailla mittauslaitteilla, rakennustasolla tai yksinkertaisella linjalinjalla. Älä unohda, että jopa pieni esijännitys voi johtaa ruuviputkien poistamiseen ja niiden uudelleenasentamiseen, mutta muussa paikassa.

Ruuvipillojen etuna on:

 • rakentamisen nopeus;
 • korkea kantavuus;
 • rakenteen suhteellinen puhtaus;
 • Paras ratkaisu, kun ero maiseman korkeuksissa.

Porakoneiden perustan ominaisuudet

Rakentamisen lisäksi huonokuntoisten betonipintojen ruuveilla on mahdollisuus asentaa rakennuksia ja tylsistyneitä paaluja. Niitä käytetään laajalti epätasaisilla alueilla, samoin kuin huomattavan syvyyteen maaperän jäädyttämisestä.

Yksityisen rakenteen alapuolella sijaitsevat kuopat porataan yleensä käsin käyttämällä rakennusporaa. Sen säädettävä pituus puomi mahdollistaa sisennykset jopa 5 metriä, ja joissakin tapauksissa enemmän. Moderni työkalu on kykenevä tekemään laajennuksia kunkin kuopan alaosaan voidakseen suorittaa tukipaneeleja.

Muotti on tehty kattomateriaalista, halkaisijan mukaan, joka vastaa paalun kokoa ja pituus - 20-30 cm enemmän kuin syvennyksen syvyys. "Putki" asetetaan poratulle syvennykselle ja asetetaan yksinkertaisen muodon vahvistuskoteloon, jonka koko valitaan tulevan grillauksen korkeuden mukaan.

Nyrkkeitä paaluja, joissa ei ole vahvistusta, ei saa asentaa vaakatasossa tai vaakatasossa liikkuville maille. Ne kykenevät kestämään vain aksiaalikuormat, koska ne eivät kestä kipu, venytys tai sivuttaisvoimat.

Viimeisessä vaiheessa kaivoon kaadetaan betoniliuosta tiivistämällä seos täryttimiin. Betonin lopullisen kovettumisen jälkeen käynnistetään monoliittisen perustuksen asentaminen, johon hiilihapotettu betonilohko myöhemmin asetetaan.

Erikseen asennettujen paalujen maadoitusosat tai kärjet sidotaan kiinteästi jäykistetyllä raudoituksella. Tällöin ilmestyy yksi, yhtenäinen perusrakenne. Grillityön päätehtävä on pysyvien ja tilapäisten kuormien yhtenäinen jakautuminen sekä seinien rakentamisen mahdollisuus.

Vyöt voidaan suorittaa:

 • monoliitti tai joukkue;
 • palkkien tai kiinteiden levyjen muodossa;
 • roikkuu, maahan tai upotettu.

Monoliittisen grillatauksen rakentamisessa käytetään muottirakennetta ja vahvistusta asennetaan epäonnistumatta, mikä liittyy paalujen päästöihin tai sen metallivinkkejä.

Ilmastetun betonin talo ruuveilla

Onko mahdollista sijoittaa kaasutetun betonin talo ruuveilla? Kyllä se on mahdollista. Lisäksi ruuvipallot ovat yhä useammin käyttäneet käyttöä alhaisissa rakennustöissä. Mutta ennen kuin harkitsemme mahdollisuutta käyttää ruuvipalloja rakennuksissa, joissa on tällainen rakentava seinä, aluksi ymmärrämme, miksi ihmiset päättävät rakentaa ilmastetun betonin rakennuksia?

Höyrykarkaistu talo: edut

Yleensä ilmastetun betonin talon valinta riippuu useista tekijöistä:

 • suhteellisen matala materiaalien paino;
 • kyky kerätä lämpöä auringonvalolta ja lämpöpattereilta;
 • äänieristys;
 • lämpötilan kestävyys;
 • vahvuus;
 • erilaisia ​​muotoja.

Erillinen aihe on ilmastetun betonin talon perusta. Hänestä on kaksi pääasiallista väärinkäsitystä:

 1. Ilmastettu betoni - tämä materiaali on kevyt, joten säästää sääasemalle todellinen tilaisuus.
 2. Ilmastettu betonirakennus sijaitsee vain kellarissa, joka muodostuu tavallisesta betonista, mikä tekee rakentamisesta erittäin suuria.

Riippumatta tulevan kodin seiniä varten valituista materiaaleista säätiön tulisi varmistaa talon muodon turvallisuus, joka on hankkeen edellyttämä. Maaperälle siirrettävän matalakerroksen paino on suhteellisen pieni eikä se voi olla ratkaiseva tekijä valittaessa säätiötä. Säästäminen säätiöön voi johtaa halkeamiin talon seinissä. On syytä muistaa, että hiilihapotettu betoni on melko hauras materiaali. Siksi myös säätiön yritys, joka on valmistettu hiilihapotetusta betonista, ei johda minkäänlaiseen hyvään aikaan. Hiilihapollisen betonin taloon ei ole tarvetta rakentaa massiivista säätiötä. Tosiasia on, että ilmastettujen betonilohkojen pieni paino. Siksi tällaisen talon perusta olisi hyvä. Yleisimmin käytettyjen ilmastointitehtaiden, pylväs- ja laattojen rakennusten perustuksiin.

Mikä säätiö on parempi?

Hihna ja pylväs ovat teknisesti monimutkaisia, mutta kallein ja luotettavamman vaihtoehdon - laatta - voidaan tehdä edullisemmin: maanrakennustöiden sijaan voit asentaa ruuveja. Rakenteella niiden sijaintia tulevaisuudessa monoliittinen laatta ei ole väliä - betoni jakaa tasaisesti paalut kaikki vastaanotettu kuorma talosta. Kun kasakenttä on muodostunut, sidonta tehdään kanavan tai I-palkin avulla. Tuloksena olevan pohjan aukot on peitetty lanka, joka on peitetty yllä olevasta materiaalista, esimerkiksi kestävästä materiaalista, esimerkiksi profiililevystä. Seuraavaksi muotti on tehty vanerista, vahvistusta tehdään ja lopulta itse laatta valetaan, jonka paksuus on lopulta 250 mm, mikä riittää absorboimaan kuormituksen ilmastetusta betonista.

Ruuvatyynyjen käyttämisen etuja tässä tapauksessa ovat seuraavat: sinun ei tarvitse perustaa vedenpitävyyttä, koska laatta ei pääse kosketuksiin maan kanssa ja se on samanaikaisesti sekä lattia että seinien pohja, sekä laakerit että sisähuoneet. Maapallon roskaisuus ei myöskään ole pelottava. Ainoa ominaisuus - tuloksena oleva pohja sinun on lämmitettävä ja peitettävä koriste-paneelit.

Ruuvipallot - universaali ratkaisu, joka vähentää säätiön kustannuksia menettämättä laakerivaikutuksiaan.

Voit yksinkertaisesti ostaa ruuvipalloja talon perustalle tai tilata avaimet käteen -perustusten asennusta. joka on aiemmin koonnut vapaaehdotusperustuksen yrityksessä GlavFundament.

Jos haluat tulla kumppaniksi GlavFund, täytä alla oleva lomake. Asiakkaasi tarkistat pyyntönne.

Haluamme kiinnittää huomionne siihen, että yrityksemme palveluiden tarjoamista koskevat hakemukset ja rakennusalan yhteistyötä koskevat ehdotukset on esitetty täällä. Tämän sivun kautta lähetettyjen materiaalien ja muiden kuin ydinverkkojen hankkimiseen tarkoitetut kaupalliset tarjoukset katsotaan roskapostiksi. Voit julkaista tällaisia ​​tietoja täältä: hakemukset toimittajalle.

Tämä lomake on tarkoitettu vastapuolille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palvelujaan. Logistiikan (tarjonta) asiantuntijat tarkastavat pyyntönne.

Tämä lomake on tarkoitettu mainostajille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palveluitaan. Mainososaston asiantuntijat tarkastavat pyyntönne.