Pile perusta vanhalle talolle

Vanhan talon kasausperusta on melko helppo asentaa mihin tahansa maaperään. Tämän työn avulla voit käsitellä itseäsi. Vanhan talon osalta säätiön laajentaminen ja korvaaminen on yleistä, koska se voi kaatua maanmuutoksista johtuen siitä, että sen laakeritoiminnot vähenevät.

Käytettävät keinot säätiön tilalle

On olemassa useita tapoja rakentaa säätiö vanhaan taloon:

 • Kauneutta. Tätä menetelmää pidetään helpoimpana ja halvimpana. Tässä tapauksessa mätä osa korvataan uudella elementillä. Mutta tämän menetelmän avulla sinun on ymmärrettävä, että talon lujuus on väistämättä rikki.
 • Seinien purkaminen. Tämä menetelmä on luotettavampi, mutta sillä on merkittävä haitta - se vie enemmän aikaa, koska rakennuksen purkaminen ja uudelleenrakentaminen on välttämätöntä. Sitä käytetään hirsitalon alaosan korvaamiseen.
 • Vanhan säätiön poistaminen. Tällöin sinun on poistettava yläkerros kahdella senttimetrillä, minkä jälkeen vaihda puiset vanteet ja kaada pohja.
 • Korvan kruunut, rakennusten nostamisen avulla, liittimet. Tämä on käytetyin tapa lisätä tai vaihtaa säätiötä. Sen ansiosta voit nopeasti ja tehokkaasti tuottaa tällaista työtä.

Peruskorjauksen toteuttamiseksi tarvitaan tiettyjä työkaluja. Heidän valintansa on yksilöllisiä tapoja ja mieltymyksiä.

Myös asennustöiden aikana tarvitaan tilapäisiä tukia, joiden avulla rakennusta pidetään korvaamisen aikana uusiin säätiöihin. Jos suunnitelmissa on myös liittimien käyttö, ne tarvitsevat muutaman kappaleen, kaikki riippuu seinien pituudesta.

Uuden säätiön valinta

Säätiön valinta on erittäin tärkeä hetki rakennus- ja korjaustöissä, sillä rakennuksen vakaus ja kestävyys riippuvat siitä.

Ensinnäkin sen on päätettävä korvaavan säätiön tulevasta suunnittelusta.

 1. Pylväs - sopii pitämään pieniä rakennuksia, joiden seinät ovat puusta valmistettuja, vahvistettuja suojuksia tai kehyksiä, jotka eivät muodosta kovia kuormia. Tyypillisesti tällainen säätiö löytää sen soveltamisen pienten talojen rakentamiseen maan tai puutarhan, saunojen tai kylpyammeiden sekä pienen yhden kerroksen taloon. Sen toteutus perustuu pilarien asentamiseen paikkoihin, joissa maksimaalinen kuorma tuotetaan. Pilarien toteuttamiseen valittu materiaali voi olla erilainen. Ne voivat olla tiiliä, betoniteräksiä, kiviä. Asennettujen pylväiden etäisyys on oltava vähintään kaksi metriä.
 2. Pino tylsistynyt. Tämä säätiö on tehty juuri rakennustyömaalla. Se on pilarin perustuksen muutos. Ero niiden välillä on, että tylsistyneessä alustassa asbestiputket, jotka täytetään erityisellä ratkaisulla, ovat kantoaineiden muodossa. Rakenteellisesti vanhan talon alla oleva paalusäätiö, joka on rakennettu paaluista, jotka on yhdistetty grillage. Laakeriosien järjestely on puutalon tärkeämpiä paikkoja. Tällaisen säätiön käyttöä harjoitetaan niillä alueilla, joilla maaperällä on korkea veden kohoaminen.
 3. Kierrä kasa. Se on kaikkein helppokäyttöisin kaikista perustyypeistä. Käytettiin alun perin sotilasasennuksissa. Hieman myöhemmin, laajennettiin yksityiseen käyttöön, sen helppokäyttöisyyden ansiosta. Sitä voidaan käyttää missä tahansa, vaikka epätasainen pinta.
 4. Nauhasäätiö takaa luotettavuuden ja kestävyyden. Sitä käytetään raskasrakennusten rakentamiseen. Se on jaettu esivalmistettuun ja vankkaan perustukseen. Ensimmäinen vaihtoehto koostuu raudoitetuista betonilohkareista, ja toisessa vaihtoehdossa on betonia, jonka pohjana on muottirakenne.

Vanhan säätiön korvien korvaamistyön järjestys

Useimmat puurakennusten omistajat kohtasivat säätiön kutistumista. Syynä tähän voi olla monenlaisia ​​tekijöitä: maaperän liike, säätiön epätasainen asennus, raskaiden rakennuslaitteiden toiminta lähialueilla jne. Lisäksi talon yleinen huonontuminen, usein lämpötilan vaihtelut ja pohjavesi voivat edistää säätiön tuhoamista.

Sitten kysymys tulee, onko mahdollista korvata säätiö vanhan talon alle? Vastaus tähän kysymykseen on myönteinen. Ja tämän menettelyn toteuttamiseen tarvitaan tarkka työjakson suorittaminen.

Sopivin tapa korvata säätiö on käyttää nostimia, joiden nostokapasiteetti on vähintään viisi tonnia.

 • Liitännät on asennettava holistisiin paikkoihin, joissa ei ole vaurioita eikä tukkeja. Parasta rakennuksen kulmissa. Meidän ei pidä unohtaa teräspintoja, joiden avulla voit jakaa ponnistelut tasaisesti tukipuikolta puupölkiksi. Käytettäessä epäilemättömiä liittimiä taloa nostetaan tasaisesti. Jos työhön tehdään virheitä, tämä on täynnä tukkien alemman vanteen taipumista, mikä johtaa niiden vaurioitumiseen.
 • Seinä nousee vähintään kuuden senttimetrin etäisyydeltä. Sen jälkeen on välttämätöntä poistaa mätä laajennuksia ja laittaa rakennus kaistaleiden reunojen päälle. Nämä ovat tilapäisiä tukia. Sitten tukien ja tukkien väliin on tarpeen venyttää hinaus, joka on aiemmin käsitelty antiseptisellä liuoksella. Sen leveyden tulisi olla kaksi kertaa palkin leveys. Rikkoutuneet tiilimuodostumat, murskatut kivet ja sora, jonka kerros on kymmenen senttimetriä, kaadetaan haluttuun kellarialueeseen.
 • Jatkossa hirsitalon poisjättämisen jälkeen voit aloittaa teipin perustuksen. Tätä varten seinän alle oleva tila tyhjennetään ja muotti on vuorattu. On huolehdittava siitä, että muotti on tiukasti kiinnitetty nestemäisen betonin vuotamisen välttämiseksi perusmuodon aukkojen ja muodonmuutosten kautta. Jäljelle jäävät seinät tässä kohdassa pitäisi olla tilapäisillä tuilla. Etukäteen ennen työn aloittamista on välttämätöntä tehdä kapean pistokkeen sijainti, jotta ongelmat voitaisiin poistaa hirsitalon laskeutuessa.
 • Viimeinen vaihe on tarpeen sulkea kapealla tiilillä, kun hirsitalo on asennettu.

Teoksen sarja, jolla säätösäde korvataan ruuveilla

Talon rakentaminen uudelle perustukselle ruuvipillojen avulla ei ole vaikeaa. He käsittelevät kuormaa täydellisesti ja ovat edullisia.

Teknisesti talon nostaminen tapahtuu näin:

 • Tarvittava määrä tiettyä tyyppiä olevat paalut valitaan ottaen huomioon rakennuksen ja maan massa.
 • Rakennuksen nostamisen jälkeen poistettiin vanha säätiö. Tärkeintä on erottaa seinien laakeriosat myöhempää ruuvaamista varten.
 • Valituissa osissa tarvittavan kiinnittimen avulla paalut ruuvatetaan maahan, joka on syvempi kuin maaperän jäädyttäminen.
 • Korkeuden tulisi olla vastaava. Tämän tarkistamiseksi käytetään asennustasoa.
 • Pallojen liitäntä tehdään teräskanavalla.
 • Työn loppuun saattaminen tapahtuu uudessa säätiössä.

Säätiön säätiö

Joskus talo tarvitsee lisälaajennuksia. Tämän tehtävän suorittamiseksi sinun on lisättävä uusi säätiö vanhalle.

Voit kaataa säätiön seuraavasti:

 • Puhdista niiden välinen risteys.
 • Muotti asennetaan kiinnittämällä levyt ennalta asennettuun nauhakaivaan.
 • Perustoiminnan liitoskohdassa reiät porataan.
 • Laajennetun perustuksen vetoketjussa käytetään raudoitusta, joka valitaan rakenteen koon mukaan.
 • Vasaraa käytetään ohjaamaan raudoitusta vanhalle alustalle poratun reiän etäisyydelle asti. Voit korjata varusteet paremmin ja kaada se sementtiseokseen.
 • Vanhan puutalon perusta kaadetaan betonilla. Täyttö tulee tehdä kerroksittain ilmanpoistumien välttämiseksi. Betonimassan kuivumisen aikana on tarpeen säätää korkeus ja rakenteen haluttu muoto.

Rakennusten liikkuminen

Joskus on vaadittava talojen liikkumista pienen alueen vapauttamiseksi. Tämä prosessi on toteutettavissa oleva tehtävä.

 • Tätä erikoislaitteistoa nostetaan rakennusta vaaditulle korkeudelle. Tämän jälkeen sen alla on korvaava laite, jonka avulla voit siirtää rakennuksen.
 • Kun talo on saapunut oikeaan paikkaan, teline poistetaan ja talo laskeutuu.

Korvaaminen kellarissa puutalon alla

Säätiön vaihtaminen.
Jokaisen yksityisen talon omistaja, usein puinen, voi ennen tai myöhemmin joutua korvaamaan vanhan säätiön tarpeen. Ensinnäkin tällainen tarve voi ilmetä maatilan vanhan kannan tuhoutumisen ja sen soveltumattomuuden jatkokäytön tai toiminnan vuoksi.

vanhan säätiön vaihtaminen ruuvipilareilla

Näiden töiden kustannukset, kuten säätiön korvaaminen 4: n 4 metrin sivun koon perusteella, olivat avaimen alla 55 000 ruplaa.

Uusi pohja ruuveilla, nostaa talon vanhan yläpuolelle. Työnteknologia on melko yksinkertainen. Kanavan kantavien seinien ja palkkien alla alkaa kanava. Sitten talo nostetaan liittimiin ja lasketaan ruuvipalleille heti asennuksen jälkeen.

Säätöruuvien vaihto paikoillaan

Vanhan lineaarisen, nauhan, lohkoperustan korvaaminen puutalon alla, joka muutti geometriaansa täysimittaiseksi pohjaksi, syvenee jäätymispisteen alapuolelle ja siten suojattuna liikkeellepanevilta voimilta tai kutistumisilta ja muodonmuutoksilta.

Vanhan puutalon, joka liittyy ikääntymiseen tai mätää puuhun, perustan korjaaminen on ehdottomasti vain asiantuntijoille, jotka voivat tarjota asiakkaille suuren määrän valmiita esineitä esittelyyn.

Vanhan talon säätiön vaihtaminen ruuveilla

Vanhan puutalon päätyyppi on metallirakenne, joka on asennettu ruuvipinoille. Paras tapa korjata vanhan puutalon perusta on nostaa se ja asentaa se paaliruuveille.

Hirsitalon pylväspohjan jälleenrakennushinta yllä olevassa kuvassa on 6 metriä 6 metriä ja 2 metriä terassi (6 na8 m.) 115 000 ruplaa avaimen alla.

Menettely on nopein saatavilla tänään. Ja jos katsotte, että useimmat talot ovat rakennetuilla alueilla, aidat ja istutetut puut, puutarhat, houkuttavat erikoisuuksia. Tekniikka on mahdotonta. Päinvastoin, pylväsruuvin säätö on asennettu mahdollisimman lähellä nykyistä taloa ja ilman ongelmia se imeytyy ja ottaa yleensäkin enintään yhden työpäivän.

Upotetaan talon valokuvaan

Vanhan puutalon säätiön korjaustekniikka on hyvin yksinkertainen ja erittäin luotettava kerrallaan, koska säätiölle käytettävät ruuvipallot ovat käytännöllisin ja budjetin vaihtoehto.

puutalon alapuolisen kellarikerroksen korvaaminen

Et saa unohtaa sitä tosiasiaa, että nykyään monet yritykset kutsuvat itseään valmistajiksi ja julistavat pystyvänsä tekemään monimutkaista työtä, vaativat aina todistuksia toimitetuista tuotteista, rakennusluvat ja kaikki mahdolliset asiakirjat.

On erittäin tärkeää, että asiakas tietää, että on käytännössä mahdotonta laskea alun perin kustannuksia vanhan puutalon säätiön korvaamisesta ja asiantuntijan lähtiessä paikan päällä ei ole pelkästään talon ja sen alareunojen tilan määrittäminen vaan kaikki yksityiskohdat, jotka määrittävät säätiön korjauskustannukset laadittaessa arvioi.

vanhan puutalon perustuksen korvaaminen

Peruskorjauksen avulla voit säästää maanrakennuksen purkamista, jota on rakastettu monta vuotta ja joka on säilynyt kunnossa kunnossa, joka on toiminut jo vuosia ja joka on luonut itsensä luottavaiseksi lämpöä säästäväksi rakenteeksi.

On erittäin tärkeää tietää, että kun tilataan runkopallojen pohjan korvaaminen alueella, on tehtävä maaperän tutkimus ja määritettävä laakerikerros. Kun tarkastellaan kuinka monta työnantajaa tekee työtä, on erittäin tärkeää, että asiantuntijat varoittavat mahdollisista seurauksista, jotka syntyvät "pensaiden" peruskorjauksen jälkeen, talosi voi yksinkertaisesti kutistua, halkeamia ja paaluilla voi kulua ajan myötä.

pohjan korvaaminen kylvyssä

Muista neuvotella asiantuntijoiden kanssa ennen töiden aloittamista. Ja tärkein asia asiakkaalle, kun valitaan yritys korjaamaan tai korvaamaan vanhan puurakenteen vanhan perustan, on tietää, että halpa ei tarkoita laatua!

Glav-Piles -yhtiön asiantuntijat auttavat sinua aina ja neuvoo kaikkia, riippumatta siitä, missä he tilaavat palveluja.

Nosta taloa ruuvaamalla paaluja

Se on korvausprosessin viimeinen vaihe. Prosessi voidaan kuvata seuraavasti:

 1. Tarkastusajan ja kohteen sijainti
 2. Maaperätutkimus, mittaus, valokuvaraportti
 3. Työtaajuuden koordinointi
 4. Kustannusarvio
 5. Sopimuksen allekirjoittaminen (allekirjoittaminen)
 6. Komponenttien ja materiaalien toimitus
 7. Ruuvien tai pylvästukien asennus
 8. Nosta tai vaihda pisteitä
 9. Purkaa vanhentunut pohja
 10. Väliaikainen tuki
 11. Säätiön korvaaminen
 12. Telakointi- tai hitsaussuunnittelu
 13. Säätiön geometrian tarkastus
 14. Hyväksyminen, siirtosuunnan hyväksyntätodistuksen allekirjoittaminen
 15. Työn maksaminen

Peruskorjauksen korvaaminen laajennuksen laajennuksella [/ caption] on yksi niistä töistä, kun se on ammattimaisesti pura, ja työn loppuun palautetaan kaikki uritetut levyt edelliseen paikkaan.
On myös mahdollista korvata säätö ilman palkkeja, jolloin asennustyöryhmän on käytettävä nostolaitetta maanrakennuksen rungon sivuttaisliikkeeseen jommallekummalle puolelle, jonka jälkeen se sijoitetaan samalle paikalle ruuviasetuksen asentamisen jälkeen, jolloin vanhan perustuksen osat irrotetaan ja poistetaan.

Talon perustuksen korvaaminen yhdessä päivässä

Tilaa säätiön korvaaminen yrityksessä "GLAV SVAI" ja voit puhelimitse. 988-20-58 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Talon täydellinen tai osittainen säilyttäminen perustuksen korvaamisen jälkeen

Ruuvaa omat kätensä vanhan talon alle

Ruuvaamalla paalujen tyyppisellä säätiöllä on useita merkittäviä etuja perinteiseen betonipohjaan verrattuna. Mahdollisuus asentaa manuaalisesti, käyttää lähes mitä tahansa maata, paalun korkeaa asennusnopeutta ja halukkuutta kuorman ottamiseen välittömästi, ei tarvitse suunnitella laitetta, korkea kantavuus ja sopivuus kosteikoille ei ole täydellinen luettelo etuista. Lisäksi hyödyllinen ominaisuus on kyky työskennellä läheisessä läheisyydessä eri rakenteisiin ja viestinnän kohteisiin, jotka ovat tiheän rakentamisen olosuhteissa usein ratkaiseva tekijä ruuvipillojen valinnassa.

Sovelluksen ominaisuudet ja ruuvipillojen laite.

Nämä ominaisuudet tekevät täysin realistisista asennusruuvien paaluista valmiiseen taloon, jonka perusta on korvattava tai vahvistettava ajan, kosteuden ja muiden tuhoisien tekijöiden vaikutuksesta. Talon siirtäminen uudelle perustukselle ilman raskaita koneita ja siihen liittyvä tuhoisien tärinöiden prosessi on täysin ratkaistava ongelma, sillä ruuvinporauksen asentaminen on olennaisesti ruuvin ankkuri maahan paineen alaisena. Prosessin melko havainnollistava esimerkki on perinteisen ruuvin ruuvaus.

Pino itse on paksu seinämäinen putki, jossa on terävä pää ja siihen kiinnitetyt terät, yksi tai useampi. Toimintaperiaate on syöttää terät ruuvaten tiheään maaperän kerrokseen ja kiinnittämällä ne. Terät ottavat kuorman, koko rakenteen suuri kantavuus ja suuri vastus vedettäessä ulos.

Ruuvien paalujen käyttö valmiin talon alle

Ajan myötä rakennusten perustukset ovat alttiina veden, kasvien juurien, lämpötilan ja mekaanisen rasituksen tuhoisalle toiminnalle. Mahdollisuus asentaa ruuveja omalla kädellä vanhan talon alle joissakin tapauksissa on ainoa tapa korjata tai palauttaa vanha säätiö, erityisesti silloin, kun sivuston helpotus on muuttunut. Tällaisissa tapauksissa talon nostaminen ruuveilla on myös taloudellisin tapa ratkaista ongelma, koska suuri määrä maa- ja rakennus- ja asennustöitä ei ole otettu huomioon.

Valmiiden talojen pino-ruuvi-pohja on paalujen järjestelmä, joka on ruuvattu tietyn järjestelmän mukaan ja jonka geometria on sanottu rakennuksen, johon kanavan metallirakenne on asennettu, ja joka on perusta talon aiemmin nostetun vanhan perustuksen nostamisesta. Merkittävää on se, ettei vanhan perustuksen palauttaminen ole tarpeellista, koska valmiin talon ruuvipilvet toimivat itsenäisenä perustana.

Kokonaisuussuunnitelma

Tietoja siitä, kuinka asentaa ruuvien paalut vanhan talon alle, on erittäin hyödyllinen niille asunnon omistajille, jotka aikovat korjata itsensä. Ensimmäinen askel on rakenteen nostaminen tukien avulla haluttuun korkeuteen. On välttämätöntä korvata kiinteät esineet talon seinien ja kulmien alta - puutöitä, lohkoja jne. - varmistamaan talon luiskahtamatta. Samaan aikaan rakenteen hävittämisen välttämiseksi on välttämätöntä irrottaa talon kaikista viestinnästä - vesihuolto, lämmitys (jos sellainen on) ja uunin lämmityksen tapauksessa on tarpeen purkaa osa lattiasta uunin ympärille estääkseen päärakenteen tarttumisen uuniin. Varmista, että talo ei ole kytkettynä ulkorakennuksiin, aidat. Sitten paalut ruuvatetaan, niiden välinen etäisyys ei saa olla pienempi kuin 1,5 m ja enintään 3 m, ja upotussyvyys riippuu maaperän tilasta, huurteen syvyydestä ja pohjaveden esiintymisestä. Sitten ne leikataan haluttuun korkeuteen tason muodostamiseksi ja sidottuna kanavalla, joka toimii talon perustana. Tämän jälkeen rakenne putoaa kevyesti valmiiksi valmistettuun pölkkiruuvipohjaan.

Kuinka välttää vauriot noston aikana?

Nousu itse suoritetaan asteittain, 5-10 cm, sujuvasti, ei juoksuja pitäisi sallia. Seuraa jatkuvasti seinien asentoa, joka kiipeilyä varten voi saada epätoivottavan kaltevuuden, jonka havaitsemiseksi sinun on välittömästi tasattava rakenne. Käytetään erityisiä kiinnittimiä, jotka ovat metallinauhoja, jotka on kiinnitetty pystysuoraan seinämiin ja kiristetään niitä nostamalla lujuutta. Alennettaessa on myös välttämätöntä varovaisesti ohjata liikkeen sileyttä ja rakenteen kaltevuutta suhteessa pystysuoraan.

Pallojen koko määritetään rakennetyypin, seinien materiaalin ja talon kokonaispainon mukaan. On olemassa useita kokoja, joiden avulla voit valita vanhojen talojen ruuveja erikseen halutun pituuden ja halkaisijan mukaan. Verkko sisältää usein kommentteja kokeneista ammattilaisista, jotka suosittelevat tiukempia ruuvien paaluista. Suunnittelun yksinkertaisuus on aiheuttanut monien yritysten halun tehdä rahaa tällaisten paalujen tuotannossa käyttämällä huonolaatuista materiaalia, putkien paksuutta ja muita teknisten olosuhteiden rikkomuksia. Tällaisten paalujen käyttö voi merkittävästi lyhentää niiden käyttöikää ja joissakin tapauksissa johtaa rakenteen osittaiseen tuhoamiseen.

On huomattava, että tällainen hyödyllinen ominaisuus on niiden uudelleenkäyttömahdollisuus. Käytettäessä tilapäisiä rakenteita, aitoja, varjoja ja muita rakenteita, voidaan käyttää ruuvipalloja. Näiden kohteiden käytön lopettamisen jälkeen paalut puretaan ja käytetään uudelleen menettämättä niiden ominaisuuksia. Yhtä tärkeä laatu on kyky työskennellä milloin tahansa vuodenajoin, kaikilla maaperillä, joilla on erilaisia ​​veden ominaisuuksia.

Kuten edellä on mainittu, paalunruuvin säätiön kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin muiden perustusten kustannukset ja riippuvat paalujen lukumäärästä, niiden halkaisijasta ja pituudesta. Nämä arvot puolestaan ​​riippuvat rakenteen koosta ja materiaalista. Merkittävät kustannussäästöt, helppokäyttöisyys ja luotettavuus ovat ratkaisevia tekijöitä ruuvipallojen valinnassa kodin perustaksi.

Rakennetun talon säätiö

Joskus tapahtuu, että jo rakennetun talon on korvattava säätiö. Tämä voi johtua rakennusmateriaalien virheellisestä valinnasta rakenteen tai sen luonnollisen kulumisen perusteella. On usein tapauksia, joissa omistaja ei pidä maaperän geologista tutkimusta tarpeellisena, minkä seurauksena säätiö altistuu maan talteenotolle tai kausiluonteisen hukkumisen kohteeksi. Tunnuksen vakavuuden ymmärtäminen, omistaja haluaa korjata virheen ja tuoda uuden perustan jo rakennettuun taloon. Tämän voi tehdä SvayVint-asiantuntijoilla, jotka nopeasti ja tehokkaasti rakentavat uuden perustan pysyvälle talolle. Lisäksi peruskorjauksen yhteydessä puurakennuksen alempi kruunu voidaan korvata. Tämä pidentää merkittävästi sen käyttöikää ja parantaa lujuusominaisuuksia.

Soita meihin: 8 (495) 796-66-64 tai Tilaa puhelu

Kun rakennus tarvitsee säätiön vaihtoa.

Rakennuksen pohjan muodonmuutoksen ensimmäiset kelloja eivät ole harvoin ikkunan ja oven aukkojen vääristymät. Jos omistaja huomaa, että ikkuna ei sulkeudu tiukasti tai kun ovi avautuu ovenkehyksen alaosaan, sinun on kiinnitettävä huomiota säätöön. Halkeamia tai muitakin muodonmuutoksia - tämä on soittokello, jotta päästään nopeasti korjaamaan tai korvaamaan säätiön kokonaan. Säätiön osittainen tai täydellinen hävittäminen valmiin talon alle voi tapahtua seuraavissa tapauksissa.

 • Laadukkaiden materiaalien käyttö.
 • Bugien rakentajat asennuksen aikana.
 • Rakennusmateriaalien virheellinen valinta.
 • Pohjaveden läheisyys tai maaperän syvä jäädytys.
 • Jäädytys ei ole rakenteeltaan suojattua.
 • Luonnollinen kuluminen.

On tärkeää muistaa, että rakennusyritys, joka arvostaa maineensa ennen rakennustöiden suorittamista, väistämättä tutkii talteenottoa ja pohjaveden läheistä sijaintia.

Korvaaminen kellarissa puutalon alla

Nykyaikaiset tekniikat antavat rakentajille mahdollisuuden työskennellä lyhyessä ajassa ja vähäisin kustannuksin, jotka äskettäin liittyivät valtavia ja joskus ratkaisemattomia ongelmia. Voit esimerkiksi korvata säätiön rikkomatta itse rakenteen eheyttä ja viettää aikaa ja rahaa. Säätiön vaihtaminen on välttämätöntä heikkenemisen, vanhenemisen ja voiman menettämisen takia, mikä johtaa edelleen tiedon leviämiseen, syvien syvennysten muodostumiseen seiniin ja muihin vastaaviin ongelmiin. Yritys "StroyMontazh23" on kehittänyt ja hyödyntänyt teknologiaa säätiön uusimiseen useiden vuosien ajan. Asiantuntijamme tekevät kaiken tarpeellisen työn laadukkaasti, juuri ajoissa ja kohtuulliseen hintaan.

Peruskannan vahingoittumisasteen perusteella poistumismenetelmä voidaan tavanomaisesti merkitä suoritetun työn luonteen mukaan:

Keskeiset työt säätiön korvaamiseen

On olemassa useita päätyyppisiä kodin säätiön korvaamista:

 • Kauneutta. Pienille vaurioille. Palauttaminen, vanhentuneiden, rikkoutuneiden ja epäluotettavien elementtien korvaaminen osittain tai kokonaan.
 • Osittainen korvaaminen. Käytä pääasiassa hirsitalon taloja, tarvittaessa korvaa rakennuksen kruunun. Korjausvaiheessa seinämä puretaan, jonka alla on osa, joka on vaihdettava.
 • Pohjanpoiston purkaminen. Tällöin talo nousee ja korjaukset tehdään kentällä. Itse asiassa suurien kantoelementtien osittainen korvaaminen.
 • Täydellinen korvaaminen. Tällöin talon täydellinen kohotus suoritetaan, minkä jälkeen tehdään useita toimintoja, jotka liittyvät säätiön korvaamiseen.

Parempi tapa korvata vanha perusta nopeasti ja ilman kriittisiä vahinkoja talon nostamiseksi - tekniikka ruuveilla.

Peruskorjauksen ominaisuudet ruuvipillojen avulla.

Kaikki alkaa kasvattamalla taloa erikoisliittimillä. Palkitukit työnnetään nostoon muodostuneisiin aukkoihin varmistaen turvalliset korjaustyöt. Asettanut talon vaaditulle tasolle, sopimattomat laakeriosat ja -elementit poistetaan ja korvataan uusilla ruuvipinoilla. Usein käytetään hitsattuja paaluja, jotka pystyvät selviytymään tällaisista kuormista. Tämä menetelmä säästää huomattavasti aikaa ja rahaa alhaisten paalujen kustannusten takia ja samalla saat taatusti vankan ja toimivan perustan.

Silti käyttämällä ruuveja, säästät aikaa ja rahaa maa- ja asennustöihin. Ei ole tarvetta valmistaa kaivoa tai kaivaa kaivoja kaatamaan. Piles, joiden muotoilu on kärki terillä, voidaan helposti ruuvata maahan, jopa manuaalisesti. Lisäksi tämän vaihtoehdon ansiosta voit aloittaa säätiön vaihtamisen milloin tahansa vuoden, joka antaa kaiken lisäksi mahdollisuuden aina, nopeasti odottamatta edullisia ehtoja, korjata.

Miksi kannattaa käyttää ruuveja?

Siksi kannattaa käyttää ruuveja:

 • Edullinen. Ruuvipallojen pohja on vähintään 30-40 prosenttia halvempi kuin muut ratkaisut, kuten nauha tai pylväs.
 • Helppo asennus. Monimutkaisuus. Koko prosessi liittyy vaihtaminen tai korjaaminen useita menettelyjä ja toimia, jotka on suoritettu oikein ja johdonmukaisesti, Levitystekniikka kehittämiä rajoittaa minimiin koko rutiini, se on selkeä ja yksinkertainen työsuunnitelma, mikä säästää aikaa ja rahaa seurauksena.
 • Poikkeuksellinen laatu. Takaamme, että kotisi kestää vähintään 80 vuotta. Tuotteemme täyttävät kaikki standardit, jotka on sertifioitu ja laadukkaat materiaalit.

Korvaa säätiö yhtiömme kanssa.

Yritys "StroyMontazh23" tekee oikea-aikaisen ja laadukkaan peruskorjauksen tukikohdistasi ottaen huomioon kaikki sivuston ominaisuudet, talon tyyppi ja vahinko. Tarjoamme rakentavia, järkeviä ja optimaalisia ratkaisuja tehtäviisi. Ruuvipillojen valmistajana pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alhaisimmat hinnat paitsi työstä, myös kaikista korjausprosessissa käytettävistä materiaaleista.

Asiakkaamme saavat edullisimmat yhteistyön ehdot. Yrityksellesi, olette taatusti tarjonnut laadukkaita tuotteita, nopeaa ja yksilöllistä ratkaisua, saat luotettavan kumppanin, jolla on monivuotinen kokemus asennus- ja korjaustöistä.

Käyttäjillä on henkilötietojensa luovuttamisessa oikeus henkilötietojensa käsittelyyn, tallentamiseen ja käyttämiseen liittovaltion laissa nro 152-HTM "Henkilötietoihin" perustuen 27. heinäkuuta 2006 seuraavissa tarkoituksissa:

 • Asiakaspalvelu
 • Käyttäjä on vastaanottanut markkinointitapahtumia koskevia tietoja
 • Suorittaa tilintarkastus ja muu sisäinen tutkimus tarjottavien palvelujen laadun parantamiseksi.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilökohtaisia ​​tietoja, joiden avulla voidaan tunnistaa Käyttäjä / Ostajan henkilöllisyys, kuten:

 • Sukunimi, Etunimi
 • Syntymäaika
 • Yhteyspuhelin
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot tallennetaan yksinomaan sähköiseen tietovälineeseen ja käsitellään automaattisissa järjestelmissä, lukuun ottamatta tapauksia, joissa henkilötietojen automaattinen käsittely on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamisen kannalta.

Yhtiö sitoutuu olemaan siirtämättä vastaanotettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta seuraavia tapauksia:

 • Venäjän federaation valtuutettujen elinten pyynnöstä ainoastaan ​​Venäjän federaation lainsäädännössä vahvistetuilla perusteilla ja tavalla
 • Yrityksen kanssa työskentelevät strategiset kumppanit tarjoavat tuotteita ja palveluja tai ne, jotka auttavat yritystä myymään tuotteita ja palveluita kuluttajille. Tarjoamme kolmansille osapuolille vähimmäismäärän henkilötietoja, jotka tarvitaan ainoastaan ​​vaadittavan palvelun tarjoamiseen tai tarvittavan liiketoimen suorittamiseen.

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa yksipuolisesti näitä sääntöjä edellyttäen, että muutokset eivät ole ristiriidassa Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön kanssa. Näiden sääntöjen ehtojen muutokset tulevat voimaan julkaisemisen jälkeen Sivustossa.

Kierrä paalut vanhan talon alle

Ruuvien paalujen asentamisen ominaisuudet vanhan talon alle

Valitse halkaisija

Ruuvipuristin hinta ∅ 57

800 ruplan asennuksen kustannukset. paalille

Hintapään ruuvipuristin ∅ 57

Ruuvipuristimen tekniset tiedot ∅ 57

Putken halkaisija: 57 mm

Kynän paksuus: 3 mm

Punnituspaino: 10 - 45 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 200 mm.

Terän vahvuus: 4 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: 0,5 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ruuvipuristin hinta ∅ 76

Asennuksen kustannukset 900 ruplaa. paalille

Hintapään ruuvipuristimeen ∅ 76

Ruuvipuristimen tekniset eritelmät ∅ 76

Reiän halkaisija: 76 mm

Kynän paksuus: 3,5 mm

Punnituspaino: 11 - 34 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 250 mm.

Terän vahvuus: 4 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: jopa 2 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ruuvipuristin hinta ∅ 89

Asennuksen kustannukset 1200 ruplasta. paalille

Hinta ogolovka ruuvipuristin ∅ 89

Ruuvipuristimen tekniset tiedot ∅ 89

Reiän halkaisija: 89 mm

Kynän paksuus: 3,5 mm

Punnituspaino: 15-47 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 250 mm.

Terän vahvuus: 4 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: jopa 4 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ruuvipuristin hinta ∅ 108

Asennuksen kustannukset 1250 ruplaa. paalille

Hintapään ruuvipuristolle 108

Ruuvipätkän tekniset tiedot ∅ 108

Putken halkaisija: 108 mm

Tynnyri paksuus: 4 mm

Punnituspaino: 21-60 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 300 mm.

Terän vahvuus: 5 mm.

Korkin paino: 2,5 - 3 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: 4 - 7 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Kierrä halki hinta ∅ 133

Asennuksen hinta 1300 ruplaa. paalille

Hinta ogolovka ruuveille ∅ 133

Ruuvipuristimen tekniset eritelmät ∅ 133

Putken halkaisija: 133 mm

Tynnyri paksuus: 4,5 mm

Punnituspaino: 25-80 kg

Paalun pituus: 1.000-6.000 mm.

Terän halkaisija: 350 mm.

Terän vahvuus: 5 mm.

Korkin paino: 3 - 3,5 kg

Korkki Koko: 200 mm, 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm.

Laakerikapasiteetti: 7-10 tonnia

Pinnoitus: Ruostumaton teräs tai kuumakopio sinkitty

Käyttöikä: 50 vuotta

Tekniset tiedot: TU 5260 - 001 - 27135640 - 2014

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

Ilman kuljetusta

SV-Mosfundam tarjoaa asennuspalveluja vanhan talon ruuveille. Esitteessä on omat tuotannot, ja henkilökunta koostuu sertifioiduista asiantuntijoista, jotka takaavat laadun ja edulliset hinnat.

Milloin sinun täytyy korvata vanha säätiö?

Vanhojen talojen ruuvaaminen mahdollistaa jalustan jälleenrakentamisen halvalla ja nopealla. Säätiön korjaaminen on välttämätöntä seuraaville rikkomuksille:

 • rakennus kiertyy sivulle;
 • vaurioita ja halkeamia ilmestyi;
 • muodonmuutos;
 • jos seinämissä on ilmennyt halkeamia, tämä on välitön syy säätiön korjaamiseen tai korvaamiseen.

Rikkomukset voivat johtua eri syistä:

 • ilmasto-olosuhteet - pysyvät tulvat ja tulvat;
 • betoniraita ei tehnyt betonista kaatopaikan asennuksen aikana vanhaan taloon;
 • hanke alun perin oli suunniteltu virheellisesti ja kuorma laskettiin;
 • huonolaatuisten rakennusmateriaalien käyttö ja asennustekniikan rikkomukset;
 • tukien huonolaatuinen eriste, joka johti korroosion muodostumiseen.

Vanhan talon uusi ruuveja voidaan korvata nostamalla rakennetta tai asentamalla uusi paalukenttä ja siirtämällä rakennusta, toinen vaihtoehto on paljon kalliimpaa.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Vanhan talon alla olevat ruuvipilareiden uuden perustuksen profiilit

Tarkemmin tarkasteltaessa voidaan tunnistaa seuraavat edut:

 • vanhan talon alla oleva työhinta ja ruuvipallot ovat pienemmät verrattuna teippipohjan kustannuksiin;
 • korjaukset voidaan tehdä ympäri vuoden;
 • asennus tehdään myös ahtaissa olosuhteissa;
 • rakennusta ei tarvitse purkaa;
 • kun ruuvien paalut on asennettu vanhan talon alle, ei ole kutistumisprosessia;
 • korkea käyttöikä.

Soita meihin: 8 (495) 720-45-40 tai Soita tilaus

Vanhan talon asentamisen päävaiheet paalusäätiöön

Ensinnäkin SV-Mosfundin erikoislääkäri lähtee sivustolle tunnistamaan syyt vanhan talon uuden säätiön korvaamiseen, mikä määrittelee työn ja budjetoinnin.

Säätiön asennushinta yksityisille vanhoille talleille sisältää seuraavat työvaiheet:

 • paikallaan toimitetaan rakennusmateriaaleja erikoislaitteissa;
 • paikoillaan kahdesta toisistaan ​​vastakkaisesta seinämästä;
 • rakennus nostetaan tarvittavaan korkeuteen hydraulisten nostimien avulla;
 • työntekijät arvioivat alemman kruunun tilan tarvittaessa osittaisen tai täydellisen korvaamisen;
 • paalut vajoavat pitkin kehää;
 • -paalut sidotaan kanavalla;
 • -hitsatut I-palkit;
 • vanha pohja puretaan osittain tai kokonaan tilasta riippuen;
 • rakennus kuuluu uudelle säätiölle.

Kaikki työ tehdään rakennuskoodien mukaisesti ja viimeisenä vaiheena hyväksynnän allekirjoittamisen jälkeen asiakas saa monivuotisen takuun!

Kuinka korottaa taloa ruuveilla: aseta ruuvipallot vanhan talon alle

Rakennusta ei voi käyttää ikuisesti. Tämä koskee erityisesti yksityisiä taloja, jotka on rakennettu useita vuosikymmeniä sitten. Tällaisten rakennusten heikko kohta on perusta, joka hävitettäessä johtaa koko rakennelman muodonmuutokseen kokonaisuutena. Mutta estääkseen tämän tapahtumisen, on aivan mahdollista nostaa taloa ruuvaamalla paaluja, ruuvi paaluilla alle vanhan talon voi laittaa jopa ilman asiantuntijoiden apua. Tämän seurauksena vanhan rakennuksen elämä kasvaa merkittävästi.

Milloin taloa nostetaan paaluilla?

Tietenkin, jos sääolosuhteissa on pieniä halkeamia, niin tämä ei ole syy kasa korjaukseen. Mutta jos säätiön rakenteessa on tapahtunut vakavia muutoksia, paalujen asentamista ei voida välttää. Näihin muutoksiin kuuluu:

 1. Lukuisat suuret halkeamat.
 2. Säätiön osittainen tuhoaminen.
 3. Taivuta tai huolehdi sivusta.
 4. Kosteuden tai kasvien juurien aiheuttama muodonmuutos.

Ongelma vakavimmalla vaiheella säätiön kanssa on talon seinien muodonmuutos. Tässä tilanteessa, ilman asentamista paalut vain ei voi tehdä.

Kokonaisuussuunnitelma

Jotta korjata säätiö tällä tavalla, sinun on nostettava taloa korkeuteen, jota tarvitset voimakkaiden liittimien avulla. Sen jälkeen sinun on laitettava lohkoja tai kiinteitä puisia kantoja talon seinien ja kulmien alta varmistaaksesi itsesi hätätilanteista.

Sitten se on ruuvataan maapallolle haluttuun syvyyteen. Sen jälkeen on välttämätöntä hitsata kanavatangot näille paaluille niiden tukipinnan lisäämiseksi. Viimeinen vaihe näiden töiden toteuttamisessa on alentaa taloa paaluilla. Tämän seurauksena rakennuksesi tulee olemaan oikea ja tasoinen asema pitkään aikaan.

Kuinka välttää vauriot noston aikana?

Koska yksityisiä taloja ei ole suunniteltu nostamaan, seinät nostettaessa, voin poiketa edellisestä sijainnista. Esimerkiksi, kun seinää nostetaan 3 metriä korkealle 20 cm: n korkeudelle, poikkeama voi olla korkeintaan 8 cm, jossa kaikki riippuu talon ikästä ja kunnosta.

Tällaisten poikkeamien estämiseksi vahingoittuminen 20-30 cm on purettava. Lattia ympärillä on uunin ja ullakolla lähellä putkea. Ja erityisen huonokuntoisissa taloissa sinun on myös poistettava ovet ja saatava ikkunat ulos aukkojen. Lisäksi nostettaessa taloja nosturilla käytetään erityisiä jätteitä. Nämä ovat kestäviä teräsnauhoja, jotka on kiinnitetty talon seiniin pystysuoraan. Ne antavat seinälle lisäjäykkyyden, joka suojaa sitä liikkeestä noston aikana.

Lisäksi on tarpeen nostaa talon sujuvasti ja ilman teräviä vinkeitä. Jos nostokorkeus on yli 15 cm, koko prosessi on jaettava useisiin käynteihin. Jokaisen aikana sinun on "pidettävä baarissa" korkeintaan 5-10 cm.

Prosessi temppuja

Jotta nostosi kestää kuorman, sinun on laskettava paino kotona. Tämä voidaan tehdä tuntemalla materiaalin koon ja tiheyden, josta se on tehty. Löydät kaiken tarvittavan teorian koulurektion aikana.

Rakenteen helpottamiseksi on välttämätöntä tehdä kaikki kalusteet. Yleensä kevyiden talousastioiden paino on melko merkittävää. Ennen töitä, irrota talosta kaikki (tai purkaa) kaikki laajennukset, jotka voivat kasvattaa ruuveja. Tämä rakenne voi sisältää: kuistin, verannan, varastotilojen vanhojen asioiden säilyttämisen jne. Pallojen välisen etäisyyden ei tulisi olla alle 1,5 ja niiden ruuvien syvyyden pitäisi olla suurempi kuin keskimääräinen maaperän jäädyttäminen. Muussa tapauksessa uusi säätiö toistaa vanhan kohtalon.

Koko prosessin vaikein osa on talon valmistelu ja nostaminen. Vanhan talon korjaaminen ruuvipalloilla voi kestää vain 1-2 päivää. Siksi nämä teokset eivät riko tavallista elämääsi. Koko prosessi ei myöskään vaadi raskaiden laitteiden osallistumista eikä vakavia kassavirtoja.

Tästä seuraa, että talon nostaminen ruuvitukiin ei ole eksoottinen yritys, joka on tullut meille ulkomailta, vaan todellinen vaihtoehto vanhan rakennuksen elämisen laajentamiseksi. Ja jos noudatat täysin kaikkia työn edellyttämiä ehtoja, niin talosi puujalat eivät enää ole vaarassa romahtaa. Sitä ei silti ole suositeltavaa perustaa säätiö itse, minkä vuoksi voit aina kääntyä ammattilaisille.

Ruuvaa paalut talon alla: ominaisuudet ja ominaisuudet

Talojen pile-ruuvin perustukset ovat suhteellisen nuori perusta, joka ilmestyi vasta 1900-luvun alussa. Aluksi tätä menetelmää käytettiin sotilaallisten linnoitusten rakentamisessa, mutta yksityisten talojen kehittäjät eivät jättäneet huomiotta tehokkuutta ympäri maailmaa.

Pääty ja ainoa materiaali tämäntyyppiselle perustukselle on ruuvi. Tietoja siitä, samoin kuin mahdollisuudet sen soveltamisesta, ja siitä keskustellaan edelleen.

Sovelluksen ominaisuudet ja ruuvipillojen laite

Ruuvipätkän rakenne on pituussuuntainen täysmetalliputki, jonka toisessa päässä on kiinnitysruuvit ja reiät porataan toiselta asennustyön helpottamiseksi.

Koska kertyneet putket on suunniteltu kestämään raskaita kuormia, niiden valmistukseen käytetään materiaalia, jonka laatu on vähintään 10 ja paksuus 4 mm. Ruuvin terät on valmistettu teräslajista 3, jonka paksuus on 4 mm - 6 mm. Ruuvinterien paikassa putkessa on kartiomainen pää helpottamaan maaperään pääsyä. Pallirakenteen halkaisija voi olla mielivaltainen riippuen paalun laajuudesta:

 • Kevytrakenteisiin verkkoihin tai muihin kevyisiin rakenteisiin käytetään halkaisijaltaan 57 mm: n kasa.
 • Halkaisijaltaan 76 mm käytetään metalliprofiilisten aidojen asentamiseen tarkoitetuissa paaluissa.
 • Putkien halkaisijaltaan 89 mm on käytetty paalujen valmistuksessa täysimittaisimmille rakenteille - verannat, huvimajat, tiilien aidat
 • Rakennettaessa taloja runkoteknologiaan, puurakenteisiin ja vaaleiden lohkojen kevyisiin rakennuksiin käyte- tään halkaisijaltaan 108 mm: n halkoja
 • 133 mm - halkaisijaltaan halkaisijaltaan suosittelemme vaahtobakteista, laajennetusta savesta ja tiilenrakenteista valmistetuille taloille
 • Teollisuusrakennusten, siltojen, hangarien ja muiden raskaiden rakenteiden rakentamisessa käytetään halkeilua halkaisijaltaan 159 - 325 mm.

Standardikoko on 1,65 metriä pitkä, 1,8 metriä pitkä ja 2,0 metriä ja pituudeltaan 2,5 metriä lyhyistä paaluista. Pitemmät mallit, joiden pituus on 2,5 metriä, ovat 0,5 metrin korkeus ja pituus saa olla enintään 11,70 metriä.

Vihje! Joissakin tapauksissa malliparametrit eivät riitä ja paalua on pidennettävä hieman. Tässä tapauksessa sinun on pidettävä voimakkuuden indikaattorit. Tämä saavutetaan pakollisella (!) Metallikytkennän käyttäminen putkien hitsatuilla liitoksilla.

Edut, jotka perustuvat säätöpohjaan ruuvipolleille, vähennetään niiden käytännöllisyyteen, säätölaiteprosessin saatavuuteen ja säätiön kustannusten vähenemiseen. Tämäntyyppisten perustusten muiden edullisten puolien lisäksi havaitaan myös seuraavat:

 • Ruuvipallojen perustukset ovat erittäin kestäviä maaperän eroosion vaikutukselle - tätä helpotetaan terien erikoiskohtelu ja paalun pohja
 • Mahdollisuus rakentaa talon pohja pohjavesien korkealle horisontille - työpajan työosa on syvempi kuin pohjavesi
 • Ruuvipalloja voidaan käyttää lähes kaikentyyppisissä maissa. Poikkeus voi olla kivialueita vaikean porauksen vaikeuden takia.
 • Helpotuksella ei myöskään ole ratkaiseva merkitys käytettäessä tätä materiaalia pohjalle - pohjan taso pohjan koko kehällä on sama, ja paalujen asennuksen syvyys riippuu helpotusominaisuuksista.
 • Asennustyön helppous ja prosessin alhainen työvoimakkuus
 • Laitoksen säätiön mahdollisuus kaikkina vuodenaikoina
 • Ruostumattomien paalujen universaalius. Ruuvipalloja voidaan käyttää sekä uusien rakennusten rakentamiseen että vanhojen jälleenrakentamiseen korvaamalla säätiö, joka mainitaan myöhemmin

Ennen minkään tyyppisen talon rakentamista, sinun tulee ensin tutustua kaikkiin miinanoihinsa. Kanadan kotien haitat voivat aiheuttaa vakavia ongelmia tulevaisuudessa, jos et tiedä niistä etukäteen.

Ehkä, kun olet ottanut huomioon tämän artikkelin vaahtobetonielementtien kaikki hyvät ja huonot puolet, teet valinnan tällaisen talon rakentamisen puolesta.

Ja kehityshenkilöiden, jotka joutuivat tekemään rakennustyöt rajallisessa tilassa, arvioivat uudelleen ruuvipillojen toinen etu - on kyky asentaa säätiö pieneen alueelle. Useiden rakennustyömaiden tai valmiiden rakenteiden läheisyys ei tule olemaan esteenä ruuvipillojen perustaksi.

Varoitus. Älä asenna ruuvipalloja talojen alle, joissa aiot pohjahuoneen syvään maadoitukseen!

Paalun ja ruuvin perustusten tekniset ominaisuudet

Tämäntyyppinen säätiö eroaa edullisesti muista tyyppisistä säätiöistä laitteen yksinkertaisuudessa sen saavutettavuuden ja tehokkuuden vuoksi. Ruuvien paalut voidaan asentaa manuaalisesti ja erikoislaitteiden avulla.

Käyttämällä esimerkkiä tiilitalon säätiön rakentamisesta, voimme harkita tämän säätiön käyttöönottoa.

Ennen valmistelun aloittamista on valmisteltava asianmukaiset ruuvipallot tiilitalon alla. Niiden pituus valitaan maaperän koostumuksen ja muiden indikaattorien perusteella. Halkaisija on kuitenkin parempi määrittää välittömästi. Tiilitalojen rakentamiseen paras valinta on 133 mm: n halkaisijaltaan halkaisijaltaan halkaisijaltaan halutut ruuvipallot. Teräsrakenteiden tällaisilla paaluilla on oltava kadehdittava turvamarginaali, joten voit ottaa luokkia 10 ja yli.

Sivuston merkitsemisen ja säätiön sijainnin suunnittelun jälkeen on tarpeen laskea suhteessa ruuvipillojen määrä ja niiden koot.

Välittömästi tämän jälkeen tarvitaan koeporaus. Tämän avulla voidaan tunnistaa kaikki rakennustyön tekniset indikaattorit, mukaan lukien pintaveden horisontin korkeus, jäätymisnopeus, maaperän ominaispiirteet ja rakenteet sekä muut indikaattorit.

Se on tärkeää! Testauskaivon tulisi olla suurin syvyys, johon kasa asennetaan syvimmälle paikalle.

Sitten alkaa ruuvipuristimen todellinen asennus. Ympyrän ympärillä merkin mukaan kasa kierretään vähintään yhden ja puolen metrin syvyyteen. Samanaikaisesti on varmistettava, että potkurin terät kulkevat turvekerrosten kerrosten ja tulvitetun maakerroksen läpi - jos ne ovat maaperän rakenteessa. Paalujen asennuksen enimmäissyvyyttä säätelevät maaperän rakenteen ja parametrien ominaispiirteet paikan päällä.

Kaikkien paalarakenteiden asennuksen aikana on huolehdittava siitä, että paalujen yläpäät ovat samalla vaakasuoralla tasolla muodostaen pohjan. Jos kyseessä on ristiriita, on tarpeen leikata päät liian kauan tai yrittää syventää tällaisia ​​paaluja vieläkin syvemmälle maahan. Jos maalta ulkonevien paalujen päät ovat liian lyhyitä, lisäputkia on hitsattava haluttuun tasoon.

Seuraava askel on vahvistaa paaluja ja tehdä niistä kestävämpi. Tätä tarkoitusta varten paaluputken ontelotila vahvistetaan ensin vahvikkeella, jonka läpimitta on 3,0 mm, jonka jälkeen paalutila täytetään betonilla ja kiristetään tiukasti kunnes paalin pohjataso on saavutettu ja ilman muodot betonimassaan jätetään pois.

Paaliputken ja maaperän välinen tila peitetään maaperällä ja rakennusjätteellä, ja se myös varovasti tamped. Metallipäät on asennettu paalujen päähän, ja niihin on järjestetty leikkaus.

Säätiön valinta riippuu siitä, millaista taloa aiot rakentaa. Kanadan talon perusta voi olla mikä tahansa, mutta kaikki säätiöt eivät ole järkevä ratkaisu.

Vaahtobetonilohkon talteen perustuvien ominaisuuksien osalta lue tämä artikkeli ja puupöytät täällä.

Kun valitset säätiön, harkitse rakenteen luotettavuutta lisäprosessissa sekä budjettikustannuksia. Mutta älä säästä liikaa säätiöön!

Ruuvien paalujen käyttö valmiin talon alle

Koska paalusäiliön asennus ei ole liian työlästä eikä vaadi suurta vapaata tilaa, se on paaliruuvi, joka soveltuu erinomaisesti vanhan talon peruskorjaukseen. Paikoissa, joissa maaperän rakenteessa on ongelmia, voit käyttää pölkkiruuvia ja uusia valmiita taloja.

Asennuksen tekniikka on lähes sama kuin tiilitalolle. Vaikeus voi olla tarve nostaa koko talonrakenne. Voit tehdä tämän käyttämällä tavallista autonuloketta. Aluksi yksi puoli nousee, paalut syvenevät ja kaikki paalut ovat sidottuja metallikanavalla.

Toinen menettely toistuu kolmelta osapuolelta.

Varoitus! Rakentaessasi vanhoja taloja ruuveja varten on huolehdittava rakenteen eheyden säilyttämisestä. Tällaisissa tapauksissa on parempi nostaa talon toinen puoli kahdella tai kolmella liittimellä, jotka on asennettu rakennuksen kulmiin tai useisiin paikkoihin seinän pituudelta.

Jotta taloon ei saisi pitkään vääristymiä, olisi parempi nopeuttaa ruuvipillojen asennusprosessia erikoislaitteiden avulla.