Avaimet käteen vahvistetut paalut

Talon perusta on perusrakenteinen tukirakenne. Se on se, joka vie rakennuksen kaikkien osien taakan. Säätiö on minkä tahansa rakennuskohteen perusta, ja se riippuu siitä koko talon toimivuudesta, ulkonäöstä ja käyttöiästä.

Vahvistettu ruuvi on valmistettu saumattomasta teräsputkesta, jonka seinämän paksuus on 6,5 mm. Tästä johtuen sillä on korkea korroosionkestävyys ja lujuusominaisuudet.

Ruuvipylväät VS 102 mm vahvistettu saumaton - optimaalisin tuki säätiölle. Ne soveltuvat erilaisiin maaperään. Näitä paaluita käytetään talojen, kylpyammeiden ja muiden rakenteiden rakentamisessa.

Vahvistetut paalut eroavat toisistaan, koska ne voidaan asentaa manuaalisesti. Vahvistettu ruuvipilareita on valittava maaperän tyypin mukaan. Tämä tekijä määrittää 102 mm: n ruuvipurkulaakerin kantokyvyn.

Vahvistettu ruuvipallot, joissa on asennus

Pallojen ominaisuudet ∅ 102 mm

Hitsatun ja vahvistetun paalun ero

Vahvistettujen ruuvipillojen ∅ 102 hinta saumattomasta putkesta

* Kustannukset ilmoitetaan, kun ostetaan 10 paalut, kun tilaat pienemmän määrän paaluja, hinnankorotukset.

Asennuksen kustannukset 900 ruplaa. paalille

Tilaa ruuvipillot verkossa

Vahvistettujen ruuvauspalojen edut

Vahvistetut ruuvipallot on valmistettu korkealaatuisista saumattomista putkista, joiden seinämän paksuus on 6,5 mm. Tämä rakenne mahdollistaa paksuseinämäisten ruuvipallojen käytön jopa tiheillä maaperäillä ilman muodonmuutoksen pelkoa.

Vahvistettuun vakioruuvaan verrattuna vahvistetuilla on seuraavat edut:

 • lisääntynyt korroosionkestävyys;
 • saumattomasta teräsputkiputkesta;
 • suurempi kantokyky;
 • huomattavasti pidempi käyttöikä on yli 150 vuotta (tutkimukset suoritettiin laboratorio-olosuhteissa);
 • korkeampi vääntömomentti paalujen asennuksessa;
 • korkea lujuusominaisuudet;
 • mahdollisuus käyttää vastuullisten rakenteiden rakentamista.

Yritys "SVF-Premium" tarjoaa parannuksia oman tuotantonsa luotettavuuteen avaimet käteen -asennuksella.

Riippuen suunnittelun kuormituksesta käytetään erilaisia ​​ruuvirakenteita luotettavien perustusten luomiseen. Yksi tällaisten rakenteiden yleisimmistä tyypeistä on lujitetuilla ruuveilla, joilla on suuri kantavuus ja jotka soveltuvat lähes kaikkien rakenteiden rakentamiseen.

Voit jättää lujitetuille paaluille tilauksen asennuksen "SVF-Premium" -asiantuntijoille puhelimitse tai verkkosivuillamme.

Kiinnitämme ruuvipohjan virheet

Sitä tapahtuu ajan myötä tai välittömästi talon rakentamisen jälkeen poraus- ja ruuveilla, rakenteet alkavat nopeasti hidastua ja epätasaisesti oven ja ikkunan aukot vääristyvät. Nämä ovat väärennettyjen paalujen tai matalan teknologian asennuksen tuloksia. Säästää tilanne vain vahvistaa paalunruuvin perustusta, joka on tehtävä välittömästi vian havaitsemisen jälkeen.

Merkit "heikosta" perusta

Kuinka määritellä, että tukirakenteessa on jotain vikaa:

 1. julkisivun ilmeinen epäsymmetria;
 2. ikkunat ja ovet täyttivät halkeamia ja halkeamia;
 3. katon luonnollinen kaltevuus on muuttunut;
 4. huollon ja kutistumisen hallinnan aikana paljastui rakenteiden epätasaista samentumista.

Vikoja voi esiintyä eri syistä:

 • maaperän ominaisuuksien virheellinen analysointi tai tutkimuksen täydellinen puute;
 • virheellinen valinta halkaisijoiden ja paalujen pituudesta (ei projektin mukaan);
 • pilarien virheellinen asennus;
 • pohjaveden tasoa ei oteta huomioon, vastaavasti pinoiden rakenne tai korroosio heikentyi.

Jos tunnistat vähintään yhden luetelluista merkinnöistä tai syistä, sinun on välittömästi ryhdyttävä toimenpiteisiin epävakaan ruuvin perustuksen vahvistamiseksi, jotta vältetään peruuttamattomat vaikutukset seinien halkeilun muodossa.

Kuinka vahvistaa suunnittelua

On monia tapoja ratkaista ongelma:

 1. rakentaa uusi säätiö lähelle taloa myöhempää siirtoa varten;
 2. nimeä nykyinen rakenne uudelleen.

Talon nostaminen ja kuljettaminen on mahdollista, mutta siihen ei aina ole keinoja ja ehtoja. Lisäksi säätiön täydellinen rakentaminen - se on kallis prosessi, joka vaatii huomattavaa aikaa.

Useammin on päätetty nostaa talon liittimiin ja vahvistaa ruuvirakennetta:

 • lisää ruuveja;
 • vahvistaa vanhat tuet;
 • Lisää tylsät paalut;
 • injektoidut paalut;
 • ruskea ruiskutusmenetelmä.

Kierrä kantapää vahvistus

Helpoin tapa on asentaa ylimääräiset ruuvipallot lähellä nykyistä pohjaa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy laittaa talon jack, täällä on suositeltavaa ottaa yhteyttä asiantuntijoita.

Kierrä ruuvit mahdollisimman lähelle taloa ympäröivän alueen ja sisäseinien alapuolelle, johon on kiinnitetty uusi grilli - teräspalkki tai I-palkki (se perustuu olemassa oleviin vanteisiin). Siten rakennus istuu uudelle pylväälle. Sen jälkeen lämmitetään pohja, sen viimeistely.

Uudet putket vanhoihin paaluihin

Vahvistamalla pohjaa maanpinnalle kohotetun talon ruuvipinoille, voit käyttää tilamääritystekniikkaa:

 • talo nostetaan;
 • kaikki paalut on sidottu yhteen profiloidulla putkella tai teräskulmalla, joka yhdistää kaikki paalut, mukaan lukien sisäiset paalut;
 • talo istuu uuteen valjaat.

Menetelmän etu on sen suhteellinen yksinkertaisuus ja alhaiset kustannukset. Tärkeintä on luoda alueellinen kehys, joka jakaa kuorman tukeille.

Pahaavat paalut

Pile-pohja voidaan vahvistaa betonipilareilla, jotka on varustettu suoraan talon alla.

 1. mukavuutta, talo on nostettu, mutta voit tehdä ilman tätä vaihetta;
 2. alustava lujuuslaskenta ja määritettävä lisäkannattimien askel, niiden sijainti;
 3. reiät maahan porataan tietyissä paikoissa;
 4. koota vahvikeharja ja kaada betonia M300-M400 muottiin.

Tämän jälkeen ne odottavat betonin kovettumisen (7 päivän kuluttua olosuhteista riippuen) ja asenna sitten grillata. Muuten voit tehdä monoliittisen voiton:

 • tylsät paalut asennetaan talon ympärille, vanhojen grillata- mien purkaminen;
 • tukien väliin tehdään betonikiinnitysmuotti, palkkien vahvistaminen sidotaan palkkikuvioon;
 • kaada betoniliuosta.

Tuloksena on uusi betonipallosäätiö.

Impressed Piles

Emme kuvaile tätä menetelmää yksityiskohtaisesti, koska se on samanlainen kuin uusien tukien järjestely, josta puhumme aikaisemmin. Tällöin uusien ruuvipilarien sijaan perustusten lisäksi erikoiskoneet puristavat uusia betonituotteita, joihin myös asennetaan uusi grilli.

Tämä menetelmä ei ole suosittu, mutta se tapahtuu rakennuskäytännössä.

Ruskea injektointimenetelmä

Kallis, mutta myös tehokas keino vahvistaa kellarista - ruskea injektio.

Esisuunnittelun laskenta. Uuden hankkeen mukaan tietyissä paikoissa puhkaisu suoritetaan kahdelta sivulta erikoislaitteilla vähintään 30 asteen kulmassa seuraavasti:

 • lävistys suoritetaan kellarin ulkosivulta ja sisäpuolelta muodostaen X-muotoisen tuen;
 • ruiskutetun betoniliuoksen paineessa;
 • liitososat tuottavat paaluilla ja grillata.

Porausprosessi on hyvin monimutkainen ja edellyttää useiden sääntöjen noudattamista, tekniikan käyttöä.

Yleiset suositukset

On monia tapoja vahvistaa luvattomasti laskettua ja rakennettu säätiö, mutta on olemassa kolme kultaista sääntöä restaurointiin:

 1. Hankkeen tarkistaminen ja uudelleenlaskenta on pakollinen. Jos paalut on toimitettu ilman laskentaa ja on mahdotonta arvata tukien sijainnin ja niiden kantavuuden mukaan, onko se jälleen riskin arvoinen?
 2. Toimiminen nopeasti on puolet taistelusta. On vaikea arvata kuinka nopeasti muodonmuutos kehittyy, ja tämä on täynnä tukirakenteiden halkeilua, mikä johtaa talon tuhoutumisen vaaraan.
 3. Ammatillinen lähestymistapa on erittäin tärkeä. Vain kokeneilla rakentajilla, joilla on tarvittavat laitteet, auttavat palauttamaan säätiön, koska tässä asiassa on tärkeää, että talon korottaminen uuden grillauksen asentamiseksi on erittäin tärkeää.

Älä unohda muodonmuutoksen merkkejä ja yleisiä suosituksia, sillä tärkein asia on elämäsi ja terveytesi.

Tekniikka, jolla pohja vahvistetaan ruuveilla

Ruuvipillojen perustan vahvistaminen auttaa pitämään rakennettujen rakennusten käyttöiän parantaakseen paalun perustan perustaa siinä tapauksessa, että rakennustyömailla ei ole mahdollista tehdä ennakkotutkimuksia tai ei ole suunniteltua suorittaa tällaista työtä.

Mikä on tarpeen vahvistaa ruuvipillojen perusta

Porausruuvi, jossa on ruuvipallot, on hyvin yleinen vaihtoehto matala- rakennusten rakentamiseen etenkin maaseutualueilla ja esikaupunkialueilla.

House ruuveilla

Ruuveilla on tiettyjä positiivisia ominaisuuksia: kevyt, helppo asennus, käyttö tiheyden maaperään. Ruuvien paalujen lujuuden ja vakauden varmistamiseksi ennen rakennuksen paalusäätiön asennusta on testattava poraus tutkittaessa taustalla olevia maaperää. Paikan päällä olevan maaperän koostumus otetaan huomioon valittaessa tietyn pituisia ruuvien tukia, mikä auttaa löytämään parhaan keinon käyttää paalarakenteita määrittelemällä toimenpiteet tarvittavan tukirakenteen vahvistamiseksi ruuveilla.

Rakennustyömaan maaperän alustavan tutkimuksen hylkääminen, jota yleensä harjoittavat yksityiset kehittäjät, voi johtaa peruuttamattomiin seurauksiin, mikä johtaa rakennuksen täydelliseen tuhoamiseen.

Tosiasia on, että yksittäiset kannat tukeutuvat täydellisesti pystysuuntaisiin kuormituksiin, sivuttaiskuormat on tasapainotettava huolellisesti, muuten vähäinen esijännitys voi aiheuttaa paikkatietorenkaita ja saattaa heikentää hyvin rakennuksen vakautta. Tällaisissa tapauksissa voi olla tarpeen vahvistaa säätiöitä.

Kuinka vahvistetaan ruuvipillojen perusta

Pilarin perustuksen lujuuden ja stabiilisuuden parantamiseksi on kehitetty erityisiä teknologioita tukirakenteiden vahvistamiseksi, joita käytännössä käytetään paalusäiliön rakentamisessa ruuveilla.

Kaksi menetelmää, joilla vahvistetaan perustuksia ruuvatuista, joita käytetään tavallisesti metalliputkissa, kulmassa tai valssattuna terässä.

Kevyiden rakennusten perusvyöhykkeen vahvistamiseksi voit käyttää putkia ja kulmia, raskaille rakennuksille tarvitset kestävän kanava-palkin.

Perusvahvennusvaihtoehto putkilla

Pallosäätiön vahvistaminen (ruuveilla) on toteutettu 30x60 mm: n muotoisilla putkilla. Tekniikka työn suorittamiseen edellyttää, että kaikki peruspohjan kannattimet yhdistetään sarjaan tiettyjen kokoisten putkien, myös sisäisen paalukentän, kanssa. Tätä raudoitusta käytetään siinä tapauksessa, että tukien irrottaminen maanpinnan yläpuolelle on yli 0,7 m.

Putket hitsataan kahden kannatinpalkin väliin pohjan sisäpuolelle. Tällaisella vahvistusvyöllä ei mikään aiheuta häiritä säätiön koristelua ripustettaessa suojapaneeleja.

Kun ulkonevien paalupaikkojen korkeus on yli 0,7 metriä maanpinnan yläpuolella, putket hitsataan ristikkäin, kiinnittäen putkien liitoskohdan keskelle erityisen metallioven (levyn), jonka neliöosa on kooltaan 200x200 mm.

Pilarin perustuksen vahvistaminen kulmalla

Alustan lujitustekniikka metallikulmalla varustetuilla ruuveilla on identtinen jäykistysvyön asentamismenetelmään putkista: elementit hitsataan ulompiin ja sisäisiin paakkuhihnoihin. Muodostuu jäykkä avaruuskehikko, joka pitää jokaisen tuen, estää kallistamisen, rullat, kallistumisen ja luo vahvasti rakennuksen perustan.

Tapa vahvistaa säätiokanavaa

Ruuvien paalujen pohjan vahvistamista käyttäen kanavaa käytetään tavallisesti heikossa maaperässä, joka on kyllästynyt vedellä (turvesat, suot). Työkäyttöön käytetään 16 tai 20-kanavaa, koon valinta riippuu rakennuksen seinien paksuudesta. Kanava on hitsattu paalujen ylävyöllä (kuten kärjessä), jonka avulla voit luoda vahvan metallikehyksen, joka estää yksittäisten paalujen pienimmät poikkeamat akselistaan. Katso videota, kuinka kanava kiinnitetään paaluihin vahvistamaan säätiötä.

Kanavan käytön haittapuolena ovat materiaalien korkeat kustannukset, mutta kanavalla vahvistettujen ruuvipilarien perustuksen tekniset ominaisuudet kasvattavat huomattavasti, lisäävät itse rakennuksen lujuutta ja kestävyyttä. Itse asiassa hitsatun kanavan hihna paalujen kanssa on yhtä suuri kuin vahvistettu nauhalevy.

Metallihihnan suojaus

Pallosäätiön vahvistaminen metallilla epäilemättä säästää rakennetta ennenaikaisilta tuhoutumiselta ja vääristymiltä, ​​mutta on tärkeää muistaa suojata itse metallisuojausjärjestelmä. Pile-pohjaa ruuvipalloilla käytetään suoraan läheisessä vuorovaikutuksessa märän maaperän kanssa, mikä vaikuttaa negatiivisesti metallipintaan aiheuttaen nopean kulumisen korroosiolta.

Tehtäessä työtä perustusten vahvistamiseksi on tärkeää suojata teräsputkia, kanavia tai kulmia korkealta kosteudelta käsittelemällä niitä erityisillä suojaavilla yhdisteillä.

Rauvien paalujen paalusäiliön vahvistaminen nykyisissä rakennuksissa

Ruuveille rakennetun rakennuksen tuhoutumisen estämiseksi on sallittua vahvistaa käytössä olevan rakennuksen perustusta. Tee tarvittava työ alustan ulkovaippojen purkamiseksi. Rakenne kohoaa nostimien alapinnan yläpuolelle, jonka jälkeen lujitushihna on tehty putkista tai kanavasta riippuen talon seinien paksuudesta, kerrosten lukumäärästä ja koko rakennuksen massasta.

Hitsaustyön lopussa metallin osia on käsiteltävä korroosiosuoja-aineilla ja rakennuksen altistuminen vahvistetulle alustalle. Perusteiden vahvistaminen - takuu rakennuksen pitkästä käytöstä ilman ennenaikaista tuhoa.

Vahvistetut saumattomat ruuvipillit, joilla on luotettavuus

Tärkein kuormitusruuvin pohja on ruuvien paalujen terillä. Sopivien tukien valitsemiseksi tehdään maaperän tutkimus paikoilla, laskennallinen kuormitus lasketaan ja maaperän mahdolliset kausittaiset siirtymät otetaan huomioon. Useimmissa projekteissa vahvistetut paalut ovat yleismaailmallinen ratkaisu. Suunnittelu takaa tukien kestävyyden ja lujuuden.

Yritys "FLAGMAN SVR" kehittää kaikentyyppisten monimutkaisten pino-ruuviratkaisuja - suunnittelusta asennukseen. Valitsimme optimaalisen suunnittelun tietylle tilanteelle. Moderni tuotantoteknologialla vahvistetut paalut takaavat lopputuotteiden alkuperäisen laadun ja kohtuulliset hinnat. Työskentelemme Pietarin ja Leningradin alueen yksityishenkilöiden ja kaupallisten järjestöjen kanssa.

Yrityksellämme on vahvistetut paalut, joiden halkaisija on seuraava:

Sisältää lujitetut ruuvipallot

Suuren lujuuden omaavien ruuvipillojen valmistukseen käytetään saumatonta putkea, jonka paksuus on 6,5 mm, mikä on 2,5 mm suurempi kuin tavanomaisten tukien pohja. Suuri seinämän paksuus ja kahden komponenttisen epoksilamelin käsittely lisää merkittävästi ruuvipuristimen käyttöikää. Paksuseinämäiset ruuvipilarit tarjoavat pidennusruuvin pidemmän käyttöiän. Tukevan ja saumattoman rakenteen ansiosta tuen kantavuus kasvaa merkittävästi.

Vahvistettujen rakenteiden edut

 • Kestävyys. Vahvistetut paalut ovat olleet toiminnassa yli 120 vuotta ilman erityistä huoltoa ja korjausta.
 • Vastuullinen suunnittelu. Vahvistettujen paalujen käyttö takaa luotettavan perustan rakenteille, joissa lisätään kuormitusta.
 • Taattu. Saumattomalla ruuvipakalla on kattava takuu 10 vuodeksi.
 • Kohtuulliset kustannukset. Halkaisijasta riippuen paksuseinämäinen kasa kasvaneesta lujuudesta maksaa vain 10-15% enemmän kuin standardi.

Tarjoamme täydellisiä ratkaisuja paalunruuvin perustusten järjestämiseen. Lisäksi voimme ostaa erikseen vahvistettuja paaluja toimitus ja takuu. On kätevää tilata tilaus verkkosivuilla tai puhelimitse.

Haluan kiittää yhtiön "Flagman" laatutyöstä, joka toteutetaan portin ja viereisen aidan asennuksessa. Erityinen kiitos asentajille ja päällikölle heidän ammatillisesta asenteestaan ​​liiketoimintaan, täytti kaikki toiveeni, ehdotti oikein, kuinka parhaiten varustaa alue aidan lähellä, termejä ei rikottu vielä minuutiksi, vaikka sää oli inhottava, portti oli hyvä, massiivinen, naapurit olivat mustasukkaisia. Monet halusivat tällaisen erinomaisen portin. Kiitos asennestasi asiakkaisiisi.

Hei Kuinka paljon se maksaa 20 vahvistettua paalua, jonka kärki on halkaisijaltaan 102 mm? Kuinka paljon heidän asennuksensa on?

Hyvää iltapäivää Paalujen hinta riippuu niiden pituudesta. Vakiopituuden kasa 2,5 m ja ogolovkom maksaa 2 250 ruplaa, asennetaan 1 500 ruplaa yksittäin, 30 ruplan km. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sivustossa mainittuihin yhteystietoihin. Vastaamme aina kysymyksiisi ja ryhdy ammattimaisesti ruuvipillojen asentamiseen.

Yritys FLAGMAN SVR on ilmoittanut asiakkaillemme, että säästääksemme säätiön, portin ja aidan talvimaksun, voit maksaa materiaalin ennakkomaksun ja pitää alhaisen hinnan... Lue lisää Jäähdytä talvihinnat ennen rakennuskauden alkua! →

Hyvät sivuston kävijät, yrityksen asiakkaat ja kollegamme haluavat onnitella teitä tulevana uudenvuoden aikana. Tulevan vuoden aikana haluamme asiakkaitamme täyttämään nopeasti ja edullisesti unelmansa ja kollegoilleen tuottoisempia tilauksia ja hyviä... Lue lisää FLAGMAN SVR -yritys onnittelee sinua Hyvää uutta vuotta! →

Vain syyskuun 31. päivään mennessä sinulla on mahdollisuus säästää merkittävästi porausruuvien perustuksiin: yritys "FLAGMAN SVR" tarjoaa halkaisijaltaan 108 mm: n ja 2500 mm: n pituisia halkeamia, joissa on vain 2990 ruplaa! Lue lisää... Lue lisää PILOTASASON ALUEET: suotuisat olosuhteet syyskuun loppuun asti! →

Vain 31. lokakuuta asti sinulla on mahdollisuus tilata liukuva portti 4x2 m: n ruuveilla vain 58 000 ruplaa.

Onnittelut Kristuksen kirkasta sunnuntaista - Kristus on noussut!
No, jos et ole ortodoksi, niin onnittelut kevät- ja työpäivästä!

Olemme iloisia voidessamme kertoa teille, että kaikki toukokuun juhlapäivät ja viikonlopput, yrityksemme asiakkaiden mukavuuden vuoksi, toimivat normaalisti: maanantaista sunnuntaihin seitsemän päivää viikossa klo 9.00-22.00.

Vahvistetut ruuvipallot

Saumatonta, saumatonta putkea, teräsputkia.

Lujitetuilla paaluilla halkaisijaltaan 102 mm: n hinnat

Kiinnitysruuvi vahvistettu asennuksella - 3800 ruplaa.

Hintaan sisältyy:

halkaisija 102 kpl pituus 2500 mm - 2200 ruplaa.

pää - 250 ruplaa.

asennus betonisoinnilla ja tasauksella - 1350 ruplaa.

Ruuvipallot ovat ainutlaatuinen muotoilu, joka ei ole tarkoitettu ainoastaan ​​uuden perustuksen rakentamiseen vaan myös vanhojen paalusäätiöiden vahvistamiseen. Erilaisista syistä rakenteiden perusteet voivat vähitellen hävitä, minkä seurauksena koko rakenteen eheys saattaa häiriintyä. Epäsuotuisten seurausten ehkäiseminen auttaa vahvistamaan säätiötä paaluilla, mikä lisää rakenteiden lisäystä ja pidentää käyttöikää. Yritys "SvayVint" myy kaikki tunnetut paalutyypit kohtuulliseen hintaan kuluttajalle. Tarjoamme myös vanhojen säätiöiden asennus- ja kunnostustöitä ruuvaamalla parannettuja paaluja.

Syyt jälleenrakennustarpeeseen.

Paaliruuvi on vahva pohja, joka kestää helposti monitonnin rakenteen. Mutta eri syistä perustusrakenteet saattavat vaatia kiireellistä vahvistamista, mikä voi johtua useista syistä.

 • Tekniikan asennuksen virheet ja rikkomukset.
 • Luonnollinen kuluminen.
 • Tarve lisätä ylimmässä kerroksessa.
 • Sivuston topografian muuttaminen.

Perusrakenteen jälleenrakentamisen aikana useimmat rakentajat haluavat vahvistaa pohjaa ruuvipillojen avulla. Tämä ei ole sattumaa, koska ruuvipallot ovat taloudellisin ja tehokkain tukimuoto, joka auttaa poistamaan ongelman lyhyessä ajassa. Korjaustyöt eivät haittaa lähirakennuksia, koska jälleenrakennus käyttää pääasiassa manuaalista asennusmenetelmää.

Soita meihin: 8 (495) 796-66-64 tai Tilaa puhelu

Kuinka vahvistaa paalusäätiötä.

Periaate paalujen perustusten vahvistamisessa on kuorman jakaminen lisätuen avulla. Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla.

 • Osittain nostamaan vanhan rakennuksen liittimien avulla ja korvaamalla vanhat telineet uusilla vahvistetuilla paaluilla.
 • Täydellinen peruskorjaus siirtämällä koko rakenne.
 • Vahvistaminen kanavan avulla.

Jotta rakennuksen sopiva menetelmä sopii, vain ammattilainen voi tutkia perusteellisesti rakennuksen. Ei ole suositeltavaa harjoittaa jälleenrakennusta itsenäisesti, koska seuraukset voivat olla hyvin valitettavaa.

Työn vaiheet.

Jos valitaan rekonstruointimenetelmä ilman rakenteen siirtoa, niin paaliruuvi kehystä vahvistetaan seuraavassa järjestyksessä.

 • Asiantuntijat määrittävät kallion tyypin, kuorman rakenteen perusteella ja valmistelevat vaaditun määrän tukia.
 • Rakentaminen on osittain ymmärretty vanhan perustuksen avulla.
 • Tulevien paalujen sijainnin merkitseminen.
 • Rakennukset on asennettu merkittyihin pisteisiin.
 • Tukit leikataan haluttuun tasoon ja betonoidaan, minkä jälkeen kanava hitsataan niihin.
 • Vanhojen tukien purkaminen. Vaihda tarvittaessa kruunu.
 • Rakenne pudottaa uuden pohjan.

Soita meihin: 8 (495) 796-66-64 tai Tilaa puhelu

Päätoimitusten jälkeen asiakkaan pyynnöstä suoritetaan pohjan vedeneristys. Perusrakenteen vahvistaminen paaluilla on tehokasta, kunnioittamalla tällöin teknistä prosessia jälleenrakentamisessa. Siksi jos tarvitset vahvistusta talon pitäisi kääntyä ammattilaisille. Yritys "SvayVint" tarjoaa rakennusten asennus- ja jälleenrakennustyöt, joissa on ruuveja, jotka ovat monimutkaisia. Meillä on asiantuntijoita, joilla on tietoa ja kokemusta tällaisen työn suorittamisesta. Kääntäen meille, asiakas saa laadukkaat säätiöt kohtuuhintaan hänelle.

Vahvistetut ruuvipallot

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Kierrä paalut

Nykyään perustuksiin perustuvia ruuveja käytetään yhä enemmän talojen tai kylpytuotteiden rakentamisessa. Tämä johtuu siitä, että tämän tyyppisessä alustassa on monia etuja, ja voit välttää haittatekijät, jotka liittyvät maaperän erityispiirteisiin, joilla rakennelman rakenne on suunniteltu.

Erityisesti, jos analyysi osoitti maaperän korkean pudotuksen, mikään muu perustaso ei pysty tarjoamaan riittävää kestävyyttä ja luotettavuutta. Lisäksi on erityisen suositeltavaa käyttää tätä tekniikkaa säätiön asentamiseen paikkoihin, joissa maaperälle on ominaista vähäinen jäätymisaste. Tämä voi olla esimerkiksi savi maata, joka on kyllästynyt vedellä. Koska porausruuvi sijaitsee jäädytyksen alapuolella, se ei pelkää pakkasen turvotusta.

On myös huomattava, että tällaisia ​​tuotteita voidaan käyttää millä tahansa maaperällä.

Alustan erityispiirteet ruuveilla

Aluksi pile-screw-pohjainen teknologia kehitettiin sotilaskäyttöön, koska se mahdollisti lyhyessä ajassa luotettavan tuen erilaisille strategisille tiloille. Muun sotilaallisen kehityksen tavoin tämä teknologia tuli pian laajalle levinneeksi ja sitä alettiin käyttää maa- ja vesirakennustekniikassa (yksityisten rakennusten rakentamisesta erilaisten siltojen luomiseen).

Tämä Moskovan paalujen suosio perustaksi perusta tarjoaa suhteellisen alhaiset kustannukset. Yleensä paaliruuviaseman järjestely vaatii kolmasosan vähemmän budjetoitua kuin muiden perustusten luominen ja säästöt verrattuna laattasäätiöön ovat huomattavasti konkreettisempia, lähes kaksinkertaistuneet.

Monipuolinen paalusovellus

Yhdysvalloissa ja Euroopassa tällainen rakentaminen on saavuttanut merkittäviä osuuksia. Ruuvipalloja käytetään luomaan suuria teollisuuslaitoksia, esimerkiksi tuuligeneraattoreita, eikä vain yksityisiä rakennuksia. Venäjällä tekniikka on vain suosiota ja sitä käytetään yksinomaan kevytrakennusten rakentamiseen. Samanaikaisesti Moskovan pylväsrakenteiden tuottamiseen käytettävät tekniset löydöt ja uudelleenkäyttötoiminta tekivät mahdolliseksi merkittävästi lisäämään galvanoituneen kierteisen paalun kantavuusmittareita. Tästä johtuen näiden tuotteiden käyttöalue on laajentunut huomattavasti. Yhä useammat asiakkaat haluavat ostaa tällaisia ​​tuotteita.

Ruuvipuristimen perusteet

Pile-mallit ovat erittäin suosittuja suuren määrän etuja. Niistä tulisi laskea:

Helppo asennus. Runkopallojen säätörakenne voidaan tehdä omilla kädilläsi ilman monimutkaisia ​​ja kalliita erikoislaitteita.

Esiintymisnopeus. Säätiö voidaan rakentaa 1-2 päivää, eikä se kulu paljon aikaa siihen.

Lisääntynyt luotettavuus. Tämän tyyppinen pohja on vastustuskykyinen kaikentyyppisiin kutomisprosesseihin, jotka usein kehittyvät maaperässä, vuorottelevat tyypit jne.

Suuri kantavuus, joten tämän tekniikan käyttö on suositeltavaa jopa massiivisten rakennusten rakentamiseksi Moskovaan.

Tämän säätiön luomiseen tarvittavat vähimmäiskustannukset.

Rakenteiden rakentamisen puhtauden noudattaminen.

Mahdollisuus rakentamiseen, riippumatta kaudesta ja säästä.

Mahdollisuus käyttää monimutkaista maisemaa, jolle on ominaista korkeusero, eri istutusten läsnäolo, vähimmäismäärä vapaata tilaa.

Mahdollisuus käyttää kunnostustöiden aikana jne.

Mitä tulisi ottaa huomioon perustettaessa, jossa käytetään ruuvipinoja?

Jos ruuveja käytetään talon perustuksen luomiseen, sitä ei voida pystyttää kellariin. Lisäksi rakenteen alaosa vaatii lisäeristystä. Ja tärkeintä on muistaa, että paalarakenteiden laatu määrittelee koko rakenteen luotettavuuden, joten sinun kannattaa ostaa tuotteita valmistajalta, joka on valmis takaamaan omien tuotteidensa luotettavuuden ja kestävyyden.

Tästä syystä paras ratkaisu olisi hankkia halkaisijaltaan halkaisijaltaan halkeamia käyttämällä Vern-ruuvauslaitosta, joka itse tuottaa tällaista tuotetta korkealaatuisten materiaalien, nykyaikaisten laitteiden ja todistettujen teknologioiden avulla. Jokainen asiakkaiden huomion kohteena oleva ruuvipallo täyttää täysin GOST-standardit ja pystyy takaamaan rakenteen mahdollisimman kestävän.

Myös "Verna Screw Piles Plant" tarjoaa lisäpalveluja. Tarvittaessa asiantuntijat luovat sinulle säätiöhankkeen ottaen huomioon seuraavat parametrit:

maaperän jäädytys;

rakennuksen erityispiirteet, joilla rakennuksen rakentaminen on suunniteltu;

rakennuksen kokonaispaino ja mitat;

muut tekijät, jotka ovat välttämättömiä säätiön rakentamiselle.

He luottavat meihin, koska tarjoamme todella laadukasta ja luotettavaa tuotetta Moskovassa!

Kierrä paalut

Tyypilliset koot ja hinnat

* Pallojen lukumäärän laskemiseksi on tarpeen sijoittaa ne rakennuksen ympäryksen ympärille pilareiden välisellä etäisyydellä missä tahansa tasossa 2,5-3 m.

Laskeminen sen parametrien mukaan

Säätiön kustannuslaskin

Avaimen kustannus: 31 500 hieroa

Hintaan sisältyy: asennus, korkki, betonointi

Porausruuvin säätiö on äskettäin yleistynyt Voronezhissa ja Kalugan alueella. Se sopii laitteen vaikeaseen maastoon, alueen korkeaan vesipitoisuuteen ja maaperään. Se eroaa muista sääolosuhteista edullisin kustannuksin ja sopii pieniin maalajeihin ja rakennuksiin. Ruuvien paalujen asennus ja asennus ei vaadi suuria kuluja ja aikaa. Saat valmiin säätiön vain yhden päivän aikana.

Säätiö ruuveilla, hinta

Koeporauksen hinta - 1500 ruplaa.

Kulma 50 * 50 * 5mm 1 m / n asennusta varten - 500,00 ruplaa.

Prof. putki 60 * 30 mm 1 m / p asennuksella -470.00 hieroa.

Kanavan numero 16 1 m / n asennuksella - 1100.00 ruplaa.

Kanavan numero 20 1 m / n asennuksella - 1300.00 ruplaa.

Talon pile ja ruuveja.

Jos tarvitset säätiön ruuvipuristimissa avaimet käteen, voit tilata rakentamisen Kuluga ja Kalugan alueelta yrityksellämme. Tilalla on ollut käytössä yli 5 vuotta. Se on moitteeton maine, arvioita yli 1000 suuresta kehittäjältä. Porausruuvin asennuksen yhteydessä käytetään sertifioituja korkealaatuisia materiaaleja, kaikkia määräaikoja ja kustannusarvioita noudatetaan. Ruuvin pohjan hinta riippuu rakennuksen ominaisuuksista, maaperän ominaisuuksista ja toiveistasi. Ota yhteyttä kuulemiseen juuri nyt - hankkeen alustava analyysi on ilmainen.

Pallosäätiön rakentaminen kestää 1 päivästä. Käytämme sekä manuaalista menetelmää että teknologiaa erikoislaitteiden mukana. Suunnittelu sopii erinomaisesti yhden kerroksen kevyisiin rakennuksiin ja pilvenpiirtäjiin.

Jos verrataan paalusäätiötä pylväs- tai vyöhön, voit valita joitakin ominaisuuksia.

 1. Monipuolisuus. Rakentaminen on mahdollista millä tahansa maaperällä. Puut, joilla on kehitetty juurihakemisto ja viestinnät, eivät ole esteenä. Paalusuojan asentaminen ei riko maaperän eheyttä.
 2. Pylväsruuvin hinnat ovat saatavilla, koska valtavia työvoimakustannuksia ei ole, sekä raudoituksen ja betonin taloudellinen käyttö.
 3. Tehokkuutta. Paaliruuvi on mahdollista asentaa jopa 1 päiväksi.
 4. Asennussuunnittelu voidaan yhdistää viestinnän ulkoasuun.
 5. Vaahtolohkojen taloon tai ilmastetun betonin taloon voidaan helposti korjata.
 6. Koko rakenne on käsitelty suojaavilla aineilla, joten se ei pelkää korroosiota ja mätää, ja sillä on myös moitteeton termostaattiominaisuudet.
 7. Tulevaisuudessa voit päivittää rakennuksen. Esimerkiksi puutalon laajentaminen terassilla.

Runkopallojen perusta.

Kuinka paljon on paalun perustusruuvin asennus avaimet käteen?

Tähän vastaukseen ei ole selkeää kysymystä. Hinta riippuu maaperän ominaisuuksista ja tulevasta rakentamisesta. Ruuvien pohjan tilauslaskenta juuri nyt. Hyvin pätevät asiantuntijat kertovat porausruuvin hyvistä ja huonoista puolista, suorittavat maatutkimuksen, neuvovat kaikista organisaatiokysymyksistä ja tietenkin sopivat kustannuksista. Säätiön valintaa tekevät myös työntekijät - eri pystytystekniikoita voidaan suositella talolle, joka on valmistettu vaahtomuovista tai tiilenrakentamisesta.

Porausrummun käyttämiseksi käytetään porausta, pellin leikkaamista tehdään, sisäinen ontelo on täytetty sementtilaastilla ja työn lopussa rakenne on sidottu tai kärjet hitsattu.

Haluatko nopeasti saada täydellisen tuloksen? Ota yhteyttä. Olemme toistuvasti osoittaneet asiantuntemuksemme toimimalla.