Ruuvien paalujen asennus talvella

Yleensä talvella useimmat kehittäjät lopettavat työnsä. Erityisesti se koskee perinteisten perustajamäärien järjestämistä. Talvella rakentamisella on kuitenkin sen edut, koska ei ole tarvetta kaivutyöhön, joka voi pilata paikkaa.

Ruuvien paalujen tärkein etu on se, että niiden asennus talvella ei ole käytännössä eroa järjestelystä milloin tahansa muualla vuodesta. Prosessi on tietenkin työläämpi, sillä kasa on kasvatettava jäädytettyyn maahan. On myös huomattava, että samankaltaisen perustan muut edut ovat:

 • Pilatut maahan maahan syvyyteen 1800-2000 mm. Se on 400 mm syvempi kuin jäätymispiste.
 • Pinoa voidaan ruuvatella lähes mihin tahansa maaperään.
 • Nämä mallit eivät vastaa kausiluonteisiin lämpötilan muutoksiin.
 • Geometriset mitat keväällä eivät muutu.

Ruuvien paalujen asentaminen talvella on edullisempi. Yrityksemme asiantuntijat milloin tahansa kätevästi sinulle tekevät kaiken tarvittavan työn, mikä takaa erinomaisen tuloksen. Työntekijämme antavat sinulle yksityiskohtaiset tiedot yhteistyön ehdoista ja tarjottujen palvelujen hinnoista.

Ruuvien paalujen asennus talvella

Paalarakenteet ovat sopivia asennettaviksi milloin tahansa vuoden aikana ja erilaisissa sääolosuhteissa. Pallaksen järjestelyyn talvella ei tarvita muita erikoistyökaluja, materiaaleja ja laitteita. Ainoa asia, joka on tehtävä, on puhdistaa lumen rakennuspaikka.

Tällaisen säätiön asentaminen talvella edellyttää ruuvien paalujen kiristämistä pakastussyvyyden alapuolella. Sitten ne leikataan, ja ontelot täytetään betoniliuoksella. Viimeinen vaihe on vinkkejä. Ei ole tarvetta odottaa säätiön täyttymistä, ja on mahdollista jatkaa rakentamista.

Myös ruuvipillojen edut ovat seuraavat:

 • ne tarjoavat perustan yhtenäiselle kantavuudelle;
 • paalusäätiö ei asettu;
 • rakennuksen kuormitus siirretään heikosta maasta tiheemmäksi.

Ruuvipallot ovat erinomainen ratkaisu myös vaikeimmissa tilanteissa. Suunnittelulla on erinomainen suorituskyky. Siksi tulevaisuudessa säätiöllä ei ole ongelmia.

Ruuvien paalujen asennus talvella

Kesäkauden päättymisestä huolimatta talvikaudella rakennustyöt ovat vähäisiä yksittäisiä rakennustöitä. Kylmällä säällä voi asentaa asuinrakennuksia ja rakenteita porausruuveihin ja suorittaa ruuvipallojen asentamisen talvella. Alhaiset lämpötilat eivät vaikuta säätötyön laatuun, ja vain alkuvaiheessa ruuvaamalla paaluja jäädytettyyn maahan voi syntyä joitain vaikeuksia.

Talviasennuksen ominaisuudet

Ruuvitukiporakenteiden talviasennus ei ole käytännöllisesti katsoen eroa laitteesta kesäkaudella. Ruuvien paalujen asentaminen talvella tehdään ottaen huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • Suuri määrä lunta rakennustyömaalla tekee mahdottomaksi nähdä maaperän epätasaisen helpotuksen.
 • Jäädytetyssä maastossa on vaikeampaa porata.
 • Betoniyhdistelmän täyttöaukkojen pitäisi olla pakkasenkestäviä lisäaineita.
 • Paalarakenteiden metallipinta matalissa lämpötiloissa vaatii huolellista käsittelyä palovammojen vuoksi.

Nämä tekijät lisäävät ruuvirakenteiden talviasennuksen monimutkaisuutta. Jos rakennuspaikka sijaitsee myrkyllisellä tai tulvamaalla, on mahdotonta koota paaliruuvi säätiö kesällä ja talvella mahdollisuus vapaaseen liikkumiseen jäädytetyssä maaperässä kestää ja rakentaminen ja asennus voidaan aloittaa.

Koska kasa on valmistettu metallista, sen kovien pakkasten aikana sen hauraus kasvaa, joten asennettaessa ei ole tarpeen käyttää teräviä iskuja ja värähtelyvoimia.

Kierrä kasa

Ruuvirakenne on ontto metalliputki, jossa terää hitsataan päähän, joka toimii porakoneena.

Kuva ruuveja

Talviasennuksen versio on rakenteellinen erilainen kuin kesäkäytön laakerituki, joka on lisäkiinnitys kierteisen teräosan vinon leikkauksen muodossa. Tällainen vahvistus eliminoi paalun vaurioitumisen ruuvaamalla jäädytettyyn pohjaan. Paremman rakenteellisen ratkaisun ansiosta maaperä porautuu nopeasti ja kasa imeytyy maapallon pohjaan luotettavasti. Pilarituen ankkurirakenne sallii perustusrakenteen kiinnittymisen tiukasti maahan ja talven aikana, joka pakottaa jäädytetyn maaperän, se ei salli sitä työntää ylöspäin.

Kierrepihan asennusprosessi:

Kierrä paalun asennusprosessi

On suositeltavaa asentaa ruuveja talvella yksittäisen osan pieneen osaan sen jälkeen, kun ne on laadittu pinon tukirakenteiden sijainnin ja niiden kiertymisen syvyyden perusteella.

Paalujen talviasennus

Kuormien kerääminen talvella tehtyjen paalusäätiöiden laskennassa ei eroa kesäteoksesta. Talvella ainoa asia, jota on vaikea tehdä, on suorittaa täysimittaiset geologiset geologiset tutkimukset maaperän maaperän määrittämiseksi. Projektiasiakirjojen laatimisen jälkeen voit jatkaa ruuvipuristimen perustamista. Teokset suoritetaan useissa vaiheissa.

Alueiden valmistelu

Tässä vaiheessa on tarpeen ainakin osittain kirkastaa lumen rakennuspaikalta paalusuojan sijainnin merkitsemiseksi. Lumisuojus ei ole suositeltavaa koko alueelta, sillä lumi suojaa maata syväjäämiseltä. Pallorakenteiden eristämiseen ei ole tarvetta, vaan riittää poistamaan rakennusjätteet, kuiva ruoho ja valmistamaan seuraavaan vaiheeseen rakennustyömaa.

merkki

Merkinnässä tarvitaan metallinauhaa, lankaa, vahvikeita. Aiemmin kehitetyn työluonnoksen mukaan ruuvipillojen asennuskohteet on merkitty. Yleensä niiden välinen etäisyys on 2-2,5 m, läpäisyn rakenteen syvyys on 1,5-2 m. Jotta paalun yläosat olisivat samassa suunnittelutasossa, tasoitetaan yksi vaakasuora taso.

Tukien merkitsemisessä on välttämätöntä varmistaa, että pölkkikentän sijaintiin ei ole käytössään apuvälineitä eikä putkistoja. Tällainen tarkistus ei ole tarpeeton ja vähentää teknisten verkkojen vaurioitumisriskiä.

Ruuvit paaluilla

Talvinen jäädytetty maa on huomattava kovuus, ja siksi on parasta käyttää erikoislaitteita tähän tarkoitukseen.

Erikoislaitteiden käyttö ruuvitukien asennukseen

Tällaista työtä on vaikea tehdä käsin. Jos tämä ei ole mahdollista, on tarpeen leikata pieniä onkaloita kaivojen muodossa reiän avulla. Jos maa on hyvin jäädytetty, on tarpeen lämmetä tavallisella tulella.

Ruuvausmenetelmä erityistekniikan avulla suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aluksi laakereiden paalut kierretään alustan kulmiin, jotka asennetaan tiukasti pystysuoraan asentoon.
 2. Seuraava on paalarakenteiden peräkkäinen asennus työjärjestelyn mukaisesti.
Järjestä käsikäyttöiset menetelmät viinipilarin kiristämiseksi

Paalukentän asennus 20-30 paalun määrästä tehdään 1 päivän kuluessa.

Ruuvitukien manuaalinen asennus

Koska paalujen ruuvaaminen on teknologisesti yksinkertaista, niin usein yksittäiset kehittäjät ajattelevat, onko itse mahdollista tehdä tämä asennus. Jos talvella maaperä ei ole kovin jäädytetty, ruuvitukien itsekokoonpano voidaan toteuttaa. Jotta ymmärtäisit, miten kiristää ruuvipilareita omilla kädilläsi ja mitä työkaluja ja työkaluja sinun on tehtävä, sinun on tutustuttava asennusohjeisiin:

 • Manuaalisen kiristämisen yhteydessä tarvitaan romumetallia ja kaksi vipua putkista.
 • Mekaaninen kiristysmenetelmä vaatii työkalujen, kuten poran, jakoavain ja metallikanavan, läsnäoloa rakenteen vahvistamiseksi.

Paalujen ruuvaamisen tekniikka on vaiheittainen toteutus:

 1. Valmistetun teknisen aukon, joka sijaitsee paalun romua tai akselia yläosassa, asetetaan sisään.
 2. Pino kierretään kiertoliikkeellä. Hallitse rakennustason horisontaalista käyttöä.

Kierretty ruuvi on tarkastettu pystysuunnassa. Jos poikkeaman arvo on yli 2 astetta, tämä tarkoittaa virheellistä asennusta ja tukirakenne on kierrettävä.

Videoesimerkki ruuvipillojen itseasennuksesta:

Betonivaihto

Paalukentän asentamisen jälkeen työn tekniikan mukaan on tarpeen täyttää kasa ontelon betoniseoksella. Koska talviaikana päivänvalon pituus on pieni, betonityö suoritetaan yleensä paalujen asennuksen jälkeisenä päivänä. Betonin estämiseksi matalissa lämpötiloissa sen toimintaominaisuuksien menettämisestä lisätään siihen jäätymistä estäviä lisäaineita, jotka voivat pienentää jäätymispistettä ja kiteyttää veden 30 astetta nollan alapuolelle.

Tällaisten lisäaineiden käyttö lisää huomattavasti betonin kustannuksia, mutta jättää metalliporan paalut tyhjältä - tarkoittaa mahdollisen taivutuksen takia paalusäätiön vahvuuden menetystä.

Kun betoniseos pakastuu paalarakenteen runkoon jääkiteiden laajenemisen vuoksi, voi paalun eheys ja repeämä voi tapahtua.

Viini paalut talvella

Ruuvien paalujen asennus talvella

Ruuvien paalujen asentaminen talvella erikoistunutta porauslaiturilla tel.: 981 - 84 - 08

Ruuvien paalujen asennus tapahtuu milloin tahansa vuoden, myös talvella. Ruostumattomien paalujen asennuksessa ei ole merkittäviä eroja vuoden aikana, tämä on yksi tämän tekniikan eduista perustaa perustuksia. Ruuvaamot asennetaan talvella lähes millä tahansa lämpötilalla, monimutkaisuus voi ilmetä paalun ruuvaamisen alkuvaiheessa. Jos pitkät lämpötilat ovat olleet hyvin matalat ja maa on jäädytetty riittävän syvälle, tässä tapauksessa jäädytetty maa poistetaan ulos (porataan ulos) ja ruuvipuristin kierretään. Talvella on tarkoituksenmukaisempaa ruuvipilareiden mekaaninen kokoaminen porauslaitteella. Yleensä ruuvipillojen asennus kestää koko päivän, mukaan lukien alueen hajoaminen, paalujen tasoittuminen, leikkaaminen ja päiden asentaminen. Keskimäärin asennus kaksikymmentä-kolmekymmentä ruuvipilareita kestää koko päivän, aamusta iltaan. Mutta se voi kestää kauemmin. Erityisen tärkeitä ovat maaperän laatu, kiviseinien esiintyminen, jäädytetty maaperäkerros, rinteiden esiintyminen alueella, ruuvipätkän pituus. On myös otettava huomioon inhimillinen tekijä, alhaisissa lämpötiloissa, työntekijä lisää energiankulutusta ja heikentää siten työtä. On syytä kiinnittää huomiota "lyhyt päivä" talvipäivänä. Näiden tekijöiden yhdistelmä pidentää työaikaa. Kun asennat ruuvipalloja talvella, on tarkoituksenmukaisempaa aloittaa putki kuivalla, valmistetulla seoksella. Paalun sisällä oleva liuos kaadettiin estämään korroosiota lisätoiminnan aikana. Nyt talvella on monia erilaisia ​​"betonin lisäaineita", jotka lupaavat betonin asettamista alhaisissa lämpötiloissa. Voit kokeilla kokeilua, mutta emme suosittele suosittelemme tällaisia ​​toimia. Ei ole mitään takeita siitä, että vesi jonnekin paalun sisällä ei jäädy eikä riko. Itse asiassa kuiva, valmiiksi sekoitettu betoniseos "asettaa" petrify ajan myötä ja sillä on samat toiminnot kuin se kaadetaan nestemäiseen tilaan vuoden lämpimissä jaksoissa.

Talvirakentaminen ruuveilla

Ruuvien perustusten epäilyttävä etu on se, että ne voidaan asentaa lähes milloin tahansa vuoden aikana. Sääolosuhteista riippumatta ruuvipillojen asennus voidaan tehdä sekä käsin että mekaanisesti. On erityisen tärkeää, että säätö on rakennettu ruuveille melko nopeasti 1-3 päivän kuluessa, riippuen hankkeen monimutkaisuudesta. Ruuvien paalujen suuri etu on se, että talvikuukausina, joissa on alhainen lämpötila, on mahdollista kääriä kasa riittävän syvälle uimaveteen. rannikolla ilman perustan rakenteen vaaraa tulevaisuudessa.

Ruuvien paalujen asentaminen talvella mahdollistaa koko rakenteen kokoonpanoa Luoteis-alueen epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Runko ja muut puusta valmistetut talot sekä metallirunkoiset rakenteet ovat melko nopeasti kiinnitetty pylväsruuviin, mikä on erityisen tärkeää vuosikausille, jossa on negatiivisia lämpötiloja.

Talvella on mahdollista asentaa ruuveja paitsi pohjaan, myös aitaukseen ja muihin teknisiin tiloihin. Monimutkaisten konkreettisten töiden puute ja ruuvauspallojen asentamisen valmisteluvaiheet selvästi erottavat niiden edut yleismaailmallisena asennusaineena säätiöiden rakentamiselle talvikaudella.

Sopivin tapa asentaa ruuvipallot talvikauteen on mekaanisten porauslautojen asennus. Porauslaite mahdollistaa paalun kasaamisen tarvittavaan jäädytettyyn syvyydestä huolimatta yläjuoksun maaperästä. Talotekniikan monimutkaisuuden vuoksi mekaaninen asennusmenetelmä on luotettavin.

Ruuvaa paalujen asennus talvella ja pakkasella

Ehkä kaikkein vakavin tekijä, joka vaikuttaa säätiöiden laatuun ja kestävyyteen, on "pakkastuttaminen". Jos teknologian loukkaaminen tiettyjen tyyppisten perustusten rakentamisessa johtaa väistämättä rakenteiden muodonmuutokseen ja tuhoamiseen. Perustuslain säätiön valmisteluun liittyvien teosten tuotantoon liittyvien perusvaatimusten huomioon ottaminen voi vaikuttaa haitallisesti säätiön ja siihen asennettavien rakenteiden laatuun. Perusrakenteiden, myös ruuvipillojen, asennuksessa on ehdottomasti otettava huomioon maaperän jäädytyksen syvyys ja niiden koostumus.

Maaperän pakkasen talteenotossa tarkoitetaan niiden ominaisuutta tietyllä hydrotermisten olosuhteiden yhdistelmällä kausiluonteisen jäädyttämisen aikana tilavuuden lisäämiseksi jään kiteytymisen voimien vaikutuksesta maaperään sisältyvien faasimuunnosten aikana veden ja jääkiteiden lisäksi. Tämän maaperän ominaisuuden ulkoinen ilmentymä koostuu epätasaisesta päivämäärän nostamisesta jäätymisen muodostumisen vuoksi.

Tärkeä seikka on, että maaperän pakkasen voimien luonteen fyysinen osa ei ole teoreettisesti eikä kokeellisesti ilmennyt. Maaperän jähmettymisen tavanomaisten voimien suuruus arvioidaan vain väliaineen vastustuskyvyn mukaan, kun maaperän roiskujen voimat vaikuttavat maaperän sisältämän lämpöenergian muutoksiin.

Edellä olevasta määritelmästä seuraa, että vain veteen kyllästyneet maaperät voivat turvota, mutta kuten tiedätte, veden kyllästyneen maaperän turvotus on erityinen turvotus. On tapauksia, joissa maaperän turvotus ja syvyyden muodostuminen maanteillä esiintyvät huomattavan kooltaan heikosti kosteilla maaperillä, kun pohjavesi on 5-6 metriä pinnasta ja päinvastoin, joskus vesillä täysin kyllästyneitä maaperäjä ei pidetä kevyiksi, koska pohjaveden jäädyttäminen huokosissa ei muuta maaperän luuston suuruutta useista syistä.

Näin ollen maaperän yhden veden kyllästyminen ei kaikissa tapauksissa aiheuta maaperän jäädyttämistä aiheuttaen kaiken maaperän levittämisen poikkeuksetta samaan asteeseen ja aiheuttaen heilumista.

Jäätymisen suurimman vaikutuksen ansiosta maaperätyyppinen yhdistelmä yhdistyy veden ja lämpöjärjes- telmien ja muiden tekijöiden kanssa.

Kun otetaan huomioon jäätymisvahvuuden tekijät (talvikaudella lämpötilan laskujen alapuolella olevat lämpötilat), se auttaa välttämään perustusten rakentamisessa esiintyviä vikoja ja lisää toimintaa, mikä pätee myös perustuksiin ruuvipillojen perusteella.

Eri tyyppiset maaperät joutuvat vaihtelevasti jäätymään yhdessä veden kyllästymiseen.

Ensimmäistä kertaa Ch. A. Gogentogler, joka maaperän maaperän pääominaisuudessaan hyväksyi halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n hienojakoisten fraktioiden kokonaispitoisuuden, antoi arvion maaperästä niiden pakkasvaaralle. Mukaan Gogentogleru kaikki irtonainen talletukset tulee Frost, jos koostumus sisältää maa 10%: n partikkelihalkaisija on alle 0,1 mm.Poskolku hiekkaisessa maaperässä on kerros kausiluonteinen jäätymisen yleensä enemmän hajallaan seurauksena maaperän muodostavien prosessien, luokittelu kaikki Gogentoglera hiekkaisessa maaperässä ja maaperän voi on syytä panna liikkeelle.

30% karkeista maaperistä, jotka koostumuksessaan sisältävät pieniä, halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n fraktioita. täyteaineen muodossa, kun se oli jäätynyt veteen kyllästetyssä tilassa, jäätymisen heikkenemistä ei ilmennyt.

Maaperän pätevyys hehkulamppujen suhteen

Riippuen raekooltaan, luonnollinen kosteus, syvyys pohjaveden tason ja kohdesyvyys jäädyttämällä maaperä - maaperän luokiteltu neljään tyyppiin: silnopuchinistye, srednepuchinistye, slabopuchinistye, ja uslovnopuchinistye nepuchinistye. Niinpä hiekkakivilamppu, sementti- ja silkkisavit muovista koostumuksesta pohjaveden pinnan sijainnissa kausittaisen jäädytyksen kerroksessa tai hiukkaspatoissa olevan normatiivisen jäädytyssynnyksen alapuolella on enintään 0,5 mm. ja paimenta ja savia, enintään 1 m. Ne ovat kaikkein huurteisimpia, erittäin kallioisia maaperä.

Keskipitkät hiekkaiset maaperät ovat pölyhiekkaa, hiekkasaumoja, saviä ja savea, joiden luonnollinen kosteuspitoisuus ylittää 0,5: n sakeusindeksin ja pohjaveden tilan taso ylittää normaa- lisen jäätymissyvyys pölyisessä hiekassa enintään 0,6 m hiekkasaumoissa - korkeintaan yli 1 m, enintään 1,5 metrin sylintereissä ja savissa - korkeintaan 2 metriä sumutuksen nousuasteessa.

Huonosti kuorettomien maaperäryhmien joukossa on hienoja ja myrkyllisiä hiekkarantoja, hiekkakivilöytöjä, tulenkestäviä saviä ja savia, sekä paksun savi täyteaineita sisältäviä isoja lohkareita. kun pohjaveden taso ylittää normin muodostavan jäätymissyvyys: pölyisissä ja hienorakeisissa hiekoissa enintään 1 m. hiekkakivilöylyissä - enintään 1,5 m paikoissa (joiden plastisuusluvun ollessa alle 0,12) - enintään 2 metriä paikoissa (plastisuusluvun ollessa yli 0,12) - enintään 2,5 metriä. ja saviä (joiden plastisuusluku on alle 0,28) - enintään 3 m.

Olennaisesti nepuchinistym ovat karkea maaperä lietteinen-savi täyteaineen, hiekan hieno ja pölyinen, ja kaikenlaisia ​​savimaa kiinteä aine luonnollisen kosteuden jäätymisen aikana alempi kuin kosteus rajapinnassa liikkuvan on pohjaveden alemmalla tasolla kuin tavallinen jäätymissyvyys: karkea, silty ja yli 1 m hiukkasmaiset hiekkahiekka hiekkakivilöylyissä - yli 1,5 m paikoissa (joiden plastisuusluvut ovat pienempiä kuin 0,12) - yli 2 m paikoissa, joilla on plastisuusluvut yli 0,12 2,5 m ja sileissä, joiden plastisuus on alle 0,28 - yli 3 m. Tämä maaperän pätevyys suhteessa pakkasuihkumäärään on sisällytetty standardiin vakauden testaamiseksi perustusten maaperän jäännösten voimien vaikutukselle.

Kiviainekset, karkeat kivet, joissa on halkaisijaltaan alle 30 painoprosenttia hiukkasia

Kierrä säätiö talvella

Luultavasti monet ihmiset tietävät, että säätiön valmistus kylmäkaudella on lähes mahdotonta. Mutta tiettyjen tekniikoiden ja menetelmien avulla on mahdollista rakentaa vahva perusta myös matalissa lämpötiloissa. Luotettavuuden kannalta se ei tuota kauden aikana luotuihin perustuksiin.

Koska säätiön rakentamisen kannalta edullinen aika on huhtikuu-marraskuu, ei voida väittää. Tällä hetkellä on mahdollista säästää aikaa, rahaa ja työntekijöiden vahvuutta ilman erityisiä vaikeuksia. Mutta voi olla tilanteita, joissa ei yksinkertaisesti ole mahdollista rakentaa säätiötä kauden aikana, jolloin ei ole välttämätöntä huolehtia ennenaikaisesti. Kokeneet asiantuntijat kykenevät selviytymään tehtävistään myös ilman kaikkein edullisimpia olosuhteita, joilla on vakavia negatiivisia lämpötiloja, jäädytetty maa tässä tapauksessa ei häiritse todella korkealaatuista säätiötä. Edellytyksenä on kuitenkin nykyisten standardien tiukka noudattaminen ottaen huomioon tulevan työn mahdolliset piirteet.

Säätiön talven asettamat ominaisuudet - mahdolliset vaikeudet ja niiden poistaminen

Suosituin perusta on nauha. Tällöin pohjaan jäätymisen jäädyttämisen ei pitäisi tapahtua pohjavedellä. Aineiden lisääminen laastiin on myös välttämätöntä betonin jäädyttämisen vähentämiseksi. On mahdollista välttää liuoksen nopea kovettuminen kaadettaessa. Tähän toimitettu ja ajankohtainen lämmitystäyttö. Tämä menetelmä rikkoo standardeja ja sovellettavia standardeja, mutta se on myös mainittu sääntelyasiakirjoissa. Vaikka voimakas pakkas ei salli lämmitystä tai erilaisia ​​lisäaineita estää jäätymistä, todella laadukas kirjanmerkki ei ole aina mahdollista.

Työskentely negatiivisissa lämpötiloissa tapahtuu pienemmällä tuottavuudella, tarvitaan enemmän säännöllistä lepoa ja tiettyihin tehtäviin tarvitaan enemmän aikaa. Joissakin "märissä" töissä voit vähentää määrää tai jopa vähentää niiden määrää. Näin ollen sinun on käytettävä suoraan tehtaalla tuotettuja valmiita lohkoja. Ne sopivat valmiiseen kuoppaan. Tämä pohja vaatii suhteellisen vähän laastia, joten on mahdollista vähentää tarvittavaa märkätapaa.

Säätö voidaan tehdä valmiiden paalujen vastaavalla betonilla. Rakentaessasi erittäin suurta taloa voi olla suositeltavaa luopua nauhan perustuksesta paalutekniikan vuoksi. Usein tämä valinta tehdään puurakennusten rakentamiseksi. Kaikkien säätörakenteen rakentamisen sääntöjen noudattaminen mahdollistaa kestävyyden ja luotettavuuden.

Betonipilareita voi olla tylsistyneitä tai kyllästyneitä. Ensimmäisessä tapauksessa valmiita paaluja ajetaan maaperään, toisessa kaatopaikassa betonilla. Talvella ensimmäinen vaihtoehto on parempi, koska sinun ei tarvitse valmistautua eikä kaataa itse ratkaisua tässä tapauksessa. Mutta haittojen joukossa ei ole pelkästään korkeita kustannuksia vaan myös paljon melua prosessissa.

Etsitkö täydellisiä ratkaisuja samanlaisessa tilanteessa.

Tällöin vastaus on yksiselitteinen - ruuvipalotekniikka sopii paremmin.

Piling-tekniikka säilyttää uskomattoman suosion, joka on tavallista asiakkaiden ja kokeneiden rakentajien keskuudessa. Mutta kaikki paalut eivät eroa laatua ja rakentamisen helppoutta talvella. Porakoneiden asentaminen vaatii lukuisia monimutkaisia ​​vaiheita valmistelussa, kun taas porotut paalut edellyttävät lisäkuluja laitteiden käyttämiseen. Tällaisia ​​olosuhteita ei vaadita ruuvipillereille, joten ne ovat edelleen yksi johtavista johtajista nykyaikaisten perustustekniikoiden ansiosta matalarakentamisessa.

Vakioruuva paalut ovat erinomainen valinta mihin tahansa rakenteeseen. Teräsputket ovat 250 cm pitkä ja halkaisijaltaan 10,8 cm. Seinämän paksuus on 4 mm. Putken päällä on erityinen teräs, jolla on sopiva muotoilu. Sen vuoksi on mahdollista ruuvattaa paalun terä mille tahansa maaperälle, paitsi vain kallioon. Ruuvaus suoritetaan ilman melua, ilman erikoislaitteiden tarvetta - käsintehtyjä. Terä edistää paalujen ja rakenteen poikkeuksellista vakautta kokonaisuutena.

Tällainen säätiö tulee optimaaliseksi ratkaisuksi jäädytetyille maille ja maaperälle, joilla on korkea kosteus tai liikkuvuus, löyhäksi maaperäksi. Optimaalinen valinta erityisen vaikeisiin paikkoihin.

Ruuvipallojen avulla voit säilyttää talon ympäristön kaikilla puilla, pensailla, nurmikolla. Globaalia maanrakennusta ei tarvita, joten hanke voidaan toteuttaa milloin tahansa vuoden aikana. Hihnakokoonpanoon verrattuna ruuvipilvet tarjoavat lähes kaksinkertaisen säästön. Kyllä, ja työ voidaan tehdä itsenäisesti, ei tarvitse houkutella palkattuja asiantuntijoita.

Kehitettiin säätöruuvien rakentaminen huolellisesti ja huolellisesti. Ennen asennusta on tarpeen määrittää paalujen sopiva määrä ja niiden välinen etäisyys. Useilla paaluilla säätiön kustannukset kasvavat.

Niihin vaikuttavat tietyt tekijät:

 • Maaperän ominaisuudet.
 • Talon paino.
 • Hankkeen arkkitehtoniset vivahteet.
Pylväsruuvin epäilyttävät edut, verrattuna muihin perusvaihtoehtoihin verrattuna, ruuveille on ominaista samankaltaiset luotettavuuden ja kestävyyden indikaattorit, joilla on vähemmän kuluja. Rakennuksen yksinkertaisuus on myös varmistettu, erityisen edullinen kylmäkaudella.

Kun paalut toimitetaan rakennustyömaalle, ne ruuvataan maahan aiemmin määritetyissä paikoissa. Tällöin vaaditaan suurin tarkkuus - suurin sallittu poikkeama on 1,5 astetta. Toimivalla lähestymistavalla voit selviytyä 20 paalun asennuksesta päivässä. Ottaen huomioon, että kotona on 1. neliömetri M. m., 12 paalut ovat tarpeeksi, perusta on mahdollista yhdessä päivässä.

Toinen tärkeä vaihe tarvitaan paalujen tasoittamiseksi - paalujen sisällä muodostuneiden aukkojen kaataminen betoniin. Seinät ovat tässä tapauksessa eräänlainen muottirakenne, muille perustuksille, jotka on rakennettava erikseen. Tietyt aineet on lisättävä betoniin vähimmäislämpötilan alentamiseksi. Jos tätä toimenpidettä ei suoriteta, liuos kiinteytyy. Lisäksi ogolovniki pannaan jokaiseen paaluun - jotkut asiantuntijat suosittelevat, että sitoudut kasaan palkilla tai kanavapalkilla.

Vakioruuvat paalut, jotka johtuvat tiiviistä kosketuksesta maaperän kanssa, kykenevät selviytymään jopa 5 tonnin kuormituksesta. Ruuvattaessa kasa maata tiivistetään terillä. Siksi pino itsessään vahvistaa maaperää. Tarjoaa parhaan kestävyyden paalille erikoispinnoitteen ansiosta epoksiemaleelista. Sitä käytetään myös jäänmurtajien rungon turvallisuuteen. Siksi kasa ei ruostu, ja sen ominaisuudet pysyvät noin 90 vuotta - pitempään kuin talon seinät.

Talvella ilman mitään ongelmia ja perusteettomia kuluja voidaan rakentaa vain pino-ruuveja. Sillä on ominaista erottuva luotettavuus ja toiminnan kestävyys, jonka avulla päärakennusta voidaan tarvittaessa laajentaa.

Ruuvipillojen tärkeä etu on niiden uudelleenkäytettävyys. Tarvittaessa väliaikaisen rakennuksen rakentaminen, voit laittaa sen samalla pohjalla ilman betonin kaatamista. Purkamisen jälkeen riittää ruuvien purkaminen, sitä voidaan käyttää uudelleen. On huomattava, että porausruuvin säätiö on erittäin huollettavissa.

Kun he ostavat säätiötä, on tärkeää päättää todella luotettavasta ja vastuullisesta valmistajasta. Määritelmän mukaan laadukkaiden ruuvipillojen hinta ei voi olla erittäin halpa. Liiallisilla säästöillä vaarannat epäpätevän lähestymistavan, ei-erikoislaitteiden käyttö. On epätodennäköistä, että tällaiset säästöt olisivat tarkoituksenmukaisia. Ennen ostamista voit hakea arvostelut ja lisätietoja valitusta valmistajasta.

Kokeneen rakennuttajan mielipide porausruuvin valinnasta:

Luoteis-alueella paaliruuvi on edelleen heikosti levinnyt, mutta tekniikan edut ovat epäilyttäviä. Ensinnäkin säätiön koko talon rakentamisen mahdollisuus, talvi mukaan luettuna. Näin ollen rakentaminen voidaan toteuttaa milloin tahansa vuoden aikana. Työtä ei tarvitse lämmittää maaperään tai suorittaa suuria maanrakennustöitä. Vain päästä eroon lunta rakennustyömaalla, joskus se on jo sisällytetty palvelun hintaan, joskus asiakas itse hoitaa samanlaisen tehtävän.

Mahdollisuus rakentaa välittömästi paalujen asennuksen jälkeen, ei tarvitse odottaa kevääseen saakka. Paaluputken terän kokoonpano on erityinen - ehkä paalin tehokas ja melko yksinkertainen kiertyminen riippuvaiseen syvyyteen. Terä edistää maaperän kuormituksen yhtenäisyyttä, mikä estää maaperän pakkastumisen.

Ontelo on täytettävä sementillä, jotta se kasvattaisi perustan kantavuutta, luotettavasti estäisi ruostetta paalujen seinien sisäpuolelta. Erityisten lisäaineiden lisääminen sementtiin tarvitaan lämpötilakynnyksen vähentämiseksi, jotta laastin jäätyminen vältetään.

Kun rakennat säätiötä talvella, samoin kuin toinen kausi, on tärkeää ottaa huomioon tärkein asia - se vaatii pystypilareiden pystyttämisen ottaen huomioon olemassa olevat säännöt rikkoen perusohjeita. Asiantuntijoiden apua suositellaan välttämään erilaisia ​​ongelmia tulevaisuudessa.

Pitäisikö minun tehdä pile-ruuvi perusta: hyvät ja huonot puolet


Rakennettaessa kaikkia esineitä - asuin- tai teollisuus - on erittäin tärkeää valita perustus.

Säätiön laatu määrittää koko rakennuksen kestävyyden ja lujuuden, minkä vuoksi alan tekniikat jatkuvasti paranevat.

Yksi mielenkiintoisimmista ja edullisimmista ratkaisuista on pile-screw-säätiö, jota käytetään laajasti yksityisten talojen ja mökkien rakentamisessa. Tarkastele tätä ruuviosastoa: hyvät ja huonot puolet, rakentamisen hinta, käyttöikä ja muut ominaisuudet - myöhemmin artikkelissa.

Yleistä tietoa


Tällaisen pohjan pääosaa ovat ruuvipilvet - teräksiset putket, joihin on kiinnitetty teräviä kärkiä, terät ja kierteet, tai yhdistetty lanka.

Paaliruuvirakenteen järjestelyssä paalut ruuvatetaan maahan sekä käsin että erikoislaitteiden avulla siten, että niiden pohja on alle maaperän jäädyttämisen taso ja sitä ympäröi maaperä mahdollisimman tiiviisti. Ottaen huomioon ruuvipilareiden perustan: suunnittelun etuja ja haittoja ei tule jättää huomiotta.

Apua! Ruuvaaminen paalujen kanssa maksaa hieman enemmän, mutta niiden rakenne mahdollistaa maaperän täydellisen tiivistymisen ja lisää jalustan luotettavuutta.

Tärkeimmät edut


Paaliruuveilla on luonnollisesti hyviä ja huonoja puolia, mutta jälkimmäisen määrä on niin vähäinen, että nykyään jalustat ovat perusteltuja.

Pyllyjen perustusta suositellaan usein rungon ja puutalojen rakentamiseen, kevytrakenteet kotitalouskäyttöön.

Tämäntyyppisen säätiön suosiota selittävien porausruuvin edut ovat seuraavat:

 1. Voidaan asentaa epävakaisiin maastoihin tai alueille, joilla on vaikea maasto. Käytännössä maaperä-, hiekka- tai suotottamattomat maaperät ovat rakenteeltaan paaliruuvi-versiot paljon luotettavampia kuin levyt ja nauhat.
 2. Kohtuullinen hinta. Samalla pohja-alueella nauhan säätiö maksaa 5, ja sen laatoitettu vastapuoli on 3 kertaa kalliimpi kuin ruuvipillojen asentaminen. Koska pienen talon rakentaminen on kallista, tämä on merkittävä lisäys.
 3. Nopea asennus. Talon rakentaminen keskikokoisille ruuvipolleille (n. 100 neliömetriä) Kestää enintään 2 päivää edes kokemattomalle rakennustiimille, ja pätevät asiantuntijat voivat käsitellä sitä jopa päivässä.
 4. Maalausmahdollisuus välittömästi kellarijärjestelyn jälkeen. Kun ruuvipilarien asennus on valmis, voit välittömästi jatkaa talon rakentamista. Valmiiden betonirakenteiden on odotettava kutistuvansa vähintään kuukauden ajan.
 5. Paalun ja ruuvin pohjan asennus kylmäkaudella. Tiivistetyn betonipohjan täyttäminen talvella liittyy tiettyihin teknisiin vaikeuksiin ja on melko kallista. Ruuvipallot ovat vapaita tästä haittatekijästä johtuen siitä, että ne ovat erittäin kestäviä maadoittamiselle jopa kylmällä säällä.
 6. Helppo asennus. Toisin kuin lastulevy- ja nauhaosastoilla, rakennuksen omistaja ruuveilla ei tarvitse tilata erikoislaitteita, poista polku, johon hän pääsee sisään tai vaivaa betonia, mikä säästää rahaa ja vaivaa. Lisäksi paalarakenteen paakku ei vaadi betonitointia: se toteutetaan usein puupalkilla tai kanavapalkilla.
 7. Puhdas tontti. Ruuvipallojen asennus poistaa tällaiset vähäiset ongelmat kuin kaatunut betoni tai maan vuoret paikoille, jotka ovat ominaisia ​​muiden säätöjen järjestelyille, jälkiä erikoisvarusteiden pyöristä talon kuistilla.
 8. Lämmin ja kuiva lattia talossa. Tällaisen säätiön erityispiirre on se, että maaperän kerroksen ja rakennuksen lattian välillä on pieni ilmaväli, joka on hyvä lämmöneristin. Pallojen käyttö estää pohjaveden tunkeutumisen lisääntyvän kosteuden rakenteessa.
 9. Kyky tehdä laajennus. Ruuvipallojen käyttö mahdollistaa rakenteen muutoksen ilman vakavia lisäkustannuksia.

Varoitus! Jos paikassa on suuri rinne (korkeintaan 5-8 m), on epäkäytännöllistä tehdä betoniteräspohja. Rypäleet on asennettu tällaiselle alueelle ongelmitta.

puutteet


Ruuvien paalujen asianmukaisella asentamisella on vaikea kohdata erityisen epämiellyttäviä yllätyksiä, mutta silti onkin syytä huomata vielä joitakin porausruuvin haittoja.

Ruuvipallojen pohjalla on seuraavat haitat:

 1. Laadukkaat tuotteet. Jotkut valmistajat yrittävät säästää rahaa heikentävät paaluja, joilla on heikot korroosionestoaineet, mikä heikentää huomattavasti niiden käyttöikää kosteissa maissa.
 2. Vaivat vaikeudet järjestää kellari. Porausruuvin haittatekijät ovat myös se, että itse rakennus ei tarjoa säätiön käyttöä kellariseinäksi, joten huoneen asennus vaatii enemmän aikaa ja rahaa.
 3. Asennuksen mahdottomuus tietyille maaperityypeille. Esimerkiksi kallioisissa maissa kasa ei yksinkertaisesti saavuta haluttua syvyyttä.

Huolimatta siitä, että ruuvipisteiden perustus on haitta, mutta ne ovat melko vähäpätöisiä, seurauksena tällaisen säätiön käyttö yksityisessä rakentamisessa on melko järkevä.

Varoitus! Ruuvien paalujen muodossa olevan talon perustus on sallittua tehdä vain rungossa, runko-suojassa tai puurakenteissa epätasaisen kutistumisen vuoksi. Tiilen tai muiden raskaiden talojen tapauksessa tämä voi aiheuttaa rakenteen asteittaisen tuhoutumisen.

Käyttöikä


Mikä on ero ruuvin perustuksen välillä: tällaisen säätiön edut ja haitat muodostavat melko pitkän käyttöiän? Keskimäärin ruuvipillojen käyttöikä säätiön alapuolella on noin 50 vuotta.

Tärkeimmät tekijät ovat seuraavat:

 • porausruuvin käyttöikä riippuu maaperän ominaisuuksista (kosteus, koostumus, hengittävyys, sähkönjohtavuus jne.) ja alueen ilmasto (erityisesti lämpötilan muutokset);
 • epäpätevyys paalujen rakennustandardeilla: monet valmistajat tarjoavat tuotteita, joiden halkaisijaltaan pienempiä putkia tai yhden kierroksen omaavia teriä;
 • heikko laatu paalut, heikosti suojaa korroosiolta.

Se on tärkeää! Alumiiniseosta valmistetut tuotteet (30XMA, St20), joiden paksuus on riittävä (seinämän paksuus 4,5 mm), ovat vähiten alttiita ruosteille. Niihin vaikuttavat vähiten maaperään ja ilmakehän korroosiota aiheuttavat tekijät.

Ruuvitukien rakenne kuitenkin pysyy kestävämpiä, jos järjestelyn aikana käytetään jotain seuraavista suojausmenetelmistä:

 • sinkki pinnoite (kuuma tai kylmä galvanointi), joka tosiasiallisesti taistelee ilmakehän korroosiota vastaan;
 • piirustus maali - ja lakka - pinnoitteesta, joka koostuu kahdesta kerroksesta - pohjamaali ja todella suojaava;
 • paalun betonointi, jossa teräsakselin kanava on täytetty betonilla tai sementtilaastilla korroosion estämiseksi tuotteen sisäpinnoilla;
 • jalustavaippa, jossa samanaikaisesti asennetaan viemärijärjestelmä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi pohjasta.

Ennen rakentamista on suositeltavaa suorittaa ruuvin pohjan laskenta.

Mikä tahansa säätiö ennemmin tai myöhemmin vaatii huomiota. Käyttöikää uudistettaessa on mahdollista vahvistaa säätöruuvi paalujen avulla.

Talvirakentaminen


Onko talvella mahdollista tehdä paalusäätiö? Ruuvien paalujen asentaminen on mahdollista myös talvikaudella, koska ne asennetaan maaperän jäädytyksen alapuolelle.

Terän kokoonpanon ominaisuudet antavat tasaisen kuormituksen maahan, joten jos rakennat pohjan ruuvipallolle talvella, talven turvotus ei aiheuta vaurioita alustalle.

Talvella on mahdollista rakentaa porausruuvin säätiö, mutta on tärkeää ottaa huomioon seuraavat ominaisuudet järjestettäessä:

 1. Jäätymälle maaperälle on tunnusomaista lisääntynyt kovuus, joten tukilasta ei ruuvata, vaan käytännössä poraa maata, mikä lisää asennusaikaa. Siksi on suositeltavaa poistaa lumi paikalta juuri ennen perusasennuksen asennusta estämään entistä syvempää maaperän jäädyttämistä.
 2. Paalun ontelo usein kaadetaan sementtilaastilla korroosion estämiseksi ja säätiön kantavuuden lisäämiseksi. Sementissä on lisättävä erityinen koostumus, joka laskee liuoksen jäätymispisteen ja käyttää vettä vähintään. Tämä estää paalun murtumisen sisäpuolelta ja pohjan tuhoutumisen.

Lisätietoa ruuvipillojen käytöstä talvella on esitetty alla olevassa videossa:

Vertailu muihin tukikohtiin

Talon perustan määrittäminen on melko vaikeaa, joten kannattaa tutustua yhden tai toisen vaihtoehdon eduista. Kierrä paalut tai nauhalevyt: mitä valita? Katsotaanpa.

Mikä on parempaa: nauhatus tai ruuvipallot?


Tosiasia on, että ruuvipillojen matala kantavuus ei pysty pitämään rakennuksen painoa raskaista rakennusmateriaaleista (esim. Tiilet, raudatettu betoni).

Tässä tapauksessa sinun pitäisi lopettaa valinta nauhalta.

Nauhatasolle on ominaista pieni rakennusmateriaalien kulutus. Epätasaisilla mailla tai alueilla, joilla on vaikea maasto, paaliruuveilla ei ole kilpailijoita. Ruuvipallot ovat ihanteellisia, jos erikoislaitteiden käyttö on vaikeaa sivustolle: voit yksinkertaisesti tehdä sen ilman.

Ruuvi tai pylväs?


Rumpuporakoput tai pylväspohja ei ole suositeltavaa käyttää tiili- tai betonirakenteiden raskaita rakenteita.

Se on tärkeää! Pylväsperusta soveltuu vain niissä maissa, joissa on normaali kantavuus, koska se pyrkii liikkumaan vaakasuorassa suunnassa. Tässä tapauksessa et voi tehdä ilman grillausta - vahvistettua betonipalkkia, joka yhdistää pilareita ylhäältä.

Ruuveilla on oltava etuna, kun ne rakentuvat vaikeisiin maaperäihin epävakaalla ja heikolla yläkerroksella, mikä takaa rakenteen vakauden.

Hyödyllinen video

Yksityiskohdat seuraavassa videossa kuvatuista porausruuvin perustuksista ja haitoista:

tulokset

Pylväsruuvilla on monia etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan yksilölliseen rakentamiseen. Kuitenkin sen erityispiirteet on otettava huomioon asennuksen aikana, ja talon perustukset eivät vaadi korjausta kovin kauan.

Talon talteenotto ja ruuvatuki

Valitettavasti useimmilla Venäjän alueella talvella yksittäinen rakentaminen jäätyy melkein. Tämä johtuu paitsi vaikeuksista työskennellä kylmänä, mutta myös sellaisten rakennusmateriaalien ominaisuuksiin, jotka menettävät ominaisuutensa negatiivisissa lämpötiloissa. Tänään on kuitenkin ilmennyt monia tekniikoita, jotka antavat meille mahdollisuuden rakentaa menestyksekkäästi talvella - erityisesti luoda ruiskujen paikoille säätiö.

1. Negatiivisten lämpötilojen haitallinen rooli rakentamisessa

Talvella ei tietenkään ole paras aika rakentaa, varsinkin yksilölle:

 • Suurin osa töistä tehdään ulkona.
 • On vaikeaa käyttää mitä tahansa työkalua.
 • Vaikea pääsy laitteiden paikkoihin lumisesta ajautumisesta johtuen
 • Lisääntyvät lämmityskustannukset
 • Pakollisia työntekijöitä tarvitaan
 • Sunny päivä on lyhyt

Lisäksi rakennusmateriaali muuttaa ominaisuuksiaan negatiivisissa lämpötiloissa. Jos tarkastelemme ohjeita ja käyttöohjeita, näemme, että varastoinnin ja työskentelyn lämpötilan on usein oltava 10-25 astetta. Tämä koskee betonia, maaleja ja lakkoja, erilaisia ​​pinnoitteita jne.

Halu päästää talvenrakentamisen perustavanlaatuiset puutteet johtavat korkeampiin kustannuksiin verrattuna kesällä:

 • Kuumennettaessa
 • Lisävalotuksessa
 • Prikaatin käyttöönotto
 • "Jäätymistä kestävien" laitteiden ja materiaalien hankinta
Rakentaminen talvella - suuri vaiva

2. Miksi talvirakentaminen kannattaa?

Kuitenkin talvella tapahtuvalla rakentamisella on joitakin myönteisiä ominaisuuksia:

 1. Rakennuskustannusten suhteellinen lasku. Tämä pätee myös rakentajien materiaaleihin ja palkkoihin.
 2. Yleinen rakennusaika ei kasva talven "joutokäynnin" vuoksi, mikä on erityisen tärkeää silloin, kun asuinpaikka on kiireellinen.
 3. Osa pääteoksesta tehdään talvella, ja kesällä he jatkavat viimeistelyä
 4. Keväällä on parempi ajaa taloon, kun lämpimän kauden aikana on mahdollisuus poistaa joitakin puutteita.

No, ja lisäksi, on myös jokapäiväisiä etuja, joita voidaan käsitellä hymyillen:

 • Ei lämpöä
 • Ei hyttysiä
 • Sateen puute, joka voi tiukasti keskeyttää minkä tahansa rakenteen

Lisäksi joissakin tapauksissa talvirakentaminen näyttää edulli- semalta - esimerkiksi kun se asettaa säätiön kosteisiin alueisiin tai vesistöihin, joita kuvataan tarkemmin jäljempänä. Lisäksi "talvi-tien" kautta on mahdollista päästä erääseen erämaahan - esimerkiksi samaan uimaan. Tämä koskee lähinnä teollista rakentamista, mutta se on myös ominaista muille yksityisille maanomistusoikeuksille.

3. Merkitse perinteinen kellari talvella ja sen nykyiset rajoitukset

Talon perustusten rakentaminen - säätiö, talvikausi on käytännössä kielletty heille. Tärkein syy on betonin ominaisuuksissa, ja itse asiassa se on betonirakenteita, jotka ovat olleet yleisimmin yksittäisiä rakenteita pitkään aikaan.

Laasti sekoitetaan, kuten tiedetään, vedessä. Kun lämpötila on nollan alapuolella, vesi jäätyy, mikäli liuos voidaan sekoittaa vedestä kuopasta tai kuopasta, se jähmettyy kaiken kaikkiaan "ei ohjeiden mukaan". Sementtihiukkaset eivät ole asetettuja eikä täydellistä kiinteytymistä tapahdu. Pahimmassa tapauksessa jäädytetty seos yksinkertaisesti murenee, tuloksena olevan betonin ominaisuudet ovat parhaimmillaan kaukana lasketuista, jotta rakennuksen paino pysyisi ennallaan.

Rakentajat tietenkin taistelevat jatkuvasti negatiivisista lämpötiloista perustettaessa - tiede antaa kaikki uudet lisäaineet, jotka poistavat veden pakkastamisen vahingolliset vaikutukset, insinöörit kehittävät menetelmää liuoksen lämmittämiseksi jne. jne. Mutta on vain yksi johtopäätös: on parempi olla tekemättä betonirakenteita talvella.

Näin rakentaminen alkaa parhaimmillaan, ei aikaisintaan maaliskuussa tai jopa huhtikuussa. Kun otetaan huomioon säätiön koko rakentamisaika ja betonin täydellinen kovettuminen, vain pohjan rakentaminen kestää vähintään 40-45 päivää. Joillakin alueilla tämä on vain puolet koko rakennuskaudesta. Tavallisessa kolmasosassa. On epätodennäköistä, että jäljellä olevalla ajalla talon, erityisesti tiilen, laatikko on mahdollista loppuun asti.

Näin rakentaminen ulottuu vuosia.

Betonipohjan lämmittäminen on erittäin kallista

4. Palo- ja ruuvirakenteen etuja talvella

Kaikki talven asettamisen vaikeudet ratkaistaan ​​onnistuneesti käyttämällä ruuvipillojen tekniikkaa:

 1. Pallojen asennus kestää keskimäärin 1-2 päivää, päivänvalossa ja tarvittaessa keinotekoisella valaistuksella
 2. Ei tarvitse puhdistaa lunta
 3. Säiliöissä paksun jääpeitteen avulla voit irrottaa raskaita laitteita.
 4. Konkreettisen työn puuttuminen sallii sinun rakentaa välittömästi rakennuksen vakiintuneeseen säätiöön
 5. "Sesongin" ulkopuolella olevien massatilausten puute vähentää työn kustannuksia, on helpompi löytää vapaa joukkue.
 6. No, perinteiset eivät ole niin kuumia, hyönteiset eivät vaivaudu, se ei kaada kaatosateita.

Niinpä käämitysruuvin säätö mahdollistaa sen, että voit aloittaa rakentamisen lähes milloin tahansa vuoden aikana. Jos suunnitellaan rakentaa loki tai kehysrakennus, jossa "märkiä" töitä ei myöskään suunnitella, laatikko voidaan pystyttää yhden tai kahden kuukauden kuluessa. Monet kehittäjät käyttävät tätä menestyksekkäästi ja aloittivat työn viimeistellä kevättalvella, ja kesällä alkavat päästä taloon.

Automaatio on mahdollista talvella

5. Ruuvipallojen asentaminen talvella

Puhuimme epäilyttävistä eduista säätiön asentamisesta talvella ruuveilla, mutta tietenkin alhaiset lämpötilat ja talviolosuhteet tekevät paalujen asennuksen vaikeammaksi kuin kesällä:

 1. Säätiön pohja on usein lunta. Tämä ei tarkoita sitä, että se olisi puhdistettava kokonaan puskutraktorin avulla, kun asennat monoliittisia teräsbetonipohjia. Lumipeitteellä on kuitenkin vaikeuksia arvioida alueen korkeuseroja. Tietenkin, pohjimmiltaan kehittäjälle on aika määritellä alueen kaltevuus lämpimässä kaudella, mutta on olemassa tapauksia, joissa maankäyttö ja rakentaminen alkavat talvella
 2. Jäätynyt poraus on paljon kovempaa kuin maaperä positiivisissa lämpötiloissa.
 3. Pallojen täyttämistä betonilla viimeistelyn jälkeen ei pidä tehdä tavalliseen tapaan, koska kuten edellä mainittiin, vesiliuos menettää optimaaliset ominaisuudet
 4. Jäätyvien, pakastettujen paalujen käsittely on vaarallista johtuen käsien paleltumisalttiudesta.
 5. Itse metalli, josta paalut on tehty, muuttuu paljon hauraammaksi kuin positiivisissa lämpötiloissa, mikä voi aiheuttaa siipien rikkoutumisen, kun ne ruuvataan ja vaativat ylimääräistä hoitoa. Vältä sokkia, liiallista tärinää jne.
 6. Tekniikka ei myöskään aina kestää alhaisia ​​negatiivisia lämpötiloja.
 7. Manuaalinen asennus on vaikeaa maaperän liiallisen tiheyden vuoksi ja usein mahdotonta
 8. Jäädytetyn maaperän avulla ei voida arvioida kääreetyön eroa ylemmän kerroksen ja tiheän alemman kerroksen välillä maaperän jäädyttämisen alapuolella.
 9. On vaikeata tehdä korkealaatuisia geologisia tutkimuksia maaperän ominaisuuksien määrittämiseksi paikan päällä, mikäli tätä ei tehty kesäkaudella.
 10. Kokeilu, joka on tavallisesti tehty käsin, on vaikea
 11. Ja tietenkin, se ei ole liian mukava työskennellä ulkona vaikeissa pakkasissa.

Mutta kaikkia näitä vaikeuksia ei tietenkään voida verrata perinteisten betoniterästen perustamisen vaikeuksiin ja liiallisiin kustannuksiin.

Kylmänä sinun täytyy työskennellä huolellisesti

6. Porausruuvin peruskorjaus talvella

Yleensä paaliruuvi-säätöprosessin järjestäminen ei ole riippuvainen liikaa kaudesta. Selitämme päävaiheet huomioiden negatiiviset lämpötilat:

 • Testausruuvi (se, kuten yllä on mainittu, on vaikeaa ja se toteutetaan vain svayabur)
 • Säätiön suunnittelu laakerikapasiteetista
 • Sivuston valmistelu, eikä lunta tarvitse puhdistaa kokonaan
 • Merkitseminen juoniin ottaen huomioon mahdolliset ajelehtimet
 • Ruuvipallojen asennus, tässä tapauksessa jäädytetyssä tiheässä maaperässä
 • Alustan yleistason vähentäminen leikkaamalla paalut on käytännössä riippumaton kaudesta. Vaikeuksia voi ilmetä varovasti, kun käytetään kulmahiomakonetta vaikean pakkasen tapauksessa.
 • Betonin paalut, joissa tavallista ratkaisua ei voida käyttää
 • Asennus (tarvittaessa) vinkkejä grillaukseen

Harkitse, miten voit neutraloida negatiivisten lämpötilojen haitallisen vaikutuksen tiettyyn vaiheeseen.

Talvi kellari vaihtoehto

7. Ruuvipallojen asennus talvella

On mahdollista päällystää paaluilla täysin puhdistamattomalla lumella - tärkein asia on saada laitteet. Lumipeite suojaa maaperää syväjäämiseltä, ja työskentelijät työntävät yhden tai toisen tapaan alueen, jossa paalu ruuvataan. Tietenkin, jos näet mittarin ajelehtia, sinun täytyy työskennellä tällaisissa paikoissa lapiolla.

Pääsääntöisesti on etukäteen määriteltävä etukäteen paalun ruuvaamisen syvyys talvella keskittyen pääasiassa alueen maaperän jäädyttämisen keskimääräiseen paksuuteen. On huomattava, että jäädytetty maa on paljon vaikeampaa, mikä vaikeuttaa ensinnäkin prosessin aloittamista. On vaikea tehdä kaivoja, jotka on suositeltavaa kaivata käsin, ja sinun on käytettävä reikää.

Yleensä yamobur voi helposti selviytyä maapallon jäädytetystä kerroksesta, koska ruuvipallot asennetaan onnistuneesti jopa permafrost-alueilla.

Muista, että kaikki työ on suoritettava erittäin varovasti ja huolellisesti - on tärkeää, että vammat eivät liity voimakkaasti jäähdytettyyn metallipintaan (varsinkin ruuvauksen pystysuunnassa) samoin kuin itse paalujen herkkyys, erityisesti terät ja hitsauspisteet.

Huomaa, että talvipäivä on todennäköisesti ainoa kausi, jolloin voit onnistuneesti asentaa paaluille kulkutiet, kiinnitykset ja vastaavat rakenteet vedessä. Vakaa jään keskellä talvea rauhallisesti kestää raskaimmat laitteet, joita käytetään ruuvipillojen asennuksessa. Lue lisää tästä sivustomme vastaavasta artikkelista.

Jään alla maaperä sopii manuaaliseen kääreeseen.

Lopuksi, miten talvella betonisoituu paaluja? Tavallisen betoniseoksen kaatamista ei suositella. Ei ole vain se, että betoni menettää ominaisuutensa alhaisissa lämpötiloissa. Jäädytetty vesi lisää tilavuutta ja muuttuu jääksi, ja se voi yksinkertaisesti rikkoa putken rungon, jota ei tietenkään voida hyväksyä.

Teknologialaitokset kertovat joskus erilaisten lisäaineiden käytöstä, jotka helpottavat betonin kovettumista matalissa lämpötiloissa, ja niitä käytetään betoniterästen rakentamiseen, mutta ruuvipillojen tapauksessa on parempi olla vaarassa.

Optimaalisin tapa on täyttää ruuvipurkki erityisellä kuivalla betoniseoksella, joka kovettuu valitsemalla riittävä kosteus ympäröivästä ilmasta. Tällaiset seokset ovat nyt suosittuja ja laajalle levinneitä.

8. Päätelmä

Talvella tapahtuva ruuvipallojen asennus on paras tapa rakentaa säätiö melkein mihin tahansa rakennukseen yksittäisessä rakennuksessa.

K-DOM on valmis tekemään töitä poravasarakenteiden asettamisesta kaudesta riippumatta, ja lisäksi se on erikoistunut kehysrakennusten rakentamiseen. Rakennuttajat ovat valmiita tekemään työn talvella, ja he ovat valmiita tarjoamaan kehittäjälle valmiin kodin kahdesta kolmeen kuukauteen.