House of claydite lohkot, arvioita omistajat, valokuvia

Laajennettu savi lohkot ovat kysyntää modernissa yksityisessä rakentamisessa. Sen avulla voit toteuttaa lähes kaikki projektit. Mutta kun esine on valmis, syntyy usein kysymys siitä, miten viimeistelytyö tehdään. Keraamisten lohkojen talot mahdollistavat monien tehtävien toteuttamisen.

Tapoja lopettaa

Tämän työvaiheen päätehtävät ovat valmiin esineen ulkopinnan parantaminen, käyttöikä ilman pääkorjauksia, lämmön säästö. Rakennuksen vuoraus suojaa seiniä haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Laakeripohjan asennusta varten tulee olla paikka tulevaisuuden julkisivuverhoukselle.

Talot tehty savi - eristys ja viimeistely

Ulkopuoliset kasvot pitävät paitsi koristeellisia myös käytännöllisiä lastauksia. Huolimatta siitä, että sardeldi on kestävä materiaali, joka kestää kosteutta, terävät lämpötilavaihtelut edistävät rakenteen asteittaista tuhoutumista, on myös suositeltavaa vahvistaa seinää vahvistamalla.

lämpeneminen

Julkisivun työskentelyssä tulisi ottaa huomioon seuraavat seikat:

 • Harjoittelu osoittaa, että yksi parhaista ulkovaihtoehdoista on eristävän savibetonilohkon sijoittaminen, joka kompensoi jopa 75%: n lämpöhäviöitä;
 • mineraalivilla tai polystyreeni / polystyreeni vaahto toimii lisälämmittimena;
 • Vaahto kiinnitetään puhdistetulle alustalle liiman avulla, joka on lisäksi kiinnitetty tukeilla. Kaikki saumat käsitellään vaahdolla;
 • mineraalivilla vaatii strippaus, mitoitus ja vahvistaminen seinärakenteet rakenteen lujuuden lisäämiseksi;
 • penoisolin käyttö mahdollistaa hyvän, vedenpitävän ja alemman lämmönjohtavuuden saavuttamisen.

koristelu

Työn perusperiaatteet ovat seuraavat:

 • tiiliä reunustavat sardelliitti-lohkot eivät vaadi ylimääräistä käsittelyä, koska niillä on näkyvä ulkonäkö;
 • voit käyttää klinkkerilevyjä, kiveä (keinotekoisia tai luonnollisia), lämpölevyjä tai sivuraitaa;
 • Yleisin vaihtoehto on seinien päällystäminen sementtihiekkipohjaisella rappauslaastilla.

Luonnonkivi näyttää hyvältä ja esteettiseltä, mutta materiaalin valinnassa sinun on kiinnitettävä huomiota sen kylmään vastukseen. Tiili ei ole alhaisempi kuin kivi sen toiminnallisuudella ja estetiikassa, mutta se on paljon halvempaa.

Etupaneelit, joissa on lämpöpaneeleja, kuuluvat taloudellisiin menetelmiin. Paneelit koostuvat polyuretaanivaahdosta ja klinkkerilevyistä. Tämä on kevyt materiaali, joka on osoittanut tehokasta käyttöä nauhan perustuksiin, lisäksi se on erittäin helppo asentaa.

Tuuletetut julkisivujärjestelmät kattavat hyvin kaikki seinärakenteiden häiriöt ja estävät niiden tuhoutumisen. Sivuraide on hauras ja sen toimintahäiriö vaikuttaa haitallisesti laajennettuun savi-muuraukseen, mikä vahvistetaan valokuvista ja katsauksista, jotka liittyvät laajennettuihin savibetonilohkoihin.

Märkä julkisivu sardeldi-seinillä

Teokset toteutetaan sen jälkeen, kun seinät on tasattu, kaikki halkeamat ovat olleet kittiä, ylimääräinen ratkaisu on poistettu.

Toimien järjestys:

 • ensin eristetään eristys, jota varten voidaan käyttää julkisivumuovia tai basaltivillaa;
 • vaahto kiinnitetään liima- ja julkisivukappaleisiin, wadded -materiaali - julkisivukappaleisiin;
 • etupäällystettyä lasikuitua käytetään vahvina, joka on kiinnitetty samoilla sorkkareilla;
 • Kaksiosainen kipsi tai pohjamaali levitetään pinnalle;
 • kipsi pohjustettu läpäisevä aluke;
 • korkealaatuiset julkisivujärjestelmät auttavat pitämään kipsin kerroksen osittain plastisessa tilassa, mikä takaa pitkän aikavälin toiminnan;
 • Pohjustuksen jälkeen voit jatkaa pinnan valmistamista koriste- tai maalaustyön tekemiseen.

Kaikista vaihtoehdoista voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja:

 • koristeellinen smaltti kipsi;
 • kipsi "takki";
 • koriste kuori kuoriainen kipsi;
 • maalata etumma.

Koristekerroksella käytetään usein julkisivulakkoja tai muita ankkurointiyhdisteitä pinnoitteen suojaamiseksi mahdolliselta tuhoutumiselta ja saastumiselta. Tällaisista keramzit-betonilohkareista arviot on muodostettu positiivisimmalla tavalla.

Laastari "turkiksen alla"

Työt voidaan tehdä ilman eristystä tai tätä kerrosta. Menetelmä, joka tunnetaan julkisivun viimeistelynä "turkisnahkan alla", suoritetaan ruiskuttamalla tai suihkuttamalla liuosta. Tämä menetelmä on vähemmän aikaa vievä kuin muiden materiaalien käyttäminen.

Työskentelemään ratkaisu, joka loi erikoislaitteet. Laite voi olla yksinkertaisin, manuaalisella säätöllä tai tekniikalla, kuten ilma-aseella. Rakennustyömaalla valitaan seoksen haluttu liikkuvuus ja jatketaan maaliin.

Talon laajennettuja savipaloja - vaihtoehtoja sisustukseen

Tämän työvaiheen tavoitteena on suojata seiniä haitallisilta vaikutuksilta, mallinnusratkaisuja, ympäristöystävällisyyttä ja asuntojen mukavuutta. Kun valitset talon rakentamisen avaimet käteen -periaatteella olevista kevytrakenteisista lohkoista, voit saada esineen, joka on täysin käyttövalmis, valmiin sisustuksen avulla.

Teokset voidaan toteuttaa näiden materiaalien mukana:

 • keraamiset laatat;
 • kipsi;
 • vuoraus muovista tai puusta;
 • Taustakuva.

Kipsiseosten käyttö

Tämä on yksi edullisimmista ja edullisimmista vaihtoehdoista, mikä tekee siitä mahdollisimman suosittua.

Työ koostumukset voivat olla seuraavanlaisia:

 • koristeellinen kipsi - antaa pinnalle täydellisen, esteettisesti houkuttelevan ulkoasun. Saatavana on erilaisia ​​tekstuureita ja sävyjä, mukaan lukien kimalteet, kivi- sirut, kangaskuidut;
 • aloitus - käytetään poistamaan peruskerroksen virheet;
 • viimeistely - peittää edellisen pinnoitteen epätasaisuudet.

Työseos on päällekkäin sardeldin seinälle, johon osallistuu erityinen vahvistusverkko, lukuun ottamatta koristepinnoitteita. Laastin valinnan määrittämiseksi tulisi keskittyä huoneen kosteuteen. Sopivimmat ovat kipsiseokset, jotka tarjoavat esteettisen ulkonäön ja käytetään maalaukseen.

Kipsilipun käyttö mahdollistaa:

 • työn helppous;
 • lämpimämpi talo verrattuna hiekka- ja sementtipohjaisiin laastiin;
 • korkea tarttuvuus, joka varmistetaan käsittelemällä seinää betoniliuoksella.

Sementti-hiekkaseokset eroavat näissä ominaisuuksissa:

 • koostumus ei ole paljon erilainen kuin standardin seinämateriaali, mikä sallii etua suhteessa tartuntaan työpinnan kanssa;
 • käytännön sovelluksissa manipuloinnit tällaisten yhdisteiden kanssa ovat työvoimavaltaisempia.

Talot, jotka on valmistettu laajennetuista savi - lohkoista, video - työtä vastapäätä olevien materiaalien kanssa

Jos omistuksessa on sisäseinän verhoilu, voit käyttää luonnonkiveä tai keraamisia laattoja. Emäksen alustavaa valmistusta ei tarvita, - laatta levitetään suoraan sardeldi-betoniseinään sementti-hiekkalaastilla.

Taustapäällysteet

Vakiopaperi taustakuva on korvattu kestävämpiä ja kauniimpia materiaaleja:

 • ei-kudotut;
 • korkki;
 • vinyyli;
 • nestemäinen taustakuva;
 • tekstiili.

Tämä viimeistelytyön muunnos toteutetaan alustavan pintavalmistuksen jälkeen. Päällikkö voi kipsiä kipsiä tai peittää seinän kera. Laajennettu savi voi kestää galvanoitua teräsprofiilia tai ohjainkiskoa.

Mökin suunnittelun toteutus voidaan toteuttaa millä tahansa tyylillä. Suosituimmat ovat talojen projektit, jotka on valmistettu nykyaikaisen ja klassisen suunnittelun vaatimusten mukaisesti. Maalaistalossa "maa" tai "Provence" tyyli näyttää erityisen orgaaniselta. Mutta sardeldi-betonitalojen omistajien nykyisten arvioiden mukaan voit helposti toteuttaa kaikki suunnitteluprojektit tiloissa.

Videossa kuvattujen laajennettujen savilohkojen talon ominaisuuksista:

Kirjat aiheesta:

Betoniyhdistelmät. Reseptikirja rakennusmateriaalien rakentajille ja valmistajille - P. Maiorov - 166 ruplaa.- linkki kirjan tarkistamiseen.

Viimeistelytyö ja materiaalit - Alexander Gorbov - 59 hieroa - linkki kirjan tarkistamiseen

Yksittäisen rakentajan tietosanakirja - K. Zazersky - 400 ruplaa - linkki kirjan tarkistamiseen

Konetekniikan ongelmat - Robert Lermeet - 542 ruplaa. - linkki kirjojen tarkasteluun

Rakentaminen kivennäisaineita sitovia materiaaleja - Leonid Dvorkin - 593 hieroa.- linkki kirjan tarkistamiseen

Rakennustyöt - A. Kokin - 500 rub.- linkki kirjan tarkistamiseen.

Savielementtien sisustaminen

Savielementit ovat erittäin hyödyllisiä materiaaleja yksityiselle rakentamiselle, mutta ne asettavat kuitenkin rajoituksia sisustusmateriaaleihin.

Olemme laatineet artikkelin, joka auttaisi sinua pätevän suorittamaan korjauksia sisätiloissa laajennetuista savibetonilohkoista. Artikkelissa tarkastellaan erilaisia ​​materiaaleja huoneen sisustukseen ja niiden käytön ominaisuuksiin.

Kiinnitä huomiota: on mahdotonta lämmittää laajentuneiden savilohkojen seinämiä sisältä. Tämä vähentää seinien höyryn läpäisevyyttä ja pahentaa mikroilmastoa.

Kipsiseinien laajennetut savipohjat

Useimmin kipsiä käytetään materiaalina seinien valmistukseen viimeistelyä varten tai itsenäisenä vuorauksena. Kipsityyppiset kipsilevyt soveltuvat laajennettuun savi - kipsi - ja sementti - hiekkalaastiin.

Tärkeä asia: kipsiyhdisteiden on oltava höyryä läpäiseviä, muuten huoneen ilmanvaihtoominaisuudet heikkenevät.

Ennen sen levittämistä seinät on käsiteltävä konkreettisella kosketuksella. Tämä parantaa tarttuvuutta ja takaa kipsin hyvän kiinnityksen laajennettuun saveen. Rakennusmarkkinoilla löytyy myös kipsi, joka ei vaadi valmistelua konkreettisella kontaktilla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voit käyttää vahvistusverkkoa, polymeeriä tai terästä.

Kipsilipsi on työn kannalta helpompaa ja parantaa seinien lämmönjohtavuutta. Tuloksena saat lämpimämmän kodin (verrattuna sementti-hiekkapuhallukseen).

Sementti-hiekkasaumojen kevytrakenteisten lohkojen sisustaminen on työvoimavaltaisempi prosessi. Erityisen huolellisesti on tarpeen lähestyä vahvistusverkkojen käyttöä. Jos haluat kiinnittää ne seinään, sinun on tehtävä reikää rei'ittimessä, johon työnnetään tapit ja kiinnität ruudukon itsekierteittävät ruuvit.

On huomattava, että sementti-hiekkalaasti lisää merkittävästi tarttuvuutta.

Keraamiset seinät

Hyvin usein, erityisesti kylvyssä, käytetään keraamisia laattoja tai luonnonkiveä laajennetuille savimaaleille. Nämä materiaalit eivät vaadi alustavaa pintavalmistusta. Laatat sijoitetaan suoraan sementti-hiekkalaastiin, voit myös käyttää erityistä laattaliimaa.

Keraamiset seinät antavat laajan mahdollisuuden viimeistelyyn - ne tukevat täydellisesti seinäpaneelit, ohjauskiskot, sinkitty teräsprofiili ja kipsilevy.

Voit tilata sardeldi-betonilohkoja Orenburgissa puhelimitse +7 (3532) 902-801.

Kevytrakenteisten lohkojen sisustus

Useimmin kevytrakenteisten lohkojen sisäinen viimeistely toteutetaan kipsielementin avulla. Jos vertaat kipsityötä sementti-hiekkalaastilla, ne ovat paljon helpompia ja tehokkaampia.

Käytä kipsi-kipsiä, ei ainoastaan ​​saavuta lähes tasaista pintaa, vaan myös lisää ylimääräistä eristyskerrosta. Tämän seurauksena talo on lämpimämpi ja lohkossa on lähes täydellinen sileä pinta.

Kiillotettua betonilohkoa käytettäessä on monia etuja. Ensinnäkin voidaan todeta, että niiden lämmönjohtavuus on verrattavissa puuhun. Näin kevyt mutta kestävä rakenne on myös tarpeeksi lämmin.

Kynnet ja ruuvit ovat hyvin seinässä, toisin kuin betonilohkot, ei tarvita lisävälineitä porojen reikien poraamiseen.

Monimutkaisten savibetonilohkojen seinien asentamisen aikana käytetyn version mukaan sisätilojen työ on erilainen. Ennen näkemistä on tarpeen valita lämmitin. Paras vaihtoehto on mineraalivilla tai lasikuitu.

Jos seinämien kitti toteutetaan sisäpinnalla ilman raudoitusta, polystyreenivaahdon tai mineraalivillan lämpöeristyskerros voi olla 50-100 mm. Laakerin seinämän mitat 590x290x200, kipsi suoritetaan ilman verkkoa.

Kun käytetään muuta vaihtoehtoa, jossa lohkopinnan kipu toimii sisäkerroksena, eristyskerros voi olla noin 50 mm paksu.

Tämä vaihtoehto soveltuu parhaiten laakerin seinän 390x190x200 osaan. Seinien kokonaispaksuus on noin 400 mm, eristeenä voidaan käyttää sekä polystyreenivaahtoa että mineraalivillaa.

Jos laakerin seinä on valmistettu ontosta laajennetusta savesta ja sen kokonaispaksuus on 600 mm, aukot voidaan täyttää millä tahansa lämmöneristysmateriaalilla. Tällöin kipsikerros menee lohkon sisäpuoliin ja toimii sisäkerroksena.

Laajennettuun saviastioihin voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja - tiiliä tai luonnonkiveä, sivuraitaa tai termopaneleja. Helpoin ja käytännöllisin tapa on sementti-hiekkakipsi.

Jos päin suuntautuvia töitä tehdään ulkopuolelta, voit käyttää melkein mitä tahansa materiaalia.

Sementti-hiekka tai koriste-laastarit eivät ole pelkästään yksinkertaisimmat vaan myös halvimmat viimeistelytavat.

Kipsilevy-betonipinta, talon koristelu ja seinäpinta

Laajennetuista savielementeistä valmistettuja taloja ei jätetä viimeistelemättä, koska tämä vaikuttaa haitallisesti rakennuksen kestävyyteen. Ulko- ja sisäpinnan välinen lämpötilaero voi johtaa rakennusmateriaalin vaimennukseen. Lisäksi sardeldi-muuraus näyttää läsnäolevalta.

Seinäkoriste slaydite lohkojen

Keraamiteknisten betonilohkojen ulkoseinät on tehty keraamisista tai klinkkerirakenteista, murskatuista tai muovista julkisivujärjestelmistä.

Eristys sijaitsee usein rakennuksen ulkopuolella. Ensinnäkin sisäisten huoneiden pinta-ala ei vähene, ja toiseksi lauhde ei muodostu seinän pinnan ja lämmöneristyskerroksen välillä, jonka kertyminen voi ajan myötä johtaa sardeldiittibetonien osittaiseen tuhoutumiseen.

Lämmitintä käytettäessä käytetään erilaisia ​​materiaaleja, jotka on valmistettu laajennetuista savibetonilohkareista:

 • vaahtomuovi. Yleisin ja teknisesti edistyksellinen eristysmateriaali;
 • basalttikuituinen mineraalivilla. Tällä eristeellä on korkea lämmöneristyskyky, se ei murene eikä häviä;
 • lasikuitu. Se on suhteellisen alhainen.

Laajennetun savimaatan talon sisätiloihin sovelletaan samoja sääntöjä kuin muille rakennusmateriaaleille. Levitä sementti-hiekkaa tai kipsilevyä. Päällyste kipsilevyllä, taivutaululla, muovipaneeleilla on mahdollista - laajennetulla savi-muurilla, ohjauskiskoilla tai metalliprofiililla on hyvin kiinni.

Keraamisten laattojen tai luonnonkiven asettaminen suoritetaan suoraan talon seinälle ilman lisävalmistusta. Tämä käyttää erityistä laattaliimaa tai sementti-hiekkalaatikkoa.

Ceramsite-betonilaasti

Sementti-hiekkaseoksesta valmistettu keraaminen betonielementti on hyvin sidoksissa muuraukseen - seosmateriaaliin, joka perustuu sementtisideaineeseen. Kipsiverkon käyttö on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, sitä voi käyttää ainoastaan ​​vahvikkeiden ja armopoyojen vahvistamiseksi. Sementti-kipsiseinien savi-betonilaattojen sovi galvanoidun tasainen verkko, joka on asennettu ruuvit. Galvanoitu rei'itetty henkari, joka leikataan levyihin, joissa on reiät, soveltuu aluslevyiksi. Tällaiset aluslaatat eivät käytännössä lisää paksuutta kipsikerrokseen. Tämä on erityisen tärkeää, jos pinta on melko tasainen ja kipsikerroksen vähimmäispaksuus on suunniteltu.

Erityisten pehmentimien lisääminen ratkaisuun helpottaa työtä.

Kipsilevyjen kipsilevyjen kipsi on kevyempi ja lämpimämpi alemman tiheyden vuoksi. Adheesion parantamiseksi talojen seinät käsitellään erityisellä yhdisteellä. On olemassa kipsejä, jotka ovat jo lisänneet betonielementtiä. Työskentelyn aikana pinnan esikäsittelyä ei tarvita. Vahvistus tehdään tarvittaessa polymeeriverkolla. Se on paljon helpompaa työskennellä sen kanssa kuin metallilla.

Suoritettu laajentuneiden savilohkojen taloon

Jos talon ulkopinta on otettu huomioon projektissa, seinänrakennuksen vaiheessa asetetaan metallilangan erikoisverkko, jonka halkaisija on 3-4 mm ja soluleveys 50 mm. Se sopii kahden (enintään kolmen) lohkon riviin. Tämän verkon paksuus ei ole suuri, joten se ei vaikuta lämmönjohtavuuteen. Päällystettyjen tiilien ulkoseinämä on yhdistetty sisäseinään rakennuksen kehän ympärillä keskeytyksettä. Asiantuntijat suosittelevat samaan aikaan rakentaa molemmat seinät - pohja ja viimeistely, sitten irrotettu ruudukko ei juuri ruostu.

Toinen vaihtoehto laajennetun savibetonilohkon talon vuorauksen kiinnittämiseen - joustavien muovipidikkeiden avulla. Tällöin on edullista tehdä kiinteä ilmanvaihtoväli lämmöneristyskerroksen ja ulkoseinän välille. Puristin on pyöreä tanko, jonka toisessa päässä on tukipyörä ja toinen ankkuri. Tukiseinässä porat porataan pystysuoralla 50-60 cm: n vaakasuoralla ja vaakasuoralla - 40-50 cm, joihin tapit ajetaan. Lämpöeristysmateriaali on kireällä kiinni ja kiinnitetty muovipidikkeillä. Sauvojen ulkonevat päät hiekkapinnalla ankkuroidaan päällystysmateriaalin muurausliitoksiin.

Jos ulkoista eristystä ei ole suunniteltu, verhoustappa voidaan kiinnittää kantimeen käyttämällä kiinnittimiä - galvanoituja teräsnauvoja 30-40 mm leveä, taivutettu kirjaimen "G" muotoon. Klyammery naulattiin vaakasuorasti 50-60 cm: n välein. Lyijyn vapaa pää ulomman muurauksen saumoihin.

Kuinka lämmin ja kestävä talo, joka on valmistettu laajennetuista savibetonista, ei riipu pelkästään projektista, käytetyistä rakennusmateriaaleista vaan myös työntekijöiden ammattitaidosta, työn laadusta. Yritys "Project" tarjoaa rakentamisen palveluja Moskovassa ja Moskovan alueella. Kokeneet ammattilaiset tekevät sisäisiä ja ulkoisia rakennustöitä kohtuullisin hinnoin.

Suoraan talon katettu laajennettu savi lohkojen

Yksittäiseen rakentamiseen, talojen ja muiden rakennusten rakentamiseen käytettyjä laajennettuja savielementtejä ne voivat johtua useista uusista materiaaleista. Talon rakentaminen antaa heille mahdollisuuden tehdä se itse kesäkaudella. Esimerkiksi naapurit naapurissa, joka yhdessä vaimonsa kanssa rakensi kotelon kotiin toukokuun ja syyskuun välisenä aikana työtuntien ja viikonloppuisin. Motivaatio oli vuokra-asunto, rahan puute ostaa asunto ja kaksi lasta. Valmiiden rakennusten kuva- ja videovalinnat pienellä tontilla auttavat valitsemaan talon makusi, monien kansalaisten unelma nyt.

 • Mitä puhuu laajennetun saven hyväksi
  • Koristeelliset sivulohkot
 • Kuinka tehdä lohkon talon ulkopinta
 • Kevytrakenteisten lohkojen sisustus

Mitä puhuu laajennetun saven hyväksi

Sementin, laajennetun savi-sillan ja veden sekoittamalla vibropressoimalla saaduilla rakennuspalikoilla on useita etuja:

 • Lohko on tavallinen, keramzit-betonin SKT-14R sileä ja 390x188 / 196x140: n mittainen paino on 10,9 kg, ja yleensä paino määräytyy tuotteiden parametrien ja niiden tarkoituksen mukaan.
 • Talot kestävät 50-100 vuoden kestäneen käyttöiän, jossa on positiivista palautetta, jos noudatetaan teknisiä prosesseja. Kestää 50 jäädytys- ja sulatusjakson.
 • Materiaalin eristysominaisuudet tekevät siitä edullisen tuotteen kylmässä ja kuumassa ilmastossa.
 • Ekologinen turvallisuus, saatavuus, kannattavuus.
 • Monikerroksisten rakennusten perustukset ovat vähemmän stressaantuneet käytettäessä sardelliittibetonilohkoja rakentamisessa.
 • Sileä pinta ja lohkojen optimaalinen muoto takaavat nopean ja helpon tallennuksen laastille.
 • Pinta-alayksestä valmistetut talot on rakennettu monenlaisiin arkkitehtonisiin ratkaisuihin. Seinissä ja väliseinissä voit tehdä ovien ja ikkunoiden aukkoja ilman erikoislaitteita.
 • Laajennetun saven lohkojen koko ja muoto ovat käteviä maantie- ja rautatiekuljetuksille. Asettelu tapahtuu pakkauksissa, kuormalavoissa, ilman lisätarvikkeita. Purkaminen rakennustyömaalla, tallentaa ja tallentaa ne myös ei aiheuta ongelmia.
 • Se sopii hyvin betoni-, teräsbetoni-, vaahtolohkoihin ja muihin materiaaleihin.
 • Lohkojen käyttö talon rakentamiseen vähentää rakennuksen lämpöhäviötä 75%

Huomio: Huokoisen, laajenevan savielementin lämpösuojauksen ja äänieristyksen taso ei ole tavanomaista betonia alempi.

 • Positiivisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien joukko tekee tuotteesta monipuolisen. Rakentaminen on nopeaa, laastin määrää vähennetään, rakennusaikaa pienennetään 4-5 kertaa, rakennuskustannukset pienenevät, koska laajennetun savipaneelin kustannukset ovat pienemmät kuin tiili ja rakennusten luotettavuuden ja laadun parametrit eivät häviä.
 • Haittoihin kuuluu ruma ulkonäkö, eräiden haurauden, lämpötilan putoamisella on kielteinen vaikutus tuotteen pintaan.
 • Lohkojen talon rakentamisen hinta on suoraa suhteessa julkisivumateriaalien viimeistelykustannuksiin. On totta, jotkut urakoitsijat pitävät hiljaa siitä, että laajentuneiden savibetonilohkojen talon rakentamisen jälkeen on tarpeen purkaa se ja nämä työt eivät sisälly arvioituihin kustannuksiin. On olemassa vaihtoehtoinen ratkaisu - sardelliitti lohkot vuorattu laatat.

Koristeelliset sivulohkot

Saatavana olevat keramiikkalohkot laatat, jotka paljastavat toisen koriste-sivutuotteita. Tavallisesti lohkot jaetaan ja muodostavat kaksi suurta ryhmää tämän ominaisuuden mukaan:

 • Lohkot on värjätty. Se on yllättävää, mutta ei kauan.
 • Savi, joka toimii perustana laajennetun savi-lohkojen tuotannolle, ei voi olla monenlaisia ​​värejä. Valkoinen savi, punaruskea, antaa väriä rakennusmateriaaleille.
 • Se ei kasa, kun viimeistely jatkuu kipsillä, tai koristepinnoitteita on odotettavissa. Tarvitsetko aina vuoriprosessia?
 • Voidaan olettaa, että rakentaminen tapahtuu alueella, jossa on lämmin ja mukava ilmasto. Paksut seinät ja vielä lisäeristystä kipsiä ei tarvita, joten on tarpeeksi "yhden lohkon" asettamista.
 • Rakennuksen ulko- puolella on edelleen ongelma. Keramiittibetonielementtien asentaminen on kuluttajien ensimmäinen apu.
 • Lohkokoko voi olla parametreja 600x300x400 mm. Mitä tämä koko tarkoittaa? Yhdessä lohkossa on 37 kpl tavanomaisesta tiilestä löytynyt tilaa.
 • Seinäpinta toteutetaan yhdellä lohkareitillä. Ei tarvitse ulkoista viimeistelyä. Seinien pieni paksuus muodostaa talon ylimääräisen hyödyllisen alueen.
 • Pohjaan kohdistuva kuormitus pienenee 3 kertaa, johtuen materiaalin huokoisesta rakenteesta.

Huom: Etulevy tai koristeellinen betoni ei ole liimattu eikä ruuvattu lohkon pinnalle, mutta on yhdensuuntainen ja on tummanpunainen, sininen, keltainen ja muut sävyt, jotka näyttävät kunnollisilta omilta ilman lisäkoristeita.

 • Eristyspinnoitteella varustetut lohkot eivät rajoitu vain monipuoliseen väripalettiin, vaan niillä on myös ainutlaatuinen koostumus.
 • Sade-betonilohkojen seinien edessä ei näytä olevan ylimääräisiä kuormia, ne eivät ole rakenteeltaan erilaisia ​​kuin tavallinen sardeldi, ne voivat olla tyhjiä tai täyteläisiä. Vain etupuoli erottelee heidät sukulaisiltaan, hän kutsuu yleisöä ja jäljittelee puuta, luonnonkiveä, seinäpäällysteitä, tekstuuripinta-alaa eli kaikkea mitä teollisuus tuottaa tänään.

Kuinka tehdä lohkon talon ulkopinta

Laajennettujen savipohjien rakennusten ulkonäkö haluaa olla paras. Saviä ei tuhoutu kosteudella, ja lämpötilahäviöt aiheuttavat vaurioita seinille. Mitä voidaan käyttää päin:

 • Keraamisten lohkojen reunoja voidaan tehdä kipsillä halvin loppuun.
 • Marmori (katso marmori julkisivut - mitä harkita).
 • Sivuraiteelle.
 • Luonnonkivi.
 • Tiililinka on erittäin suosittu.
 • Julkisivu- ja rappausmaalit antavat talon pinnalle tietyn valinnan ja rakenteen.
 • Kipsi pystyy suojaamaan sardeldiittia lämpötilan muutoksilta.
 • Tuuletetut julkisivut ovat ihanteellisia virheellisen muurauksen peittämiseksi. Tämä julkisivu mahdollistaa seinän ja vuorauksen välisen ilmavälin aiheuttaman kosteuden, mikä estää seinien tuhoutumisen.
 • Taloudellisin prosessi on sivuraide, mutta tässä on mainittava paneelien epävakaisuus ja niiden herkkyys tuhoutumiselle.
 • Luonnollinen tai koristeellinen (keinotekoinen) kivi, mitä valita? Materiaalin valinta riippuu sen jäätyvyydestä. Koristekivi on paljon halvempaa kuin luonnollinen ja edullisempi ja lähes identtiset ominaisuudet luonnonkiven kanssa, mikä antaa aatelia talon ilmestymiselle.
 • Termopaneelit sopivat täydellisesti nauhan pohjaan. Alapintaan asennettaessa on vähintään tiilen välinen etäisyys tulevaisuuden julkisivuverhoukselle. Paneelit ovat lämpöä johtavia, kestäviä ja kuuluvat ympäristöystävälliseen materiaaliin edullisin kustannuksin. Opetuksella voidaan työskennellä termopanelien kanssa jopa "aloittelijoille" rakennusalalla.

Kevytrakenteisten lohkojen sisustus

Pinta-alayksikön talon edessä on lähes erilainen kuin muiden seinämateriaalien viimeistely. joten:

 • Kipsi voidaan tehdä sementtihiekalla ja kipsilevyllä.
 • Sementti-hiekkalaastin ja seinämateriaalin korkea tarttuvuus saadaan lähes samasta materiaalien koostumuksesta.
 • Kipsiverkon käyttö on valinnainen, mutta se ei ole tarpeeton. Tavanomaisesti käytetään tasomaalattua sinkittyä verkkoa pienten solujen kanssa.
 • Sitä liimataan sardelliitti-betonilohkojen seinämiin, joissa nailonputket työnnetään matalissa rei'issä 200-300 mm: n etäisyydelle toisistaan, joihin leikkaukset itse ruuvataan ja kiinnitetään kipsiraudoitus.
 • Kipsilevyllä on pienempi tiheys, se on lämpimämpi ja kevyempi, mutta ennen seinän rappaus on parempaa käsitellä sitä konkreettisella kosketuksella, mikä lisää kipsilakan tarttumista sardeldi-betoniseinään.
 • Talon sora-aihio on erilainen kuin tavalliset seinämateriaalit, koska ne ovat kooltaan ohuempia, mutta tämä ei vähennä teknisiä ja muita ominaisuuksia.
 • On olemassa muita kipsiosia, joita käytetään ilman seinien esikäsittelyä. Sekoitettu pakkaus sisältää tällaisia ​​tietoja. Kipsilevyjen rappauksen aikana tehty vahvistus valmistetaan polymeeriverkko-verkolla, joka kiinnitetään seinään paljon helpompaa ja pienempi kustannus.
 • Seinien edessä koristekivi, keraamiset laatat eivät vaadi jalustan valmistusta, ja laatta voidaan liimata sardeldi-betoniseinään.
 • Taivekartongin, muovipaneeleiden, kipsilevyjen tekeminen vaatii kiinnittymistä ohjauskiskojen tai teräsprofiilien seinämiin.

Huomio: Seinämää ei suositella lämmittämällä rakennuksen sisällä, vaan vain "lämmin" kipsiä.

 • Puolilasi-betonipintaiset puolilohkot eivät eroa tavanomaisten koon materiaaleista.
 • Niitä käytetään pysyvien muottien, sisäisten väliseinien, perusrakenteiden ja seinärakenteiden rakentamiseen, yksityiseen rakentamiseen.

Edut uusien materiaalien laajasta valikoimasta, eri sävyistä ja tekstuureista. Kaikki kauneuden vivahteet asetettu lohkoihin itse. Asennettaessa on tarpeeksi kehittää niitä sivuilla, jotka mahdollistavat kvartsien sulkeutumisen, jotta graniitti kovuus, verhous ja kipsin rakenne voidaan nähdä.

Kuinka koristella KBB: n taloa?

Kysymys: hyvää iltapäivää, hyvät kollegat! Kerro meille, kuinka parhaiten koristella sardeldiittibetonilohkon (KBB) taloa, mikä julkisivu on tarkoituksenmukainen, mitä materiaaleja voidaan käyttää?
Arthur Shakarin, Novosibirsk

Semyon Fiskunov, ZAO Stroy-Alliance, Togliatti, vastauksia.

Vastaus: Hello Arthur! Yritän vastata kysymykseesi yksityiskohtaisesti. Lisäksi CBB on melko suosittu materiaali, monet omistajat rakentavat talojaan sardeldi-betonilohkoilta.

Ensinnäkin haluan kysyä teiltä vielä yhden kysymyksen - kuinka paksu on pystytetty savi-betoni-seinä? Kysymys ei ole tyhjäkäynnillä.

Se riippuu vastauksestasi, onko seitisi eristettävä CBB: ltä, tai voit käsitellä välittömästi viimeistelyn ulkopinnan ja koristelemalla koristekerroksen.

Seinäeristys KBB: stä

Jos rakennat laajentuneiden savilohkojen taloa 1 lohkoon (tämä on 40 cm), sinun on lämmitettävä. Novosibirskille ja lähialueille riittää 150 mm paksu basaltti villa tai polystyreeni. Tämä antaa sinulle vakioarvon sulkevien rakenteiden R lämpösovelluksesta uusille SNiP: eille.

Edelleen, riippuen siitä, minkä tyyppinen eristys ja valitsemasi julkisivut, on mahdollista jatkaa työtä.

Ilmastoitu julkisivu KBB: n seinillä

Jos valitset tuuletetun julkisivun ja eristät talosi basalttivilla, voit kiinnittää sen puukoteloon tai teräsvarren ripustustilaan. En suosittele lämmittämään taloa CBB: stä vaahtomuovilla ventfasadin alla.

Miksi? Koska on olemassa useita syitä, miksi vaahto lämmitintä kohti ventfasad ehdottomasti ei sovellu:

 1. Polyfoam on palavaa materiaalia, sitä ei voida käyttää järjestelmissä, joissa on tuulettuva julkisivu.
 2. Jyrsijät tuntevat mahtavan tämän kakun, jos vielä vaahtoa ventfasadiin.
 3. Ilmanvaihtokammion ja erittämän kosteuden ilmanvaihto lopulta tekee vaahtolevyjen joukosta vaahtopalloja. Sinun eristys on poltettu alas aukko.

Nämä puutteet ventfasadassa puuttuvat basaltivilla, joita voit käyttää. Voit myös käyttää polyuretaanivaahtoa, resolivaahtoa tai ecowoolia.

Asennettaessa aitaat tai ripustimet ja sen jälkeinen lämpeneminen, voit asentaa ulomman koristekerroksen ilmanvaihtoaukkoon.

Mikä tässä tapauksessa sopii KBB: n taloon:

 • Posliinilaatta
 • Klinkkipaneelit
 • Vinyyli sivuraide
 • Metalli sivuraide
 • Kuitusementtipaneelit
 • Planken
 • Estää talon

Nämä materiaalit voivat muodostaa kodin sisätilojen julkisivuun koristekerroksen. Kuinka kiinnittää ne - katso tätä sivustoa, kaikki on kuvattu yksityiskohtaisesti.

Märkä julkisivu KBB: n talon seinillä

Jos haluat tehdä märän julkisivun talossasi, sen jälkeen kun seinät on valmistettu (tasoitus, täyttömurtumat ja ylimääräinen laasti), voit jatkaa talon seinämien eristystä.

Voit käyttää basaltin puuvillatiheyttä 45 ja etummainen vaahtotiheys 25: llä. Villat on asennettu etuputkiin, vaahto kiinnitetään liimalla ja lisäksi etupäähän.

Eristeen asennuksen yhteydessä päälle asennetaan julkisivuilikuitu, joka vahvistaa kipsikerroksen. Ristikko kiinnitetään hyvin etupuolella oleviin "sieniin", jotka pitävät eristyksen seinällä.

Lasikuitulankojen asennuksen jälkeen käytetään pohjamaalia tai kaksikomponenttista kipsiä. Seuraavaksi kipsi pohjustettu läpäisevä aluke. Moderni julkisivujärjestelmät mahdollistavat kipsikerroksen pysyvän osittain plastisessa tilassa, mikä takaa sen pitkäaikaisen käytön.

Pohjustuksen jälkeen voit valmistaa koristeellinen kerros tai maalata.

Voit käyttää seuraavia koristepinnoitusvaihtoehtoja:

 • Maalitse etumma
 • Koristeellinen kipsikuori kuoriainen
 • Kipsipäällyste
 • Koristeellinen pieni kipsi

Kun käytät koristekerrosta, voit käyttää kiinnityskoostumuksia ja julkisivulakkoja. Ne suojaavat koristekerrosta pilaantumiselta ja mahdolliselta tuhoutumiselta.

PS. Sisällä ei missään tapauksessa voida eristää sardeldin taloa. Laajennettu savi on itse asiassa höyryä kestävä materiaali. Huoneen kosteus lukitaan eristyksen ja huoneen sisällä olevien lohkojen välillä. Tällöin sinulla on kaikki haitalliset vaikutukset - kosteus huoneessa, eristyksen alla oleva multa ja niin edelleen.

Katso lisää tästä aiheesta verkkosivustollamme:

 1. Onko aina välttämätöntä ryhtyä?
  Arkady Karpov, Moskova: Hei, haluan kysyä teiltä kysymyksen. Olen nyt tiimi tekee trimmeri, eristetty ja pehmeä sivuraide. Sen jälkeen.

 • Onko mahdollista vaahtoa sivuseinässä?
  Vladimir Moshkin, Surgut. Kysymys: Hei toverit rakentajille! Voiko polystyreeni alle sivuraide - eristää puutalo? Ja jotkut sanovat - se on mahdollista, kun taas toiset - ei.

 • Mikä on edessä vaahto ja kuinka paljon se maksaa?
  Rustam Galiev, Naberezhnye Chelny. Kysymys: Kuulin, että edessä on vaahto? Mikä se on ja kuinka paljon se maksaa? Onko talon seinämää lämmitettävä tällaisella vaahdolla?

 • Parempi lämmitettävä hirsitalo?
  Anton Skomorokhov, Penza. Kysymys: Hyvä iltapäivä, rakas. Minulla on talo alueella - hirsirakennus. Itse talo seisoo konkreettisella MZFL: llä, pohja on taitettu.

 • Märkä julkisivu - jossa maailma on merkkijono
  Kaikki rakennukset edellyttävät korkealaatuista viimeistelyä sekä ulko- että sisäpuolelta. Rakennuksen julkisivu tässä mielessä on paikka, joka vaatii paljon huomiota. Rakennuksen julkisivu on.

  Seinäkoriste slaydite lohkojen

  Ulkoseinän koristelu laajennetusta savesta

  On parempi lämmittää savielementti vaahtomuovilla tai mineraalivillalla (toinen vaihtoehto on hieman kalliimpi), on parempi kipsata seinät sisältä. Sisäinen kipsi ei päästä lämmintä ilmaa muurauksessa olevien halkeamien läpi.

  Mitä tulee kotitalouden kutistumiseen - tietenkin, säätiön täytyy päästä asumaan. Tämän vähimmäisaika on 3 kuukautta. Jos seinät on pystytetty välittömästi sen jälkeen, kun säätiö on kuivunut (eli se ei ole vielä ratkaistu), on silti välttämätöntä antaa säätiön aika kutistua ennen talon viimeistelyä. On myös suositeltavaa päällystää seinien ulkosivu sivuseinällä tai päällystää tiiliä. Tai kaikki tämä voidaan korvata koristeellisella kipsi. Talossa tulee varmasti lämpimämpi.

  Kylpylä sardeldi lohkoja omilla kädet

  Vielä muinaisina aikoina kylpyammeet rakennettiin lähes yksinomaan puupalkkeista ja joskus tiilistä, koska näitä materiaaleja pidettiin optimaalisena lämmönkestävyyden ja kosteudenkestävyyden näkökulmasta. Lisäksi puu oli melko helposti kaikkien rakentajien saatavilla. Mutta saavutettavuus ei tarkoita kestävyyttä - jatkuva kosteus alkoi suhteellisen nopeasti ryhtyä tällaisiin rakenteisiin alas.

  1. Kevytrakenteisten lohkojen edut
  2. Valmistelu rakentamiseen
  3. Säätiön laite
  4. Kylvyn rakentaminen
  5. Viimeistely ja eristys

  Pyhän vaihtoehdon etsiminen kesti monta vuotta, mutta vasta nykyään on syntynyt materiaaleja, jotka voivat korvata puun kokonaan kylpyläseinillä.

  Kevytrakenteisten lohkojen edut

  Yksi näistä materiaaleista on laajennetun saven lohkoja. Ne on tehty useista eri komponenteista vibropressoinnin avulla. Laajennettu savi, joka on vaahtoava ja poltettu savi, hiekka ja sementti, sekoitetaan ja tiivistetään värähtelykuormien avulla korkeassa paineessa. Tuloksena on rakennusmateriaali, jolle on tunnusomaista keveys ja suuri lujuus.

  Keskeisiä etuja, jotka erottavat sardeldi-betonilohkot muiden rakennusmateriaalien joukosta, voidaan harkita:

  • absoluuttiset myrkytöntä sardelliittibetonilohkoa, jotka ovat ympäristöystävällisimpiä materiaaleja;
  • huono kosteuden imeytyminen lohkoilla, minkä seurauksena ne eivät altistu höyryn ja veden tuhoisalle vaikutukselle, toisin kuin puuta;
  • erinomaiset lämmöneristysominaisuudet, joiden vuoksi lämpöä on hyvin säilynyt kylpytilojen sisällä ilman suurta eristystyötä;
  • seinälohkojen suhteellisen helppokäyttöisyys (8 kg), joka mahdollistaa kylvyn rakentamisen itsenäisesti, turvautumatta ulkopuoliseen apuun.

  Valmistelu rakentamiseen

  Rakennuksen rakennustöiden ohella myös kylvyn rakentaminen laajennetuista savimaista alkaa projektin luomisesta ja tarvittavien materiaalien hankkimisesta oikeaan määrään.

  Rakentamiseen tarvitaan:

  • slaydite-lohkot;
  • tiili;
  • vedenpitävä materiaali;
  • sementti;
  • puiset säleet;
  • seinäpaneelit;
  • asennusmateriaali;
  • kateaineita.

  Säätiön laite

  Yleensä kylvyssä käytetään kahden tyyppistä pohjaa: nauha tai sarake. Hihna on jatkuva betonin, kiven tai tiilen kaistale, joka kuvaa rakenteen rakennetta. Ja sarakepylväs toimii erillisinä pilareina. Savi-betonilohkojen seinät eivät aiheuta suurta kuormitusta säätöön, joten on parasta käyttää kylvyn sarakepohjaa.

  Laajennettujen savilohkojen rakentaminen. viimeistely kipsi sisään ja ulos

  Kevyiden yhdistelmälohkojen valmistus on hyvin yksinkertaista ja halpaa. Yksikön tuottamiseen ei tarvita erikois- ja kalliita laitteita. Laajennettu savi voidaan helposti tuottaa kotona. Tämän ominaisuuden pitäisi vähentää tällaisen yksikön hintaa, mutta kuten kuluttajayhteiskunnassamme yleensä, se ei ole loppukäyttäjä (me), joka hyötyy hinnanalennuksesta, eikä edes valmistaja ole aivan hyötyä siitä, että se saattaa vaikuttaa. Tärkein edunsaaja on myyjä, mutta tämä, kuten sanotaan, on täysin erilainen tarina.

  Käyttämällä raskaampia (tiheitä) lohkoja on mahdollista rakentaa taloja, joissa on enemmän kerroksia.

  Rakentamalla sardeldi-betonilohkojen seinää ei tarvitse tehdä höyrysulkua, koska sardeldi-betonin höyrynläpäisevyys on melko korkea. Se on täysin vertailukelpoinen tiilien höyryläpäisevyyden kanssa. Hieman vähemmän.

  Kun käytät sardeldiolohkoja yksityisessä rakentamisessa, voit ja tarvitset myös kevyempää lohkoa. Tällaisten lohkojen lämmönjohtavuus on jo verrattavissa puuhun, ja lujuus mahdollistaa täysin kahden tai jopa kolmikerroksisen talon rakentamisen, jossa on päällekkäisiä teräsbetonilaattoja. Siten laajennetun saven käyttö antaa talon kokonaispainon pienentämisen ja säästää samalla säätiön ja eristeen monimutkaisuutta.

  Kevytrakenteisten lohkojen seinämissä helposti tavallisia tavaroita, joissa ei ole tavanomaisia ​​ruuveja, pidetään helposti. Nämä sardelliittibetonilohkot eroavat toisistaan ​​hyvin vaahtokaasuseoksesta, joissa ei ole tukipuita eikä ruuvit, ja sinun on käytettävä kiinnittimiä, jotka on erityisesti suunniteltu näille materiaaleille.

  Maassamme on melko harvoja alueita, joissa tällaiset mineraalit kuten kalkkikivi ja savi ovat runsaasti. On selvää, että tällaisilla alueilla on ja menestyksekkäästi toimiva sementin, laajennetun saven ja laajennetun savibetonin tuotanto. Ennen kuin ostat sardeniittiä markkinoilla, voit katsoa ympärillesi ja ymmärrä yhtäkkiä, että sinulla on kasvi lähellä rakennustasi, jossa voit ostaa saman materiaalin rakennuksesta paljon halvempaa ja ilman välikäsiä. Proavda, tämä tilanne on mahdollista vähemmän ja vähemmän talouden kehityksen vuoksi, jossa loppukuluttaja on kaikkein epäedullisimmassa asemassa. Mutta minua häiritsi uudelleen.

  Vaikeudet / vaarat / haitat

  Kuten sanon usein, näyttää siltä, ​​että tämä on jo tullut yksi suosikki sananlaskumme, jokainen hyvä idea voidaan tuoda järjettömäksi ruma suorituskyky. Joten lohkojen kanssa. Tietotekniikan noudattamatta jättäminen, korkealaatuisten raaka-aineiden käyttö luonnollisesti tuotteiden kustannusten vähentämiseksi ja ominaisuuksien hiljaisuuden takia, kaikki tämä aiheuttaa vaikeuksia yksityisille kehittäjille.

  Kun ostat lohkoja, katso tarkkaan, miten niiden kokoa ylläpidetään. Laita korttisi käteen ja määritä, ainakin suunnilleen, onko sinulla pettää tiheys. Esimerkiksi lohko 20 x 20 x 40 cm on tilavuus 16 000 kuutiosenttimetriä. Yhdellä kuutiometrillä miljoona kuutiometriä. Miljoonaa jaettuna 16 tuhannella ja meillä on 62 ja puoli lohkoa yhden kuutiometrin. Odottamaton tulos, eikö? Jos lohkojen kuutiometriä painaa 500 kiloa, yksi kortti painaa vain 8 kiloa. Tämä on melko vähän. Jos lohkot ovat onttoja, ne painavat vielä vähemmän. Laskelma tässä tapauksessa on hyvin monimutkaista johtuen vaikeuksista laskettaessa yhden lohkon tilavuutta.

  Kevytrakenteisten lohkojen talo on helpompi kuin tiilitalo, mutta se ei ole tarpeeksi kevyt rakentaa se kevyelle alustalle. Säätiö kuitenkin, kuten aina, vaatii laskemista.

  Laajentuneiden savilohkojen seinästä kylmäsiltoja muodostuu lähes varmasti. On hyvä tehdä tällaisten lohkojen ohuita seiniä ulkoisella lämmöneristyksellä.

  On parempi olla jättämättä kallioperä-betonilevyjen muuraustyöt, jotka ovat jääneet pois käytöstä yli pari vuotta. Tämä voi vaikuttaa haitallisesti rakennuksen pitkäkestoon.

  Seinä on sardeldi-lohko vähemmän hengittävä kuin tiili. Kun otetaan huomioon seinien sisustus, tämä kysymys ei ole niin tärkeä.

  Kun savi-betonilohkojen termisesti eristävät seinät, olen aina suositeltavaa tehdä sitä rakennuksen ulkopuolelle ja käyttää mineraalivillalevyjä, joissa on keskikokoinen ja pieni tiheys. Eristeen paksuuden laskemiseksi voit käyttää lämmönjohtavuuslaskin ja esimerkki sen käytöstä.

  Henkilökohtaisesti pidän tällaisesta rakennusmateriaalista laajentuneina savibetonilohkoina. Käytin sitä käytännössä. Olen vaikuttunut sen voimasta ja keveydestä samanaikaisesti. Totta, otin lohkot suuressa tehtaassa ja valitsin puolueen. Minusta tuntuu, että tämä seinämateriaali on parempi kuin tiili hinta-laatusuhteen suhteen.

  Kiitos huomionne!

  Sardelliittien seinien koristelu

  Muuraus, onko se tehty tiilistä tai lohkosta, ei ole suositeltavaa jättää suojaamattomalta kosteudelta ja huurteelta rakennuksen ulkopuolelta, poikkeus voi olla vain vastaava tiili, jolla on riittävä laatu. Meidän on myös otettava huomioon sellainen vivahde kuin talon seinien lämmönjohtavuus. Monet yksityiset kehittäjät pystyvät rakentamaan taloja, joiden ulkoseinän paksuus on yksi kerros, 400 mm (toinen ja puoli tiilet). Tässä tapauksessa talo on kevyempi, ei vaadi massiivista säätiötä. Tärkeintä ei ole keskittyä tähän kevyesti ja laskea säätiö oikein. Huolimatta siitä, että savi lohkojen ja paino tiiliin, kevyttyyppisen perustan perusta on kokonaan suljettu pois. Vain miinus tällaisen paksuuden seinillä on lämmönjohtavuus. Ennen kuin aloitat seinien ulkoneman, sinun täytyy miettiä niiden eristystä.

  Talon ulkolämpöeristykseen voi käyttää ekstrudoitua polystyreenivaahtoa ja mineraalivillaneristystä. Jälkimmäiset ovat palamattomia materiaaleja, mutta on mah- dollista levittää kipsikerros polystyreeni-vaahtolevyille käyttäen kipsi- verkkoa tietenkin. Pienitiheyksinen mineraalivilla ei ole tällaisia ​​etuja, ja se sopii vain viimeistelyyn sivuraideilla ja paneelimateriaaleilla. Kun asennat tämän tyyppistä mineraalivillaa sivuraidasta, on huolehdittava siitä, että tuulet eivät puutu siihen, tähän tarkoitukseen käytetään tuulen kosteutta kestäviä höyryä läpäiseviä eristäviä kalvoja. Tällaisessa kalvossa mineraalivillan eristys ei ole märkä eikä sitä voi luotettavasti suojata tuulelta puhaltamalla. Myös suuritiheyksisiä mineraalivillalevyjä, jotka soveltuvat hyvin kipsien levittämiseen, eivät ole kovinkaan laajoja polystyreenin käytöstä, ellei se ole palamatonta. Valitse itse, harkintasi mukaan tai hinnalla.

  Kipsiseosten valinta kipsiseinien julkisivuille on tällä hetkellä melko suuri. Nykyaikaiset kipsiseokset eivät repeä käytön aikana, eivätkä lentää seinistä kauden aikana. Kipsin jälkeen ulkoseinien suositellaan maalattavan erityisillä julkisivumaaleilla, jotka eivät pelkästään suojaa seiniä liialliselta kostutukselta vaan myös estävät niiden höyryläpäisevyyttä. Ennen kipsiä, jos se vaatii kipsiyhdistelmän käyttöä, on suositeltavaa käsitellä laajennetun savibetonilohkon seinät "betonikosketuksella", koska ne ovat pääasiassa betonilohkoja, jotka sisältävät laajennettua savea. Myös "betonkontakt" on välttämätön, kun kipsipesua käytetään talon sisällä.

  Julkisivun viimeistelyseinämät seinät tai muovipaneelit ovat vähemmän työlästä kuin pintaan kipinöinti, varsinkin jos harkitset myös eristyksen käyttöä. On täysin mahdollista selviytyä paneelista tai sivuraidasta omalla, mutta kipsi koko talon seinien alue ei ole helppoa, on epätodennäköistä, että ammattilainen ei pysty selviytymään, vaikka olisi olemassa halu...

  Harvoin on olemassa toinen tällainen viimeistelytapa - maalaus lohkojen seinään soveltamatta kipsi kerrosta. Jos seinämän paksuus riittää, ettei se ole eristyskerros, miksi ei? Tällainen viimeistely on varsin esteettinen.

  Laajennetut savilohkot. talon laajennettuja savipaloja. kevytsoran kevytbetoni

  Jälkimmäinen ominaisuus mahdollistaa laajennetun saven käytön kevyen betonin saamiseksi. Standardin GOST 25820-2000 CONCRETE LIGHT teknisten olosuhteiden mukaan.

  Paikoittain sovitettujen ja fysikaalis-teknisten ominaisuuksien ansiosta betoni on jaettu rakenteellisiin, rakenteisiin lämpöeristettyihin ja lämpöeristettyihin. Saadakseen pienitiheyksistä eristettyä savi-betonia, käytä suurimpia ja kevyimpiä fraktioita (20-40 mm tai enemmän). Se poltetaan erityisessä tilassa, mikä mahdollistaa rakeiden laajenemisen ja suurien huokosten muodostumisen. Tällaisten rakeiden tiheys on 150 - 200 kg / m3. Laajennettu savi, joka koostumus sisältää tällaisia ​​rakeita ja joka lämmöneristää.

  Eristävän savibetonin tiheys kuivassa tilassa on 300-900 kg / m3, lämmönjohtavuuskerroin on 0,2 W / (m · ° C). K ja puristuslujuus (luokka) enintään 10 kg / cm2. Ei ole suuria lujuusvaatimuksia lämpöeristetylle laajennetulle savelle. Sen matala tiheys riippuu pääasiassa laajennetun saven tiheydestä.

  Rakenteellisen, lämpöeristetyn sardelliittibetonin puristuslujuus on 35 - 75 kg / cm2 ja tiheys vaihtelee välillä 700 - 1400 kg / m3. Lisääntynyt lujuus mahdollistaa tämän sardeldiitin käytön suljettavien rakenteiden - seinälohkojen ja paneelien valmistukseen. Sähkösekoituksen lämmönjohtavuus (lämmönjohtavuus jopa 0,5 W / (m · ° C) ei täytä nykyaikaisia ​​lämmönsäästövaatimuksia, mutta viime vuosisadan puolivälissä tällaisia ​​indikaattoreita pidettiin varsin hyväksyttävänä. SFS-betonin soodakestävyys ei standardin mukaan saa olla alle 25 sykeleitä seinille ja 35 sykliä kellareille.

  Rakenteellinen ja lämpöeristetty laajennettu savi tuli ensimmäisten esivalmistettujen talojen perustaksi, joka sai ihmisiltä "Hruščovka" -nimisen nimen. Talonrakennustekniikat johti sosialistiseen kilpailuun tuotettujen paneelien paksuuden pienentämisestä. Moskovassa vuonna 1956 ulkoseinälevyjen paksuus oli 40 cm, vuonna 1958 paksuus 32 cm, paksuus 26 cm vuonna 1959 ja viisikerroksinen kerrostalo, jossa 22 cm: n paksuiset seinät, valmistettiin 50 kiloa sardeldittibetonista, jonka tiheys 750 kg / m3 New Cheryomushki. Tällaisten talojen arkkitehdit ja rakentajat saivat tilauksia ja mitaleja.

  Nykyaikaiset standardit lämmön säästämiseksi niin tiheään edellyttävät, että sardeldiitti-betoniseinän paksuus on vähintään 70 cm.

  Palo- talot rakennettiin kaupunkeihin, ja laajentuneiden savibetonilohkojen talojen rakentaminen laajeni maaseudulla.

  Laajennettu savi tuli itse asiassa ensimmäiseksi kotitalouksien lämmöneristysmateriaaliksi. Se on laajalti käytössä ja sitä käytetään nykyään eristyskerrosten ja ullakkojen eristämiseen. Haluatko ostaa? Katso hintoja!

  Keramiittibetonin uudelleensyntyminen liittyy puolikuivaisen vibropressointitekniikan käyttöönottoon Venäjällä.