Organisaation sisällä säätiö

Kaikentyyppiset insinööritutkimukset Venäjän ja ulkomailla, myös alueilla, joilla on vaikeita luonnonolosuhteita: permafrost, heikot maaperät, seismiset ja vaaralliset geologiset prosessit.

Rakennusten integroitu suunnittelu ja geoteknisten osien kehittäminen esineille monimutkaisissa suunnittelu- ja geologisissa olosuhteissa (insinöörikoulutus, tekninen suojaus vaarallisilta prosesseilta, perusmaalien kiinnittäminen, perustusten lämpö stabilointi, säätiöt, geotekninen valvonta, viemäröinti jne.).

Perusrakenteiden vahvistaminen, maaperän kiinnittäminen, maaperän termostabilisaation tuotanto ja asennus, geotekninen seuranta.

Maaperän keinotekoisen jäädyttämisen (lämpöstabilisaatio) tuotanto ja geotekninen seuranta.

JSC "FUNDAMENTPROEKT"

JSC "FUNDAMENTPROEKT": osoite, puhelin, faksi, sähköposti, verkkosivusto, työaikataulu

"FOUNDATION", OPEN JOINT-STOCK COMPANY

Alue: Moskova

Osoite: 125993, MOSKOVA, Volokolamskin valtatie, 1, s. 1

Puhelin: (499) 158-04-81

fax:

Sähköposti:

sivusto:

Pääjohtaja / vastuuhenkilö / OJSC: n "FUNDAMENTPROEKT": n omistaja: ei tietoja

Aikataulu: ma-pe: 9-19, la-su: suljettu

Oliko kuvauksessa epätarkkuutta vai haluatko lisätietoja yrityksestä? - Kirjoita meille!

JSC "FUNDAMENTPROEKT" yksityiskohdat: inn, cpr, okopf, okogu, okpo, ogrn, okato

OGRN: 5087746025164

TIN: 7743704345

KPP: 774301001

OKPO: 1403119

OKATO: 45277589000

Yritys OJSC "FUNDAMENTPROEKT" rekisteröitiin 28. elokuuta 1992. Rekisterinpitäjä - liittovaltion veroviraston 46: n keskuspuolueen tarkastusvirasto Moskovassa.

Avoimet osakeyhtiöt

OKOGU: valtionyhtiöt, valtionyritysten vapaaehtoisjärjestöt

Erilaisia ​​toiminta OKVED:
Muiden palvelujen tarjoaminen
Toiminnot arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun, geologisen etsinnän ja geofysiikan, geodeettisen ja kartografisen toiminnan, toiminnan standardoinnin ja metrologian alalla, hydrometeorian alalla
Toimialat arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja teknisen suunnittelun alalla teollisuudessa ja rakentamisessa

JCEA: n toiminta:
Muiden palvelujen tarjoaminen
Toiminnot arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun, geologisen etsinnän ja geofysiikan, geodeettisen ja kartografisen toiminnan, toiminnan standardoinnin ja metrologian alalla, hydrometeorian alalla
Toimialat arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja teknisen suunnittelun alalla teollisuudessa ja rakentamisessa

Työskentele sisään JSC "FUNDAMENTPROEKT" avoimia työpaikkoja, uraa, harjoittelua, harjoittelua

Tällä hetkellä OAO "FUNDAMENTPROEKT" avoimista työpaikoista ei ole tietoa.

Avoimet työpaikat muissa yrityksissä, joilla on samanlainen toiminta, kuten OAO "FUNDAMENTPROEKT":

Varaston henkilökunta. W n 34 000 ruplaa.

Sihteeri. W n 44 000 hieroa.

Arviot tuotteesta JSC "FUNDAMENTPROEKT"

Anna palautetta JSC "FUNDAMENTPROEKT". Arvioinnit näkyvät myös sosiaalisissa verkostoissa. Lue arvosteluja JSC "FUNDAMENTPROEKT"

Kartta JSC "FUNDAMENTPROEKT" missä on

Katso myös yritykset ja organisaatiot rekisteristä, joilla on samanlainen toiminta, kuten OAO "FUNDAMENTPROEKT": PROFESSIONAL LLC | JSC "ORTEKS-K" | FL PKF GUP HALLINTA "BASHMELIODODHOZ" RB LLC "GEOSERVICE" | LLC "CONTACT PLUS"

Yritys rekisteröitiin 28. elokuuta 1992 (Moskovan liittovaltion veroviraston 46: n Interdistrict Inspectorate). Täydellinen nimi: "FOUNDATION PROJECT", OPEN JOINT STOCK COMPANY, BIN: 5087746025164, TIN: 7743704345. Alue: Moskova. Yrityksen "FOUNDAMENTPROEKT" sijaitsee osoitteessa: 125993, MOSKOVA, VOLOKOLAMSKOE, 1, 1. 1. Päätoimiala: "Muiden palveluiden / -toimintojen tarjoaminen arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun, geologisen etsinnän ja geofysikaaliset työt, geodeettiset ja kartografiset toiminnot, standardoinnin ja metrologian alalla toteutettavat toimet, hydrometeorissa toimiminen arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja teknisen suunnittelun alalla teollisuudessa ja rakentamisessa. " Toimiala: "Suunnittelu-, suunnittelu-, tutkimus- ja tutkimusorganisaatiot".

"FoundationProject" - työntekijöiden ja asiakkaiden palaute

Yrityksen kuvaus

Fundammentproject OJSC on tällä hetkellä johtava rakennusalan organisaatio säätiöiden ja säätiöiden suunnittelussa ja peruskirjansa ja voimassaolevien toimilupiensa mukaisesti suorittaa tutkimuksia ja hankkeita kaikentyyppisten säätiöiden rakentamiseen.

Jaa yrityksen arvostelut!

Vieras, Ei tietoja 05/17/2015 00:00

Kaikki on vasta alkamassa. Mielenkiintoisin asia tulla!

Vieras, ei tietoa 13.05.2015 klo 00:00

No, se kaikki on kuollut. He huusivat, potryndel, pelkäsivät toisiaan ja rauhoittivat. Minkin on palannut, Ryazanov jää, Melnikova työskentelee - jokainen on tyytyväinen kaikkeen. Rauha ja hiljaisuus...

Vieras, ei tietoa 05/05/2015 00:00

Mitä kaikki lyötiin Ryazanovilla? Ehkä mustasukkaisuus... Aikuinen ihminen, ansaitsee niin kuin hän voi! Näyttää siltä, ​​käy ilmi. Toimivaltaiset viranomaiset ymmärtävät toimien laillisuuden kustannuksella.

Vieras, Ei tietoja 05/06/2015 00:00

Herra! Voi olla tarpeeksi roskia internetissä erilaisilla hölynpölyillä - jotka varastivat jonkun tai jonkun... Työskentelemme yhdessä instituutin hyvinvoinnille!

Tarkkailija, ei tietoa 05/06/2015 00:00

Eugene, tämä on sinua varten, älä kiinnitä huomiota niihin tyytymättömyyteen, joita he kirjoittavat sinusta!

"Minulla on vain henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä minulle. Se tarkoittaa, että vihollisella ei enää ole muita poliittisia argumentteja. " M. Thatcher

Konstantin, Ei tietoja 05/05/2015 00:00

Hyvät JSC: n "Fundamprojectin" työntekijät, kehotan sinua lopettamaan oman organisaationne pilkkaamisen! Vaihteleminen toistensa henkilökohtaisiin loukkauksiin, äitien, vaimojen ja muiden sukulaisten vetäminen ei ainakaan ole kaunista. Tämä on merkki heikkoudesta, väärästä ja voimattomuudesta. Kuka kukin tietää, tämä on tosiasia, ja tosiasia on kaikkein itsepäinen asia maailmassa, ja siksi elämä tuomitsee ja asettaa kaiken sen sijaan, ehkä ei niin nopeasti kuin monet haluaisivat, mutta silti... Olet vakava iso organisaatio, jolla on paljon loistavia menneisyyden ja olen varma, että ei ole yhtä loistavaa tulevaisuutta. Toivotan teille kaikille hyvää onnea! Loppusanat Pyydän itseltäni herra Zinenkoa, jos hän on edelleen SIT: n päällä estääkseen tämän resurssin pääsyn JSC: n "Fundammentproekt": n työntekijöille työpaikoilta. Tämä ei ole niin vaikeaa kuin minusta tuntuu. Työaikana sinun täytyy työskennellä. Mielestäni tämä vähentää jonkin verran "TRUTH" -virtaa tällä foorumilla, ainakin työaikana. Kiitos huomionne hyvästä.

Tarkkailija, Ei tietoja 05/05/2015 00:00

@ Vieras, Vieras: Säätiöyrityksessä ei ole yritystason etiikkaa eikä peruskäsityksiä sääntöjenmukaisuudesta, tämän sivuston arvosteluiden perusteella. Työntekijä (Melnikova) antaa itselleen mahdollisuuden julkisesti kaataa vanhat nykyiset kollegat, kunhan vain Ryazanov vilkkuu viestissään, mutta myös toiset, mutta hän näytti olevan ainoa tavoite? Miksi muu henkilökunta ei lopu ja kaikin mahdollisin keinoin suoda tällaista verbaalista ripulia? Nautitko työskentelemästä ihmisen kanssa, joka heittää mutaansa kaikkiin muihin? Tai kunnes koskettit, kämpäsi reunalla? Disgusting yritys ja inhottava työntekijöitä. Työnhakijana tein omat johtopäätökseni. Tämä yritys ei ole jalka!

Työnhakija. "Yritysten etiikka on moraalisten periaatteiden järjestelmä, moraalisen käyttäytymisen normit, joilla on sääntelyvaikutus saman organisaation suhteisiin ja vuorovaikutukseen muiden organisaatioiden kanssa." Millainen moraalinen käyttäytyminen Potapovalla ja Ryazanovilla voi olla työpaikoilla, jotka eivät ole työpaikkoja? Ja siellä on todistajia! Mikä voi olla moraalisen käyttäytymisen normi, jos Ryazanov puhuu säätiöhankkeesta muiden yritysten edessä, sanottavasti ruma, nämä eivät ole tyhjiä sanoja vaan vahvistus! Oliko Melnikova sallinut epäeettisesti vastata Ryazanoville tai muille työntekijöille? Näytät varovasti, joka alkoi loukata, kirjoittaa turhaan, Eugene vain hyvin oikein, mutta miten vastata fiktioihin, arveluihin ja muihin hölynpölyyn. Melnikova lähti Ryazanovin OPIRS-osastolta ja jätti yksin, mutta muille työntekijöille kaverit siirtyivät toiseen osastoon ja tavallisesti he työskentelevät tuottavasti, eivätkä huuta romahtamisesta. Kuinka monta nimeä Melnikova-Ryazanov, Potapova, Kachalin, ja vastauksena tähän virtaavaan-Kutvitskaya, Ch. kirjanpitäjä, Minkin, Russak, Knorozok, Malinkin jne., tietenkin, Ryazanov ei noudata yritysetiikkaa! Jos et ymmärrä sanojen merkitystä, älä kirjoita tai häpeä itseäsi, jos korvaat yhden käsitteen toiselle, et näe eroa tai logiikka kärsii ja jos olet "lähetetty kazachok", niin ymmärrät miksi kirjoitit näin.

Vieras, ei tietoa 05/05/2015 00:00

Hyvää huomenta kaikille! En ole työskennellyt puiteohjelmassa pitkään ja kiitän Jumalaa. Tämä brändi on noin ** Ali, vain hyvin, hyvin pettymys.. Vuodesta 2009 ja CGR. Tämä tarkoittaa, että linkki heidän viralliselta sivustoltaan on https://www.stroygeo.net/prliz.jpg Työpöytä on ollut siitä lähtien, ja NB ja AV ovat yhdessä yhdessä perustajina (50% kukin)! Kuten perusta-inversio-projektin työpöytä... Mutta se oli heidän liiketoimintaansa minulle periaatteessa silloin, kun se maksettiin, he maksoivat rahaa ja tavanomaiset, työ oli aina siellä, mutta kaikki päättyy ennemmin tai myöhemmin.

Monet valheet ja valheita Ryazanovin johdolla! En tiedä, mihin paikkaan herra Ryazanov on saavuttanut tällaisen suuruuden.. mutta ihmisenä hän on mies, varas pitäisi istua ja aikaa.

Vieras, ei tietoa 05/05/2015 00:00

Ohjelmistoryhmä OPIRS: Tässä joku kirjoitti, että Ryazanov injektoi))). Älä tee minusta nauraa! Insinöörit ovat jumissa, ja hän pistää vain itselleen, eikä säätiöhankkeelle. Näkyy töissä aina, kun hän haluaa (hän ​​myös "toimii" hänen Aviamotornayan toimistossa) ja pitää silmällä saapumis- ja lähtöaikasi. Hänen "pomo" pitäisi näyttää esimerkkiä. Loppusanat Ryazanov on pelkuri ja rätti. Jos ohjaaja ei olisi tukenut häntä, hänet olisi hävitettävä säätiöhankkeesta pitkään. Tämä koskee myös Potapovaa. Hän on edelleen nukke!

Ettekö tarvitse sitä ohjelmistossa? Anna meille parempi, kyselyssä! Ja annamme sinulle vastineeksi Knorozok. Kuten sanovat, tunne eroa!

Entinen FP: n työntekijä, Ei tietoja 05/04/2015 00:00

Jos joku muistaa, Ryazanov oli jo heitetty pois FP: stä, mutta hän itki ja N.B. Kutvitskaya hoiti häntä. Hänellä ei ole mitään tekemistä patenttien ja ohjelmien kanssa, joissa hän on kirjailija, Ryazanov vain juuttunut (kysy Skapintsevistä ja Kutvitskaya). Hän ei edes ymmärrä, mitä se tarkoittaa patentissa ja ohjelmissa, koska mieli ei riitä. Ehdokas ei kirjoittanut sitä. Ja Moskovan valtionyliopistossa hänen henkisistä kyvyistään eivät ole kovin suurta mielipidettä. Ja tämä hämmentäjää johtaa FP: n projektiohjaus (instituutin pääsuunta), vaikka hän on koulutuksen suorittaja, se on naurettavaa. Oikeasti joku kirjoitti, että suunnittelu romahti. Surullinen! Aiemmin säätiöhankkeella oli suuri suunnitteluvaltuudet.

Ohjelmiston työntekijät, Ei tietoja 05/04/2015 00:00

Ja kiillotettu on Kolya Kachalin. Toisen päämajan kanssa hän ei olisi noussut toisen luokan suunnittelijan yläpuolelle. Hän vain purkaa autoja.

Vieras, Ei tietoja 05/04/2015 00:00

Melnikova "Varkaat, prostituoidut, sneaks, zhopalizy, pseudo-johtajat, pitiful fools and fools, troechnik pojat" Kuka ovat nämä ihmiset? Anna meille täydellinen luettelo suoraan sukunimestä! Ihmisten pitäisi tietää!

Vieras, Ei tietoja 05/04/2015 00:00

Eugenia. : @ Melnikova, wow, mikä ero on, kuka ensimmäinen perustaja oli? Itse rakastettu NB on listattu siellä... mikä tarkoittaa, että he ovat kaikki syyllisiä - KAIKKI! Toiseksi, Nikolai Kachalin ei kirjoittanut mitään täällä lainkaan! Etkö koskaan tiedä millainen henkilö kirjoittaa täällä? Eivät he ajattele sitä? Kerro meille paremmin, miten verot vähennettiin "vasemman" voitosta?))) Eugene löytää jo miehen)))

JA ON TÄSTÄ TÄSTÄ KIRJOITTAA RYAZAN. STROYGEOONSHIP: n ensimmäinen perustaja - ALEKSAND RYAZAN? VIKTOROVICH - DECEMBER 25, 2009. KAIKKI TARVITTAVAT LISÄTIETOILMOITUKSET. JUMALAN RYAZANOV ON SINULLE ON KYLLÄ KUTVITSKY JA KRASNOVY KIRJAUTETTU KUTVITSKY JA KRASNOVY, koska yksikön päällikön toiminta ei ole verrattavissa hänen kaupalliseen toimintaansa yrityksissä, jotka ovat kilpailijoita Fundament-hankkeeseen. OVAT MENESTYKSET. Hyvää työtä työaikana, kirjoitan kaikki arvostelut työni ja viikonloppuisin. VASTAA, MITÄ HENKILÖ ON VAIN RYAZAN. Ja jos annan nyt yksityisviestinnän videon viidenkymmenen aamun kello maanantaina kiinnostuksen kohteena olevat vähittäiskauppiaat ja Rjazanov? Muuten - auttoi poistamaan vain "minun ns. Mies"? Vai vai emmekö - aiomme keskustella herra Ryazanovin asemasta henkilökohtaisesti vai ei?

Anna video ihmisille. Ja aseta itsesi ulos niin sanotulla ihmisellä. Katsotaanpa kaikki!

Vieras, Ei tietoja 05/04/2015 00:00

Melnikova: @ muukalainen, ja jopa sekoittanut vuoristo-ohjelmoijat RYAZANOV, "ALIEN", jotka FSA: n kirjoittivat operaation IP-osoitteesta. VÄLITTÖMÄT TRIPPERS. AINA JUUKSELLA.

Gy))))))).... kasvatettu Et voi tietää sitä, jos tiesit, että se olisi trumpetti, kuka kirjoittaa

JSC "Fundamentproekt"

Tiedot ovat voimassa järjestäytymiskortista alkaen 09.4.2018
ottaen huomioon kaikki käytetyt
tietolähteistä. ">

Taloudellinen analyysi

Viimeisen kertomusvuoden osalta: 548 miljoonaa

Voitto ennen veroja
mukaan annettu
tilinpäätöstiedot ">

Viimeisen kertomusvuoden osalta: 19 miljoonaa

Viimeisen kertomusvuoden osalta: 429 miljoonaa

Lue täydelliset tiedot JSC "Fundamentproektin" tilinpäätöksistä vuosille 2012-2016.

välineet

Rosstatin tiedot

AO rekisterin haltija

Tietoa rekisteröinnistä FTS: ssä

Ulkopuoliset rahastot

Osallistuminen julkisiin hankintoihin

Määrä: 77 270 971.11

Välimiesmenettelyt

10.08.2018 on tietoja organisaation osallistumisesta 7 välimiesmenettelyyn: 5 kantajana ja 2 toisena henkilönä.

tarkastuksia

Vuodesta 2015 lähtien löytyi tietoja 11 JSC "Fundamentproject" -ohjelmaa (3 suunniteltua ja 8 ei-suunniteltua) koskevia tarkastuksia, joiden tulokset osoittivat 6 rikkomusta.

viestintä

lisenssin

Toiminnan lajit OKVED

Pääasiallinen toiminta

Lisätoiminnot

Yritys kartalla

JSC "Fundamentproekt" - lyhyesti

Fundamentproject JSC rekisteröitiin 26. elokuuta 2008 Moskovassa toimivan liittovaltion veroviraston (Interregistrict Inspectorate) rekisterinpitäjältä. Organisaation johtaja: Volkova Natalya Petrovna, pääjohtaja. Oikeudellinen osoite JSC "Fundamentproekt" - 125080, Moskova, Volokolamskoe shosse, rakennus 1 rakennus 1, huone VI com. 23-27. Päätoimialana on "arkkitehtonisen objektin luomiseen liittyvän arkkitehtuurin alalla toteutettavat toimet", 30 lisätoimintaa on rekisteröity. AKTSIONERNOE SOCIETY "FUNDAMENTPROEKT" -organisaatioille annettiin TIN 7743704345, OGRN 5087746025164, OKPO 01403119.

JSC "Fundamentproekt" -nimen puhelinnumero, sähköpostiosoite, virallinen verkkosivusto ja muut yhteystiedot eivät ole rekisteriin, ja organisaation edustaja voi lisätä sen.

Säätiöhanke

Fundammentproject OJSC on tällä hetkellä johtava rakennusalan organisaatio säätiöiden ja säätiöiden suunnittelussa ja peruskirjansa ja voimassaolevien toimilupiensa mukaisesti suorittaa tutkimuksia ja hankkeita kaikentyyppisten säätiöiden rakentamiseen.

Arviointi säätiöprojektin töistä, palkka

Myös AO Foundationissa tarvitaan teknikkoa. Vaatimukset: ei tarvita erityisiä taitoja, vain kykyä istua koko päivän aasin ja hiipua Internetissä, pelata koko päivän puhelimessa, polttaa, tehdä pomo nauraa, olla hermostunut. RFP on työstö, riippuu juutalaisten juhlallisuuksista, jotka haluavat ottaa pikaisesti yhteyttä henkilöstöosastoon.

JSC Fundamentproject vaatii uuden projektin osaston johtajan. URGENT. Entinen ei toiminut ja oli täysin mutatoitu hypoksessa. Vaatimukset ovat samat: sika-rauta-aasi ei pysty tekemään mitään kahdeksan tunnin ajan, äänekäs ääni ja turvallisuuskokemus ovat tervetulleita. Ehdokas ei saisi nukkua kokouksissa yli 5 tuntia, pystyy vakuuttamaan työntekijöille, että he saavat edelleen lisämaksun (ehkä vuosi myöhemmin, mutta silti...) ja todellinen insinööri pitäisi nälkään. Esittelemme myös vähintään viisi täynnä olevaa esinettä. Menestyksekkäälle ehdokkaalle bonuksena teetä ja evästeitä. Artem.

Hyvät entiset ja nykyiset työntekijät. Etsimme työntekijää, joka voi ja haluaa työskennellä INN ENGINEERina. Jatka-lomake tulee lähettää osoitteeseen [email protected] Rakennustyöt. Asiakirjojen koordinointi. Lähetä kaikki kysymykset myös tähän osoitteeseen. Taso on hyvä työstämätön suunnittelutyö. Ei GUI. Luottamuksellisuus on taattu.

Hyvä JSC "Fundamentproekt" -johtaminen sekä konkurssimenettelyyn osallistuvien velallisten yhtiöiden lähettämisen lisäksi lähetä luettelo toimiluvan saaneesta yrityksestä, jonka olet.

@ Vieras, mutta ei entinen työntekijä, Jälleen he eivät antaneet lisämaksua, millainen toimisto on tämä!

AMEN, Fundamentproektin lukutaitoisten ja kauniiden teknisten ratkaisujen aikakausi on päättynyt ja periaatteessa Fundamentstroyarkosu on päättynyt. Ja koko syy puuttumispolitiikkaan. Joku kerää kirjeitä (vuoden paras insinööri jne.), Kuten Sophia Rotaru on konsertteihin kuuluvia kukkakimppuja ja täydellisen toivottoman ja tietoisen läheisen fyysisen ja moraalisen lopputuloksen silmissä, ja hän on erittäin tuskallinen - se sattuu hajottamaan elossa. Kaikki ansaitsivat sen ja kaikki saivat sen. Ei ole pätevää muotoilua. Pieniä tehtaita lämmön stabilisaattoreiden ja suurien kasvien tuotannolle. Tieteellinen tutkimus ei ole. Rakentaminen valmis. Kuka tarvitsee näitä pieniä kasveja ja kasveja nyt ei ole selvää. No, kaikki istuivat pensaissa ja kumartuivat toisten epäonnea vastaan ​​ja kohosivat. Mitä ahneus johti? Mikä kadehtui? Mikä johti pelkoa? Kokki ei voi hallita maata, koska kirjaimellisesti "Ja kokki voi hallita maata asianmukaisella koulutuksella", teknisen koulun muodostamisen avulla voit hallita aviomiehesi ja jopa se on valitettavaa häpeättäen aviomiehensä vanhuudessaan.

Hyvät asiakkaat. Varoitan teitä, säätiöhanke on tyhjennys! Älä työskentele heidän kanssaan! Yhtiö epäonnistui, ei ole asiantuntijoita jäljellä, eikä ole ihmisiä, jotka voivat työskennellä. Älä usko, että heillä on koko osastot, koko osastot ovat 2 ihmistä, kourallinen universaaleja robotteja, jotka eivät ymmärrä, mitä he tekevät. Yhtiö epäonnistui kaikissa tarjouksissa. Älä usko GIP: n ehtoihin, nämä kaksi sotkua eivät tee projekteja oikeaan aikaan. Vain negatiiviset arvostelut, positiiviset tilaukset, ovat todellisia, jotta ainakin jotenkin päästäisikään täydellisestä epäonnistumisesta.

Kaikki on oikein sanottu. Sulkekaa aihe kerran ja loppuun! Miksi keskustella cockerel!

@ Vieras
Strange ihmiset, he eivät pidä ehtoja, meidän on etsittävä toinen työpaikka, meillä ei ole orjuutta maassa. Hyvä asiantuntija löytää aina itselleen paikan. Ja Ilya on aina yrittänyt koputtaa enemmän ja palkkaa niille, jotka todella ovat työskennelleet. Hän työskenteli, tunnen itseni.

Artemka + Ilya. Tiesin aina, että nämä kaverit olivat sinisiä. Kaikki paljastavat salaisuuden. Riittävät painamaan toisiaan kulmissa!

Hei, "kova työntekijä".
Mitä teitä kaikkia houkutellaan täällä? Ilya top! Siirry metsään)

Hei, sulje kysymys säätiöhankkeesta - RYAZANOVPROVAL. Tämä järjestö ei ole enää, kukaan ei maksa sinulle RYAZANOPROVALissa, katso perustajien luetteloa, nämä nimet eivät maksa, he eivät ymmärrä, mitä asiantuntija on eikä ymmärrä pääasiaa - asiantuntija on maksettava. Haluan nousta esiin Munarbayevalle, jonka Olgaa syyttää, tämä nainen on aina työskennellyt, vaikka hän olisi väärässä, mutta hän työskenteli, vaikka hän oli hämmentynyt hinnoista, mutta hän istui viimeiseen asti. Shigapov ei tietenkään ole insinööri periaatteessa, hänelle insinöörin koodi on tyhjä sana. Miksi katsoa jonkun toisen taskuun, miksi verenvuotoa, Ryazanovin politiikka on työntää otsaansa yhteen ja kuunnella sarvien ääntä. Ei maksa, älä maksa eikä maksa. Katso tyhjää Fundamentstroyarkos - insinööri PGS tarjota maksaa 20... 28 p. Miksi et ole vielä tehnyt johtopäätöksiä. Olga ei kosketa ainakin. Osipova ja Shigapova eivät pahoillani.

ZP on pieni? Se on vain, että sukunimesi ei ole Osipov, Shigapov tai Munarbayeva, vaan sinut yksinkertaisesti petetään. Uskokaa edelleen näitä ripustimia - tarinoita siitä, että organisaatiossa ei ole rahaa. Nämä olennot laittoivat taskunsa kovaan ansaittuun lisäosuuteen, kiinnityksiä ei ole vielä peruttu.

Sn, valkoinen, virallinen, mutta hyvin pieni... hyvin paljon!

Kyllä, hyvät kollegat. Kuinka kaivos oli, se paheni...

@ Edellisestä olen täysin samaa mieltä siitä, että hän työskenteli 8 vuotta ja joutui erottamaan uuden lahjakkaan johtajuuden saavuttamisen jälkeen

Tuen. Tämä ei ole FOUNDATION PROJECT - tämä on ryazanovppil. Vaikka työntekijöitä ei ole syytä loukata, he vain yrittävät unohtaa, mikä on todellinen asiantuntija, maksaa heille kalliisti, ei tukea - kuolleita terveyttä ja hermoja. Pojat ja tytöt, jotka aloittivat uransa järjestössä vuosina 2015-2016, eivät tietenkään ole syyllisiä, heillä ei ole minkäänlaista mennä. Tason hankkeet - "a la Giprotruba" on nyt normaali ryazanovproval. Päämiehen iskulauseet - maan johtajuus on syyllistynyt ja alan ongelmat ovat ylivoimainen "tehokas johtaja" (älä nosta tassua maan johtajuudesta), perustajat päättivät olla maksamatta työntekijöitään, osa divisioonista tuhottiin kokonaan mutta ei osa heitä, mutta olen pahoillani epätarkkuus.

Luin paljon hölynpölyä alla.
Olen työskennellyt ja tiedän niille, jotka työskentelevät.
Tässä on minun arvostelu:
ÄLÄ KÄYNNÄ TYÖLLÄ TÄSSÄ PIDÄ!
Palkka ei maksa, työmäärä on ladattu!
ERITYISET SISÄLLÄ. SHIGAPOVin ja POTAPOVin asukkaita on, ja tämä on paljon puheita.
HENKILÖSTÖN HALLINNOINTI.
Toistetaan: älä mene töihin säätiöhankkeessa, BYPASSE.
Loppusanat
Kaikki hyvät arvostelut ovat räätälöityjä, koska kukaan ei mene töihin.
Mutta he ylensivät sen positiivisilla arvosteluilla.
Silmässä pyydystää järjestystä.

On häpeällistä katsoa, ​​kuinka kaikki huutavat keskenään ovat vihamielisiä todisteita, joita kukaan ei tarvitsekaan ja hämmentävä ihmisiä, ja jonkinlainen hölynpölyä jonkin yrityksen ympärille.

aha, tunnen koulussa, suora kaikki pentueet yhtä paljon kuin he voivat kuin jotain) Let's shoot to one another)
Sivuston kirjoittaja oli yleensä onnekas koskaan käydä niin monta käyntiä.

3 piiri SIZO rekrytoi:
Jos olet fiksu, hauska, osaa asetella huivi, osaa kirjoittaa ja levittää kielteisiä arvioita eri julkisten palvelinten ja verkkosivujen sujuvasti luuta ja harava tulevat meille ja 100% taattu zarobotok teitä.
Menestys on sinun käsissänne!

Oletteko täällä kaikki muta? Ei palkkaa? Joten minulla on se!

Varoitus! AO-säätiö etsii työntekijää kirjoittamaan positiivisia arvosteluja Internetiin. Vaatimus: Venäjän kielen täydellinen hallitseminen, luova lähestymistapa työhön. Portfolio. Sn haastattelun tulosten mukaan.

Divan soturit eteenpäin ottaa Bastille, ehkä he saivat sääliä ja maksaa, jotta ette enää kirjoita huonoja asioita yrityksestä)

ja miten palontorjunta, kuten muhkeat kuoret

Tule nyt minun vuoroni.
Suuri yritys, pidän kaikesta, en tiedä, mitä se ei tee kaikille vastustamoille, ja työskentelen sen kanssa, kun silti haju ja saan sen sille, mitä ansaitsen

Ja toistaiseksi kukaan ei ottanut päänsä. Ja kolme kysymystä pannaan: kuinka paljon rahaa korkeimmat herrat ovat? Milloin heillä on tarpeeksi? Ja miten ansaitset tämän asenteen? Jäljellä olevat työntekijät eivät saa mitään, koska ahne hallinto kirjoitti kaiken taskustaan, ei pelkästään ylimmän johdon, vaan myös pienen Shgipyn, parhaiden evästeiden kokit ja ns. päälliköt, jotka hyväksyivät ylläolevia esitteitä. Tällaisten asettelujen avulla kaikki ne, jotka nyt vain hieman tukevat tämän reiän taloudellista tilaa "Ryazanovproject", lähtevät pian. Loppusanat Ehkä yläpuolella on loistava suositus, jossa kuvataan kaikki väreillä, jotta ihmiset voivat täyttää ihmisten silmät ja houkutella uudet uhrit tähän rikolliseen orjuuteen.

Ja toistaiseksi kukaan ei ottanut päänsä. Ja kolme kysymystä pannaan: kuinka paljon rahaa korkeimmat herrat ovat? Milloin heillä on tarpeeksi? Ja miten ansaitset tämän asenteen? Jäljellä olevat työntekijät eivät saa mitään, koska ahne hallinto kirjoitti kaiken taskustaan, eikä vain ylimmän johdon, mutta myös pienen Shgipyn, parhaita evästeiden kokkeja ja yksiköiden päälliköt, jotka hyväksyivät ylhäältä käsitteleviä esitteitä. Tällaisten asettelujen avulla kaikki ne, jotka nyt vain hieman tukevat tämän reiän taloudellista tilaa "Ryazanovproject", lähtevät pian. Loppusanat Ehkä yläpuolella on loistava suositus, jossa kuvataan kaikki väreillä, jotta ihmiset voivat täyttää ihmisten silmät ja houkutella uudet uhrit tähän rikolliseen orjuuteen.

ahah päivittäin nämä taistelut ovat saamassa vauhtia)

Tietenkin, on helppo puhua istumaan nimettömästi puhelimesta työssä, mutta lähestyä ja kertoa suoraan kaikille, että suolet ovat ohuita
tästä ja kaikista kasvojen ongelmista kertokaa pomo että kaikki on ihana unelma, ei toimi, mutta takanasi paljon likaa kaataa

En usko, että säätiö on niin voimakas ja negatiivinen
Nyt maassa joka kolmas palkka- ja työongelma ei maksa jollekää lomautettavaksi, ja että nyt jokainen on paska istua? Onko mahdollista, että oikeutesi palautetaan?

@ Artemka Shi, Artemka, ja aina tiesimme, että olet vain kielen vauhdissa, tämä ei ole kenellekään uutta. Ja Olya Sanna leipoo makeisia, jotka ovat yrittäneet - he tietävät, vaikka hänen työnsä rajoittuu tähän)

Kyllä, arvioitu sivusto muuttuu hitaasti taistelukentällä, jossa kaikki eivät pidä jotain -_-

Se kuulostaa iskulta) juuri nyt he ovat keränneet ja lähettäneet sinut maksamaan 10 kertaa rahan määrän, joka ei vielä ole = D

Maksa ihmisten rahaa olentoja, kukaan ei mene mihinkään ja paskaa!

Mitä olette kaikki menossa, jossa sinua ei pyydetä laiminlyödä yrityksen mainetta ja onko sinulle helpompaa?
tai onko sinulla epäoikeudenmukaisesti loukkaantunut tässä työssä?
jotkut nuket istuvat ja ostavat kuin hiiret
Olen varma, että kukaan ei lähestynyt viranomaisia ​​eivätkä herättäneet kysymyksiä, vaan vain heittivät heidät muulla selän taakse
miten hiiret olivat ja pysyneet, vain turhaan yrittäneet hahmottaa yrityksen nimen

Cool yritys! Suosittelen kaikkia. Työ ei osu bedridden. Tulen - annan, sitten annan taas. Pomo ajattelee, että teen jotain, maksaa suuren palkan. Tärkeintä teeskennellä, että se on aina kiireinen, täyttää pöydän papereilla, asiat eivät todellakaan mene, mutta sillä ei ole väliä. Jälleen tärkein asia on syyttää toista, joten se on mahdollista kanssamme - ja jatkaa teeskentelyn olevan kiireinen. Ole Sanyvnyn evästeet ovat erittäin maukkaita. Joten tule, et tule katumaan! Totta, emme lupaa kaikkia ZP: tä, vaan syötämme niitä evästeillä.

vieras:
Valitettavasti ihmiset, jotka eivät tunne instituutin tilannetta ja lukevat näitä "hämmästyttäviä" arvosteluja, voisivat ajatella, että kaikki, mitä sanottiin, on totta! Ja instituutti (Jumala kieltää) toimii erittäin korkealaatuisena kilpailijoista huolimatta.

"Se toimii laadullisesti" - tämä on varmasti, eikä pitkään jo, Fundamentproprojektista! Nyt järjestö on pikemminkin jonkinlainen keinona "bordelli" eläkeläisten, laiskureita ja neljän huuhtelulaitteelle, missä he tulevat, lepo, unen, kirjaimellisesti, lukea sanomalehteä ja kirja, istuu chatik, vuonna "Vkontakte", sekä paikka syöttölaitteita eri raitoja ja "kunnianhimoisia tyhmyyksiä", erityisesti lähellä ohjaajaa. Nämä ihmiset, jotka lyhyessä ajassa pystyivät tuomaan järjestön tällaiseen valitettavaan valtioon ja samaan aikaan, uskallan sanoa, ovat menneet varjoon nyt tai jopa organisaatiosta ja elävät hyvin itselleen. Bottom line: kukaan ei työskennellä, kehitysstrategia ole, organisaatiorakennetta ei ole suunniteltu ja ei ole elinkelpoinen, tuntemus kaikilla vastuun ketään, mikä ei vastaa ja siirtää sen toiselle elävät "huijata lähellä ja Nasse pohjalle", noudatetaan ja Vain harvat ihmiset pysyivät kelvollisina ihmisinä, uskollisina tämän järjestön ja niitä hoitavien ihmisten kanssa.
Tämän seurauksena - http://www.rosim.ru/press/209312
Se olisi häpeä Mark Abramovich, häpeä...

Minun aika on tullut kirjoittamaan Fundamentprojektista ennen kuin menin töihin, luin täällä ymmärrystä yrityksestä, mutta ajattelin, että kaikki oli liian ristiriitaista yrittää kertoa, miten asiat todella ovat ja yrittäneet.
Oikeasti on myönteisiä seikkoja työssä Fundamentproekta.Rukovoditelem jouduin Ryazanov Olevan paras mies, vain pää jumala, vaikka tämä näyttää tarvitset, Alexander luotu ystävällinen ja kokenut joukkue on todella spetsialistov.Vspominayu jonka hän järjesti lomien meille tietenkin me kollektiivisesti heitimme ravintolasta kaikki ruoat, mutta ravintola itse maksoi aina siitä, toistuvasti lupaavat palkankorotukset aina täyttävät lupaukset, todellinen ihminen pitää hänen sanansa, ei juoruja eikä taisteluja tai työntöjä En nähnyt otsaan. Se, että jotkut tyytymättömät jäävät ja menevät, mitä sanoa on heidän päätöksensä, Alexander Viktorovichin syyllisyys ei ole lähellä, nuoret energiset asiantuntijat tulevat korvaamaan heidät valmiiksi työskentelemään 24 tuntia. Alexander Viktorovich tekee kaikkensa ja mahdottomaksi ystävälliselle ryhmällemme, toivollemme, kullalle eikä ihmiselle. Olemme kaikki valmiita tekemään kaiken hänen puolestaan.
Kirjoitin paljon, ja yleensä haluan sanoa, että säätiöhanke on iloinen, tule työskennellä ammattimaisen ystävällisen tiimimme kanssa.

Kaikki työstä!

Arviot työstä. Musta lista työnantajista

33013

324208

Säätiöhanke

Yritys: Palvelut: Rakentaminen, asennus, korjaus jne.

Toiminta-alueet: Moskova, Venäjä, Moskova, Lusaka

Katsottu: 91512

Toiminnan kuvaus: FundammentProject OJSC on tällä hetkellä johtava rakennusalan organisaatio säätiöiden ja säätiöiden suunnittelussa sekä peruskirjan ja käytettävissä olevien toimilupien mukaisesti tutkimuksia ja hankkeita kaikentyyppisten säätiöiden rakentamiseksi.

Työntekijöiden palautetta Fundamentproektistä

Yhteensä: 149

Kirjoittaja:

@ Vieras, oikeat johtopäätökset on tehty, tämä on suola nimeltä Säätiö-projekti, joka pian romahtaa kiitos "erinomaiset" työntekijät ja hyödytön johtajuus.

Kirjoittaja:

Hyvin tehty Melnikova, tehtävä, Fundamentstroyarkos ja muut kilpailevat organisaatiot antavat sinulle muistion Fundamentprojektin romahtamisesta elinaikananne; Kiitos ja äiti - HRF Fundamentstroyarkos sietämätöntä apua. Kiitokset teille varkailta Fundamentproject edistynyt valtavasti kokemusta tässä asiassa :. Sharibrova, Vygovskogo, Malinkin, Abrosimov, Kutvitskaya, Knorozok, Russak, Rivkin, Spiridonov jne romahtamiseen ohjelmiston OPIRS. Odotus ei voi odottaa, kun on mahdollista lyödä työtä ja siirtää sen päälle firmmochkam. Jos Melnikova on niin hyvä kaivaa jonkun muun paskaa, miksi ei ravista kaikkia tätä suota? Onko sinulla riittävästi aivoja täysin taistelemaan rakennetta, vai onko "rakenne" viedä sinut tiimiisi? Ehdotan, että kaikki asiakkaat, jotka ovat pirullisesti yrittäneet varastaa Melnikovin OPIRS-ohjelmistosta, lähettävät kirjeitä laitoksen uudelleenjärjestelyistä, heittävät kaiken tämän sivuston kirjeenvaihdon, antavat heidän tietää, mitä he käsittelevät.

Kirjoittaja:

Fundamentprojektin yrityksessä ei ole yritystason etiikkaa eikä periaatteellisia käsitteitä, jotka ovat arvokkaita tämän sivuston arvosteluiden perusteella. Työntekijä (Melnikova) antaa itselleen mahdollisuuden julkisesti kaataa vanhat nykyiset kollegat, kunhan vain Ryazanov vilkkuu viestissään, mutta myös toiset, mutta hän näytti olevan ainoa tavoite? Miksi muu henkilökunta ei lopu ja kaikin mahdollisin keinoin suoda tällaista verbaalista ripulia? Nautitko työskentelemästä ihmisen kanssa, joka heittää mutaansa kaikkiin muihin? Tai kunnes koskettit, kämpäsi reunalla? Disgusting yritys ja inhottava työntekijöitä. Työnhakijana tein omat johtopäätökseni. Tämä yritys ei ole jalka!

Tekijä: Eugene., kaupunki

@ Melnikova, wow, mikä ero on, kuka ensimmäinen perustaja oli? Itse rakastettu NB on listattu siellä... joten kaikki on syytä - KAIKKI! Toiseksi, Nikolai Kachalin ei kirjoittanut mitään täällä lainkaan! Etkö koskaan tiedä millainen henkilö kirjoittaa täällä? Eivät he ajattele sitä? Kerro meille paremmin, miten verot vähennettiin "vasemman" voitosta?))) Eugene löytää jo miehen)))

Kirjoittaja:

Melnikova: Ostin popcornia. : Ja kuka on yksikön päällikkö jälkeen? EUGENE, JA SINKY, että sama huomautus ei ole osallistujia. ON KÄYTETÄÄN, 9 AM. TERVET. HUOM ÄLÄ KOSKETA. Sinun piti kokemustaan, tietämys ja kyky kommunikoida ihmisten kanssa ja ylläpitää suhteita asiakkaisiin, ammattitaito ja EXCLUSIVE CHARM naisena, ja silloin haukkumaan. POTAPOVOY 37: N N.B. - JUST MOSKA (POTAPOVA) JA LION (KUTVITSKAYA). Ja herra Ryazanov kuten aina SINUN peitellyn kaupallista toimintaa RAKASTAA nainen kattaa syytä muistuttaa - joka ensimmäisenä PERUSTAJASTA CDF ja hetken hiljaisuuden. TYÖ. YKSITYISKOHTAINEN LUE KAIKKI RYAZANOVIN KAUPALLISET TOIMET JA KAIKKI LÄHETYSTETTÄVÄT VELVOLLISUUDILLE. Zhen, jos hänellä on poikkeuksellinen viehätys nainen, hän voi vain kärsiä. Ja niin, kyllä, NB sellainen ammattilainen ja fiksu, joka ei riitä, jonka kanssa voit vertailla. Ja Potapovan sanat, että on aika eläkkeelle siirtyä eläkkeelle, kuten voitte arvostaa.

Kirjoittaja: Melnikova,

Ostetut popcornit. : Kenestä osastonjohtajan jälkeen Evgeniya ja vilpittömästi sitä mieltä, että sama Dear keskuspankki ei osallistu FIRMACHKAM ?. ON KÄYTETÄÄN, 9 AM. TERVET. HUOM ÄLÄ KOSKETA. Sinun piti kokemustaan, tietämys ja kyky kommunikoida ihmisten kanssa ja ylläpitää suhteita asiakkaisiin, ammattitaito ja EXCLUSIVE CHARM naisena, ja silloin haukkumaan. POTAPOVOY 37: N N.B. - pug (Potapova) ja leijona (Kutvitskaya). Ja herra Ryazanov kuten aina SINUN peitellyn kaupallista toimintaa RAKASTAA nainen kattaa syytä muistuttaa - joka ensimmäisenä PERUSTAJASTA CDF ja hetken hiljaisuuden. TYÖ. Olen tutkinut tarkkaan kaikki kaupallinen toiminta Ryazanov ja siirretään kokonaisuudessaan asianmukaisille viranomaisille.

Kirjoittaja: Ostettu popcorn., kaupunki

Ja kuka on yksikön päällikkö jälkeen? EUGENE, JA SINULAAN SURROUND, ETTÄ SAME DEAR NB does not belong to FIRMANS.

Kirjoittaja:

Mutta tämä ilmeisesti päättyy: http://www.youtube.com/watch?v=y-XdmISxbjo

Kirjoittaja: Melnikova,

ryhmä työntekijöitä: Eugene, tuemme täysin tekosi, mutta on epäselvää: milloin ja tärkeämpää kuin kaikki tämä on ohi? Ryazanov lähtee säätiön hankkeesta vai ei? Voiko Minkin jättää johtajan virkaan? Sikäli kuin ymmärrämme, kaikki tämä on yhteydessä toisiinsa. Yleensä, jos et voita tahtoa Ryazanov on, että jopa ajatella kauheasti! Hyvät työntekijät. Mr. Ryazanov AF koskaan jätä ellei teemme yhteisiä ponnisteluja tähän suuntaan. Koska firmeshki Ryazanov jäädä pelkästään vakiintunut vuosikymmeniä OP-yhteyksiä, mutta MR SääNNöLLISESTI OBGAZHIVAET AF yhteydessä asiakkaisiin. Ryazanov itse ei henkilökohtaisesti harjoittanut yksittäistä asiakasta. Siksi, vaikka uhkien muka jos tarkistetaan, OP suljetaan kolmen kuukauden ajan, minä henkilökohtaisesti kirjoitti syyttäjänvirastolle jne vaikka vain riippuu palkasta ja tiedän, että poikani liian voi elää ilman palkka. Tietoja ohjaajasta, en voi sanoa mitään, sinun olisi parempi kysyä häneltä. Te itse tietävät erittäin hyvin, että kun lähtee Ryazanov, se muuttaa laitoksen johtajan, ja silloinkin vain oman valta - muuttaa tilannetta vai ei, jos kohtelet itseäsi ja kollegoiden suhteessa, sinun pitää uusi johtaja raudan käsineet, ja älä anna opritšnina maahan, mutta jos annat periksi löysät eivätkä pidä henkilöstön, voit pereschelkayut pähkinöitä. Jumala anteeksi unohti, että olemme 100% valtion omistuksessa, ja kun he varastavat, varastaa valtion ja jos uusi omistaja tulee, HELPPO KAIKKI te etsitte varastettua. FP henkilökunta ovat erittäin hyviä ammattilaisia, koska se on edelleen Neuvostoliiton cadre, mutta pojat troechniki suite Ryazanov - väliaikainen ilmiö - elävä esimerkki siitä, mitä ei saisi missään olosuhteissa. MITEN JA SAMAN RYAZAN. Mutta on loppunut kärsivällisyys OBSERVE hidas rappeutuminen ainutlaatuinen rakenne, mutta vuoksi yhden asiantuntijan tästä rakenteesta olen lähtenyt 1800km kotoa. Arvosta ja arvostat itseäsi. Testataan, muutos johtajuutta, ja teemme ja toimivat hyvin. Mutta jos Bogachenko ALEXANDER (luojan seurantajärjestelmä portaali - puolesta Ryazanov) jatkaa PODTYAVKIVAT puolustus- ja Kachalin Ryazanov ja naiivi uskoa, että ei voida asettaa Kuka on kirjoittanut, se voi olla pettynyt lähitulevaisuudessa. Emme ole vankilasta ja emme halua seuranta.

Foundationproject, JSC

Pääsy Accessin tietohallintoyhtiö Fundamentproektiin, JSC: hen ja paljon muuta!

Arviot "Fundamproekt, JSC"

Seuraa Facebook-säätiötä Facebookissa

Jos tiedät "FoundationProject, OJSC" -sivun Facebookissa, ilmoita siitä meille.

Top 5 yritystä James

MSRCENTER

Domoff-konserni

YuAP-SPb, yritysryhmä, LLC

Nika Group, Ltd.

Metal Union, OOO

Viimeisimmät arvostelut

Adel Yusupov

Olen työskennellyt tässä organisaatiossa neljä ja puoli kuukautta internetmarkkinoijana. Työ ei ole pölyinen. Pääasia (!), Että ammatin johtajuutta kohdellaan kunnioittavasti, varaa budjetit tiettyihin testauksiin. Joukkue on hyvä, rahat maksetaan.

Sellainen lyhytaikainen aika ei huomannut

Kaikissa toimistoissa, joita hoidetaan normaalisti, sinun on suositeltavaa itse. Jos sinä, anteeksi, ravistat oikeuksiasi ensimmäisestä päivästä, tietenkin, johtaja on tyytymätön ja teet välittömästi negatiivisten arvostelujen kirjoittamiseen. Ennen kuin kirjoitat hölynpölyä yrityksestämme,...

Minulle ei ole mitään. Kaikki on täysin tyytyväinen. Vain positiivinen

FUNDAMENTPROEKT - Moskovan ja Moskovan alue

Jätä uusi arvostelu

 • suunnitteluinstituutteja

Tämä sivusto on massamuisti (media) nimeltä "GMSTAR.RU (DIEMSTAR.RU)".

Rekisteröintitodistus El-numero FS77-42631. Lähettänyt liittovaltion viestintä-, tietotekniikan ja viestinnän valvontapalvelu (Roskomnadzor)

Kansainvälinen tiedeakatemia "Henkisen kehityksen ongelmat"

Toimituksellinen osoite: 127051, Moscow, trans. Bolshoy Karetny, s. 20, s. 3
Toimittajien puhelimet: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (maksuton Venäjä)

Organisaatio AO "FUNDAMENTPROEKT"

Osoite: Moskova, valtatie Volokolamsky, D 1, CORP 1

Oikeudellinen osoite: 125080, MOSKOVA G, VOLOKOLAMSKY SHE, HOUSE 1, RAKENNUS 1, HUONE VI. 23-27

OKFS: 12 - Federal Property

OKOGU: 4210001 - Yritysten muodostamat valtionyritykset, valtionyritysten vapaaehtoiset yhdistykset

OKOPF: 12267 - Suljettuja osakeyhtiöitä

OKATO: 45277589 - Moskova, Moskova hallinnolliset alueet, pohjoinen, Pohjois-hallintokunnan piirit, Sokol

Ensisijainen (OKVED-koodi rev.2): 71.11.1 - Rakennuksiin ja rakennuksiin liittyvät arkkitehtitoimet

Lisätoiminnot OKVED 2:

Rekisteröintinumero: 087213045002

Rekisteröintipäivä: 28.08.2008

Venäjän eläkesäätiön elimen nimi: Valtion laitos - Venäjän federaation eläkesäätiön pääosasto Moskovan kaupungin ja moskovalaisen kaupunginosan Sokol Moskovan alue 5

UAH rekisterimerkintä: 2087761089777

Ilmoittautumispäivä yhtenäisvaltion rekisteriin: 29.08.2008

Rekisteröintinumero: 771703444077171

Rekisteröintipäivä: 27.08.2008

FSS-elimen nimi: Valtion laitoksen sivuliike nro 17 - Moskovan alueellinen osasto Venäjän federaation sosiaaliturvarahastosta

UAH rekisteritietue: 2087761028936

Ilmoittautumispäivä: 28.08.2008

Organisaation Corporation "Fundamentproject '' rekisteröity 26. elokuuta 2008 osoitteeseen 125080, Moskova, Volokolamsk W, Building 1, Building 1, huone VI COM. 23-27. Yritykselle annettiin OGRN 5087746025164 ja TIN 7743704345. Päätoimiala on rakennuksiin ja tilatyön arkkitehtuuri. Yhtiö on johtava VOLKOVA NATALYA PETROVNA. Vuoden 2016 osalta yhtiön voitto oli 12,197 miljoonaa ruplaa.

Laadukkaat pohjan rakenteet

Säätiöiden suunnittelu on tärkein ja tärkeä asia talojen rakentamisen valmistelussa. Turvallista ja kestävää koteloa ei voi rakentaa ilman luotettavaa ja vakaata pohjaa.

Säätiötä suunniteltaessa otetaan huomioon seuraavat tekijät: paikan geologisten ja hydrogeologisten tutkimusten, paikan topografian, rakennuksen tai rakenteen suunnittelun ja rakentavan suunnittelun tulokset.

Säätiön suunnittelussa tarvitaan tarkka laskelma mistä tahansa rakentamisesta. Aidat ja vielä enemmän, matalat rakennukset eivät ole poikkeus. Säätiön projekti tarvitaan kaikkiin rakennuksiin tai rakenteisiin.

Laskelmiin otetut tekijät

Säätiön suunnittelussa otetaan huomioon lukuisia tekijöitä. Kaikki laskelmat voidaan kuitenkin aloittaa vasta geodeettisten tutkimusten suorittamisen jälkeen, selvittämällä maaperän luonnetta, pohjaveden määrää ja maastoa.

Perusmäärien laskentamenetelmä.

Jokainen asianmukaisesti suunniteltu ja levitetty säätiö on sen pohja maaperän pohjalle. Pohjan on oltava maaperän jäädytyksen alapuolella. Tämä on ainoa keino estää maan ja rakennuksen kausittaiset liikkeet. Muussa tapauksessa maaperän kevyen turvotuksen jälkeen sääri ei vahingoitu vaan koko rakenne.

Olisi väärin tehdä säätiöhanke vain pystysuoran kuorman perusteella. Rakennusmassan paine, tietenkin, vallitsee, mutta ei pidä unohtaa horisontaalisia liikkeitä. Alueilla, joilla on vaikea maasto, horisontaaliset maaliikkeet eivät ole harvinaisia. Vaakojen vaurioitumisen estämiseksi säätö on välttämättä vahvistettu kehän ympärillä. Pilarivaiheille perustetaan lisäksi lujitetut vyöt.

Kustannusten määrä nollatyöhön vaihtelee 20 prosentista 60 prosenttiin rakennusten kokonaiskustannuksista. Tämä prosenttiosuus on täysin riippuvainen rakennuksen suunnittelusta ja siitä, miten säätiön projekti on luotu. Yksittäisissä asuinrakennuksissa perustukset on suunniteltu pinnallisiksi tai upotettuina jäädytysrajan alapuolelle. Säätiön ensimmäistä projektia käytetään mökkien tai rakennusten rakentamisessa korkeintaan kaksi kerrosta pyöreitä tukkia tai profiilipuuta. Jälkimmäisen syvyys on noin 1,6-1,7 m matalampi kuin maanpinnan taso. Niitä käytetään yleensä talojen tai mökkien rakentamisessa kellareilla tai kellareilla. Tällaisten talojen seinät ovat rungon tai kiven, kaksikerroksisia tai kolmikerroksisia.

Alustavat parametrit

Säätiön vaakasuoran merkinnän malli: 1 - geodeettinen tappi, 2. keskusjohtimen taso 3. johteet, 4. horisontaaliset levyt, 5. ulkolinja, 6. johto

Kun perustusprojekti luodaan, sen tyyppi, vahvistus ja syvyys määritetään. Nämä parametrit ovat välttämättömiä ja riippuvat täysin seuraavista:

 • tulokset, jotka saadaan geologi- sista ja hydrogeologisista tutkimuksista, joissa laitos rakennetaan,
 • tontti topografia;
 • rakennuksen tai rakenteen suunnittelu ja rakentava suunnittelu.

Hydrogeologiset olosuhteet ovat erittäin tärkeitä luotettavan, kestävän ja taloudellisen perustan suunnittelulle. Kyselyjen aikana kuopat porataan 8 - 18 m syvyyteen. Kaivojen määrä vaihtelee 3: stä 10: een suunnitellun kehityksen alueen mukaan.

Seuraavalle analyysille tehdään kemiallisia analyysejä monoliittiset maaperät, vahingoittuneen rakenteen omaavat maaperät ja vedenotot. Rinnakkain määrittää pohjaveden syvyys. Kemiallisten analyysien tuloksena määritetään pohjaveden aggressiivisuus ja aggressiivisuus asteeseen kaapelijohdetuotteille. Lisäksi on osoitettu betonimerkki, joka ilmaisee sen vedenkestävyyden asteen, mikä osoittaa pohjaveden pudotuksen ja tämän tason absoluuttisen merkinnän.

Perushankkeen luominen kiinnittää erityistä huomiota paitsi maaperän geologiseen rakenteeseen, myös sen kerrosten esiintymisehtoihin, niiden paksuuteen ja paksuuteen. Nämä kerrokset voivat olla monoliittisia, irtokaasuja tai maaperäkasveja. Hankkeessa on tärkeää kehittää erilaisia ​​vaihtoehtoja ja ratkaista kattavasti useita tärkeitä kysymyksiä. Vesi- ja vedeneristysrakenteiden vähentämiseen tähtäävät toimenpiteet. Kehitetään joukko toimenpiteitä, joilla estetään maaperän ja pohjan epätasaisen sademäärän pohtiminen betonirakenteiden ja kaapelituotteiden suojaamiseksi.

Hankkeen kehittämisprosessissa määritetään säätiön kantavuus, jonka avulla lasketaan säätiö mahdollisimman tarkasti. Laakakapasiteetti määräytyy rakennussääntöjen ja sääntöjen sekä rakennusten ja rakenteiden perustusten ja perusrakenteiden suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvien sääntöjen ja määräysten mukaisesti vuonna 2004.

Lyhennetyt säännökset säätiöiden laskemisesta

Säätiön suunnittelu kaavio.

Vuoden 2004 työjärjestyksen 50-101 mukaan on olemassa lyhennetyt ehdotukset säätiöiden laskemiseksi. Lasketun datan määrä sisältää seuraavat parametrit:

 • erimielisyyksien toiminta;
 • ponnistelujen uudelleenjako;
 • painovoiman laskenta.

Sisäisten jännitysten laskenta tehdään "pohja-säätiö" -järjestelmässä. Jäykkyyskerroin, jota muuten kutsutaan sänkyasteeksi, määritetään etukäteen tai lineaaristen tai ei-lineaaristen perusmallien perusteella peräkkäisinä approksimaatioina. Seuraavat peräkkäiset approksimaatiot sisäisten voimien määrittämiseksi määritellään seuraavasti:

 • jäykkyyskertoimen ensisijainen tehtävä;
 • aluksen ja kellarin yhdistettyjen liikkeiden alustava laskeminen tiettyjen kuormitusten vaikutuksen ja tietyn vuodeosuuden perusteella;
 • rakennusliikkeen laskeminen hyväksytyllä lineaarisella tai ei-lineaarisella perusmallilla.

Laskennan toista ja kolmatta vaihetta sovelletaan toistuvasti, kunnes ohjausparametri konvergoituu.

Jotkut organisaatiot lisäävät ja laajentavat vaikuttamismenetelmiä kentällä. Tämä tehdään parantamaan pohja-pohjaisen lohkon vakautta ja kestävyyttä. Ekologinen kysymys esillä olevassa tapauksessa tulee esiin ja se on samansuuntainen kuin suunnitellun perustan lujuus ja muodonmuutos. Tähän mennessä maaperää perustana pidetään elementtinä, jolla rakentajille tai suunnittelijoille on sallittua vaikutusta. Rakenteilla olevat rakennukset ja niiden perustukset, jotka vaikuttavat maan pohjan kautta, vaikuttavat syvemmälle kuin säätiön taso. Tästä seuraa, että tiivisteet ilmestyvät, maaperän saostuminen saattaa edellyttää pohjaveden säätämistä.

Säätiön projekti nykyisten sääntöjen mukaan luodaan seuraavien vaatimusten mukaisesti:

 • maaperätilanteiden palauttamismahdollisuuden säilyttäminen alkuperäiseen tilaansa rakenteen purkamisen jälkeen yhdessä käyttöiän lopussa olevien perustusten kanssa;
 • ilman muodonmuutosten vaikutuksia tai vähäisiä vaikutuksia pohjavesimuodostumaan ja maahan;
 • työvoiman intensiteetin vähentäminen ja energian säästämisen kustannukset. Palautusmateriaalit rakentamisen sykliin sen elinkaaren lopussa.
 • ympäristöystävällisten materiaalien käyttö maaperän ja rakennemateriaalien kiinnittäjiin;
 • Ympäristöystävällisten, ympäristöystävällisten teknologioiden käyttö säätiöiden asennukseen. Pylvään ja tärinän ympäristömene- telmien käyttö ja niiden tukkeutumiseen liittyvät meluhaitat.

Lopullinen suunnitteluvaihe

Säätiön suunnittelu on aikaa vievä prosessi. Laskujen jälkeen asiakkaalle tarjotaan kuitenkin vähintään kaksi vaihtoehtoa suunnitteluratkaisuihin. Molemmissa ratkaisuissa on otettava huomioon kaikki alueen ominaisuudet ja maaperän lujuusominaisuudet. Valittavista vaihtoehdoista asiakas valitsee ensisijaisen materiaalin mekaanisten ja fysikaalisten ominaisuuksien ja maaperän ominaisuuksien perusteella.

Alustavan hyväksynnän jälkeen hankkeelle tehdään pakollinen tarkistus todentamislaskelmien kanssa. Säätiön lopullinen muotoilu on kehitetty ja laskelmat liitetään projektin dokumentaatioon. Usein on olemassa virheitä toimenpiteiden kehittämisessä betonirakenteiden suojaamiseksi tulvilta ja pohjavedestä maaperän vaikutuksilta maanalaisiin rakenteisiin. Suunnittelupalvelujen tarjoajat järjestävät usein salaojitusjärjestelmiä. Jätevedenpuhdistusjärjestelmä, joka on tehty väärin tai ei, jos se on tarpeen, voi toimia sokea alueelle, parannusjärjestelmille tai kellariseinien liottamiseksi.

Tällaisella säätiön hankkeella ei useinkaan ole vastaavia teknisiä ja taloudellisia perusteluja, ja se aiheuttaa materiaalien ja muiden kustannusten ylittämistä. Se on yleensä määrätty tietyille asiakkaille, jotka haluavat lisätä arvioituja rakennuskustannuksia, koska työn volyymi on kasvanut lievästi.

Perusmateriaalin päämateriaali on konkreettista. Säätiön projekti edellyttää, että betonilla on oltava riittävä lujuus, veden kestävyys, pakkasvaste, jäykkyys ja vastustuskyky aggressiiviselle materiaalille ja tekijöille. On suositeltavaa tilata valmiin betonin tai sementtiseoksen kasveissa. Joskus perustus on pystytetty esivalmistetuista teräsbetonilohkoista.

Myös tiili- tai kivirakenteet, joissa kehykset ovat pakollisia. Puurakenteissa käytetään pylväspohjapintoja puusta, joka on kyllästetty antisepteillä.

Mahdolliset virheet ja niiden seuraukset

Säätiön layout.

Pienimmissä epätarkkuuksissa, virheellisissä laskelmissa ja virheissä, jotka voidaan tehdä suunnitteluprosessissa rakennuksen perustamisen ja rakentamisen jälkeen, on lähes mahdotonta vahvistaa. Niillä voi olla erittäin kielteinen vaikutus koko rakenteen toimintaan. Prosessin suunnittelua ja sen laatimista koskevan työn laajuuden tulisi edeltää hyvin kirjoitettu tekninen tehtävä ja jälkikäteen tehtyjen laskelmien ja suoritettujen töiden tarkastelu.

Suunnittelupäätöksistä annettujen suositusten toteuttaminen ja hydrogeologian noudattaminen auttavat välttämään ylimääräisiä työmääriä tarpeettomia kustannuksia. Kaikkien SNiP: n ja muiden sääntelyasiakirjojen mukaisten toimien toteuttaminen tuo merkittäviä säästöjä.

Ainoastaan ​​kaikkien vuosien aikana kehitettyjen vaatimusten, hankkeen ja toimituksen välinen vaatimus on perusta kestävyyden ja vahvuuden takuu yhdistettynä laitteen vähimmäiskustannuksiin.