Liukuovien asennus ruuveilla

Kaikkien yksittäisten kotitalouksien järjestelmien tyylin, halun toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden merkki ovat liukuvat portit ruuvatyypeille, jotka varustavat sisäänkäynnin alueelle. Tämä optimaalinen ratkaisu tuo merkittäviä säästöjä sisäpihan käyttöön verrattuna tavanomaisiin kääntöoviin. Kauko-ohjain pienikokoisella kauko-ohjaimella säästää aikaa, mutta myös terveyttä epäsuotuisissa sääolosuhteissa, kun kara avautuu kapealla portilla, jossa on automaattinen sulkeminen.

Kierrä kasa

Kallistettujen liukuovien asentaminen jalustalle sisältää useita ominaisuuksia, jotka tarjoavat mukavampaa toimintaa perinteiseen liukujärjestelmään verrattuna. Näihin kuuluvat seuraavat asiat:

 • ei ole pohjakiskkoa - ei tarvitse puhdistaa säännöllisesti raiteita;
 • ylärajaa ei tarvita, mikä mahdollistaa vapaasti matkustamisen korkeille pakettiautoille tai laitureille, joilla on ylimitoitettu lasti;
 • nopea asennus milloin tahansa vuoden aikana ilman maanpäällisiä töitä, maa-tärinää (tärkeä tiheä rakentaminen), kova ääni ja erityisten raskaiden laitteiden käyttö;
 • vahvuus, luotettavuus tukipilareiden varsinaisessa syvyydessä, alhainen rakennusbudjetti.

Ruuvatuilla ruuveilla, joilla on portit, on kiistaton etu betonipilarien suhteen, sillä asianmukaisen asennuksen jälkeen maakerrosten kausittaiset vaikutukset jäätymisasteen yläpuolella eivät ole vahingollisia.

Jotta voit asentaa pohjan liukuoviin ruuveilla, sinun on merkittävä vain 3 pistettä tukien sijainnista

Tämä tekniikka on erinomainen jo rakennetulle ja hienostuneelle alueelle, käytännöllisesti katsoen ympäristöä vahingoittamatta.

Kannustettujen porttien toimivuus koostuu siitä, että niiden järjestelmä sisältää automaatiopaketin taajuusmuuttajalle ja ajoturvallisuudelle avoimessa ovessa. Laitteen ja kytkentäkaavion laatii ammattihenkilö suunnitteluvaiheessa erikseen.

Ruuvime- nitelineille uudelleenkäyttömahdollisuus säilyy, jos tämä malli on tilapäinen.

Ainoa rajoitus portin paakaruuveille on geologiset olosuhteet. Jos rakennustyömailla on kivikkoisia ja kiviseikkoja, sinun on käytettävä betonia kestävän ja kestävän rakenteen saamiseksi.

suunnittelu

Portin asentamisen perusta on valita ruuvipuristinelementti ja tapauksissa, joissa pääkaupunki on jo asennettu samaan tyyliin paikallisen alueen mallin kanssa.

Pileillä ei ole yhteyttä aitaukseen

Teräsputket yksinkertaisesti leikkaavat maaperän tasoa ja eivät eroa tiilipylväiden yleisestä taustasta, kuten tässä kuvassa:

Suunnittelua laskettaessa pääolotus on aukon leveys ja korkeus, joka määrittelee runkoprofiilin profiilit ja ruuvipillojen Ø. Pääpainot ja tuulikuormat koetaan liukuporttien konsoleilla, jotka siirtävät ne spiraaliputkien tukipohjaan, joten laskettaessa on tarpeen lisäksi laskea verhokäyrän suhde liikkuvan rainan massaan.

Koottu runko on varustettu komponenttiosilla, jotka kiinnittävät rakenteen vakaan tasoon. Tämä numero sisältää seuraavat tiedot:

 • ylemmät ja alemmat saaliit;
 • tukitelat, joihin ala- palkki liikkuu;
Työskentelypiirustus liukuvien porttien asentamiseksi ruuveille

Siirtolaitteet on asennettu vastaanottopylväälle ja antavat jäykkyyden koko rakennetta varten portin suljetussa asennossa.

Tällaisten porttien käyttökelpoisen aukon leveys riippuu vapaasta tilasta, joka on välttämätön kehyksen liikkumiseksi aitaa pitkin. Jos ei ole rajoituksia, optimaalisen span-pituuden katsotaan olevan pylväiden väliltä 4,5 - 5 m. Pilarien korkeudella ei ole merkitystä, koska ei ole kiinteää ylälevyä.

Runkorakenteessa on vakiokehys, sitä ei ole peitetty hankkimalla jatkuvan raskasrunko estetiikka, mikä lisää myös tuulikuormaa.

Työn ominaisuudet

Sähköisen aseman avulla portti avataan yhdellä valitulla suunnalla, joten ne voidaan asentaa suljetun alueen kulmiin. Jotta ne pystyisivät täysin avaamaan kiinteän aidan sisäpuolella, sinun on annettava etäisyys, joka on 1,5 kertaa avaamisnopeuden leveys. Tämä johtuu liukuvan porttilevyn rakentavista mitoista, joissa liikkuvan siiven pinta-alaa lukuun ottamatta on säiliöön jäljellä oleva ulokeosa. Hän on samaan aikaan vastapaino, joka pitää portin aseman tietyssä vaaka- ja pystytasossa.

Irrotettavat portit perustuvat rullalaakereihin, jotka on kiinteästi kiinnitetty kanavaan, joka on hitsattu ruuvipinoihin ja leikattu maatason tasolle. Liikkuvuus molempiin suuntiin tapahtuu siirtämällä sähkökäytön akselin pyöriminen hammastangolle, joka on hitsattu portin koko liikkuvan osan profiilin alareunaan.

Tuki asennetaan konsolin alle

Tässä valokuvassa näkyy sähköhitsauksen avulla kiinnitetty kiinteä tukiosa asennettuihin ruuvipapeihin:

Kannatinosan kiinnitys kanavasta ruuvipinoihin voidaan tehdä ei säädettävissä (hitsauskoneella), mutta säädettävissä (laipallinen, pulttiliitoksilla). Tällöin on mahdollista vaihtaa terän asennuksen korkeutta ja säätää alempaa välystä tarvittaessa. Esimerkiksi tiekannan myöhemmässä asennuksessa.

Käytetyt ruuvipillojen koot riippuvat alueen maaperän koostumuksesta ja jäätymisasteesta tehdyistä teknisistä ja geologisista tutkimuksista. Pilarien pituus on 1,5 metriä - 2,5 metriä asennettavaksi maanpinnalla, 4 metriä - käytettäväksi maaliasennuksena. Ulompi putki Ø 76 mm - 108 mm. Ruuvien paalujen asennuskulma liukuvan lehtien konsolin alle on 2,5 - 3,5 m.

Tässä videossa näytetään liukuporttien asennus talviurheilulle:

Liukuvat portit ruuveilla - erojen, suunnittelun ja asennuksen vertailu

Liukuvien ulokekuporttien rakenteella on useita ominaisuuksia, jotka tarkoittavat niiden kätevämpää toimintaa verrattuna tavanomaisiin liukujärjestelmiin. Se ei vaadi asennusta alemman kiskon ja näin ollen ei ole tarpeen jatkuvasti puhdistaa kiskon ura sekä ylempi ristikappale, joka sallii autoja, joissa on korkea vaunut tai ylimitoitetut kuormat kulkevat. Liukuoviin ruuveilla on omat edut verrattuna konkreettisiin säätiöihin asennettuihin analogeihin, jotka palvelivat niiden suosimista yksityisten kotitalouksien omistajille.

Erot ja liukuovien rakentaminen

Oikein säädetty säätö ja oikea valinta liukuporttien rakenteellisista elementeistä, myös pohjasta, eivät salli liikkuvat kangastyypit koskettamaan maata ja aiheuttamaan vääristymiä sekä sen spontaania avaamista tai sulkemista.

Liukuvan portin leveys riippuu mahdollisuudesta jakaa tilaa aitaa pitkin, mutta jos ei ole rajoituksia, optimaalinen koko on 4,5-5 metriä. Kankaiden korkeus ei ole merkityksellinen, koska yläsuojaa aukossa ei rajoitu kulkevien autojen mittoihin. Ainoa esteettinen puoli voi toimia tukipisteeksi, sillä kadulta avoin kangas, joka kohoaa aidan yläpuolella nousevan peräpeilin kehyksen kanssa, näyttää ruma.

Irrotettavat portit on varustettu rullalaakereilla, jotka on kiinteästi kiinnitetty betoniperustuksen upotettuihin osiin tai kanavaan, joka yhdistää ruuvin paalut, jotka on asennettu kankaan avauspuolelle. Sen liikkuminen molempiin suuntiin johtuu alempaan päähän hitsattavaan ohjauspalkkiin tai kiskolle, johon telat on työnnetty.

Kannatinliukuporttien pääkuormaa oletetaan betonipohjalla tai ruuveilla, joten niiden valinnassa on järkevää kiinnittää huomiota kangasosan mittoihin ja painoon yhdessä ulokeosan kanssa. Muut komponentit pitävät portin heiluttaessa. Tämä on:

 • ylempi ja alempi keräilijä tai keräilijä;
 • tukitelaa kosketuksessa alemman saumurin kanssa;
 • tukevat rengasrullia.

Molemmat "ansoja" on kiinnitetty vastaanottavaan napaan. Se sijoitetaan toiselle puolelle portin sivupellin suhteen rullalaakereihin, mutta myös ne ovat pihalta.

Betonin ruuvausparin vertailu

Liukuvat portit ruuvipolleille asennetaan 2-3 päivässä, eikä työmaalla ole kiinteää kausittaista kehystä, mikä ei ole betonipohjan kaatamista. Se on pystytetty lämmin ja kuiva kausi. Lisäksi kestää lähes kuukausi tauon laastin lopulliseksi kiinteyttämiseksi, mikä merkittävästi viivästää itse portin asennusaikaa.

Ruuvipillojen asennusta ei tarvita:

 • soita kaivinkoneelle, joka maksaa paitsi hänen työnsä myös mahdolliset seisokit;
 • poista maaperästä johtuva liiallinen maaperä;
 • tilaa erikoislaitteita - voit ruuvata paalut käsin;
 • vaivaa liuos suurina määrinä tai anna valmiin seoksen;
 • päästä eroon häiritsevistä nurmikoista, jalkakäytävistä tai asfaltista, jota seuraa päällysteen palauttaminen;
 • pelkää työmekanismien kohinaa.

Epäilemättä ruuvipillojen etuja on enemmän kuin betonipohja. Niitä voidaan käyttää uudelleen, tarvittaessa uudelleenjärjestelystä paikasta toiseen, ja konkreettinen säätiö, joka on tarpeeton, jää makaamaan maahan. Vahvat metallipylväät eivät pelkää värähtelyjä ja vetolujuuksia, ja terien ansiosta ne sopivat täydellisesti ponnisteluihin. Värähtelystä peräisin oleva betoni voi alkaa murentua, minkä seurauksena telajärjestelmä irtoaa ja lopulta tulee käyttökelvottomaksi.

Ruuvipillojen näennäisesti korkeat kustannukset perustellaan asennuksen ja käytön aikana. Säätiö palvelee pitkään ja kankaita, jos niitä on asennettu oikein, ei tarvitse säätää säännöllisesti.

Yksi liukuvan portin etuista paalupohjaan on mahdollisuus paalua heikossa ja veteen kyllästyneessä maaperässä. Metalliputket, joissa terät on ruuvattu maahan, leikkaavat maaperän ei-kannattomat kerrokset, kunnes ne ovat tukevia. Jos portti asennetaan betonialustalle vaikeissa geologisissa olosuhteissa, tarvitaan lisätoimenpiteitä peruslaadun vahvistamiseksi, mikä lisää materiaalien ja työvoimakustannusten nousua.

Ruuvipalloja ei ole tarkoitettu kalliolle ja kiviselle maaperälle, jota pidetään miinuksena.

Betonipohjan rakentamiseksi liukuoviin sinun täytyy kaivaa pitkänomainen kaivanto pitkin maata jähmettymisen alapuolella olevaa aitaa. Tämä voi johtaa aidan tukipylväiden siirtymiseen. Lisäksi monoliittisen perustuksen sivuseinämien suuri pinta-ala, jos se asettuu putoavaan maaperään, joutuu puristuskuormien aikana pakkasessa, minkä seurauksena betonikivi vähitellen romahtaa. Ruuvien paaluilla ei ole tällaisia ​​vikoja.

Paalujen asentaminen liukuovien alle

Ruuvien paalujen koko riippuu maaperän hydrogeologisista olosuhteista ja jäätymisasteesta. Runojen pituus voi olla 1,5-2,5 metriä ja halkaisija 76, 89 tai 108 mm. Liukuvalinjan konsolin sivulla olevien ruuvipilojen välinen nousu on 2,5-3,5 metrin etäisyydellä.

Kiinnityskanavien asentaminen tukikanavan alapäähän sisältää useita vaiheita:

 • kiinnityspisteiden määrittäminen telamekanismin kiinnittämisen osalta ei ole kanavan päissä vaan jossain määrin etäisyydellä niistä;
 • asettelu;
 • poraamalla pienempää halkaisijaltaan (suhteessa kasaosaan) rei'itettyjä puutarhaporaa noin puolen metrin syvyyteen;
 • suora ruuvaaminen paaluilla;
 • asennettujen kannattimien yläosien kohdistaminen vaadittuun merkintään (ne on sijoitettava samalle tasolle);
 • täyttöaukot betonilla;
 • hitsausvinkkiä;
 • peruskanavan asennus;
 • kiinnitysrullan mekanismit.

Kun itsekiinnitysruuvin paalut tarvitsevat avustajaa. Työvaiheessa on välttämätöntä valvoa perustuspilarien pystytasoa. Kiinnikkeitä käsitellään korroosionestoaineilla.

Tukipohjan valmiuden jälkeen siirrä liukuportin välittömästi kokoonpano ja liinavaatteiden asennus rullamekanismeihin.

Järjestelmät on varustettu automaatiolla, jotta liitäntäkaapelit olisivat helppokäyttöisempää, mutta johdotuksen ulkoasu olisi valmistettava asiantuntijalta etukäteen ja erikseen. Ruuvipallojen pohjarakenne mahdollistaa sähköasentajan suorittamisen melkein missä vaiheessa portin asennusvaiheessa, mutta on muistettava, että teräskannattimet eivät ole maadoitettuja. Se on sijoitettava erikseen, muuten metallin korroosiota ei voida välttää.

Liukuvat portit ruuveilla: suunnitteluominaisuudet

Sisäänkäynti on tärkeä osa talon rakentamista. Liukuporttien liukuportit on yksi suosituimmista maahantulon puhdistusmenetelmistä. Suunnittelutoiminnot yhdistävät sekä korkeat toiminnot että mukavan ulkonäön.

Kaikki edut

Käännettävät portit voidaan asentaa sekä betoniin että ruuveille.

Betonimateriaalin käyttö - vuosien mittainen menetelmä. Valtava määrä maanomistajia käyttää sitä, mutta samalla ei ole mitään ongelmia, koska siinä ei ole tällaisia ​​miinuksia.

Miinusten puuttuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että malli on aika testattu ja täydellinen.

Porttien asentaminen ruuveilla on suhteellisen uusi menetelmä, jolla on useita etuja betonirakenteeseen nähden:

 1. Mahdollisuus asentaa portti mihin tahansa maaperään. Monoliittista betonipohjaa saa käyttää vain alueilla, joilla on kiinteä, ei-aktiivinen maaperä. Pilarin perustukset mahdollistavat porttien asentamisen jopa suolla maaperään.
 2. Lisääntynyt voima. Käytettäessä liukuoviä rakenteen tukielementeissä tapahtuu hyvin suuri kuorma: laajempi aukko, sitä suurempi se on. Varmuus ruuvipinoista mahdollistaa sen kompensoinnin, mikä lisää koko järjestelmän kulutuskestävyyttä.
 3. Edullinen hinta. Laajamittaisen kaivutyön tarve, kun käytetään ruuvipinoja tukena, ei ole enää tarpeen. Tämä on erittäin hyödyllistä työn kustannuksille sekä asennukseen käytetyn ajan ja vaivan.
 4. Rakenneosien vähimmäismäärä.

Tältä osin useita etuja ilmenee samanaikaisesti:

 • koska alemman ohjaimen puuttuminen johtuu siitä, että kiskojen urien puhdistaminen on välttämätöntä;
 • ei ylävartaloa, mikä lisää merkittävästi kuljetuksen sallittuja mittoja;
 • kevyt korjaus rikkoutumisen varalta.

Suunnittelun erottuvat ominaisuudet

Liukuvat portit eroavat toisista liukujärjestelmistä, lähinnä siksi, että ne avautuvat vain yhteen suuntaan. Tähän liittyy suuri avaruus aitaa pitkin - puolitoista kertaa enemmän kuin tuotteen leveys.

Oviaukon mitat valitaan erikseen, riippuen telakan ja auton merkin tilasta. Suunnittelu sopii täydellisesti nurkkasegmentteihin, joita ei ole saatavilla muilla liukurakenteilla.

Mitä sinun tarvitsee tietää ruuvipylväät liukuovista?

Mikä on väärässä konkreettisessa säätiössä?

Betoniperusta on todistettu ja ehdottomasti sopiva ratkaisu (ks. Artikkeli liukuvien porttien tyypeistä). Portaat on asennettu kiinteälle pohjalle varsin paljon, ne toimivat, kaikki on kunnossa. Vakalla, ei-aktiivisella maaperällä sinulla ei todennäköisesti ole mitään ongelmia. Mutta ei kaikkialla maassa niin ennustettavissa. Usein on alueita, joilla on suolaa tai savea, samoin kuin pohjaveden läheisyydessä sijaitsevia alueita. Tällainen maaperä ulkoseinässä turpoaa tai asettuu - yhdellä sanalla liikkuu. Ja yhdessä maan kanssa myös portin perusta liikkuu, mikä saa portin siirtymään, joskus niin voimakkaaksi, että portti ei enää sulkeudu, koska se ei kuulu halkaisijoihin.

Monoliittisella säätiöllä on toinen haitta - se on ajoitus, monimutkaisuus ja sen seurauksena asennuksen kustannukset. Kun säätiö on kaadettu, se on varattava vähintään viikkoa ennen kuin liukuvan portin asennus voidaan aloittaa.

Miksi sitten tarvitset ruuvipalloja?

Ruuvipalloja tarvitaan vain suojelemaan maaperän liikkumista. Ne ruuvataan syvälle maahan (tavallisesti 2,5 metriä) ja kiinnitetään kiinteisiin maakerroksiin. Lisäksi paaluilla on pienempi pinta-ala verrattuna monoliittiseen perustukseen, joten niitä on vaikeampi työntää pois maasta.

Lisäksi liukuoviin ruuvipapeille asennetaan 1 päivä.

Piles on metalli, ei se korroosiota?

Tavallinen metalli on altis korroosiolle ja lopulta romahtaa. Ja markkinoilla on halpoja, huonolaatuisia pahoja, jotka varmasti ruostuvat. Mutta on myös laadukkaita paaluja, joissa on hyvä korroosionestopinnoite (galvanoidut, anodisoituneet, maalatut). Kuten tavallista, suosittelemme, että emme säästä säästöön ja ostamaan paaluja luotettavilta valmistajilta.

Mitkä ruuvipallot sopivat minulle?

Liukuoviin tarvitaan vähintään 2 paalua pohja-alustalle ja 1 paalu vastaanottopylväälle. Toisin kuin talot, liukuvat portit liikkuvat jatkuvasti, joten ne aiheuttavat tärinää ja lisäkuormaa, vaikka pienemmät. Siksi suosittelemme käyttämään vähintään 89 mm: n halkaisijaltaan (tavallisille portille 4x2 metriä) ja paremmin kuin 108 mm (suurille ja raskaille portille). Ruuvipätkän pituus riippuu alueen maaperästä (kuinka syvät kiinteät kerrokset ovat), mutta kokemuksesta voimme sanoa, että useimmissa tapauksissa sukelluspituus on 2,5 metriä enemmän kuin tarpeeksi.

Kuinka ne ruuvataan?

Ruuvaamalla ruuvipilareita on erittäin tärkeää pitää pystysuora. Pienet poikkeamat voivat vaikuttaa haitallisesti säätiön laatuun tulevaisuudessa. Siksi erikoisvarusteita käytetään ruuvipallojen ruuvaamiseen. Vääntömomenttielementti on hydraulinen asennus, joka voi olla käsin tai asennettuna laitteistoon. Sen avulla 2,5 m ruuvipuristin ruuvataan 30 minuutissa. Pystysuhdetta ohjataan tasolta. Voit myös ruuvattaa paalut käsin, mutta se on paljon vaikeampaa ja pidempi.

No, paalut ovat ruuveilla, miten laittaa portti niihin?

Asennetut paalut leikataan siten, että kanava, joka asennetaan päälle, oli portin "nolla" tasolla. Mutta ennen asennusta, paalut kaadetaan betoniin! Paalujen asennustekniikan mukaan paalut on täytettävä betonilla estääkseen veden kerääntymisen paalussa. Koska vesi laajenee, kun se jäätyy ja voi vahingoittaa kasaa.

Kun olemme täyttäneet paalut betonilla, hitsataan kanava paalujen päälle, laatoimme liukuporttien sähkökäyttöön (esimerkiksi kulmien avulla), hitsataan tukipylväät. Kiinnitä pultit kanavapalkkiin ja kiinnitämme kiinnityslevyn niihin. Sitten kaikki on kuin tavanomaisten liukuporttien asentaminen: asenna rullat levyyn, asenna kiinnittimet, ohjaimet, automaatio ja niin edelleen.

Se kuulostaa kauniilta, mutta en halua luoda kokeita! Kuinka luotettavia he ovat?

Ruuvat on kasvanut pitkään rakentamisessa, etenkin alueilla, joilla on "vaikea" maaperä. Halkaisijasta riippuen ne kestää painon 5 - 20 tonnia. Pilejä luotettavasti esiteltiin talojen rakentamisessa, pienissä arkkitehtonisissa rakenteissa, aidojen asentamisessa ja pilarien asennuksessa. Ruuvaa pylväitä liukuoville käytettiin suhteellisen hiljattain, mutta jo olemassa olevia todellisia esineitä, jotka ovat työskennelleet talven läpi, niitä ei ole "ohjattu", eivätkä ne ole "uponnut". Kaikki asennetut paalut ovat taatut.

Liukuovien asennus ruuveilla

Liukuvat portit ruuveilla

Nosturiporttien sisään vedettävät portit ovat nyt tullut yhdeksi suosituimmista alueelle tulon rekisteröintityypeistä. Tämä vaihtoehto ei ole vain esteettinen arvo, vaan myös korkeat toiminnot. Tämän seurauksena tällaiset portit ovat yksi parhaista ratkaisuista. Liukuoviin verrattuna liukuovet tarjoavat huomattavia säästöjä sekä yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Jos vertaamme liukuovia muiden liukujärjestelmien kanssa, alemman ohjaimen puuttuminen näyttää edulliselta. Tämä näennäisesti merkityksetön hetki säästää paljon aikaa ja yksinkertaistaa järjestelmän käyttöä. Kiskojen kunnosta ei tarvitse valvoa, eivätkä ne aiheuta lisävaikeuksia.

Vaihtoehtona betonipohjalle käytetään ruuveja porteille. Rakennustekniikka on yksinkertainen, ja tulos ansaitsee korkeat merkit ja positiivisen palautteen omistajilta. Samanaikaisesti rakenne, jolla portit ruuvipapeilla on, ei eroa monimutkaisuudessa.

Liukuvat portit ruuveilla

Ennen kuin valitset tietyn tyyppisen ja liukuvan portin suunnittelun, sinun on määritettävä tarkasti tekniset parametrit. Tehtaan kuormituksen pääosan komponentti on pohja, joka voidaan valmistaa vakiomuotoisella betoniversiolla tai ruuvipillojen avulla. Näiden porttien sarjaan kuuluvat myös komponentit, jotka estävät rakenteen liukumisen. Tällaisia ​​elementtejä ovat sieppari (ylempi ja alempi), tukirulla, erityinen tukirengas.

Tukia varten 76 mm halkaisijaltaan suurimpia halkeamia käytetään useimmiten ruuvipinoina.

Ruuvaa paalut portille

Ruuvipätkän edut ovat seuraavat:

 1. Pitkäikäinen ruuvipallot, joiden koko pituudelle ei ole laskeva kapasiteettia.
 2. Laadun optimaalinen yhdistelmä kohtuulliselle määrälle.
 3. Ruuvipallojen tarkka asennus.
 4. Asennus ilman louhintatyötä, joka laajentaa tämän tekniikan käyttämistä horisonteihin ahtaissa oloissa tai rakennusten ja rakenteiden läheisyydessä.
 5. Valmis käyttötarkoitusaika on 1-3 päivää.
 6. Asennustyöt voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden ajalta.
 7. Jos vaurioituminen on monimutkaisten eriasteisten tukien tapaan, korjaustyöt voidaan tehdä hyvin yksinkertaisesti.
 8. Ruuvipallot voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Pylväiden portit erottuvat luotettavuudella ja auttavat sinua ratkaisemaan aitauslaitteiden tarvetta lyhyessä ajassa. Käytännössä liukuporttien asentaminen ruuvipolleihin on paljon edullisempi vaihtoehto verrattuna matalaan nauhalohkoon taloudellisesta näkökulmasta. Tällöin ruuveilla on riittävän suuri rakenteellinen lujuus.

Paalujen asentaminen liukuovien alle

Ruuvien paaluille tarkoitettujen liukuovien perusta määritetään, kuten asuinrakentamisessa, tiukasti riippuvaisiksi taustalla olevien maaperän hydrogeologisista ominaisuuksista. Pohjaveden ja maaperän läsnäolo määrittävät paalujen syvyyden, joka voi olla 1 metri 2,5 metriä.

Liukuporttien asentaminen ruuvipapeille on tehtävä tiukasti valmistajien suositusten mukaisesti. Täsmällinen sääntöjen noudattaminen mahdollistaa odotetun tuloksen saavuttamisen.

Asentaminen paaluille portin alla

Menettely on seuraava:

 1. Määritä tarkasti paalujen seuraava asennuspaikka. On tärkeää ottaa huomioon telojen sijainti.
 2. Mark up supports.
 3. Tietyissä kohdissa urat tehdään puutarhatyökaluilla. Syvyys on noin puoli metriä - kasa ei saa olla täysin upotettu ja reikä antaa vain suunnan paalin myöhempää asennusta varten.
 4. Ruuvit paaluilla.
 5. Jossain vaiheessa kasa voi "kieltäytyä". Siksi ruuvitukit voidaan asentaa eri korkeuksiin. Jos haluat kohdistaa, sinun on leikattava ulkonevat osat tietyn merkin yläpuolelle.
 6. Uppoputken ontelo täytetään valmistetulla betoniliuoksella.
 7. Tämän jälkeen päät on hitsattu.
 8. Peruskanava on asennettu.
 9. Kiinnitä telamekanismit.

Ruuvaustukien työtä voidaan tehdä itsenäisesti, mutta vahvan kentän on turvauduttava avustajaan. Kun paalu uppoaa, on tärkeää seurata pystysuoraa tukea - tämä on tae rakenteellisesta lujuudesta.

Kun tukipohja on täysin asennettu, voit jatkaa konsolisten liukuporttien kokoonpanoa.

Portin käytettävyys määräytyy automaattisen ohjausjärjestelmän asennuksella. Liukuovien asentaminen ruuvipinoille mahdollistaa täysin toimivan järjestelmän, joka kestää vuosia.

Hyödyllisiä ruuvipalloja

Irrotettavat portit ruuvipinoilla omilla käsillään - tämä on mahdollisuus säästää kustannuksia ja saavuttaa haluttu tulos. Markkinoilla paaluja on useita vaihtoehtoja, joista jokaisella on omat ominaisuutensa. Valmistaja määrittelee tuen lujuusominaisuudet ja sen kyky siirtää maaperä. Ehdotetut paalut voivat vaihdella seuraavien kriteerien mukaan:

 • Kierteen kulku, joka suorittaa ruuvauksen.
 • Materiaalin vahvuus, josta kasa on tehty.
 • Lisäpäällysteitä suojaamaan ulkoisia tekijöitä.
 • Rungon pituus.

Tulevan portin parametrien perusteella sinun on valittava tietyntyyppiset ruuvipillit.

Runkopallojen kannatinporteilla on seuraavat edut muihin alustoihin verrattuna:

 1. Teokset suoritetaan käsin ilman laitteiden ja asiantuntijoiden osallistumista.
 2. Maaperää ei tarvitse poistaa.
 3. Riittävän tuen voimakkuus riittää käyttämään vähimmäismäärää betoniseosta.
 4. Ei ole tarvetta suorittaa suurta valmistustyötä, mukaan lukien nurmikon poistaminen ja tuhoutuminen kovasta pinnasta.

Ruuva-alusta, jolla voidaan kiinnittää ja varmistaa liikkuvan teoksen työ tällä hetkellä, on paras ratkaisu taloudellisista ja käytännöllisistä näkökulmista.

Liukuovien ominaisuudet ruuveilla

Maahantulo mihin tahansa alueeseen, olkoon se yksityinen talo tai varastotila, tapahtuu aina portin kautta. Ne voivat olla eri versioita - saranoitu, liukuva tai liukuva. Nyt on tullut yhä suositumpaa. Tällainen kysyntä selittyy helposti portin asentamisen ja käytön helpottamiseksi. Nämä mallit säästävät työskentelytilaa alueella ja vaativat vähemmän erikoistaitoja asennusta varten. Irrotettavat portit voidaan asentaa eri tavoin. Ne on asennettu kiskolle tai ruuvipinoille.

Liukuovien ominaisuudet ruuveilla

Mikä tahansa rakentaminen alkaa säätiöllä. Liukuovien asentaminen ei ole poikkeus. Mutta maaperä ei aina ole homogeeninen rakennustyömaalla. Jos portit ovat pitkiä, esimerkiksi 6 m, alueita, joilla on myrkyllinen maa, voi esiintyä. Toiminnan aikana säätiö saattaa epäonnistua joissakin paikoissa. Tämä johtaa portin vääristymään ja epäonnistumiseen.

Kellarin leikkauksen estämiseksi käytetään paalujen asennustapaa.

Sillä on useita merkittäviä etuja rautatiekuljetuksen rakenteiden suhteen:

 • Käytön aikana kiskojen ei tarvitse tyhjentää kertynyttä likaa ja muita roskia.
 • Portin asentaminen paaluille luo luotettavasti rakenteen - portti ei loeloja edes sakkaa ja saviä maata.
 • Liukuvat portit ruuvipinoille asennetaan ilman ylempää rautatietä, mikä sallii korkeilla sivuilla varustetut kuorma-autot tai jääkaapit pääsemään alueelle.

Ruuveilla on asennuksen elementtinä kiistaton etu verrattuna tavanomaisiin betonipilarit. Muuttaessaan vuodenaikoja jäätymis- tai sulatusmaata ei vaikuta niihin. Ne ovat vahvoja, kestäviä ja lisäävät rakenteen elämää.

Lisäksi, jos portit asennetaan alueelle, jossa rakennukset ovat jo valmiina, ei ole aina mahdollista asentaa liukuportaita kiskojohtoihin. Ruuvit eivät luo tällaista ongelmaa.

Asennuspaikan valitseminen

Kun valitset paikan, johon liukuvat portit asennetaan paaluihin, sinun on otettava huomioon asennusominaisuudet. Jos maakerroksessa on kivinen pinta, on tarpeen käyttää paljon enemmän aikaa ja laitteita paalujen asennukseen.

Tällaiset portit on asennettava maahan, mikä mahdollistaa syvyys 2-3 metriä. Pilejä voidaan verrata isoja ruuveja, jotka on ruuvattu maahan. Jos maaperä sekoitetaan kiveen, sitä on vaikea tehdä. Ruuvattujen paalujen välinen etäisyys riippuu terän pituudesta, mutta on tavallisesti 2,5-3 m.

Asennus toteutetaan useassa vaiheessa:

 • Ensin määritetään asennuspaikka. On tarpeen ottaa huomioon paitsi maan kunnon myös vapaan tilan saatavuus rullamekanismeille.
 • Laskelmat tehdään, joiden perusteella tuotemerkintä.
 • Tavallisten puutarhatyrsimien avulla tehdään pieniä syvennyksiä. Tällöin paaluilla ruuvattiin.
 • Pallot tasoitetaan maan yläpinnalla, paalujen tyhjä tila ja niiden ympärillä olevat ontelot täytetään betonilla.
 • Ohjauskanava on hitsattu, telamekanismit on asennettu.

Kehyksen teräsrakenteet leikataan edelleen maanpinnan tasolla, eikä niitä eroteta yleisestä rakenteesta.

Pallon halkaisijan oikean valinnan huomioon ottamiseksi otetaan huomioon rainan mitat. Niiden on kestettävä huomattavaa kuormitusta tuulesta ja itse rakenteen painosta. Näin ollen, mitä suurempi kapselin koko on, sitä paksummat paalut pitäisi olla.

Paalujen ja verkkojen kokoonpanon jälkeen lisärakenteet on asennettu ylä- ja alareunaan - rullan oppaat ja kiinnittimet. Siirtolaitteet asennetaan vastaanottopylvääseen ja kiinnitetään portti suljettuun asentoon. Paalun pituus ja halkaisija riippuvat suoraan maaperän koostumuksesta.

Materiaalien portit ja tarvikkeet

Paalut on valmistettu korroosiota aiheuttavista materiaaleista, joissa on ylimääräinen suojapinnoite. Tällaiset vaatimukset asetetaan kaikille paaluille riippumatta siitä, minkä tyyppistä maaperää ne asennetaan. Valitessaan ne sinun on kiinnitettävä huomiota laadunvarmennetta.

Piles ovat vakiokokoisia - 57-89 mm. Niiden terän korkeus vaihtelee 2000 - 4000 mm. Riippuen koosta, ne voidaan asentaa manuaalisesti tai erikoislaitteilla. Oven kehyksen valmistukseen käytetty profiiliputket. Ne eroavat halkaisijaltaan ja voivat vaihdella 50x50 - 60x40 mm. Rakenteelliset jäykisteet tehdään myös samoista putkista, mutta pienemmällä osuudella.

Portin pinnalle käytetään ammattimaisia ​​lattiapinnoitteita (esiohjelmoituja arkkeja). Se voi olla sekä yksipuolinen että kaksipuolinen, sillä on eri muoto ja syvyys aallosta. Nämä parametrit kuljettavat vain suunnittelun kuormitusta eivätkä vaikuta portin laatuun. Profiloitu lattia voidaan peittää portit sekä yhdeltä että kahdelta puolelta.

Lisäksi malli on varustettu niiden käyttöön tarvittavalla liittimellä:

 • Korroosionestokouru liikkeen suuntaan.
 • Eri painoiset konsolipalkit.
 • Vaunut (rullalaakerit).
 • Ylä- ja alahaarukka.
 • Pistokkeet ja pyöreät telat.

Irrotettavat portit on välttämättä varustettu automaattisella avausjärjestelmällä. Se on sähkömoottori, jossa on hammastettu teline. Asennettaessa sähkömoottoria sen kanssa asennetaan tavallisesti lisävarusteita - akku, joka takaa keskeytymättömän käytön, valokennojen ja merkkivalojen sekä manuaalisten ohjauspaneelien.

Porttien toiminnan ominaisuudet paaluilla

Ovimoottoriin on asennettu sähkömoottorit. Ne avaavat kangasta vain yhteen suuntaan, joten nämä ikkunaluukut voidaan asentaa aidan kulmakappaleisiin. Kun asennat kehyksen, jonka molemmin puolin on aita, sinun on otettava huomioon lisätilaa projektissa. Normaalille aukolle tällaisissa asennuspaikoissa on tarpeen sijoittaa 1,5 metrin leveä aidan sisäpuolelta. Tämä johtuu portin rakenteellisista ominaisuuksista - lukuun ottamatta lehtiä, niissä on ulokeosa, joka pysyy aivan perustana tukien ja aseman kanssa.

Hammaspyörä on hitsattu ovenlehden alareunaan. Kiitos hänelle, että portti avautuu ja sulkeutuu. Se vaatii vähemmän kunnossapitoa kuin muuntyyppisissä rakenteissa käytettävät raideoppaat. Jätteiden puhdistaminen on kuitenkin tehtävä säännöllisesti.

Lisäksi kanavan asentaminen paalun pohjalle voidaan tehdä jäykkänä, mutta säädettävänä. Tämä mahdollistaa portin alareunan korkeuden muuttamisen. Tällainen kiinnitysvaihtoehto olisi erinomainen valinta, jos tulevaisuudessa suunnitellaan asfaltti- tai betonilaatan asentamista.

Materiaalien ja asennuksen hinta

Liukuovien asennusta ei ole olemassa. Se on yksilöllinen kussakin tapauksessa ja muodostuu useista tekijöistä. Ensinnäkin rakenteen valmistuksessa käytettävien materiaalien kokonaiskustannukset - runko runko, itse kangasmitat, lisävarusteet ja lisävarusteet. Myös tämä komponentti vaikuttaa käytettävien materiaalien merkkeihin ja niiden laatuun.

Toiseksi se on valmistelutoimien kustannukset. Pileillä on eri pituudet ja halkaisijat, jotka vaikuttavat suoraan niiden asennuksen hintaan. Portin asennuksen kustannukset vaikuttavat myös erikoislaitteiden vuokraukseen - sen toimitukseen asennuspaikalle ja työnhinnalle. Jos maa on pehmeää ja paalujen koot ovat pienet, asennus voidaan suorittaa manuaalisesti ilman erityisiä laitteita.

Asennustyössä on mukana työryhmien palveluiden kustannukset. Lopulliset kustannukset riippuvat rakennusmateriaalin luovutushinnasta. Jos sähköä ei ole kytketty alueelle, sinun on maksettava sähkögeneraattoreiden vuokrasta. Yötyö vaatii lisävarusteiden käyttöä - valaisimia (mastoja tai kevyttorneja).

Yleiset suositukset, kun valitaan tyyppisiä liukuovia sivuston omistajille:

 • Valitessasi tiettyä rakennetyyppiä kannattaa käydä ammatillista tutkimusta sivustosi maaperästä, tutustua rakennetyyppien arvosteluihin. Sinun on myös otettava huomioon vuoden aika - vain kesäpäivät sopivat kaatamaan säätiö.
 • Nostettavat portit monoliittiseen perustukseen, jossa on sarakepidikkeet, voidaan asentaa paikkoihin, joissa maa on rakenteeltaan yhtenäinen ja joka ei ole riippuvainen siirtymästä tai sakkautumisesta.
 • Jos sivuston ominaisuudet eivät salli tällaisen portin asentamista, kannattaa lopettaa valinta liukumisvaihtoehdoilla ruuveilla.

Yksityiskohdat liukuovien asentamisesta ruuvipapeille löytyvät seuraavasta videosta.

Liukuvat portit ruuveilla

Liukuvat portit ruuveilla

Materiaali: terassi, evroshtaketnik, ristikko;

Korkeus (metri): 1,8, 2, 2,2, 2,4, 2,6;

Leveys (metri): 3, 3,5, 4, 4,5, 5;

Automaatio (Nice): RD 400, ROX 600, Robus 600, Robus 1000, Robus 1800;

Säätö: pylväsruuvi.

Hinta: alkaen 33 000 hieroa. Tilaa

Kaiken sisäänkäynnin suljetun alueen omakotitalon tai esikaupunkialueilla, järjestöjen ja yritysten suosituin vaihtoehto ovat liukuovet ruuvi paalut levystä, Metalliverkko, jne.. Nämä mallit Tilan säästämiseksi voidaan asentaa paikkoihin, joilla on korkea rakennus tiheys ja aukot tahansa leveys. Porttia on helppo ohjata käsin ja automaatiota ja kauko-ohjausta käytettäessä voit avata ja sulkea ovet poistumatta rakennuksesta.

Paketti sisältää:

 1. Lisävarusteet liukuoviin = 1 sarja;
 2. Oven runko on viimeistelty profiililevyllä (maalattu minkä tahansa RAL-värin mukaan) ulkopuolelta;
 3. Generaattorin vuokraus;
 4. Toimitus 50 kilometrin päässä Moskovan Ring Road -kadulta;
 5. Gate-asennus.

Aukon korkeus (mm)

Avautumisleveys (mm)

3000

3500

4000

Aukon korkeus (mm)

Avautumisleveys (mm)

3000

3500

4000

Paketti sisältää:

 1. Lisävarusteet liukuoviin = 1 sarja;
 2. Oven runko on viimeistelty profiililevyllä (maalattu minkä tahansa RAL-värin mukaan) ulkopuolelta;
 3. Generaattorin vuokraus;
 4. Toimitus 50 kilometrin päässä Moskovan Ring Road -kadulta;
 5. Gate-asennus.

Aukon korkeus (mm)

Avautumisleveys (mm)

3000

3500

4000

Paketti sisältää:

 1. Liittimet portille = 1 sarja;
 2. Oven runko on viimeistelty profiililevyllä (maalattu minkä tahansa RAL-värin mukaan) ulkopuolelta;
 3. Generaattorin vuokraus;
 4. Sähkömoottori Nice RD 400, ROX 600, Robus 600;
 5. 2 johtoryhmää;
 6. Sisäänrakennettu portti;
 7. Porttien ja sähkökäytön asennus.

Kustannusten muodostuminen riippuu:

 1. Mitat - sitä korkeampi on korkeus ja leveys, sitä korkeampi hinta;
 2. Levytys - taotut tuotteet ovat kalliimpia;
 3. Rakennusmekanismi - automaattihinta maksaa enemmän;
 4. Portin toteutuksen monimutkaisuus.

Mittauksen asiantuntijan lähtö on suoritettu Vapaa!

Mikä on ruuvipilareita

Nämä ovat teräsputkia, joiden toinen pää on hitsattu pää ja pohjassa oleva spiraali. Korroosion kehittymisen estämiseksi tuotteen ulkopinta päällystetään kahdella kerroksella epoksihartsipohjaista ainetta tai maalataan kestävällä emalilla. Asennuksen jälkeen pää leikataan ja putken ontelo kaadetaan betonilla.

Ruuvien paalujen koko riippuu maaperän jäädytyksestä ja geologisista olosuhteista - putket voivat olla pituudeltaan 1,5-3 m tai halkaisijaltaan 76, 89 ja 108 mm. Maadoitettujen tuotteiden välinen askel on 2,5-3,5 metriä.

Käytä porttisuunnittelmamme ja löydä paras vaihtoehto sinulle.

 1. ✔️ Soita tai pyydä - voit soittaa meille ☎ + 7- (495) -532-98-42, ☎ + 7- (925) -474-71-75 tai tilaa soittopyyntö;
 2. ✔️ Hakemuksen rekisteröinti - verkkosivustolla voit lähettää sovelluksen missä tahansa muodossa.
 3. ✔️ Yksityiskohtaisten tietojen koordinointi - Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä, jotta voitte sopia yksityiskohdista ja neuvotella ammattimaisesti kaikista syntyvistä asioista.
 4. ✔️ Tuotteiden toimittaminen - toimitamme tuotteet sovitun päivän mukaan;
 5. ✔️ Vanhan portin irrottaminen - jos sivustossa on vanha portti, poistamme ne ilmaiseksi;
 6. ✔️ Uusien porttien asennus - päälliköt asentuvat nopeasti ja tehokkaasti;
 7. ✔️ Garbage collection - Työn päätyttyä poistamme kaikki roskat, mukaan lukien vanha portti.

Liukuovien edut ruuveilla

 • Taloudelliset säästöt. Putket voidaan asentaa manuaalisesti ilman erikoislaitteita - kolmen hengen joukkue ruuvaa putken 2 - 3 m: n syvyyteen vain 20 minuutissa.
 • Säästä aikaa. Portin asentaminen paaluun on mahdollista välittömästi jälkimmäisen asennuksen jälkeen odottamatta kunnes liuos kovettuu. Valmis portti voi ihailla seuraavana päivänä.
 • Ylläpitoa. Paaluputken vahvistaminen ja vaihto tapahtuu ilman koko rakenteen purkamista.
 • Alhainen hinta. Tilaa sisäänvedettävät portit ruuvaamalla paalut voivat yrittäjien ja omistajat sivustoja minkään tulotason.
 • Kaikki kausiluonteisuus. Rakenteiden asennus ruuvipolleille suoritetaan milloin tahansa vuodesta riippumatta sääolosuhteista ja ympäristön lämpötilasta.
 • Maiseman säästäminen. Maanrakennusta ja likaista työtä ei tarvita, puita ja pensaita juurikaan. Jalkakäytävän ja tien tulevan portin vieressä oleva nurmikko ei häiriinny.
 • Ei rajoituksia. Asennus toteutetaan erisuureiden ja kaikentyyppisten maametallien (paitsi kalliot ja kiviset maaperä) eroista riippumatta pohjaveden virtaustasosta.
 • Mahdollisuus purkaa. Jos liukuoviin siirtyminen ruuvipapeille odotetaan tulevaisuudessa, betoni ei täytä jälkimmäisen onteloa, jonka ansiosta ne voidaan irrottaa ja asentaa muualle.

Portin asentaminen paalusäätiöön tapahtuu useassa vaiheessa. Aluksi merkintä tehdään puutarhaporauksen avulla, jolloin reiät ovat pienempiä kuin ruuvipuristin, halkaisijat ruuvatetaan, pylväät kaadetaan betonilla ja tulpat hitsataan. Seuraavaksi asetetaan tukikanava, kehys hitsataan profiiliputkista, johon on tehty sandwich-paneelit (kankaasta voi olla puuta, eri värisiä aaltopahvia, polykarbonaatti ja muut materiaalit, jotka määrittävät rakenteiden ulkonäön ja niiden hinnat) ja rullaimekanismit kiinnitetään. Automaatit on asennettu, hammastettu teline on kiinnitetty, hälytyslamppu on asennettu (varoittaa kulkuneuvoja siitä, että poistutaan autoista) ja valokennot (ne pysäyttävät lehden liikkeen, jos siinä on este).

Ruuvipallojen muotoilu voidaan tehdä käsin, mutta sen toimivuus, helppokäyttöisyys, ulkonäkö ja kestävyys riippuvat paljolti asennuksen laadusta, joten kannattaa säästää rahaa, mutta käyttää sellaisten ammattilaisten palveluja, jotka suorittavat avaimet käteen mahdollisimman lyhyessä ajassa ja ilman - asiakkaan kaikki toimet.

Yrityksemme tuotevalikoimassa valikoimaa edustavat liukuvat portit Dorkhanin, Alutechin ja Roltekin valmistajilta sekä automaattisesta Nizzasta. Voit ostaa tavaroita kilpailukykyisin hinnoin (listattu ruplissa). Moskovan ja Moskovan alueen asiakkaillemme asiantuntijat tarjoavat edullisia avaimet käteen -palveluja, palveluita ja korjauksia kaikentyyppisistä portista. Voit saada neuvoja, selkeyttää kustannuksia ja tilata tuotteita puhelimitse.

Liukuvat portit avaimet käteen ruuveilla

Jotta voit järjestää sivuston yksinkertaisen sisäänpääsyn, sinun on tarjottava sopiva laadukas portti. Hyvä portti tarvitsee vahvan ja vahvan pohjan. Paras syy portille voi toimia ruuvipinoina.

Tukien kiinnitys suoritetaan liukuvan mekanismin alla ja aidan tukien pohjan alle. Jotta portti olisi laadukas ja palvelisi uskollisesti monta vuotta, on tärkeää laskea kuorma oikein.

Tuulettimet, jotka johtuvat porttien rakentamisesta ruuvitukiin

Asennettaessa portti tällaisiin tukiin on yksi tärkeä ominaisuus. Tavanomaisessa pohjalla kuorma jakautuu koko alueelle tasaisesti ja portissa koko kuorma putoaa portin reunoille sijoitetuille paaluille.

Näillä tuilla on erityiset terät yhdellä putken reunasta. Tämä mahdollistaa seisokkien nopean ruuvaamisen maahan. Jokaisella tuella on tietty arvo vertikaalisista kuormituksista, joita tuki voi kestää. Tällä arvolla on vaikutusta tuen rakenteeseen.

Oikeiden tukien luomiseksi liuku- ja liukuoville on tarpeen tutkia maaperää ja määrittää maaperän jäädyttämisen syvyys. Ruuvipallojen asennus tehdään syvyyteen maaperän jäädyttämisen alapuolelle ja pääsääntöisesti vähintään 1,5 metriä.

Miksi valita ruuvipallot?

Koska se on paras valinta useista syistä:

 • Säästöt rakentamisessa. Kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin tavanomaisen nauhapohjan järjestelyllä.
 • Paras laatu. Tukit ovat hyvin suojattuja korroosiota ja ympäristön altistumista vastaan. He palvelevat sinua pitkään aikaan.
 • Merkittävät säästöt. Tukien asennus kestää enintään 1 päivä.

Portaiden asentamiseen käytetään useimmin halkaisijaltaan 57 - 76 mm ruuveja. Tämä mahdollistaa laskemalla kaikki rakenteeseen liittyvät kuormat oikein.

Asennus ruuvien paaluille portille tekee korkealaatuisesta ja nopeasta

Svaymontazh-yritykselle osoitetulla yrityksellä ei ole epäilystä siitä, että parhaat asiantuntijat suorittavat ruuvipillojen asentamisen puolestasi.

Voimme tarjota asiakkaillemme ruuveja edullisin hinnoin sekä täydellisen valikoiman palveluita niiden asennusta ja asennusta varten. Asiakkaamme tullaan olemaan tyytyväinen.

Käyttäjillä on henkilötietojensa luovuttamisessa oikeus henkilötietojensa käsittelyyn, tallentamiseen ja käyttämiseen liittovaltion laissa nro 152-HTM "Henkilötietoihin" perustuen 27. heinäkuuta 2006 seuraavissa tarkoituksissa:

 • Asiakaspalvelu
 • Käyttäjä on vastaanottanut markkinointitapahtumia koskevia tietoja
 • Suorittaa tilintarkastus ja muu sisäinen tutkimus tarjottavien palvelujen laadun parantamiseksi.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilökohtaisia ​​tietoja, joiden avulla voidaan tunnistaa Käyttäjä / Ostajan henkilöllisyys, kuten:

 • Sukunimi, Etunimi
 • Syntymäaika
 • Yhteyspuhelin
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot tallennetaan yksinomaan sähköiseen tietovälineeseen ja käsitellään automaattisissa järjestelmissä, lukuun ottamatta tapauksia, joissa henkilötietojen automaattinen käsittely on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamisen kannalta.

Yhtiö sitoutuu olemaan siirtämättä vastaanotettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta seuraavia tapauksia:

 • Venäjän federaation valtuutettujen elinten pyynnöstä ainoastaan ​​Venäjän federaation lainsäädännössä vahvistetuilla perusteilla ja tavalla
 • Yrityksen kanssa työskentelevät strategiset kumppanit tarjoavat tuotteita ja palveluja tai ne, jotka auttavat yritystä myymään tuotteita ja palveluita kuluttajille. Tarjoamme kolmansille osapuolille vähimmäismäärän henkilötietoja, jotka tarvitaan ainoastaan ​​vaadittavan palvelun tarjoamiseen tai tarvittavan liiketoimen suorittamiseen.

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa yksipuolisesti näitä sääntöjä edellyttäen, että muutokset eivät ole ristiriidassa Venäjän federaation nykyisen lainsäädännön kanssa. Näiden sääntöjen ehtojen muutokset tulevat voimaan julkaisemisen jälkeen Sivustossa.

Liukuovien asennus ruuveilla

Liukuvien porttien suosio ruuveilla on yhdistetty:

 • yksinkertainen asennus
 • kätevä toiminta,
 • säästää sivuston tilaa suunnittelutoimintojen ansiosta,
 • luotettavuus
 • sen arvoinen.

Tärkeä tekijä on liukuvien porttien asentaminen vain yhden tai kahden päivän aikana, jopa veden kyllästyneillä ja heikoilla maaperillä.

Suunnittelun ominaisuudet

Suunnittelun valinta alkaa teknisten parametrien määrittelystä. Leveys on 4,5-5,0 metriä (ilman rajoituksia). Ainoa korkeuskorjaus on korreloida aidan ja portin korkeus. Liukuvat portit kuuluvat liukujärjestelmiin, mutta niillä on useita suunnittelutoimintoja, esimerkiksi alemman ohjaimen puuttuminen. Tämä helpottaa asennusta ja käyttöä. Toinen piirre on rakenteen muutos avattaessa yhteen suuntaan, mikä sallii asennuksen monimutkaisilla alueilla.

Huomaa: Aseen sisäpuolelle on tarpeen sijoittaa liukuoviin ulompi osa, johon ilman täysi toiminta on mahdotonta. Asennusohjelma vaatii 1,5 kertaa leveyden aukon. Konsoli pitää mallin halutussa asennossa (pystysuora ja vaakasuora) ja toimii vastapainona.

Liukuvan portin konsoliosa ottaa kuorman (teho ja puoli) ja siirtää sen pohjaan. Helppo asennustekniikka ja porausruuvin luotettavuus on vaihtoehto betoniperustalle. Pilejä asennetaan terän aukon sivulle ja kiinnitetään kanavalla.

Laskelmien yhteydessä on välttämätöntä korjata yleiset mitat kankaan painoon. Oikein valittu profiilin osa ja ruuvipilareiden halkaisija tarjoavat pitkän palvelun liukuoviin. Sinun on myös määritettävä konsoliosan kulma ja profiili.

Portin runko täydentää elementtejä, jotka pitävät rakenteen heiluttaessa:

 • kaksi siipikarjaa (catchers), ylempi ja alempi;
 • joka on kosketuksessa alemman keräyslaitteen kanssa;
 • rengas, jossa on erikoisrullat.

HUOM! Molemmat sieppaajat on kiinnitetty vastaanottavaan napaan. Tämä virka on asennettu rullien rakenteeseen vastakkaiselle puolelle. Kanavalle kiinnitetyt siepparit ja rullalaakerit sijoitetaan aitauksen sisäpuolelta.

Liukuovien suunnittelu ruuveilla on luotettava ja ansaitsee aina positiivisen palautteen omistajilta. On tärkeää valita elementit ja tehdä muutoksia. Näin vältetään liukuvien porttien spontaani avaaminen ja sulkeminen, vääristymät ja maalauksen kosketus maahan.

Ruuvipillojen asennus

Ruuvipallot valitaan riippuen maaperän jäädyttämisestä työalueella ja hydrogeologisissa olosuhteissa. Teräsputki (teräsputki) saavuttaa 2,5 m, sillan läsnä ollessa asennuspaikalla paaluilla 3,0-4,0 metriä. Yleiset halkaisijat ovat 76, 89 ja 108 mm.

Kuinka monta paalua tarvitset liukuoviin?

Pallojen määrä riippuu rakennustyypistä, pohjaveden ominaisuuksista ja pohjaveden läheisyydestä. Ruuveja ei ole tarkoitettu kalliolle ja kiviselle maaperälle.

Kiinnitysosat on kiinnitetty 2,5-3,0 metrin välein.

Asennustyöt

Asennus sisältää:

 1. määrittää ensin asennus sijainti, ottaen huomioon, että rulla mekanismeja on hitsattu tietyn etäisyyden päässä päistä kynnys;
 2. merkintä tehdään;
 3. Asennus suoritetaan maatukien halutulle syvyydelle, lähtö- reiät porattu syvyyteen 0,5 m käyttäen puutarha poran (poran halkaisijan on oltava pienempi kuin ruuvin halkaisija paalut). Pystysuoraan paalun ja maan itse suorituskyvyn työn tarkastetaan taso, joka on asetettu keskelle putki;
 4. asennetut tuet leikataan oikeaan tasoon tasaamiseksi;
 5. betoniliuos kaadetaan runkoihin;
 6. peruskanava on asennettu ruuvipinoille;
 7. rullamekanismit hitsataan kanavaan;
 8. vastaanottava pylväs on kiinnitetty yhteen ruuvaan;
 9. ohjauspylväs on kiinnitetty toiseen ruuvaan tai kanavapalkkiin;
 10. ruuvipallot kierretään niin, että etäisyys maanpinnasta rakenteen yläreunaan on 0,3-0,5 m.

Huomaa: prosessikiinnittimet korroosionestoaineella.

Liukuporttien asennus ruuveilla voidaan suorittaa itsenäisesti avustajan kanssa. Paalujen asennuksen jälkeen liukuportin kokoonpano ja terän asennus rullille alkavat. Sähköliitäntä voidaan tehdä missä tahansa vaiheessa, mutta maa ei saa olla tuettu. Tuloksena on siisti rakenne, joka tulevaisuudessa ongelmitta voidaan korvata uudella tai siirtää toiseen paikkaan.

Ruuvipillojen edut

Yksi eduista määräytyy tuotteen suunnittelun piirteen mukaan. Tukiputki on teräsputki, johon terät hitsataan toisella puolella. Terän leveys kasvaa suuntaan rungon viistetystä osasta, mikä helpottaa maaperän leikkaamista (tähän tarkoitukseen pienin vääntömomentti riittää). Kun asennat tuotteen, terät ovat kompakteja, eikä löystytä maata.

Tämä ominaisuus sisältää:

 • lujuus ja kantomatka;
 • pehmeän maaperän kriittisen paineen puute;
 • käyttö alueilla, joilla on heikko ja veteen kyllästetty maa;
 • paalun laite ja ruuvin pohja permafrost -vyöhykkeillä.
 • kausittaisten kehysten puuttuminen, asennus milloin tahansa vuoden aikana.
 • Asennus, joka ei edellytä kaivukoneen ja erikoislaitteiden käyttöä

Pile-pohja voidaan käyttää uudelleen. Pylväät eivät pelkää tärinää ja vetolujuuksia, ja siipien ansiosta ne kestävät vetovoimia. Liukuovien asentaminen ruuvipinoihin omilla kädillä on vakava säästö rakennusbudjetissa!