Asennustelineiden asennus

Kun heidät on suunniteltu suojelemaan sivustonsa, jokainen innokas omistaja epäilee varmasti, kuinka aita-asemia pystytään tekemään, jotta heistä tulee todellinen tuki. Jotta sileä asennus, sinun täytyy tuntea joitain vivahteita.

On olemassa useita erilaisia ​​aidat, joista kumpaankin pilarien asennustekniikka ei ole erityisen erilainen. Riippumatta siitä, millaisia ​​ulottuvuuksia pilarit voidaan asentaa, on useita tapoja estää, estää ja betonoida.

Jokainen menetelmä edellyttää äärimmäistä huolellisuutta ja huomiota, pienin poikkeama ainakin yhdestä sarakkeesta muutaman asteen voi johtaa siihen, että työ on uudistettava.

Asennustapojen asentaminen aitaukseen

 • 1. Liikuta napaa maahan. Tämä menetelmä on taloudellisesti edullisin, mutta kaikkein vaikein asentaa. Lisäksi se soveltuu vain kiinteälle maaperälle, joka asettaa jopa pehmeät, jopa ihanteellisesti tasaiset, hiekka- tai kosteassa maaperässä, ja saatat nähdä ruokoisen aidan muutaman kuukauden kuluttua.

Työlle tarvitaan vähintään 6 cm: n halkaisijaltaan profiiliputki. Kunkin pylvään putken pituus lasketaan aitauksen korkeuden ja maaperän jäädytyksen (tavallisesti vähintään 1,2 m) perusteella.

Työjärjestys

 • Merkitse alue. Tätä varten meidän on ajettava kahta samansuuntaista riviä puupalkkeja pitkin tulevan aidan kehää pitkin, jonka välissä johto tai jousi venytetään;
 • Poraus reikiä varten. Työtä varten voit käyttää puutarhan ruuvia tai yksinkertaista lapio-lapiota. Reikien on oltava 2 - 2,5 metrin etäisyydellä. Reikien syvyys on enintään 50 senttimetriä, leveys on senttimetriä 5 pilarin leveämpi;
 • Asenna asennus. Kulmassa tai äärimmäisessä (jos aita on vain suora) asenna pylväs. Tarvitset avustajan, joka pitää pylvään tasaisessa asennossa, jota on jatkuvasti tarkastettava pystytasolla asennuksesta aseman loppuun saakka.

Sinun on ajettava tangolla kapteeni kanssa. Prosessi ei ole helppoa, yhden päivän aikana yhdellä avustajalla voit tuskin selviytyä viidestä pylväästä, varsinkin jos maa on raskas.

 • Tamper postitse. Sen jälkeen, kun napa on vasarattu, se on huolellisesti täytettävä. Voit tehdä tämän käyttämällä karkeaa hiekkaa tai pieniä murskattuja kiviä (soraa), joka kaadetaan reikään postin ympärille ja repeytyy joka 5-10 cm. Älä unohda tarkistaa pystytasoa.
 • Pilarien kohdistaminen. Kun asennat ääri- tai kulmikkaat pylväät, niiden välissä on tarpeen kiristää johtoa, jonka välissä olevat välitapit asennetaan mahdollisimman tasaisesti.

Vetävät pilarit verkkoketju-linkin aitaukseen

 • 2. Käynnistä pylväät. Pylväiden tukkeutumisen vuoksi tarvitaan hienoa hiekkaa, keskikokoista murskattua kiveä, soraa tai kiveä, karkeat rakeet eivät toimi ja hienot on poistettava.

Toiminnan periaate

 • Merkintäalue. Alueen merkitsemisen tulisi olla sama kuin ajettaessa.
 • Porausreiät. Päinvastoin kuin aikaisemmalla menetelmällä, lukituksen aikana on tarpeen porata reikiä täydelle jäätymisnopeudelle (120 cm). Kaada hiekka kunkin reiän pohjalle pienellä kerroksella.
 • Asenna asennus. Sekä ajaessasi, tarvitset avustajan, joka pitää navan samalla, kun painat täyttöaukon. On myös tarpeen käyttää jatkuvasti pystytasoa. Täyteaineen täyttämisen jälkeen pieni osa täyteaineesta on leimatta huolellisesti. Kerroksittain, tuntuu siltä, ​​että pylväs pysyy yhä reiässä.
 • Pilarien kohdistaminen. Tämä työ on tehtävä kuten edellisessäkin menetelmässä.

Haudat pilarit ovat ihanteellisesti täsmälleen yhden vuoden, jos tarpeen, voit helposti kohdistaa ne.

 • 3. Betonipilarit. Täten asennetaan raskaiden aidojen ja aidojen tuulilasien asemat. Betonisointi voi olla sekä osittainen että täydellinen. Kumpi on parempi valita riippuu maaperän kovuudesta.
 • Täysi betonitointi suoritetaan lähes yhtä hyvin kuin estäminen, mutta raunioitumisen tai soran sijaan käytämme sementtiliuosta. Valmistamme myös alueen ja poraamme reiän täydelliseen jäätymisnopeuteen. Pylvääseen sijoitetussa reiässä voit asettaa vahvistusverkon tai vanhan raudoituksen kappaleet vahvempaan kiinnitykseen.

Ratkaisu kovettuu viikon ajan, ensimmäiset päivät, jotka on tarkistettava pystysuoran pylvään tasaisella asennolla, tarvittaessa säätää kunnes liuos on vihdoin kiinni.

Aita-asioiden täydellinen betonoituminen

 • Osittainen betonitointi on samankaltaisempi kuin vetopalkkien periaate. Rei'issä, joiden syvyys on jopa puolet jäätymisasteesta, pystyt pystysuoraan asentamaan pylväs ja vasara se muuhun pituuteen kääpiövasaralla, muistaa tarkistaa taso.

Jäljellä oleva tila on täynnä ratkaisu. Ratkaisun kiinteytymisen viikolla pilareita ei todennäköisesti muutu, mutta ainakin ainakin kahden ensimmäisen päivän ajan tarkista niiden taso.

Pylvään suurin vakaus on mahdollista hitsata metallilevyt sen pohjaan, joka on täyteen täytettävä laastilla.

Asennustyön asentaminen

Jos harkitset mahdollisuutta asentaa pilarit omiin käsiisi, sinun on tutkittava tämä ongelma pienimpiin hienovaraisuuksiin. Jotta saisit mallin, jolla on pitkä käyttöaika, sinun on tiedettävä, miten asennuspositit asennetaan oikein.

Loppujen lopuksi, jos pohja on huonosti valmistettu, materiaalia ei käsitellä ja tukipylväiden kaarevuus, aidan kesto on useita vuosia ja sen toiminta on ongelmallista.

Materiaalia voidaan käyttää

Voidaan käyttää seuraavia tukipilarin tyyppejä, jotka ovat erilaiset materiaalin valmistuksessa käytettävän materiaalin tyypin mukaan:

Jokainen vaihtoehto on parempi laittaa tietyntyyppiseen aidan kangas. Esimerkiksi verkkomateriaalia on helpompi asentaa metallitukeen, koska niillä on jo koukut verkon kiinnittämiseen. Profiililevyllä on pieni paino, joka mahdollistaa minkä tahansa materiaalin asentamisen tällaiseen aitaukseen: tiili, metalli, puu.

Mutta malleja, joissa pihdit ovat imukerroksen materiaalia, käytetään useammin metalli- tai puukantojen kanssa.

Lisäksi on olemassa yhdistelmiä: tiili- tai kivenjalka + tärylevyjen täyttöosat. Betonipäällysteiden asennus toteutetaan yleensä saman materiaalin rakenteen aikana.

Tapoja asentaa aidan pylväät

Kun rakentaminen on suunniteltu käsin, tulee esille kysymys siitä, miten asennat asennusportaita. Teknologian valintaan vaikuttavat kaksi tekijää: koko rakenteen kokonaispaino; maaperän rakenne.

Tarjotaan useita eri vaihtoehtoja:

 1. Butovanie. Se käyttää rikkoutuneita tiiliä, soraa, raunioita. Tämä menetelmä tarjoaa tukien tukevuuden varsin voimakkaasti, ja lisäksi materiaali toteuttaa myös viemäröintijärjestelmän toiminnan. Asennus perustuu materiaalin maksimaalisen tiivistämisen periaatteeseen. On suositeltavaa käyttää tätä menetelmää maissa, joiden rakenne on märkä, savea. Erityisen tehokas haukkuminen kallistamalla maaperää.
 2. Betonoinnin. Se on oikein pidetty kestävimpänä vaihtoehtona, mutta asennettaessa aidan omilla kädillä syntyy vaikeuksia: on tarpeen vaurioittaa laasti oikein, suorittaa pilarien vedeneristys, antaa betonin kuivuaikaa (enintään kolme päivää). Betonisointi voi olla osittainen tai täydellinen. Ensimmäisessä tapauksessa vain pylvään kaivon yläosa kaadetaan liuokseen (20-40 cm maanpinnan alapuolella). Toinen vaihtoehto on sarakepohja ja sillä on korkeampi luotettavuus. Täysi betonitointi soveltuu mille tahansa maaperälle.
 3. Ajaminen sisään Tätä vaihtoehtoa käytetään yleensä aidan rakentamisessa metalliputkien pohjalta, joissa on pyöreä poikkileikkaus ja puiset analogit. Kantokahvan käyttämiseen saa käyttää enintään 2 metrin korkeutta tukevia käsiä. Lisää maakohtaisia ​​pylväitä asennetaan maahan erikoislaitteiden (mummi) avulla. Mutta tällä tavalla rakennettu aita ei ole kovin luotettava, joten sitä käytetään yleensä kevyen tai väliaikaisen aidan rakentamisessa.
 4. Ruuvataan sisään Tämän tekniikan toteuttamiseksi käytetään erityisiä tukia - ruuvipilareita. Ne on esitetty laajan toteutusvaiheen avulla. Kuitenkin kestävimmät ovat monikierroksia. Ruuvattavia pylväitä käytetään erilaisten rakenteiden maaperään.

Jokainen vaihtoehdoista on ominaista yksittäisistä ominaisuuksista, jotka sinun tulisi tietää etukäteen, jos aiot asentaa aidan omiin käsiinsä.

Tukisyvyys

Tukin upotus syvyyteen maaperään määräytyy aitojen suunnittelun kokonaispainosta: sitä raskaampi aita, sitä syvemmät jalustat asennetaan. Pilarin asemaan vaikuttavat myös maaperän rakenne: pohjaveden taso sekä maaperän jäädytys. Aidatyyppien suositeltava asennussyvyys on arvo, joka vastaa 30% rakenteen korkeudesta.

Useimmiten aidat on rakennettu 2-3 m maanpinnan yläpuolelle, riittävästi telineiden asennusta on 1 m. Aseen painon vuoksi on muita suosituksia. Joten raskaiden rakenteiden osalta pilarien asennus vähimmäistaso on 1 m, kevyiden aidojen kohdalla se on jopa 50 cm maanpinnan alapuolella.

Tukien pystysuora asennus: miten tämä voidaan saavuttaa?

Vaikeinta mukauttaa omiin käsiinsä ilman kokemusta ja yleisiä rakenteita. Siksi on parempi kutsua avustaja tähän. Ensin sinun on asennettava tuki kaivoon. Sijainti tarkistetaan rakennustasolla ja luodilla.

Jos tässä vaiheessa on epävarma perustaa tukia, se vaikeuttaa aidan toimintaa entisestään, koska tukien vääristyminen vaikuttaa imuletkun osuuksien laatuun. Tämän seurauksena portti ja portti voidaan sulkea tiukasti, mutta silti on ponnisteltava.

Jos haluat kohdistaa navat kädet yläreunaan, sinun on valmisteltava lasertaso tai käytä säännöllistä köyttä / johtoa. Vertailuarvoa venytetään syrjäisimpien pilarien väliin, minkä perusteella muut tuet ovat rivissä.

Pilarien vaiheittainen asennus

Alkuvaiheessa on tarpeen valmistaa seisontatuet, jotka tehdään käytetyn materiaalin mukaan: metalli puhdistetaan ruosteesta, puu on kyllästetty antiseptisilla aineilla, alempi osa on päällystetty bitumimateriaalilla.

Merkintöpisteiden avulla määritetään pilareiden tuleva sijainti. Maaperän tyypin ja aihion rakenteen painon mukaan valmistetaan halutun syvyyden maaruuveihin.

Ensimmäinen sarja tuki. Jos reunojen sivujen pituus on suuri (yli 20 m), on suositeltavaa asentaa ylimääräinen napa sivun keskipisteeseen. Ja sen jälkeen voit aloittaa jäljellä olevien tukipylväiden syventämisen tietyllä askeleella (2-3 m).

Kun pinnan tasojen ero jopa 30 cm: n etäisyydelle pystytään rakentamaan aita, joka kohdistaa kaikki pylväät yläreunaa pitkin. Jos maaperässä on merkittäviä puutteita, on ryhdyttävä toimiin. Asennustelineiden asennuksen jälkeen telineet on kiinnitetty valitun tekniikan mukaisesti.

Perussäännöt aidan tasoittamiseksi epätasa-alueilla

Mahdollisuus järjestää aita karkealle pinnalle

Ihanteellisesti tasainen alue asunto- tai esikaupunkialueilla on hyvin harvinaista. Siksi eri rakenteiden rakentamisessa on tarpeen kiinnittää huomiota maan pinnan tasoittamiseen tai rakennusten rakenteiden pätevyyteen.

Aidat ovat olennainen osa yksityisillä alueilla, koska ne on suunniteltu suojelemaan aluetta vieraiden vieraiden mahdollisesta hyökkäyksestä tai yksinkertaisesti estämään ihmisten näkemästä mitä tapahtuu talon tai mökin läheisyydessä.

Kaltevuuden aitaus on luotava siististi ja oikein, sillä jos teet työtä oikein, syntyvä rakenne ei ole vain vahva ja kaunis, vaan toimii myös täysimittaisena vahvistuksena.

Pinnan tasoitus

Suunnittelujärjestelmä irtotavarana asennuksen aitauksessa

Jos joudut käsittelemään epätasaista maata, rakentaminen voidaan toteuttaa useilla eri tekniikoilla, joista kukin käytetään tietyissä tapauksissa.

Esim. Tasoittaa pinta etukäteen. Sen katsotaan olevan optimaalinen itse pinnan tasolle, jolla rakennustyöt tehdään, minkä jälkeen aita voidaan pystyttää tavallisella tavalla.

Näin ollen on mahdollista varmistaa, että rakenteen alaosa on täsmälleen sama koko pituudeltaan. Kaltevuus poistetaan sopivalla maanpinnasta luodulla kumpuudella.

Tämän menetelmän haitat ovat huomattava työvoima-intensiivisyys, koska se vaatii paljon työtä avaruuden oikeaan ja täydelliseen tasoon. Lisäksi työmäärä lisääntyy merkittävästi.

Menetelmän etuja ovat kyky saada täysin sileä aita, joten sinun ei tarvitse kiinnittää paljon huomiota sen osuuksien pätevään liittymiseen, jotta ne näyttävät kauniilta, vaikka ne ovat eri korkeuksilla.

Erityinen perusta-välilehti

Luonnos perusmuodostuksen pääpiirteistä aidolle karkealle pinnalle

Monet suuret ja raskaat tiilestä tai betonista valmistetut aidat tarvitsevat säätiön, ja jos teet pätevän ja monimutkaisen kirjanmerkin epätasaisesti, voit kompensoida kaikki maiseman ongelmat.

Se on muodostettava betonipohjalla, joka eri paikoilla on eri korkeuksilla. Tässä tapauksessa säätö saadaan hieman kaltevuudella, mutta aidan yläosa on tasainen.

Tuloksena oleva aita on luotettava ja kestävä, mutta tämä menetelmä sopii vain niille alueille, joilla pintaan liittyy vähäisiä ongelmia.

Aita, jossa osat ja asennus

Poikkileikkauksen piirustusten järjestäminen karhealle pinnalle

Menetelmää, jolla aidan muodostaminen eri korkeuksilla asennettuihin osiin, mutta aidan ylempi taso pysyy samana, käytetään melko usein. Yleensä tämä vaihtoehto sopii profiililevyistä muodostuviin rakenteisiin. On tärkeää, että kaikki osiot suoritetaan oikein samalla tasolla.

Porrastettujen osien käyttö edellyttää, että kukin osa on asennettu siten, että se on hieman alhaisempi kuin edellinen elementti. Tällöin kaltevuus ja epäsäännöllisyys kompensoidaan.

Jos aita muodostuu ketjulinkin käytettävissä olevan verkon avulla, niin tällaiselle aidalle riittää yksinkertaisesti jännittämään verkko niin, että se on kiinteä yhdensuuntainen maan kanssa.

Tulos on sileä aidan maisemaan nähden, mutta siinä on pisaroita. Tämän vaihtoehdon haitat ovat tuloksen houkuttelevuus, ja kaikki, mitä tapahtuu lähellä taloa tai mökkiä, voidaan helposti tarkastella verkon kautta.

Oikea perusrakennus

Pohjarakenteen muodostusjärjestelmä aitojen järjestämiseksi rinteelle

Näin voit valita minkä tahansa sopivan vaihtoehdon, jolla voit saada aidan, jolle on tunnusomaista suuri lujuus ja sopii hyvin nykyiseen maisemaan. On tärkeää luoda perustus epätasaisella pohjalla.

Jos sinun täytyy työskennellä epätasaisella alueella, on tärkeää tietää, miten säätää säätöä asianmukaisesti, jotta se voi helposti korvata sääntöjenvastaisuudet. Tähän tilanteeseen perustuva pohja voidaan toteuttaa sileän aidan saamiseksi seuraavilla tavoilla:

 • syvyys eri paikoissa voi olla erilainen;
 • kellarin korkeus on erilainen, mutta aitaosuudet ovat samalla tasolla.

Se on hyvin varustetun säätiön avulla, että saat sileän aidan hyvin vaikeassa maassa, jossa on merkittäviä epäsäännöllisyyksiä.

Alueen luomisen ominaisuudet eri rinteillä

Piirtäminen maaperän luonnollisen kaltevuuden vähentämiseksi aitauksen järjestämiseksi

Alueella voi olla pieni, keskisuuri tai merkittävä kaltevuus, ja jokaiselle vaihtoehdolle valitaan optimaalinen ratkaisu:

 1. Tontilla, jossa on pieni kaltevuus, voit yksinkertaisesti tasoittaa aluetta, jotta kaikki puutteet poistettaisiin. Pienien sääntöjenvastaisuuksien vuoksi sen ei tarvitse viettää paljon rahaa ja vaivaa. Riittää vain tarvittavan irtotavaran hankkiminen, joka on täynnä pintavikoja. Toinen mahdollisuus on säätiön muodostaminen, jossa tukikohdan eri paikoissa on eri korkeus. Syvennys pysyy samalla pohjalla.
 2. On lähes mahdotonta tasata tontti keskimääräisellä poikkeama-arvolla, ja jos teet tämän tehtävän, voit kohdata huomattavia vaikeuksia. On paljon helpompaa valita toinen optimaalinen vaihtoehto houkuttelevan aidan saamiseksi. Yleensä tällaisissa tontikoissa on noin 20 cm: n maaleja. Maaperän kehittämisen yhteydessä on tarpeen valita aluetta, joka on alhaisin pohjaksi. Paras valinta on säätiön muodostaminen, jolla on erilainen läpäisevyyden ja korkeuden perusta. Sen on myös mahdollista luoda aidan siten, että sen osuudet asennetaan offsetilla, joka kompensoi maisema-aukkoja.
 3. Tontilla, jossa on suuri kaltevuus, voi olla eroja eri maapallon välillä, joka on yhtä kuin 1 m. Tällöin suoritetaan vaiheittainen aita-pohja. Tällaisia ​​teoksia pidetään melko monimutkaisina ja kalliina, mutta tällaisissa vaikeissa tilanteissa ei ole yksinkertaisesti muuta vaihtoehtoa. Pinnan tasoittaminen muilla tavoilla on vieläkin vaikeampaa, ja tähän tarvitset erikoistuneita rakennusmateriaaleja, joten kustannukset ovat korkeat.

Siten lähes kaikilla alueilla esiintyy tiettyjä epäsäännöllisyyksiä ja ongelmia. Jokaisen ainutlaatuisen maiseman tyypin osalta sinun tulee soveltaa omia menetelmiä, jotka muodostavat aidan, joka on sileä ja houkutteleva. Samalla on tärkeätä selvittää, millaista ennakointia esiintyy alueella, mikä on optimaalinen ratkaisu ongelman ratkaisemiseksi.

erä

Sivuston aitaustoiminto ei ole pelkästään suoja ulkomaalaisia ​​vastaan, vaan myös tärkeä koristeellinen elementti, joka tuottaa sivuston omistajan ensivaikutelman. Se on aita, että ohikulkijat ja vieraat muistaa talon. Riippumatta materiaalin kustannuksista, aidan asentaminen vie paljon aikaa ja vaivaa, joten haluan varmistaa sen maksimaalisen keston. Pylväät toimivat tukirakenteen funktiona, ja koko kotelon kestävyys riippuu niiden laadusta ja oikeasta asennuksesta. Artikkelissa kerrotaan, miten aidat asentavat aseet asianmukaisesti omiin käsiinsä.

sisältö:

Mitkä ovat aidan navat

 • Pilarien valmistukseen käytetty perinteinen materiaali on puuta. Tähän mennessä laadukkaat puiset sauvat ovat melko kallista ratkaisua. Ne on valmistettu kiinteistä lehtipuista. Männyt, lehtikuusi, tuhka, tammi, akaasia ja mansikka ovat kaikkein kestävimpiä haitallisia ympäristötekijöitä (lämpötilan muutokset, kosteus, homeen sienet). Toiseksi on joukko kuusia ja kuusia. Tällaiset koirat kuten koivu, vaahtera, lehmus, haapa, alder ja pyökki eivät sovi pylväiden valmistukseen. Puupylväiden käyttöiän lisäämiseksi tarvitaan lisää antiseptisiä hoitoja ja polttamista ennen hiertämistä. Tämän tyyppinen valinta liittyy usein maisemasuunnittelun tyyliin. Yleensä puun tukea käytetään saman materiaalin aitaukseen.
 • Yleinen ja yhteinen ratkaisu ovat metallipylväät. Ne ovat yhtä hyvin yhdistettynä puupetikka-aitaukseen, netto- ja metalliprofiiliin. Lisäksi tällainen tuki kykenee kestämään huomattavan kuormituksen. Metalli on kestävä verrattuna puuhun, mutta vaatii esikäsittelyä ruosteesta. Palvelun jatkaminen vuosittain päivittää maalikerrosta. Kaksi vaihtoehtoa ovat mahdolliset: tietyn halkaisijan omaavat ontot hitsatut putket ja metalliprofiili, jossa on neliömäinen poikkileikkaus. Pylväiden halkaisija ja metallin paksuus asettavat tiukat vaatimukset, jotka takaavat toiminnan käytännöllisyyden ja luotettavuuden. Optimaalinen halkaisija on 6 cm ja seinämän paksuus on 2 mm. Kiinnitys metallisen tukijäljen ja muiden aidan elementteihin on yksinkertainen ja nopea.
 • Asbotsementnye ja betonipylväät ovat luonteenomaisia ​​erittäin kestävä, mutta niillä on useita haittoja korkean hinnan lisäksi. Asbestisementtiputket ovat epämukavia asennettaessa aita, niitä ei ole yhdistetty kaikkiin materiaaleihin, ne ovat alttiita räjähtämiselle jäätyneen veden vaikutuksen alaisena, joka on tullut sisääntulotilaan avoimen yläosan läpi. Betonipylväitä käytetään harvoin ja lähinnä voimakkaille ja värikkäille aidatuille.
 • Tiilipilareille on ominaista asennuksen monimutkaisuus ja korkea koristeellinen vaikutus. Ammattitaidon omaavat asiantuntijat osallistuvat tällaisten pilareiden pystyttämiseen, mikä lisää merkittävästi tuen kustannuksia. Ennen asennusta tarvitaan perustuslaitteita, joihin raskaiden pilarien koko kuormitus siirretään. Kestävyys määräytyy suurelta osin oikein asennettavaksi, muutoin se vääristää pylväitä ja aita tarvitsee jälleenrakennuksen.

Valittaessa pilarien materiaaleja ne ohjaavat taloudelliset mahdollisuudet, ominaisuudet, asennusominaisuudet ja arkkitehtonisen tyylin vaatimukset. Taotut aidan mallit näyttävät upealta tiilipylväineen.

Asennus puupylväät aitaukseen

 • On parempi käyttää halkaisijaltaan noin 15 cm: n pylväitä, joiden avulla halkaisija on noin 10 cm: n etäisyydellä. Puu on kuivattava ja esikäsiteltävä kuparisulfaatilla tai moderni antiseptinen valmiste mikro-organismien hävittämiseksi. Alareunat ovat häikäiseviä ja käärittyjä kattopyyhkeillä.
 • Parempi suoja kosteudelta pylväät värjätään öljymaalilla. Asennettuna ne on suunnattu niin, että kerran kasvavan puun pää on pohjassa. Tämä temppu estää veden nousemisen mikrokapillaareissa ja kosteuden kerääntymisen sarakkeessa.
 • Puinen tuki asennetaan lähinnä kevyisiin rakenteisiin, joten kiinnitys voi olla melko yksinkertainen. Poran avulla reikää tehdään noin puoli metriä syvältä, jolloin pylvään yläpuolinen osa on korkeintaan 1,5 metriä. Kun lisäät aidan korkeutta ja lisää upotuksen syvyyttä noudattamalla sääntöä, jonka mukaan haudattu osa on 1/3 koko sarakkeen pituudesta.
 • Kaivon halkaisija on kaksi kertaa kolonnin halkaisija. Poraa on pidettävä tiukasti pystysuorassa tasaisen reiän saamiseksi. Lisäksi pohjavesiin on upotettu kerros raskasta tai rakentavaa sardeldiittiä sadeveden valua varten. Napa on asennettu tarkasti pystysuoraan (sen sijainti tarkistetaan tasolta), minkä jälkeen se täytetään sivulta raunioina tai rikkoutuneina tiilinä. Kun nukahtaa, materiaali tiivistetään säännöllisesti romuilla. Jokaisen tampingin jälkeen tarkista navan asento.
 • Aitojen kestävyydestä puupylväitä voidaan asentaa metalliholkkeihin, jotka toimivat kotelona koko uppo-osalle. Tällöin holkki on pidettävä lähellä puuta, ei kuitenkaan mahdollisuutta tunkeutua veteen. Tätä varten käytä halkaisijaltaan hieman pienempiä metallisylintereitä kuin postissa.

Metallisen navan asentaminen aitaukseen

 • Metallipylväiden lujuus mahdollistaa myös raskaiden rakenteiden ja merkittävien tuulikuormien (aallotettu aallotettu lattia) kestävyyden, joten ne on kiinnitettävä lujasti. Metallitukien asentamiseen käyttäen betonitointia ja ajoa maahan.
 • Betonisoinnissa on kaksi tapaa. Ensimmäisessä menetelmässä reikä on läpimitaltaan hieman suurempaa kuin postin halkaisija. Ja sitten pystysuoraan asennetun pilarin ja maan välinen tila kaadetaan betonilla. Toinen tapa on kaataa betonia reikään ja asentaa napa. Tässä tapauksessa saadaan vahvempi kiinnitys.
 • Betonointia käytetään hiekkaisilla mailla, joilla on hyvä vedenläpäisevyys ja jotka eivät ole alttiita pullolle.
 • Käsipylväät kynttilän kanssa ovat helpoin ja luotettavin tapa, mutta vaativat fyysistä työtä ja taitoja. Napa vasarataan halkaisijaltaan pienempään reikään, jotta se sopii hyvin maahan. Tämä menetelmä sopii kevyisiin rakennushaaroihin ja sitä käytetään raskaaseen maaperään, jossa on tiheä maa. Positiivinen seikka on aidan jälleenrakentamisen yksinkertaisuus, kun kyseessä on vino - pylväät tasoitetaan samanaikaisen sledge-vasaran avulla.

Voit ostaa metallipilarit kierteellä lopussa. Kierrä ruuvit maahan, varmistaen sen riittävän tiivistyksen.

Asbestisementtipilarien asennus aitaukseen

 • Yleisimmät pylväät, joiden läpimitta on noin 12 cm. Asbotsementnaya-tukea ei pidetä vahvoina, joten soveltuu vain kevyisiin rakenteisiin. Oikea asennusikä on yli 50 vuotta.
 • Porat porataan noin 80 cm: n syvyyteen (sarakkeen korkeus on yli 2 m), mikä tekee laajennuksesta alle. Laajennus kaadetaan betonilla, ja seinät vahvistetaan ruberoidiputkella, joka työntyy 15 cm: n korkeuteen. Ruberoidin ulkonevan osan ympärillä on puinen muotti. Kaivo on täynnä betonia, mutta ei täysin. Vaikka liuos ei ole jäädytetty, aseta rautaportti tai tappi, jonka pituus on hieman alhaisempi kuin itse pylväs.
 • Lisäksi sen jälkeen, kun tanko on kiinnitetty liuoksella, pylväs on pukeutunut ja betoni kaadetaan kaikki jäljellä oleva tila muotin reunaan. Samaan aikaan rakenne ei kosketa maata lainkaan ja se on kiinnitetty kunnolla. Jäätymisen aiheuttaman murtumisen estämiseksi pilarien ontelo kaadetaan betonilla aivan ylhäältä, muodostaen kupera korkki veden kertymisen estämiseksi.
 • Vähemmän työläs tapa on mahdollista, samanlainen kuin metalliputkien asennus, jossa pilarit haudataan maahan ja kaadetaan betonilla. Mutta sen käyttö on sallittua vain hiekkaisilla mailla.

Asennus tiilipylväät aidalle

 • Tiilenpylväiden asennus alkaa liuskan perustusten valmistelusta. Tätä varten rikkoutunut tiili asetetaan kaivettuun kaivantoon ja betoniin. Tulevan postin paikalle ne kiinnittävät kiinteän raudoituksen useilla metallipuilla, jotka toimivat kehyksenä. Voit käyttää leveitä putkia.
 • Säätiön yläosa on peitetty vedeneristysmateriaalilla. Ennen asennuksen aloittamista tarkista oikeat merkinnät. Ensimmäinen rivi tarkistetaan tasaisuudesta tasolla. Tiilet asetetaan rungon ympärille ja ontelo täytetään betonilla.

Tiilipilarien asennus vaatii taitoa ja harvoin tehdään itsenäisesti ilman asiantuntijoiden osallistumista.

Pilarien asennusmenetelmä valumavesille ja pohjaveden läheisyydessä

 • Pehmeät maaperät ovat vaarallisia, koska ne pystyvät työntämään pylväitä yhdessä kaatuneen betonin kanssa pinnalle. Jo 2-3 vuoden kuluttua aidan lupaama kestävyys voi näyttää sivusuunnassa. Pohjaveden läheinen esiintyminen lisää korroosiota ja hajoamista ja aiheuttaa myös muutoksen ylemmässä kerroksessa.
 • Tällaisissa tapauksissa on tarpeen käyttää enemmän työvoimavaltaisia, mutta myös luotettavampia tapoja asentaa pilareita. Monet harjoittajat suosittelevat lisäävänsä kaivojen syvyyttä pohjaveden kulutustason alapuolella. Tämä menetelmä johtaa ratkaisun ylittämiseen eikä aina perustele itseään.
 • Seuraavaa menetelmää pidetään tehokkaampana. Valmistetun reiän pohjalle on asetettu 20 cm: n kerrokseksi murskattu kivi tai laajennettu savi. Kun sarake on asennettu, tila täyttyy myös 15 cm maanpinnalla. Nämä loput 15 cm kaadetaan betonilla. Runkomateriaalikerros antaa hyvän kuivatuksen eikä se ole veden virtauksen esteenä. Betonin yläosa takaa vahvan kiinnityksen. Vaikka monet rakentajat tällaisissa tapauksissa kieltäytyvät kokonaan betonista.

Yleiset askeleet asennusvirheiden asennukseen

 • Kun olet valinnut pilarien materiaalin ja optimaalisen asennusmenetelmän, jatka valmistamaan kaikki tarvittavat työkalut. Varmista, että tarvitset puutarhan ruuvin, lapion, romun, johteen, rakennustason, kuivatusmateriaalin. Valitusta menetelmästä riippuen voidaan tarvita kynnysmurskainta, kattopölyä, astiaa liuoksen ja sementin valmistukseen.
 • Vastuullinen vaihe - sivuston suunnittelu ja jakautuminen. Tulevien pilarien paikan päällä sijaitsevaan reunaan viedään tangot, joiden varrella lanka venytetään. Lisäksi jokaisen tapin on vastattava tiukasti toista vastapäätä. Kulmissa ne aikovat laittaa suurempia halkaisijapintoja suurille kuormille. Yhden osan suositeltava pituus - kahden sarakkeen välinen etäisyys - on enintään 3 m. Jos aidan rakenne on raskas, etäisyys pienenee 2,5 m: iin, jotta vältettäisiin sagging.
 • Ensimmäisen kulma-aseman asennuksen jälkeen ne siirtyvät toiselle kulmaportaalle, joka tasoittaa sen korkeuden suhteessa ensimmäiseen vesistöön. Kahden pilarin välissä on kaksi johtoa venytetään alareunassa ja yläosassa, jotka toimivat merkitsijöinä asennettaessa välikappaleita.
 • Merkittävillä korkeuseroilla (yli 25 cm) ehdotetaan asennettavaksi lisää pylväitä ja asentamalla askel-aidan. Porttien ja autoporttien paikoille asennetaan ylimääräisiä tukia, joilla on suurempi lujuus.
 • Pilarin kiinnitystä varten sen sijainti tarkistetaan pystysuoralla tasolla. On tärkeää, että kaikki pylväät eivät olleet vain samaa korkeutta, vaan myös pysyivät tarkasti. Käyttämällä betonitoimintaa, aidan kiinnittyminen alkaa aikaisintaan 3-5 päivää, jotta ratkaisun voidaan täysin ymmärtää ja kovettua.

Videopylväät

Voit asentaa aidan kesämökillä, ja voit tehdä sen itse, jos valitset monipuolisimman menetelmän ja materiaalin. Tällöin aita toimii pitkään ja ilman vuosittaista korjausta. Suosituin äskettäin ovat metallipylväät silmäverkkojen kanssa, usein aidat profiililta. Puiset aidat talousarvion version huonolaatuisesta puusta pystyttää epäkäytännöllinen. Monimutkaisempia rakenteita, joissa käytetään asbestisementtiä ja tiilikantoja, tarvitaan asiantuntijoiden apua.

Asennustyön asentaminen yhteen tasoon

Nimeni on Alexander, ja kerron teille tarinani lasertason käytöstä. Mökin reunalla oli puinen aita. Hän oli melko vanha mätä, hänet tuettiin jatkuvasti niin, että hän ei putoisi, he löivät lamellit, mutta pylväät murtuivat myös tähän antiikkiin, loppu oli tullut.

Olen luonnollisesti purkanut sen, heittänyt rokotuksen ja saivat loput polttopuun päälle. Aloin miettimään, millaista aita asetin luottamuksen herättämiseksi. Puuta taas? Ei luotettavasti, ja romuttaa 7-10 vuotta. Tämä vaihtoehto heitetään heti takaisin.

Se voi kaivaa maahan putkien palaset ja työntää niihin puiset talut taloudellisesti, mutta ei kauemmin, sillä puu kaadetaan putken ja puun reunaan ja osa pylväästä pysyy putkessa. Päätin, että aita tehdään kiinteistä putkista, joiden läpimitta on 100 mm.

Putkien välinen etäisyys on 2,5 metriä, sillä jos teet etäisyyden suurempia, 5 cm paksuiset ja reunatut laudat 10 cm leveät. Koska minulla on 20x30 metrin juoni, se kesti 42 senttiä 2,5 metriä pitkä.

En ollut hankalaa ja ostanut putkia, koska olen tottunut maksamaan laadukkaita asioita. Minulla oli moottoripyöräpora tilalla, joten se tuntui helppoa. Mutta se ei ollut siellä.

Alkoi merkitä pilareiden sijainnin. Hän porasi reiän, asetti putken juuren nurkkaan, vasarasi toisen pään ja vetosi köyden. Köysi oli jatkuvasti pumppaava tuulen kanssa, enkä voinut tarkasti porata reikiä putkien alle.

Sitten otin lasertason X-Line Helper 2D, vaikka linja ei näkynyt kadulla. Tietojen lukemisen jälkeen olen oppinut, että erityisesti lasertasolla tapahtuvaa työtä varten on olemassa vastaanottimen käyttötapa, joka lisää työn työtä ja määrittää laserlinjan sijainnin.

Luin horisontaalisen tason tasoittamisesta ja oppinut, että he käyttävät tasaustangon määrittämään korotukset. Menin heti, ostin lasersäteen vastaanottimen ja erityisen tasoitustangon, jonka pituus on enintään 2,4 metriä.

Kaikki ostetut työkalut, tapaus pysyi pienenä. Asentamalla X-Line Helper 2D -laserinauha kuvan / videon jalustalle, joka tulee niputettuun osion nurkkaan seisomaan napaan, niin että pystysuora laserlinja, jonka sijainti määriteltiin laserradiovastaanottimen avulla, kulkee kirjaimellisesti millimetreinä putken reunasta.

Sitten taas lasersäteen vastaanottimen avulla merkitsin putken reunan ja 2,5 metrin etäisyydet ja alkoi porata reikiä. Se osoittautui erittäin helppo porata. En kaivoi kovia syvyyksiä, noin 60 senttimetriä.

Aseta putki pystysuoraan ja ripottele maaperään. Nyt minun täytyi laittaa kaikki putket yhteen horisontaaliseen tasoon. Tätä varten siirsin jalustalle, jossa on lasertaso, niin ettei mitään horisontaalista lasertasoa ole päällekkäinen.

Kiinnitin lasersäteilyn vastaanottimen korkeudeltaan 190 cm korkeudensäätöön kiinnikkeen avulla, koska se oli tässä korkeudessa asennettuna ensimmäinen putki, josta minä työnnin kauemmaksi.

Kaikkia putkia kulkee peräkkäin siirtämällä vastaanottimen kiskolle määrittämällä liikaa ja tarpeen vaatiessa syvennetty tai nostettu tuki.

Se ei ollut niin järkyttävä tapa, että asensin tuet tulevalle aidalle!

Kuinka täsmälleen laittaa työt aidalle? Kuinka asentaa pilarit yhteen riviin?

Kuinka täsmälleen laittaa työt aidalle?

Kuinka asentaa aita-viestit yhteen riviin?

On luonnollisesti otettava huomioon, mistä materiaalista valmistetaan hyvin pilarit, sekä niiden asentamisen tekniikka maahan, esimerkiksi metallipylväitä voidaan ajaa maahan;

Aseiden alla olevat pylväät voidaan asentaa alapinnan kaatamisen aikana aitauksen alle,

Tasapaino pystysuorassa asennossa tarkistetaan tasolla, kiinnitä taso (esimerkiksi kupla) napaan

Tai voit käyttää lyijyä.

Tasapaino yhdellä rivillä saavutetaan kiristämällä langan aidan pylväistä.

Eli merkintä on alussa, sitten ensimmäinen ja viimeinen pilari (tai nurkka) on muodostettu ja lanka venytetään niiden väliin, muut pilarit asetetaan pitkin lankaa.

Tasapaino pilareiden yläpuolella, voit lävistää tasaisen kiskon tai profiilin, jolla taso asetetaan päälle ja nolla tehdään horisontissa.

Jos aita, jossa on pohja, merkinnän jälkeen kaksi riviä tangosta ajetaan pohjakerroksen leveyden yli ja sitten vedetään vahva lanka.

Kuinka tasoittaa aidan?

Kalteva aita ei ole harvinaista kevyille rakenteille, jotka perustuvat puuhun, ketjuliitosverkkoon tai profiililevyyn. Dacha-aidat kärsivät eniten.

Miksi aita leikkaa?

Ennen kuin selvitän, kuinka tasoittaa aidan, on selvitettävä, miksi se itse asiassa muuttui epätasaiseksi. Syyn tähän ilmiöön voi olla massa, mutta yleisimmät ovat:

 • Riittämätön määrä tukipylväitä, jotka eivät kestämään kankaan kuormitusta;
 • Tuulikuljetusten puutteellisuus aitouden järjestelyssä;
 • Tukipylväiden asennuksen virheet (riittämätön syvyys, ei vahvistusta);
 • Virheellinen merkintä ja epätasaisen aidan rakentaminen.

Pilarin kohdistaminen

Kuten näet, aidan kaarevuus, tavalla tai toisella, on tukipylväät. He suorittavat tehtävän säilyttää aitauksen asema.

Ensinnäkin sinun pitäisi arvioida ongelman laajuus. Katso seuraavat tilanteet:

 • Vanha aita, jossa on puoli-mätä puupylväät;
 • Pylväät "menevät" lähes joka vuosi keväällä tai syksyllä;
 • Aita oli jotenkin liian horisontti, kirjaimellisesti.

Jos jokin tästä kuvaa tilanteesi, ei ole järkevää kohdistaa pylväitä - olisi järkevämpää purkaa kokonaan ja korottaa aita. Ensimmäisessä tapauksessa kaikki on selvää, ja toisessa ja kolmannessa voimme olettaa, että pylväiden asennuksessa on vakavia virheitä, joiden seurauksena ne eivät vastusta maahanmuuttoa eivätkä kestä kestämään tuulikuormaa.

Linjaustekniikka

On olemassa useita tekniikoita, joilla kohdistetaan aidat, mukaan lukien vinssin ja ajoneuvon käyttäminen. Tarkastelemme yksinkertaisinta vaihtoehtoa, joka voidaan tehdä itsenäisesti ilman vakavaa teknologiaa. Tällainen lähestymistapa on luonnollisesti sovellettavissa suhteellisen kevyisiin aidakkeisiin.

 1. Valmista vuorausmateriaali: kivet, suuret rikkoutuneet tiilet ja vastaavat.
 2. Kiinnitä tukipylväät nykyiseen asentoon, joka työvaiheessa ei vahingoita aita-verkkoa. Voit tehdä tämän puupalkin avulla.
 3. Vedä pylväitä. Kun yksi pilari on noin puoli kaivettua, yritä siirtää sitä haluamaasi suuntaan. Jos pylväät eivät pääse sisään, jatka kaivaa.
  Ehkä käytit konkreettisia täyttöpilarit asennuksen aikana - tämä vaikeuttaa suuresti tehtävää. Tässä tapauksessa on tarpeen kaivaa napa melkein kokonaan.
 4. Korjaamalla napainen, kiinnitä se tähän asentoon vuorausmateriaalin avulla. Voit tasoittaa aita-viestit niin, että ne vastaavat tasoa pystysuoraan tasolla.
 5. Kun pilari on tasainen, suorita lisä kiinnitys rekvisiitta.
 6. Tampa vuori materiaali (romun avulla).
 7. Lisää murskattua kiveä tiivistynyt vuorausmateriaaliin, joka on myös painettava.
 8. Ihannetapauksessa olisi suositeltavaa täyttää tämä tyyny betonilla, mutta tämä vaikeuttaa tekniikkaa ja vaatii myös tiettyjä ehtoja. Esimerkiksi kaatamalla ei ole mitään järkeä, jos pylvään pudotuksen syvyys on pienempi kuin maaperän jäädyttämisen syvyys.
 9. Kun betonin täyttö on kuivunut (tai kun se on täytetty romuilla, jos olet kieltäytynyt täyttämästä), voit täyttää maaperän.

Tämä menetelmä suoritetaan jokaiselle epätasaiselle pylväälle. Tämän jälkeen voit korjata kangasta: palauttaa kiristyspinoja, korvaa rikki levyt tai kourujen aita ja niin edelleen.

Miten sileä aallotettu aitaus

Kysymys siitä, miten sileä aita syntyy, syntyy usein. Tämä johtuu siitä, että mahdolliset väärinkäytökset näkyvät selvästi tässä mallissa. Tällainen aitaus voidaan tehdä sekä tilapäisenä suojarakenteena että pysyvänä. Levyjen asennus voidaan tehdä sekä pystysuorassa että vaakasuunnassa. Tämä riippuu pääasiassa käytetyn materiaalin tyypistä. Tällä hetkellä ammattimaisen lattian väri voi olla mikä tahansa.

Klassinen sileä aidan aallotettu vihreä

Yleiset säännökset

Miten sileä aallotettu aitaus? Voit tehdä tämän, kentällä kestää rajat aidan. Kummankin sivun äärimmäiset kohdat on kiinnitetty minkä tahansa materiaalin sarakkeeseen. Pylväistä vedä lanka. Se on lähtökohta pilarien asentamista varten. Vakioprofiililevyllä on leveys 1,2 m. Sen työleveys on kuitenkin hieman pienempi.

Nykyiset koot

Tilapäistä rakennetta varten voidaan käyttää puupylväitä. Pysyvää aitausta varten on suositeltavaa käyttää 100x100 mm: n metallinen neliö.

Pilarit haudataan maahan vähintään 1,5 m. Asennetaan jo, tarkista johto. Johtimen tulisi olla hieman kosketuksissa kunkin pilarin pinnan kanssa. Kiinnitä sitten kotelo. Se on asennettu tasolle tai tasolle. Levyjen asentamisen oikeellisuus ja koko rakenteen yleinen kauneus riippuvat lavan vaakasuorasta asennosta. Jos ammattilevy on asennettu pystysuoraan, se riittää asentamaan lattioiden kaksi vaakasuoraa viivaa alareunassa ja aidan yläosassa.

Järjestelmä, jossa on aallotettu aita

Liitoskappaleiden tulee olla tiukasti kiinni ja päällekkäin vähintään 5 cm: n pituudelta. Pylväät on joka tapauksessa sijoitettava pystysuoraan. Aidan korkeus ei saa ylittää 2 m. Jos tarvitaan suuri korkeus, sovitaan tämän kanssa sovitteluorganisaatioiden ja arkkitehtuurin kanssa.

Piirustus aallotettu aita koko

Seinien vieressä on autotallin etuseinään tai olemassa olevan talon seinään. Tällöin, koko rakennuksen kauneuden, aitaosien ja olemassa olevien rakennusten ja rakenteiden tulisi olla samat.

Väliaikaiset aidat

Estorakennetta käytetään usein rakennusalueen suojelemiseksi. Tämä johtuu suunnittelun yksinkertaisuudesta, asennuksen nopeudesta ja suhteellisen alhaisista kustannuksista. Tämä sulkeva rakenne voidaan helposti purkaa ja käyttää uudelleen seuraavissa kohteissa. Tällainen aita luo myös täydellisen näkymättömyyden rakennustyönsä takana. Tee portit profiililevyn portilla.

Tilapäistä aitausta varten on helpompi käyttää puupylväitä ja 25 mm: n paksuista koukkuja. Pilarien ja laatikoiden asennuksen tasaisuus tarkistetaan johtoa käyttäen. Jos tilapäistä aitaa aiotaan käyttää useita vuosia, maanpohjien pylväiden päät on kääritty katodisäteillä, bitumilla päällystetty tai poltettu. Tämä on välttämätöntä, jotta pilarien pohja ei mädäisi ennen aidan itsensä loppumista.
Levyt on kiinnitetty kattopäällysteisiin ruuveihin kumilevyn avulla.

Aaltopahvista tehty väliaikainen aitaus ja rakenne

Jos galvanoitua levyä C-8 käytetään, tämä vaatimus ei ole kriittinen. Jos käytetään maalattua arkkia, voi syntyä ruostetta, jos maalattu pinta vahingoittuu.

Usein aitauksen yläosassa on visiiri, joka on valmistettu samasta materiaalista. Se suojaa paitsi sateelta, myös rakennusmateriaalien mahdollisesta kaatumisesta, jota rakennustyömailla siirretään nosturin avulla. Tällainen visiiri on toivottavaa, että ulompien pylväiden lujuus on lisäkudoksen jäykkyys.

Esimerkki asennetusta visiiristä aallotettujen ja tiilipylväiden yhdistetystä aitasta

Tällöin arkin vääntyminen tai vääntyminen on mahdollista. Liitoksissa muodostuu halkeamia. Kattoruuvi pitää yhteyden hyvin, jos se ruuvataan paitsi itse levylle, myös koteloon. Levyjen yhdistelmä vain kattoruuvi ei anna voimaa. Tällaisten ruuvien mahdollinen menetys. Kehyksen ja laatikoiden heikko muotoilu johtaa myös ruuvien menetykseen. Erityisesti tämä tapahtuu voimakkaan tuulen jälkeen.

Seisova aita

Rakentaa pysyvä aidan on hieman vaikeampaa. Pysyvää aitausta voidaan tehdä jatkuvaan pinnoitettuun pinnoitukseen tai tämän materiaalin osiin, jotka sijaitsevat tiilipylväiden välissä. Laitetta varten aidan tiilipilarit, järjestetty betoniperusta. Lisäksi siinä on 4-5 riviä tiiliä.

Sulautetut osat asennetaan tiilipylväät. Runko on hitsattu niihin 25x40x1,5 mm: n tai 40x40: n tai 50x50 mm: n kulmasta. Kehysten asentamisen jälkeen heille on kiinnitetty profiililevy harjan pystysuoraan järjestelyyn. Tällaiset aidat näyttävät erittäin orgaanisilta. Laitteen jatkuvaa aita-tangot on betonoitu. Asennetun telineen mukaan kotelo hitsataan aallotetusta putkesta 25x40x1,5 mm.

Portin ääriviivan suositellaan olevan neliömäinen putki 50x50 mm. Tämä johtuu raskaista kuormituksista ääripäässä. Sisäpohja voidaan myös tehdä 25x40 mm: n neliömäisestä putkesta.
Rakennettaessa tiilipylväitä sisältävä rakenne ammattitaitoinen arkki, joka on maalattu tiilen tai kiven alla, näyttää harmonisesti.

Vaikea maasto

Usein piirustuksen topografia ei ole horisontaalinen alusta. Tällöin aita asettaa vaiheet. Tarvittaessa on noudatettava tarkasti ylemmän ja alemman tason vaakatasoa. Pääkaupunkiseudun rakentamisen aikana perustus tehdään myös vaakatasossa. Tällainen helpotus on, että tiilipylväät aidalla näyttävät erittäin hyviltä.

Järjestelmä aidan asentamiseksi epätasaiseen maastoon

johtopäätös

Ammattilevyn aita on universaali muotoilu. Sen rakentaminen ei edellytä suuria rahoitus- ja työvoimakustannuksia. Väliaikainen aita on helppo purkaa ja sitä voidaan käyttää uudelleen useita kertoja.
Rakentamisen yhteydessä on tarpeen asentaa navat johdon avulla. Laatikko on tehtävä vaakasuoraan. Aaltopahvilaatat, jotka on kiinnitetty toisiinsa niiteillä. Kiinnitä arkit kanteen voivat olla kattoruuveilla.

Kuinka kohdistaa aidan: korjausominaisuudet

Useilla eri paikoilla, kaupungeissa ja maalaistaloissa saatat joutua vastaamaan kysymykseen: kuinka tasoittaa aidan. Usein tämä ongelma voi johtua aitojen epätarkasta asentamisesta ja säätiön sopimattomasta asettamisesta talosi taloon.

Eri tyyppisten aidojen kohdistaminen voi olla erilainen, pohtia keinoja ratkaista tämä ongelma mökillä tehokkaimmilla menetelmillä. Riippumatta siitä, minkälainen aita sinulla on maalaistalossa, joka asensi sen, voit korjata ongelman omiin käsiisi mökeissä.

Enimmäkseen aidat maalaistaloissa ja mökissä asennetaan profiililevystä. Aitauksessa voi olla useita väärinkäytöksiä. Alkeellisimpia ovat epätasaisesti seisovat pylväät, joihin profiililevyt on kiinnitetty. Toinen syy on itse levyjen vaurioituminen. Vaurioituminen voi tapahtua virheellisen arkkiasennuksen seurauksena. Pohjimmiltaan tämä ei ole päällekkäistä arkin asentamista, kuten tekniset ohjeet edellyttävät. Joka tapauksessa, jotta selviytyä pieni korjaus aita on melko mahdollista, eikä erityistä tietoa rakentaja ei tarvitse olla.

Ensimmäisen syyn poistaminen - pylväiden kaltevuus - on varastoida työkaluja. Niiden määrä riippuu pilarien materiaalista. Se voi olla rautapilarit, sitten tarvitset hitsauskoneen. Jos pylväät ovat puusta, et voi tehdä ilman puusepäntyökalua. Riippumatta postin materiaalista on hyödyllinen lapio ja ruuvimeisseli.

Toisen syyn poistaminen - profiililevyjen leikkaaminen kannattaa varustaa uusilla levyillä samoin kuin itsekierteittävät ruuvit ja ruuvimeisseli.

Ennen kuin aitaat tasoitetaan, kannattaa tutkia sitä huolellisesti. Vain kun aitauksen niittämisen syy on selvitetty, kannattaa aloittaa sen korjaaminen.

Miten tasoittaa aita: aita virkaa

Jos haluat määrittää, miten kohdistaa aita, sinun on tarkastettava pilareita. Laitoksen ja pylväiden väärä asennus mökeissä pilaa usein aidan. Harvoissa tapauksissa tällainen aita ei ole tasoittunut, mutta siitä on mahdotonta korjata. Mutta samaan aikaan, jos olette selvästi määrittäneet, että sääntöjenvastaisuuksien syy on aidan pylväitä, sinun pitäisi edetä suoraan työhönsä. Jos kaikki on tehty oikein, sitten aita voidaan palauttaa, se voi toimia luotettavana talossa monille vuosikymmenille.

Aluksi kannattaa jatkaa maanrakennustöitä. Tukia kannattaa kiinnittää alkuasentoon tukien pitämiseksi. Tällainen toiminta auttaa estämään aidan muodonmuutoksen.

Seuraavaksi jatka kaivausta molemmin puolin tukea. Kun näet vähintään puolet pilarin syvyydestä, yritä kohdistaa se. Jos et onnistu, jatka alustapohjan poistamista. Tässä vaiheessa oletetaan olevan suuri kivi tai tiili. Niiden kanssa sinun on kiinnitettävä pylväs haluttuun asentoon.

Seuraavaksi toteutetaan rakennustaso ja kun reiän syvyys riittää, pylväs on kiinteästi kiinnitetty samaan asentoon käyttäen palkkien kiinnikkeitä.

Sen jälkeen kannattaa tehdä täyttö. Tee näin suuret kivet kaivon pohjalle ja heitä ne maahan maahan käyttäen romua. Tämän jälkeen täytä kuoppaan pienet kivet, esimerkiksi sora. Tämä kerros täytyy olla varovasti tamped.

Seuraavaksi sinun tulisi jatkaa sementtilaastin valmistusta ja kaataa soraa. Liuoksen tulee olla hyvin tiivistetty.

Käytä tangon avulla reikiä ilmaa varten. Sitten pitää jättää sementti kovettumaan.

Kuinka kohdistaa rautaputkien aita?

Kuinka kohdistaa rautaputkien aita? Jos pylväitä asennetaan rautaputkien muodossa, maalaustyön kohdistaminen tapahtuu toisella tavalla. Tärkein syy männyn aitojen niittämiseen voi olla korroosiota tai ruostetta. Kaikkien aidan tuhoutuminen maalaistalossa johtaa usein leikkaamiseen, ja jos et ryhdy toimiin ajoissa, aita ei useinkaan anna korjausta.

Tarkastellaan perusvaiheita, jotka olisi toteutettava rautaputkien aitojen keskittämiseksi kaupungin mökkiin:

 • Ensinnäkin ne paikat, joissa syövyttävät prosessit alkavat, alkavat puhdistaa hiekkapaperilla. Tämä on suositeltavaa, kunnes puhdas metalli tulee näkyviin.
 • Toiseksi rämeiden avulla on suositeltavaa poistaa pöly ja lika. Puhdistettava alue on poistettava rasvasta liuottimella.
 • Kolmanneksi, sen jälkeen on syytä ottaa harja ja korroosiosuoja metallille ja peittää pinta useissa kerroksissa.
 • Neljänneksi, on tarpeen tarkastaa kaikki pilarien ja ristiintumisten yhteydet. Tällöin, jos et ole löytänyt korkealaatuista hitsausta, on suositeltavaa tehdä se uudestaan. Tämän jälkeen voitele saumat ja kiinnitä ne.
 • Viidenneksi, on syytä maalata kaikki putket samalla aidan värillä.
Jotta rasvattaisiin erittäin usein käytetty bensiini tai asetoni. Jotta aluke säilyttäisi perusominaisuudet, on suositeltavaa pitää se aitauksessa kolme tuntia.

Kuinka kohdistaa puun aidan?

Kuinka kohdistaa puun aidan maalaistalossa? Usein syy aitauksen leikkaamiseen on mädäntyvän puun alku. Pohjimmiltaan tämä johtaa jatkotöihin aitauksen tasoittamisessa. Tilanteen korjaamiseksi ajoissa on syytä tehdä pieni osittainen korjaus aita. Tämä menettely ei kestä liian kauan. Suoritetun työn tuloksena voidaan säilyttää aidan perusominaisuudet useiden vuosikymmenien ajan.

Alunperin kannattaa tutustua puupylväisiin. Jos puu säröi, näkyi suuri aukko, napa olisi korvattava toisella. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, ettei tilanne toistu. Pilarina kannattaa käyttää kestäviä lajikkeita korkealaatuista, kuivattua puuta.

Pilarin vaihtamiseksi on tarpeen vahvistaa tukialustan molemmilla puolilla sijaitsevaa span-viivaa, jota on muutettava. On tarpeen ottaa tiili ja käyttää sitä varmuuskopiona. Sen jälkeen sinun täytyy tiivistää maaperä maaperän kanssa valitsemassasi paikassa.

Jälkeen, postitse huolellisesti, jotta ei vahingoita, sinun täytyy irrottaa poikkipalkki ja profiloidut levyt. Tämä työ on tehtävä ruuvimeisselillä ja vasaralla. Käytä niitä katkaisemaan yhteydet.

Tukin pohjassa maa on poistettava, kunnes tuki voidaan vetää ulos kuopasta. Ennen asennusta tukena puuta on hiottu ja peitettävä antiseptisellä aineella. Tämän jälkeen sinun on odotettava, kunnes kerros kuivuu pois ja aseta tukia maahan rakennustason avulla pystysuunnassa.

Pääsääntöisesti kaikki pilarit eivät heti repeä, joten sinun on vaihdettava yksi tai useampi palkki. On suositeltavaa kohdistaa kaikki muut sarakkeet samalla tavalla.

Ennen uusien pylväiden asennusta vaurioituneiden tilalle on suositeltavaa kohdistaa sellaiset pylväät, jotka soveltuvat työhön samanlaisessa kuvassa.

Aukon kohdistaminen: profiililevyjen asennus

Viimeinen syy kysymykseen: miten kohdistaa aita, voi olla virheellinen asennus profiloidut levyt maalaistalossa. Yleensä aita voi kiertyä johtuen siitä, että arkit asennettiin huonosti, eivät päällekkäin, joten ne tarvitsevat kohdistusta. Niinpä leikkaaminen tapahtuu, ja aita pilaa maanrakennuksen ulkonäköä. Korjaus on melko nopeaa ja helppoa. Mutta ennen työskentelyä kannattaa tutkia, ovatko tukipylväät tasainen, jos heillä ei ole ongelmia, sitten voit aloittaa työn.

Profiloitujen levyjen leikkaaminen on melko yksinkertaista. Tarkista ensin, ovatko kaikki arkit vinoutuneet. Jos on, niin sinun täytyy poistaa ne ja suorittaa asennus uudelleen. Levyjen asennus on tehtävä portin alusta oikealta vasemmalle. Tämän jälkeen on välttämätöntä kiinnittää levyt päällekkäin käyttäen itsekierteittäviä ruuveja ja ruuvimeisseliä. Jos olet kaventanut yhden tai useamman levyn, sinulla on useita tapoja ratkaista ongelma. Ensimmäinen on ottaa uudet arkit ja korvata vanhat. Tai asenna samat levyt, mutta eri paikassa, mutta aidassa näkyvät vanhan kiinnikkeen reiät. Voit tehdä niistä koristeellisia elementtejä.

Aidan tasoitus on yksinkertainen tehtävä mökin omistajalle. Tärkeintä on oikein selvittää vinoutumisen syyt ja lisätoimenpiteet.