Www tise ru

Edustamme TISE Reameria. Pohjamylly on tarkoitettu paalun kantapään laajentamiseen TISE-tekniikan mukaisesti.

Perusporaaja TISE 200 - on tarkoitettu kaivojen poraukseen, joiden läpimitta on 200 mm. mekaanisen menetelmän aitojen, autotallien, kylpyammeiden ja muiden "kevyiden" rakennusten rakentamisessa.

Peruspora TISE 250 - on suunniteltu kaivojen poraukseen, joiden läpimitta on 250 mm. mekaaninen tapa tuke- mien rakentamiseen sarake-nauhan ja pylväspohjan omilla käsillä minkä tahansa rakennusmateriaalin talon alle: hiekkasementtilohkot, vaahtolohkot, puutavarat ja myös talonkehyksen, kilven jne. alle.

Perusporaaja TISE 300 - on tarkoitettu kaivojen poraukseen, joiden läpimitta on 300 mm. mekaaninen menetelmä pylväs- tai pylväsnauman rakentamisen rakentamiseksi pylväiden liittämiseksi maanpinnan yläpuolelle monoliittisella grillausnauhalla. Mahdollistaa rakentaa säätiön talon, autotallin jne. Yksittäisten rakennusten osalta. millä tahansa maaperällä.

Pora-alusta TISE FM

Yritys TISE edustaa uutta kehitystä - porata TISE-FM.

Tämä on manuaalinen perustapora, jossa on kaksiteräinen hyvin laajentamismekanismi, joka käyttää TISE-tekniikkaa ja optimaalisen laajennustyökalun ohjausmekanismin.

Säätöpora TISE FM 200 - käytetään perustustukien rakentamiseen aidojen, autotallien, kylpyammeiden ja muiden "kevyiden" rakennusten rakentamisen laajentamiseen.

Säätöpora TISE FM 250 - suunniteltu sarake-nauhan ja pylväspohjan tukirakenteiden rakentamiseen omiin käsiisi rakennusmateriaaleista valmistetuille taloille: hiekkasementtilohkot, vaahtolohkot, puutavarat sekä runko-, kilpi- ja muut talot

Säätöpora TISE FM 300 - suunniteltu pylväs- tai pylväsnauman rakentamiseen pilarien liittämiseksi maanpinnan yläpuolella monoliittisella grillatahalla.

Poran avulla voidaan rakentaa säätiö talon, autotallin jne. Yksittäisten rakennusten oloihin. millä tahansa maaperällä. Tällaisen säätiön yleisimpiä käyttötapoja - savea maaperään.

Liikkumaton muotti TISE

Teknologia TISE on tänään suosittu, koska sen avulla voit rakentaa rakennuksia edullisista rakennusmateriaaleista käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja. Rakenne toteutetaan standardijärjestelmän mukaisesti: säätiön järjestely, seinien rakentaminen, niiden eristys jne.

Seinien rakentamiseen TISE käyttää säädettävää muottirakennetta, joka koostuu teräksestä ja on suunniteltu muodostamaan yhden lohkon.

TISE-muottiin voi olla kolme tyyppiä:

TISE - 1. Käytetään aidojen, sisäisten väliseinien ja autotallien rakentamiseen. Sen avulla voit rakentaa seinän paksuuden 19 cm.

TISE - 2. Yleismaton, joka on valittu 25 cm: n seinämän paksuudelle.

TISE-3: ää käytetään 38 cm: n paksuisten seinien rakentamiseen. Useimmiten alhaisten talojen seinät on rakennettu tällaisesta muottirakenteesta. Lisäksi muottipesät TISE-3 ovat välttämättömiä kolmikerroksisten seinien rakentamiseksi, joissa on joustavat liitokset, joilla on hyvät lämpöeristysominaisuudet. Muotoilu TISE varustettu kaikilla rakenteellisilla elementeillä ja rakennustarvikkeilla.

 • Olet tässä:
 • tärkein

Rakennuspalvelut

Rakennamme taloja TISE-tekniikan avulla.

Asennuksen valvonta.

Geodeettinen kartoitus.

Neuvontapalvelut.

Projektin kylpy "Bath" tekniikan TISE

Talojen rakentaminen perinteiseen tekniikkaan

Tähän mennessä on olemassa useita perinteisiä talotekniikan tekniikoita. Ensinnäkin on syytä panna merkille kehys, monoliittinen rakentaminen ja talojen rakentaminen puusta.

Yksityisten talojen rakentamiseen käytetään seuraavia rakennustekniikoita:

 • kehyksen rakentaminen;
 • puutalojen rakentaminen;
 • modulaarinen rakenne;
 • talojen rakentaminen kaasu- ja vaahtobetonista;
 • Thermo.
Lisätietoja.

Talon suunnittelupalvelut

Kaunis, luotettava ja mukava koti - monien ihmisten unelma. Valitettavasti kaikilla ei kuitenkaan ole varaa omistautua jopa vaatimattomaan asuntoon, puhumattakaan mökistä, koska kiinteistöjen hinnat eivät toisinaan aiheuta vain yllätystä vaan järkytystä. Tosi, TISE-rakentamisen ansiosta monien ihmisten unelma omistuksen rakentamisesta on tullut todellisuudeksi. TISE mahdollistaa lyhyemmän ajan ilman erityisiä rakennustarvikkeita ja kuljetuksia talon rakentamiseksi kohtuulliseen hintaan. Ennen rakentamisen jatkamista on kuitenkin kehitettävä tulevaisuuden rakennushanke.

Ensinnäkin talon hankkeen avulla voit hankkia rakennusluvan, taata kaikkien rakenteiden ja rakennuselementtien luotettavuuden sekä paloturvallisuusstandardien ja turvatoimenpiteiden noudattamisen. Lisäksi projektin ansiosta voit selvimmin nähdä, miten talo seuraa rakentamista.

Kahden kerroksen talo "Azov"

Haluatko asua talossa, jossa on tilavat huoneet ja parvekkeet, joissa jokaisella perheenjäsenellä olisi oma paikka, jossa kaikki olisi mukavaa? Olet varmasti vastannut "kyllä".

Kolmen tarinan talo "Hope"

Kun henkilö haluaa tulla yksityisen talon omistajaksi, ensinnäkin pyritään varmistamaan, että se täyttää kolme perusvaatimusta: luotettavuus, tila ja mukavuus.

Kahden tarinan talo "Unelma"

Esittelemme teidän huomionne kaksikerroksisen talon "Unelma" -projektin, jonka ovat kehittäneet yrityksen "TISE" asiantuntijat.

Www tise ru

Virallinen verkkokauppa TISE-yrityksestä (Yksilöllisen rakentamisen ja ekologian tekniikka)

Rakennustekniikka TISE on:

 • Alhainen rakennuskustannus laadukkaasti
 • Pohjan ja seinien vahvuus
 • Ihanteellinen kellarikerros maaperään
 • Taloudellinen perusta
 • Säätiön rakentaminen ei edellytä rakennusmateriaalien käyttöä.
 • Hyvä seinälämpöteho
 • Seinien korkea sumentuminen
 • Itsenäinen rakentaminen - mahdollisuus työskennellä ilman sähköä ja ahtaissa olosuhteissa
 • Seinärakenne ei vaadi muurauskykyä
 • Rakennusmateriaalien saatavuus ja taloutta.

Rakennustekniikka TISE - nykyisin halvin rakennustekniikka, joka perustuu hinnan / laadun suhteeseen omien käsien rakentamiseen.

Teknologia TISE - näkökulma skeptikko

Mikä on Tise-tekniikka?

Se on kuvattu yksityiskohtaisesti verkkosivuilla. www.tise.ru. Lyhyesti sanottuna tämä "laajentuneiden" talojen laajamittaisen teollisen teknologian soveltaminen raudoitetusta betonista liikkuvassa muottirakenteessa pienyritysten rakentamiseen. Kehittäjät tarjoavat suhteellisen edullisia (50-100 cu) työkaluja, joiden avulla voit samanaikaisesti valaa yhden "ontolohkon eri paksuisten seinien rakentamiseen: TISE-1 19 cm: n seinälle (paino - 12kg), TISE-2 25 cm: n seinälle paino - 14 kg) ja TISE-3 38 cm: n seinälle (paino - 18 kg) - 3 kerroksen emästen ja talojen seinät. Kaikkien valettujen lohkojen pituus on 51 cm ja niiden korkeus on 15 cm. Työkalujen avulla voit muovaa onttoja, kiinteitä ja puolikkaita, kiinteiden lohkojen korkeus on 19 cm. TISE hallitsee TISE-D-muottien valmistusta pyöreiden seinien rakentamiseksi.

Tise-tekniikka eroaa olennaisesti muista analogeista siinä, että purkaminen suoritetaan heti tiivistymisen jälkeen. "Yksi lohko muovataan 5-10 minuutissa." Toinen ominaisuus on tyypillinen liikkuvan muottirakenteen kanssa. Seinälohko on valettu suoraan seinään ilman alapäätä. Muodostuslohkot voidaan suorittaa levityksen ulkopuolella millä tahansa tasomaalla. Päivän tai kahden kuluttua ne voidaan jo kiinnittää seinään alla olevassa laastissa, mutta tämä on vähemmän suositeltavaa. Tyhjennyksen seinämän laskemisen aikana tulee täyttää hydrofobinen eriste.

Tise ja perinteinen muuraus

Tuloksena on seinämä, joka on samanlainen kuin betoni- tai vaahtobetonialustojen koostuva seinä. Vertakaa seinien materiaalien ja työvoimakustannusten hintaa Tise-tekniikalla ja valmiista lohkoista. Tise-seinän 1 m3: n asettamista varten tarvitaan 0,6 m3 rikkaita pehmeitä laatoja (lohkojen aukot ovat 45%, laasti - 55% + laasti pystysuorat liitokset) ja 0,4 m3 eristys; lohkojen seinälle tarvitset 0,9 m3 todellisia lohkoja ja 0,1 m3 laihoja liuoksia. Lohkojen hinta on 40 kuutiota / kuutio, eristys - 30 ov / kuutio, ratkaisu on valmisteltava paikan päällä. Runsaan (1: 3: 0,5) liuoksen komponentit maksoivat 20 um (sementti) + 10 kpl (hiekka) / kuutio, huono ratkaisu maksaa 20 dollaria / kuutio. Kokoontumismateriaalit 1 m 3 Tise-seinälle ovat 0.6x30 + 0.4x30 = 30 cu; lohkojen seinälle - 0,9 x 40 + 0,1 x 20 = 38 ov Tise-seinämän rakenteen monimutkaisuus on huomattavasti korkeampi kuin lohkojen muuraus: jälkimmäisessä tapauksessa on välttämätöntä valmistaa huomattavasti vähemmän laastia, ei tarvitse pakata mitään ja kiinnittää erityistä huomiota, kun poistamalla Tise-muottien uusista lohkoista. Kehittäjien mukaan yhden yksikön muodostaminen kestää jopa 10 minuuttia. Lisää pari minuuttia liikutettavaksi ja asennettavaksi muottien tasolle tai merkkijonoon ja saada: "mason", joka muodostaa lohkoja varmuuskopiolla, valmistelee ja toimittaa ratkaisun, voi tuottaa jopa 5 korttelin tunnissa, 10 tunnin työpäiväksi - 50. Seinän leveys 25 cm, tämä on 50x0,5x0,25x0,15 = 0,94 m3 muurausta. Kolme ihmistä yhdessä päivässä voi laittaa 4 m3 vaahtobetonialustasta. Rahassa työvoimakustannukset per 1 m3 Tise-seinästä ovat vähintään 40 dollaria. (kahden työntekijän päivittäinen palkka). Työvoimakustannukset lohkojen seinää kohden 1 m3 kohti voidaan arvioida 60/4 = 15 USD Tulos on 70 um. 1 m3 Tise-seinälle ja 55 m3 lohkojen 1 m3: n seinälle.

Tise-seinän hinnasta on lisättävä Tise-työkalupaketin hinta. Tämä lisäaine riippuu merkittävästi työn määrästä. Jos kaikkien seinien tilavuus on 10 m3, lisäaine yhtä kuutiota kohden on 10 m3, ja kaikkien seinien tilavuus on 100 m3 - 1 cu / 1 cu. Laastin manuaalisen valmistuksen työvoimakustannukset ovat erityisen korkeat - 20 m3 / kuutiometri. Niitä voidaan merkittävästi vähentää, jos ostaat betonisekoittimen, mutta sen vähimmäishinta on 300 dollaria. - lisättiin myös seinien kokonaiskustannuksiin. Mutta jopa kaikkien seinien tilavuuden ollessa yli 100 m3, kustannukset ovat 1 kuutiometri. tulee olemaan yli 55 dollaria, ja Tise-teknologian työ kalliimmaksi kuin perinteinen muuraus. Pienemmillä työmäärillä kevyiden lohkojen seinien muodostaminen on paljon halvempaa.

Tise-teknologia yllätyy

Laitteiden suorituskyvyn ja kustannusten erittäin monimutkaisuuden lisäksi Tise-teknologian kehittäjät, Tise-tekniikan kehittäjät, kehittävät muita teknologioita kokemattomille, "suosimille".

1. "Hiekkaa käytetään suurina tai keskisuurena, täysjyvätönä", kehittäjät sanovat, mutta eivät varoita, että koko hiekassa saattaa olla savi tai muita epäpuhtauksia. Koska lohkojen seinät ovat ohuita (4 cm), epäpuhtauksien läsnäoloa ei voida hyväksyä.

2. "Yksi kerros lohkareita voidaan järjestää päivässä, ja keskikerroksen lattia on pystytetty yhteen muottiin kolmessa viikossa." Päivällä, jossa on yksi laatoitus, voidaan sijoittaa 50 lohkoa, joiden pituus on 25 metriä. Talo, jonka koko on 9x9 m ja yksi sisäinen pääseinä on seinän pituus 45 m. Jotta kerrallaan yksi rivi kerrallaan tarvitset 2 muottipesää ja 2 "marmoreita". Lisäksi teollisuusbetonin sekoittimien vähimmäismäärä - 200 litraa, tämä määrä liuosta riittää muodostamaan 20 lohkoa. Kun on yksi muotti, tämä lohkojen määrä voidaan tehdä 4 tunnissa. Paksu ratkaisu ei asu niin paljon, se kovettuu 2 tunnin kuluttua ja tulee sopimattomaksi työhön. Samalla kun käytät 2 muottia, voit säilyttää 2 tunnin sisällä.

3. Katsoessasi kuvaa, näet, että Tise-lohkot sijaitsevat seinässä, kun ne yhdistyvät? yksikkö. Ja lohkot voidaan muodostaa seinälle vain kahdella tavalla: täsmälleen toinen ylhäältä tai siirtää seuraavalla tavalla:? Muuten seuraavan lohkon poikittaiset seinät ovat tyhjän tilan yläpuolella, ja niiden muodostaminen on mahdotonta. Kuinka pystyt asettamaan seinän, jolla on tällainen jäykkyys, jonka pituus ei ole lohkon pituuden (51 cm) monikerta? Kuinka järjestää mihin tahansa paikkaan ovien ja ikkunoiden asennus, pääseinien risteys? Olen varma, että Tise-kehittäjät tietävät vastaukset näihin kysymyksiin, mutta he eivät tarjoa niitä verkkosivustoilleen. Pelkään, että käytännön ratkaisu näihin kysymyksiin antaa rakentajille paljon vaikeuksia.

4. Alustalle valettu Tise-lohkojen seinät ovat melko monimutkaiset, sillä vaakasuorien liitosten ratkaisu on asetettava lohkojen kapeille (4 cm) seinille. On lähes mahdotonta kerätä ratkaisu, joka putoaa lohkojen aukkoihin. Lohkojen sisällä oleva ylimääräinen laasti heikentää lämmöneristysominaisuuksiaan, vaikeuttaa lohkojen täyttämistä lämpöeristyksellä tai betonilla vahvikkeella.

Tekniikka Tise vähentää seinien rakentamista. Voit laittaa enintään yhden riviä lohkareita päivässä - 15 cm. Sateessa työ on mahdotonta: juuri asetetut lohkot tarvitsevat suojaa vedestä. Näin ollen Tise-tekniikan mukaan talon yhden kerroksen laittaminen kestää kolme viikkoa, vaikka käytätkin useita muottipuikkoja. Valmisvalmisteisista betonilohkareista yksi kerros voidaan taittaa 5-7 vuorokautta.

Lisäksi Tise-johtojen käyttö (verrattuna kevyiden betonilohkojen klassisiin muurausseinämiin) vähentää rakennusmateriaalien kustannuksia ja merkittävästi työvoimakustannusten nousua lähinnä ratkaisun valmistelemiseksi ja rakentamisen aikakauden kasvuun. Työ- ja aikakustannuksia voidaan vähentää vain useiden Tise- ja betonisekoittimien samanaikaisen käytön kanssa. Tämä on suositeltavaa vain suurille töille (100 m3: sta) muuraus ja erittäin halpa työvoima.

Mikä on www tise ru?

Hyvää huomenta Suunnittelen maaseudun rakentamista ja minua kehotettiin käymään www-sivuilla. Mutta ensin haluan kuulla teitä. Kerro minulle, mitä tällä sivustolla on? Mikä on hyvää siellä?

Käyttäjien ja foorumin asiantuntijoiden vastaukset kysymykseen: Mikä on www tise ru?

Www tise ru on yrityksen virallisella sivustolla, joka on omistanut toimintaansa rakentamisessa käyttäen TISE-tekniikkaa. Tämä tekniikka on nyt erittäin suosittu kaikkien kehittäjien keskuudessa lyhyen rakentamisen ajankohdan takia. Lisäksi tämä tekniikka on tällä hetkellä halvin.

Vastaa tai selitä kysymystä

Suosittuja kysymyksiä

Vesipohjaisen maalin muuntokerroin l: stä kg: ksi

Päätin tehdä putken asennuksen. Minua kehotettiin puristustarvikkeet maanantaihin. Ovatko ne parempia kuin messinki, vai onko se vain arvokas asia?

Tervetuloa! Nyt aloin tehdä korjauksia kylpyhuoneessa, tasoitan seinät, tehdään katto, se pysyy vain kattona kaikki keraamiset laatat: seinät ja lattia. Laita

rakennusalan yritys ei voi ymmärtää. jos työntekijät saavat rahaa hinnastossa, joka muuten sopii ostajalle, mikä jää yritykselle?

Ostimme vedenlämmitin "Beret" -mallin Idrabando 14 (valittu ystävien neuvonantajaksi, jolle tämä sarake toimii hyvin). Asennus tehtiin kaasualan asiantuntijan toimesta. Hän asetti.

Hyvä tietää

... tai jopa traktori, jossa on rikkoutuva runko, käy ilmi, että on olemassa. Tietoja...

.... Tämä on melko suosittu alue, siellä on kaikki mitä tarvitset lomallesi...

Kerro, mitä sivusto tarjoaa www stihl ua. Minua kehotettiin ostamaan osia...

Hyvä päivä sinulle. Haluaisin kysyä, mitä SRO ROO: n verkkosivuilla on? Minä...

... toiminta. Tällä sivustolla on foorumi, jossa voit keskustella...

... kysymys. Voin kertoa teille, että on tekniikka talojen rakentamiseen...

... se, että tällaisessa myymäläsuunnitelmassa on kaikki mahdolliset erikoislaitteet...

Tervehdys sinulle. Tarvitsen sinulle seuraavat tiedot. Se koskee virallista...

Mikä on TISE? Teknologian edut ja haitat

Jos käytät YN Yakovlevin ehdottamia talonrakentamisen periaatteita, nimeltään TISE, voit säästää huomattavasti aikaa ja rahaa esineiden rakentamisen aikana. Lyhennelmä TISE tarkoittaa Yksilöllisen rakentamisen ja ekologian tekniikkaa. Tämä menetelmä on niin yksinkertainen, että se ei vaadi erityiskoulutusta. Jokaisella, jolla on vain erikoispora, seinien rakentaminen ja muovausmoduuli, voi rakentaa mukavaa ja modernia asuntoa itselleen käyttäen vain kahden tai kolmen toverin apua.

TISE-säätiön rakentaminen

Talonrakentamisen työ alkaa perinteisesti perustuksen rakentamisen myötä. Tähän työhön tarvitaan erikoispora (TISE-F), joka voidaan ostaa ongelmitta metallikaupassa tai vuokrata. Porauksen pieni paino (noin 10 kg) tekee kuljetuksesta ja kuljetuksesta helppoa.

Porissa TISE-F: llä on rakenteeltaan liukuva sauva, taitettava aura, käyttö maaperään ja hallittu johto. Aura omalla painollaan laskee alaspäin, laitteen rakenne sallii sen kiinnittymisen väliasennoissa kaksivaiheisen lukitusmekanismin ansiosta. Nosto auraan pystyasennossa sallii johteen. Porakoneen koko koottuina ei ole yli 1250 mm, purettuna - 2250 mm. Porat TISE on varustettu kahvalla, jonka pituus on 550 mm. Tangon pituus on kiinnitetty ruuvipuristimen avulla.

Tulevaisuuden talon rakentamista varten on tarpeen porata useita reikiä, joista jokaisella on syvyys, joka ylittää maaperän jäädyttämisen 10-15 cm: llä. Porauksen jälkeen saatu kaivo lujittaa, sitoo ja sitten kaadetaan betoniin. Tuloksena on erittäin vakaa pylväs, jossa on laajennettu pohja. Kaivon alaosan laajeneminen varmistaa auran käytön.

Tällä tavalla saatu pylväs pystyy kestämään 10-15 tonnin kuormitusta. Tämä muotoilu on erittäin luotettava, jopa kallistuvilla mailla. Kun kaikki tarvittavat sarakkeet projektille on pystytetty, sinun on aloitettava teipin kaataminen. Tämä nauha on nimeltään "grillage", jonka pohja on maanpinnan yläpuolella 10-15 cm: n etäisyydellä, on vahvistettava ja siirryttävä sitten betonin kaatamiseen.

Kaksikerroksisen talon pystyttämiseen TISE-tekniikka suosittelee peruspilarin asentamista vähintään 1,5 metrin välein.

On huomattava, että talonrakennuksen aikana perinteinen pylväspohja, jonka pylväillä ei ole kantapäätä, on painettava talon painolla, vaikka kaikki säätöosat asetettaisiin maanpinnan alapuolelle. Tämä on välttämätöntä, jotta sitä ei pakotettaisi pakenemasta maasta. Koska TISE-tekniikalla rakennetun talon perustuspilarin "kantapään" läsnäoloa ei tapahdu, sitä ei koskaan tapahdu.

Walling

Seinien rakentamiseen tarvittavat muottilohkot voi- daan hankkia valmiiksi muotoon aiottuun tarkoitukseen. Ne on valmistettu teräksestä, joka sallii yhden ja saman muodon käytön toistuvasti. Tämä arvo on pääsääntöisesti noin 10 tuhatta sykliä. Muoto on muotoiltu suljetun suorakulmion muotoon, jossa on kaksi lohkon muodonmuotoista muotoilua, jotka on kiinnitetty yhdellä pitkittäisellä ja neljällä poikittaisella irrotettavalla tapilla. Myös muovausmoduuli on varustettu irrotuslevyllä, tamperillä, kaavulla, väliseinällä ja muovauskulmalla.

Sinun ei pidä säästää ja yrittää tehdä muovauselementin rakennuspalikoille itse. Esimerkiksi puusta valmistettu muoto ei salli muottien poistamista laadullisesti, koska laasti kiinnittyy sen seiniin. Tämän seurauksena pystytetyllä seinämällä on esteettömiä puutteita. Voit yrittää tehdä tarvittavan lomakkeen käyttämällä muovia pääaineena, mutta on parasta ostaa valmiita lomakkeita.

Muottiyksikköä TISE-2 pidetään tärkeimpänä. Sitä voidaan käyttää talojen, autotallien, kaksikerroksisten talojen talon ja talven ulko- ja sisäseinien rakentamiseen, mikä merkitsee niiden puun ja betonilattian myöhempää sijoittamista. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi pienien kellareiden ja kellareiden rakentamisessa, joissa on tietty määrä paineita ympäröivästä maaperästä. Lisäksi TISE-2 voidaan käyttää kiviseinien seinien rakentamiseen.

Tekniikka mahdollistaa seinien pystyttämisen eri menetelmillä, joiden ero on eristyselementtien sijainnissa. Muottiyksikkö TISE-2 pystyy pystyttämään 250 mm: n paksuisten talojen seinät, TISE-3 lisää tätä arvoa 380 mm: iin. Näiden muotolohkojen pituus on 51 cm, korkeus on 15 cm. Muodon lisävarusteilla voit luoda kiinteitä, onttoja, puoli lohkoja sekä päällystyslevyjä.

Jos Keramzit-betonia, sahanpurun betonia ja betonista voidaan käyttää rakennusten sekoituksena, seinien lämmöneristysominaisuuksia voidaan lisätä 30%. Kohtuullisuudessa on kuitenkin syytä huomata, että näiden materiaalien käyttö suunnilleen sama määrä kasvattaa suoritettavan työn monimutkaisuutta. Lisäksi huokoisiin aggregaattiin perustuviin betoniseoksiin on tunnusomaista alhaisempi lujuus ja matala frostvastus. Seuraavien toimien aikana näiden lohkojen seinämän on oltava suojattu ilmakehän vuorauksen vaikutuksilta. Seinien lämpöeristys on mahdollista lisätä täytettäessä aukkoja ja pystysuoria kaivoja jonkinlaisella eristyksellä.

TISE-tekniikkaa

Seinien rakentamisen yhteydessä seinälle on asennettava puhdas muoto niin, että kahden vierekkäisen lohkon väliin muodostuu noin 10 mm: n rako. Kun käytät TISE-2-muovausmoduulia, tämä arvo on 8 mm, jos käytetään TISE-3-moduulia, on välttämätöntä jättää 5 mm: n rako. Siinä tapauksessa, että lohkojen välisen etäisyyden on oltava tarkka, sinun on ensin tehtävä lisäysmalli ja käytettävä sitä rakennuksen aikana. Tämä malli on sijoitettava olemassa olevan lohkon loppuun ja muodostettavan lohkon muottiin.

Tällöin poikittaiset tapit sijoitetaan muottiin ja ontelonpidikkeet kiinnittyvät niihin. Seuraavaksi sinun on asennettava pituussuuntainen tappi, joka kiinnittää uurteet poikittaissuunnassa. Tietyn ajan kuluttua, kun sinulla on tiettyjä taitoja, voit lopettaa mallien käytön.

Kun seinät rakennetaan tällä tekniikalla, kuten minkä tahansa muun rakenteen kanssa, on tarpeen tarkistaa rakenteen pystysuuntaus sen jälkeen, kun lohkot on rakennettu 3-4 riviä. Näihin tarkoituksiin käytetään perinteistä rakennusaumaa. Siinä tapauksessa, että pystytetty seinä alkaa "kävellä", voit muuttaa muotoilun sijaintia muurissa. Tätä varten, ennen laastin kiinnittämistä, ennen tiivistysprosessin aloittamista on tarpeen siirtää muoto ja antaa sille haluttu sijainti. Kiinnitä laasti vain sen jälkeen, kun muottimoduuli on asennettu haluttuun asentoon. Jos teet päinvastoin, ratkaisu putoaa muovausmoduulin tappien alle ja korjaa sen.

Muottimoduulin ontelossa oleva liuos on asetettava kauhaksi tai jälkimmäisen puuttuessa osio. Liuos asetetaan annoksiksi niin, että muoto täytetään 2-3 annoksella. Muutoin liuoksen tehokkaan tiivistymisen edellytykset poistuvat, eikä alustavaa liuosta tiivisty koko seinälokeron koko paksuuteen. Formulaidoitu liuos tiivistetään tampingilla.

Kun liuos on muodoltaan muotoiltu, on oltava varovainen, tarkista huolellisesti seoksen tiheys kulmissa, kun väärinkäyttäjä käyttää riittävää voimaa. Älä yritä käyttää moduulin irrotuspaneelia tamping-työkaluna. Tällaiset kokeet eivät johda toivottuun tulokseen, koska injektoidun seoksen riittävän suuri jäykkyys. Muottien täyttämisen ja liuoksen tiivistämisen jälkeen ylimääräinen märkä seos on poistettava kaavin avulla. Seoksen muoto on hieman kuiva.

Sitten tulevan betonilohkon litteälle tasolle on asennettava puristuslevy, jolloin poikittaiset ja pitkittäiset nastat on poistettava. Tämän menettelyn helpottamiseksi nastojen kahvoja on käännettävä hieman.

Seuraava askel on tyhjennyksen poistaminen. Tämä edellyttää vipua, joka on koottu poikittaisen tapin ja tamperin perusteella. Tämä pätee erityisesti silloin, kun muottiin sisällytetty seos on liiaksi tamped alas.

Jos lohkot luodaan käyttämällä huokoisia täyteaineita, menettely tyhjennyksen poistamiseksi on paljon helpompaa. Tällöin rakenneosat poistetaan ilman paljon vaivaa ja lisälaitteiden käyttöä.

Valmis seinälohkon poistaminen muotista on tarpeen nostaa kahvoilla puristamalla puristuspaneeli samanaikaisesti valetun rakennuspalikan yläpintaan.

Edut tise

Seuraavat ominaisuudet voidaan osoittaa:

1. Verrattuna muihin teknologiaan säätiön rakentamiseen, tämä tekniikka merkitsee materiaalien kulutuksen vähenemistä. Tietenkin tämä ominaisuus riippuu useista tekijöistä, mutta TISE: n tuottama keskimääräinen tilastosäätiö vaatii kuitenkin paljon pienempää raaka-ainemääriä kuin muuntyyppiset säätiöt.

2. Säätiön rakentajan aikana on ainutlaatuinen tilaisuus varustaa kaikki tarvittavat uurteet ja urat jatko-operaation aikana. Tietenkin tämä voidaan tehdä ja lohkojen perusta, mutta joustava ratkaisu on mukavampaa.

3. TISEn luoma säätiö ei häiritse maan kausittaista liikettä, minkä seurauksena tällainen säätiö on nimeltään ympäristöystävällinen.

4. Rakennusten rakentaminen tapahtuu ennätysajassa erikoislaitteiden käytön ansiosta.

5. TISEn rakentaman säätiön ja seinien luotettavuus on erittäin korkea. Näiden rakenteellisten elementtien sallitut kuormitukset ovat huomattavasti korkeammat verrattuna muihin teknologioihin verrattuna vastaaviin.

6. Säätiö on melko vakaa mobiili- ja kelautuvilla mailla.

TISEn haitat

Kuten tiedätte, mitaleilla on kaksi puolta huolimatta monista eduista:

1. Tämän tekniikan pystytysrakenne on melko kylmä, joten se vaatii lämmöneristystä.

2. TISEssä käytetään puolikuivaa ratkaisua, joka on melko kiistanalainen päätös. Tämä aiheuttaa erittäin suuria vaatimuksia käytetyn hiekan puhtaudelle ja myös lisää huomattavasti sementin kulutusta.

3. Tekniikka soveltuu paremmin suurien tilojen, kuten suurien teollisuustilojen rakentamiseen, eikä yksityisten talojen rakentamiseen.

4. Yleiset haitat, jotka ovat ominaisia ​​useille sarakkeiden perustuksille.

5. Maa-ainesten kokonaismäärän väheneminen ei vähennä säätiön rakentamisen prosessin monimutkaisuutta. Lisäksi tarvitaan erittäin vakavia tukirakenteita.

TISE-teknologiaperusta, standardi

Optimaaliset parametrit puutalolle

Hinta per metri
(työ + materiaali)
4250 hieroa

Säätiön parametrit TISE:

 • Rostverk, leveys / korkeus: 400х400 cm.
 • TISE-paalut: halkaisija 250 mm, pohjan laajennus 600 mm.
 • Vaihe TISE-paalujen välillä: 1600-1900 mm.
 • Paalun syvyys TISE: 1600 mm.
 • TISE-paalujen poistumisnopeus maasta: 100-200 mm.
 • Vahvistettu grillatappi: 2 riviä, 4 terästä vahvistamista
 • Pilarien vahvistaminen: 4 teräsraudoitusta
 • Kiinnikkeet grillata, paalut: halkaisija 10
 • Betoni: M300

TISE paalut ilman grillausta

Hinta 1 kasa TISE
(työ + materiaali)
3500 hieroa

TISE-paineparametrit:

 • TISE-paalut: halkaisija 250 mm, pohjan laajennus 600 mm.
 • Paalun syvyys TISE: 1600 mm.
 • TESTI-paalujen poistumisen korkeus maasta: 200-300 mm.
 • Pilarien vahvistaminen: 4 teräsraudoitusta
 • Tasaus: halkaisija 12
 • Betoni: M300

Lisäksi voit tilata:

TISE-paaluilla kiinnityksiä

Asuntolainan asennus 1 kpl. - 500 hieroa.

TISE-paaluilla kiinnityksiä

Asuntolainan asennus 1 kpl. - 500 hieroa.

Pallojen kiinnitys palkilla on 200x150 mm.

Vanteiden hinta 1 mp - 500 hieroa.

TISE-teknologiaperusta vahvistettiin

Optimaaliset parametrit
tiilitalle

Hinta per metri
(työ + materiaali)
5000 hieroa

Säätiön parametrit TISE:

 • Rostverk, leveys / korkeus: 400х400 cm.
 • TISE-paalut: halkaisija 250 mm, pohjan laajennus 600 mm.
 • Vaihe TISE-paalujen välillä: 1200-1400 mm.
 • Paalun syvyys TISE: 1850 mm.
 • TISE-paalujen poistumisnopeus maasta: 100-200 mm.
 • Vahvistettu grillatappi: 2 riviä, 4 terästä vahvistamista + pystysuuntaisia ​​putkia 1000 mm: n välein.
 • Pallojen vahvistaminen: 4 terästä vahvistamista + vaakasuora sidonta joka 300 mm.
 • Kiinnikkeet grillata, paalut: halkaisija 12
 • Betoni: M350

Miksi TISE on universaali perusta?

Perusta TISE voidaan rakentaa lähes kaikentyyppiselle maaperälle:

hiekka, siipi, savi

* Rakentamisen vaikeudet voivat syntyä vain läsnäolopelien läsnäollessa. Mikä on melko harvinainen tapaus.

Perusta TISE voidaan rakentaa talon alle:

puinen, runko, vaahtoblockeista, tiili

Teknologian historia TISE

1900-luvun lopulta lähtien yksittäinen rakentaminen alkoi kasvaa nopeasti lähinnä henkilöillä, joilla on hyvä vauraus. Ihmiset, joilla on hyvin vaatimattomat mahdollisuudet, eivät voineet varautua "kalliisiin" tekniikoihin. Tällaisesta tilanteesta oli vain yksi tie - uuden teknologian luominen säätiön rakentamiseksi halvemmaksi kuin loput kaksi, kolme kertaa. Tässä tapauksessa tekniikan on täytettävä laatu, energiansäästö ja turvallisuus.

Kaikki tietävät, että säätiön kustannukset koostuvat pääosin betonin, materiaalien, liitososien ja työvoiman kustannuksista. Lisäkustannuksia tarvitaan lisää - lämmitys, sähkö jne.

Säätiöpora TISE

Vuonna 1992 perustettiin rakennusmarkkinoilla TISE, yksilörakennustekniikka ja ekologia. Vuonna 1996 kehitettiin erikoispora, TISE, jossa on taitettava aura. Tämän boraaksin ansiosta säätiön tukemiseksi kustannukset ovat laskeneet merkittävästi.

Tämä tekniikka on herättänyt paljon kehittäjiä. Tämä tekniikka on hyvin yksinkertainen, mutta tarjoaa tulevaisuuden rakennuksen vahvalla tuella, joka pystyy kompensoimaan maaperän muodonmuutoksen.

Vuonna 1997 OISE: ssä TISE-tekniikka sai kultamitalin.

Jonkin ajan kuluttua TISE-teknologian kirjoittaja ehdotti tämän perustuksen käyttöä alueilla, joilla on korkea seisminen toiminta. Siten tätä teknologiaa muutettiin hiukan ja "annettiin työskennellä". Se on merkittävästi parantanut asuntojen kestokykyä näillä alueilla ja säästää kustannuksista.

TISE-teknologiaan perustuva säätiö, joka soveltuu erilaisiin rakennuksiin. Tämä voi olla talo, autotalli, talonrakennus. Materiaalarakenteet ovat edullisia - puuta, puutavaraa, vaahtolohkoa, kilpejä tai tukkeja.

Puutalot TISEn perusta - tämä on paras vaihtoehto. Ne ovat mukavia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä.

TISE-tekniikkaa kehitettiin energiansäästöä ja kestävyyttä varten. Hän täytti kaikki käsitellyt tehtävät ja monille osoittautui täydelliseksi.

Teknologia TISE täyttää monia toiveita ja vaatimuksia, nimittäin:

 • kustannustehokkaita kustannuksia useaan kertaan
 • kestävä
 • jota käytetään vaikeissa seismisesti aktiivisissa alueissa
 • ei tarvitse kalliita erikoislaitteita
 • saatavissa
 • luotettava
 • helppo rakentaa
 • lyhyt rakennusvaihe

Lyhyt kuvaus TISE-tekniikasta

Kuten käytännössä ilmenee, jos paalun akselilla on laajennettu kantapää, sen kantavuus kasvaa useita kertoja. Kannattavuus, jonka halkaisija on noin 60 cm, mahdollistaa kahden paalujen määrän vähentämisen ilman, että koko säätiön kantavuus heikkenee.

TISE-teknologian perustukset voidaan pystyttää jopa permafrost -vyöhykkeellä, mikä osoittaa niiden ainutlaatuisuuden.

Säätiön rakentaminen käyttäen TISE-tekniikkaa ei edellytä erityisten kalliiden laitteiden ja työkalujen käyttöä. Täällä voit helposti hallita TISE-pohjaisen käsiporan taitettavaa auraa käyttäen.

Boer TISE omistaa kaikki Venäjän patentit. Sen kehittäjä - RN Yakovlev. Hän kuvaili yksityiskohtaisesti säätiön rakentamista käyttäen TISE-tekniikkaa käyttäen TISE-käsikirjaa. TISE-tekniikka on hyvin yksinkertainen ja edullinen. Ja teknologiaan perustuvilla säätiöillä on korkeat käyttöominaisuudet.

Pora TISE edustaa yksinkertaista muotoilua liukupalkista, kahta kahvaa sisältävällä ristipalkilla ja leikkausreunojen maaperällä. Poraa voidaan helposti käyttää "liiketoiminnassa", paino on vain 7,5-8 kg.

Maaperän kerääjän päälle on aura. Aura kääntyy ja on erikoistyökaluja, jotka helpottavat poraamista. Bur TISE on universaali ja haluttaessa omalla painollaan se voi olla vaakasuora. Ennen porauksen aloittamista aura poistetaan. Porata pyörii myötäpäivään tiettyyn pisteeseen. Osa kuopasta porataan läpimitaltaan 250 mm. Porauksen syvyyden säätämiseksi merkit ovat laajennetussa tangossa.

Poraus suoritetaan juuri maaperän jäädytyksen syvyyden alapuolella. Poraamisen helpottamiseksi karkeilla ja kovilla maaperillä kaadetaan vettä kaivoon. Kun se kerääntyy maaperän säiliöön, se puhdistetaan säännöllisesti.

Kun hyvin sylinterimäinen osa porataan, aura asennetaan porakoneeseen. Laske se porattuun reikään, kierrä vastapäivään. Aura omalla painollaan muodostaa puolipallon ontelon.

Työn jälkeen kaivo on puhdistettu maapaloista. TISE-tekniikan mukaan kuoppaan ei ole tehty hiekkajousta, koska se johtaa epätasaiseen saostumiseen tiivistämisen aikana.

Kuopat on vahvistettu vahvikkeella, jonka halkaisija on 10-14 mm. Ennen betonin kaatamista tehdään pohjan alapuolen merkki (grillage). Käytä tässä tapauksessa tasoa tai hydraulista tasoa. Kun pallomainen osa on täynnä betonia, kattotuoliin tai kateaineisiin liittyvä erikoinen paita lasketaan kaivoon grillata- misen alareunaan. Vain näin tehdään betonin kaataminen.

Kun betoni kovettuu, grillata alkaa muodostua.

On tärkeää muistaa, että pylväspohjaiset pilvenpohjapohjat perustuvat väistämättä pieneen kuiluun maaperän ja grillauksen välillä. Tämä on välttämätöntä, jotta maaperä istutuksen aikana ei nosta grillausta.

Grillin leveys lasketaan seinien leveyden perusteella. Korkeus on yleensä enintään 50 cm. Kiinnitä grillata betoniin, tee puiset muottipesät. Muotti on laatikko, jonka pohja on irtotavarana. Kun muotti on irrotettu, maa poistetaan. Muottien seinät ja pohja on vuorattu ruberoidilla tai kattohuopilla. Grillin kantavuus riippuu raudoituksen ja betonin laadusta.

Vahvistettaessa kiinnityskohtaa vahvistus sidotaan yhteen neulontankaan kanssa. On tärkeää sitoa lujasti grillauksen ja paalujen vahvistaminen, jotta vältetään epätoivottavat muutokset. Betonointiprosessin siirtäminen on välttämätöntä kaikkien tarvittavien viestien saattamiseksi etukäteen - lisäykset on valmistettu polyeteenistä tai asbestisementtiputkista.

Grillauskoostumus on toivottavaa tehdä heti yli yhden päivän jatkuvasti. Betonin kaatamisen yhteydessä on tarpeen huomata, että vahvistus ei liikuta eikä se lähesty muotojen seinämiin 4-6 cm.

TISE-tekniikka soveltuu erinomaisesti kaksikerroksisiin puutaloihin ja sillä on erinomainen kantavuus. Tämä tekniikka ei luota talon rakentamiseen kellarikerrokseen.

Yleensä teknologia TISE tänään on erittäin tärkeä ja mielenkiintoinen.

Tämä on luotettavin ja edullinen vaihtoehto.

TISEn perusta on erikoisuutemme.
Lähtö asiantuntijalta esineistä ja kustannusten laskemisesta perusta - se on ILMAINEN!
8 916 611-11-69
Soita nyt!

Talon rakentaminen

Talon rakentaminen käyttäen TISE-tekniikkaa houkuttelee valtavia etuja, joista tärkeimpiä ovat työn kustannukset. Vaikka tällä tekniikalla on vastustajia, jotka väittävät sen puutteista. Teknologian ominaisuuksista TISE ja sen käytön toteutettavuus puhuvat myöhemmin.

Sisällysluettelo:

Teknologia TISE - yleiset tiedot ja alkuperä

On parasta siirtää omat kodin ammattilaisille, sillä tässä tapauksessa kotihoidon kestoa lisätään ja työn laatu on korkea. Kuitenkin paljon rahaa pitäisi käyttää erikoistuneen tiimin palkkaamiseen, joten jos kysymyksen tämä puoli on sinulle tärkeä, tutustu sitten TISE-teknologiaan.

Tämän talotekniikan kiistaton etu on se, että se sopii melkein kaikille: sekä kokeneet ammattilaiset että ihmiset, joilla ei ole taitoa työskennellä rakentamisessa.

Lyhenne TISE tarkoittaa "yksittäisen rakentamisen teknologiaa ja ekologiaa. Se on keksinyt Rashid Nikolayevich Yakovlev. Hänen avustuksellaan ihmiset, joilla ei ollut paljon vaurautta, pystyivät rakentamaan omia talojaan, vähän rahaa.

TISE-tekniikan kannattavuus edellyttää, että se käyttää paljon aikaa ja fyysistä työtä. Tämän tekniikan mukaan rakennusten lisäksi rakennetaan myös säätiöitä, erilaisia ​​rakennuksia, jotka ovat autotallit, eläinten karsinoita ja kaupallisia rakennuksia.

Säätiön rakentaminen vaatii tällaisen laitteiston läsnäoloa kuten porata, jonka avulla kaivot tehdään maanpinnalla olevien paalujen alla. TISE-tekniikan mukaan valmistettu säätö vaatii vain poran, paalut ja sementtilaastin.

Suosittelemme ennen tämän tekniikan käyttöä tutkimaan Yakovlevin kahta kirjaa, joissa hän kuvailee yksityiskohtaisesti kaikki rakennusvaiheet ja hienovaraisuudet. Ensimmäinen kirja on omistettu säätiön järjestelylle - "Universal Foundation - Technology TISE". Ja toisessa kirjassa kerrotaan uusimmista menetelmistä tämän tekniikan rakentamiseen.

Tämän tekniikan käytön eduista tulisi huomata:

 • säätöjärjestely on mahdollista lähes millä tahansa maaperällä;
 • kaikkien rakennustöiden kokonaiskustannukset ovat kohtuuhintaisia ​​ja suunnittelu on kestävää;
 • ei tarvita sähköä laitoksessa;
 • ei tarvitse tiettyjä taitoja työskennellä erityisten välineiden tai materiaalien kanssa;
 • rakennustöiden mahdollisuus, jopa pienen rahan läsnäollessa;
 • mahdollisuus muuttaa työn ajoitus, lopettaa rakentaminen ja sen suunnittelu sen tilassa;
 • rakentaminen omien voimien avulla;
 • yksinkertaisimpien laitteiden käyttö, jolle on ominaista luotettava toiminta;
 • ei tarvitse ostaa, varastoida ja kuljettaa suurta määrää rakennusmateriaaleja;
 • mahdollisuus yhdistää muiden talotekniikan kanssa.

Tämän tekniikan käyttämisen haitat ovat seuraavat:

 • tarve investoida lukuisten tilapäisten ja fyysisten ponnistelujen rakentamiseen;
 • ontelon läsnäolo talon seinissä vaatii niiden täyttymistä polyuretaanivaahdolla;
 • korkea lämmönhukka talossa, toimintaprosessissa vaatii suuria investointeja sen lämmitykseen.

TISE-säätiön rakennustekniikka

Tämäntyyppistä säätiötä pidetään yleismaailmana, koska se sopii melkein kaikkiin poikkeuksetta maatyyppeihin. Sen avulla rakennuksen rakentaminen kaikkiin säätiöihin, lukuun ottamatta kallioperää, syntyy. Säätiö TISE on erinomainen nollataso, joka sijaitsee korkeilla antinodeilla.

TISE: n perusta on välttämätön rautatien tai voimakkaasti kuormitetun moottoritien lähellä. Jopa voimakkaat värähtelyt eivät pysty tuhoamaan tällaista perustetta.

Lisäksi TISE-säätiön järjestely on useita kertoja halvempi kuin tavallisesti. Koska sen rakentamista varten ei ole tarvetta tehdä pitkiä kaivaustöitä, joiden täyttö vaatii runsaasti betonia.

TISE-teknologian perustuksen rakentamisen tärkeimmistä vaiheista tulisi huomata:

1. Työmaan valmistelu.

2. Valukappaleen rakentaminen.

3. Kaivojen rakentaminen.

4. niiden laajentaminen.

6. Kiinnitysverkko ja täyttö.

Rakennuksen alkuvaiheessa yläkerros poistetaan maasta ja hiekka tuodaan esineeseen. Seuraavaksi asennus rätit ja merkitä tulevaisuuden sijainnin säätiön.

Älä unohda prosessia poistaa hedelmällinen maaperä maaperästä, sillä tällä tavoin on mahdollista estää lattian kosketukset maan kanssa. Lisäksi valitse sivuston ominaisuuksiin perustuen mahdollisuus tasoittaa koko pinnan tai asennuksen grillata, jolla on muuttuva poikkileikkaus.

Yksi tärkeimmistä rakentamisen hetkeistä on laskentakokonaisuuden laskenta ja toteutus. Jos käytät ammattimaista vesitasoa, käytä letkua vedellä.

Merkitse nollataso, joka on sijoitettava noin 40 cm: n etäisyydelle maasta. Kun nollataso on merkitty, siirrä tapit alas, aja kynsillä ja venytellä niitä. Voit korvata köyden kalastuslinjalla, sen käyttö on käytännöllisempi, koska se ei kykene kaatumaan.

Kun olet asentanut kulmatangot, merkitse kaikkien sisäisten seinien ja väliseinien sijainti.

Ensin suoritetaan kehyskehyksen asennus, mikä edellyttää pyöreän puun ja porauksen läsnäoloa. Obnovka tulee olla puolijatkettua, tämä vaihtoehto on käytännöllinen ja halpa. Käyttämällä paksuja levyjä asennetaan muotti, ja hän jo merkitsee nollatason rajaa.

Seuraavaksi pinnalla levyt kynsien palkit sileä osa. Ne, yläosa ja muodostavat nollatason. Tangojen pinnalla luodaan asema, jossa johto on merkitty, mikä merkitsee seinämien ulkoseinää ja sisäistä kehäpäätä, säätiön tulevia pilareita.

Varo valvontaa ei ainoastaan ​​kehällä vaan myös diagonaaleilla. Laskea niiden koon käyttämällä Pythagoraan lause. Sitten kynnet ajetaan, ja nauha tai johto vedetään niihin. Tämä obnozka on valvonta ja sen seurauksena se poistetaan.

Pylväiden köysien risteyksessä sijaitsevat pylväät. Lyijyn muodostamiseksi riittää käyttää pannua, jossa ei ole pohjaa, jolla on kuorma kiven muodossa. Kaivo on kaivettu suhteessa tähän ympyrään, ja poraus alkaa.

Tämän tyyppisen säätiön rakentamiseksi sinun on pantava paljon fyysistä työtä, sillä sinun on käytettävä porakone porojen poraamiseen. Sen valmistuksessa tulisi olla vain ensimmäinen kokemus hitsauksesta.

Aluksi noin neljä kaivoa porataan, ja sen jälkeen tehdään niitä. Jos maahan on hiukan hiekkaa, porauksen monimutkaisuus kasvaa. Jotta työn helpottamiseksi, poraamalla kaivoa kaada vettä. Tämä pitäisi tehdä illalla ennen töitä. Vähimmäismäärä vettä - 50 litraa. Pieni kylpyammeen rakentamiseen tarkoitettujen kaivojen määrä on vähintään 40 kappaletta, joten sen täytyy työskennellä kovasti.

Melko vaikea prosessi on laajentamisen poraus, sillä ne vaativat valtavia ponnisteluja, sillä päivän aikana syntyy enintään neljä laajennusta. Rakenteen halkaisija 25 cm ja pituus 50 cm, tarvitaan noin 25 kg sementtiä jokaisen sarakkeen täyttämiseksi. Betonin tiheyden tulisi olla optimaalinen, ei niin paksu, että se olisi lapassa, mutta ei nestemäistä, jotta vältettäisiin leviäminen.

Seuraava askel työssä on vahvistaa säätiön seiniä. Se on vahvistus taivutusmenettely. Työtapaturmien välttämiseksi joillakin alueilla on sallittua käyttää metalliputkien paloja. Jokaisen palkin pituuden laskemiseksi tulee edetä pohjan kokonaispituudesta, johon on lisätty noin 16 cm, ilmatilaan. Yhden pilarin laitteisiin tarvitaan kaksi tangosta, joista jokainen on noin 150 cm pitkä.

Laite tulee nousta hieman pylvään yläpuolelle. Seuraavassa sitä käytetään betoniseoksen puristimena.

Tämäntyyppisen pohjan vedenpitävyyden toteuttamiseksi kateaineiden käyttö sopii parhaiten. Se eroaa asennuksen helpottamisesta ja se leikataan suoraan pilarin lähellä, taitettuna takkiin ja kiinnitetään pinnalle. Kattotarvikkeet sopivat nitoja varten. Laajennuksen täyttämisen jälkeen asennuksessa on vedeneristys.

Tätä seuraa betonointiprosessi, joka on suoritettava välittömästi vedeneristyksen asennuksen jälkeen. Parempi betoni useampia sarakkeita, täyttämällä pilareita ja täyttämällä ne, järjestää grillage.

Muita napoja etsitään. Betoni sekoitetaan leijua, kaikki työ tehdään lähelle kuoppia. Betonisekoitin pystyy nopeuttamaan prosessia useita kertoja.

TISE-tekniikan mukaisten paalujen rakentamisen loppuvaihe on grillata. Tee näin näyttölevyt ja niiden verhoilu käyttämällä tiheää muovikalvoa. Vahvistaa muotti käyttäen tavallisia nappuloita. Ne tuottavat lujittavan asennuksen, joka on kiinnitetty muovipinnoilla.

Vihje: Säätiön rakentaminen on melko aikaa vievää ja fyysistä työtä. Rahan säästämiseksi ei kuitenkaan ole suositeltavaa ostaa poran rakentamisyrityksiltä TISE-tekniikan mukaisesti. Asentaminen kotona on paljon halvempaa ja käytännöllisempi. Lisäksi sinun on huolehdittava siitä, että läsnä on kaksi porakoneistoa, jotka eivät riipu pelkästään kaivosta vaan myös sen laajentamista.

Rakennustekniikan uudet menetelmät TISE

TISE-tekniikan ydin on yksinkertaisuus, mutta samalla omaperäisyys. Seinien rakentamiseen tarvitaan erityinen muotti, joka siirretään paikasta toiseen. Lisäksi betoniseoksen alapuolisen kerroksen läsnäolo. Näin ollen valmiit betonilohkot muodostavat seinien runkorakenteen.

Seinälohkojen koostumuksessa on seinämiä ja ilmausonteloita, joiden avulla on lämpöeristys. Seinämän paksuus vastaamaan ilmarakoa on noin 1-4.

Vuosien kokemus rakentajista on osoittanut, että ilman kerääntyminen tarjoaa parhaan mahdollisen lämmöneristyksen, joten tämän TISE-rakennustekniikan avulla voit järjestää korkealaatuisen lämmönsiirron. Rakennuksen seinät ovat yksi kalleimmista ja tärkeimmistä osista. Niiden rakentamiseksi tarvitaan laajaa laastia, joka on pinottu erikoistekniikalla.

Rakennusseinien etuja käyttämällä TISE:

 • saadaan monoliittinen rakenne, jonka lohkot luodaan suoraan rakennustyömaalla;
 • helppous ja yksinkertaisuus asennustyössä;
 • koska seinämässä on kolme sinusainetta, jotka on täytetty laajennetulla savella tai penoisolilla, sen eristys on oikealla tasolla;
 • eri kokoonpanojen materiaalien käyttö;
 • ei tarvitse ammattitaitoa työskennellä tiettyjen laitteiden kanssa.

DIY-tekniikka TISE - seinämät

Lohkojen rakentamiseen tarkoitettujen lomakkeiden kehittäminen keksittiin lisäämällä työnopeutta ja yksinkertaistamalla seinien rakentamista. Koska lohkon muodostuminen, asentaminen ja jäädyttäminen tapahtuu yhdessä paikassa, aika tallennetaan kolme kertaa enemmän.

Muotojen valmistukseen tarvitaan kaikkein yksinkertaisimpia osia, kuten metallikulmat ja -levyt. Se säädetään kunkin rakennuksen yksittäisten parametrien mukaisesti.

TISE: n rakentamiseen osallistuville yrityksille on mahdollista ostaa tämä muotti, vaikka valmistusprosessi on melko yksinkertainen ja haluttaessa hyvin toteuttamiskelpoinen. Tämä prosessi ei vaadi tärinämoottorin läsnäoloa, joten seinien rakentamiseen ei tarvita sähköä.

Käyttämällä tätä muottirakennetta yksittäisten kuonilohkojen yksityiseen rakentamiseen käytetään materiaaleja, jotka ovat:

 • sahanpuru betonilla;
 • kuonayhdisteet;
 • betoni raunioilla;
 • sementti laasti;
 • savi sementtilaastilla.

Lohkon seinämiä ei ole liitetty ristikkäisellä reunalla, joten huoneen sisäosassa ei ole kylmäsiltoja, ja lämpöhäviöt minimoidaan.

Talotekniikan talojen valmistuksessa TISE käyttää mitä tahansa aiemmin lueteltuja ratkaisuja. Tarjoamme lukemaan ohjeita, jotka auttavat sinua tekemään tämän:

1. Kostuta muotin pinta vedellä.

2. Asenna muotit lohkon sijaintiin.

3. Asenna poikittaiset sauvat.

4. Asenna pysäyttimet kuutioiksi.

5. Asenna pitkittäiset tankot.

6. Huolehdi liuoksen asentamisesta useisiin vaiheisiin, samalla kun molemmat kerrokset vaativat huolellista tampingia.

7. Asenna vaimennin tai suojus, joka lisäksi sovittaa koostumuksen.

8. Varmista tangon irrottaminen.

9. Irrota pysäyttimet erikoisvivulla.

11. Irrota sitten muottipinnat.

12. Joka neljäs asennusrivi toteutetaan muovisen tieverkon asennuksen yhteydessä.

Jotkut muotojen muodot edellyttävät vahvistamista basalttipuikkojen kanssa. Yhden yksikön valmistusmenetelmä kestää viidestä kahdeksaan minuuttiin. Raudan ratkaisun käyttämien lohkojen välisten pystysuorien liitosten injektointiin.

TISE-tekniikan pinnoite- ja nauhalevyt

Tavallinen paalusäätiö, joka on tehty ilman paalujen laajentamista, on välttämätöntä kuormata taloa samana kautena, vaikka se asetetaan jäädytyssyvyyteen. Muussa tapauksessa jäädytetyt maadoituspuolen vetovoimat voivat vetää sen. TISE-tekniikan asentama säätiön sarake ei poista pakkasaa kaikissa olosuhteissa: alempi laajennus kiinnittyy lujasti maahan.

Jos pohjavesi on lähellä ja on mahdotonta ohjata niitä viemällä vettä tai kaipaamaan kausiluonteista vettä, niin ainoa vaihtoehto pölkky-ja säätiö säätiö voi olla matala syvyys perustus (MLF). Jokainen talvi talvella kasvattaa talteen talon ja joka kevät, kun maa sulaa talon, uppoaa hieman väärässä paikassa. Tämä ei ole kovin pelottavaa puutalolle, vaikka se on myös altis muotoutumiselle, mutta sillä on erittäin kielteinen vaikutus kivitaloihin. Matalan säätiön valinta on perusteltua vain hiekkaisella maaperällä sijaitseville vaaleille maalajeille. Voimakkaasti kallistuvilla mailla se on hyväksyttävissä talon pieninä mittasuhteina, hyvällä horisontaalisella vahvistuksella perustusnauhalla ja itse seinillä.

Kaksi tai useampia osia talosta, jotka on rakennettu eri aikoihin, pitäisi olla perusta, eivät liity toisiinsa, koska seinien rakentamisessa, lattian, kattojen jne. asennuksessa. laajennuksen perustan kuormitusten lisääntymisestä. Se myös syttyi kahden ensimmäisen kauden aikana kuivan ja kostean maaperän kantokyvyn muutoksen vuoksi. Tämä koskee myös seiniä. Talon eri osien kovaa liitosta voidaan luoda vasta rakennusvaiheen päätyttyä. TISE * -tekniikan (TISE, TISE - väärät nimet) tekniikan mukaisesti rakennettu pylväsnauhan vahvistaminen voidaan tehdä ilman hitsausta.

Merkittävää säätöruuvien syvyyttä voidaan vähentää asettamalla eristys maahan talon ympärillä 1,5 metriä leveä seinästä sokean alueen alla. Polystyreeni-vaahtopaneelit tai polyeteeniin kiedottu karkean hiekan sekoitetun saviyhdisteen seos voi vähentää pakkasten syvyyttä 0,5-0,8 m. Tämä lähestymistapa on erityisen hyödyllinen niille, jotka ovat lähellä pohjavettä, ja niille, jotka ovat jo rakentaneet talon, mutta eivät antaneet tarvittavaa syvyyttä säätiöön.

Tekniikka TISE poistaa kuoren heikentymisen vaikutuksen säätöön. Riippumatta maaperän maaperästä. Jäätynyt maata, joka vaikuttaa paaluun, yksinkertaisesti liukuu pitkin sitä, ja kuoren ja terän nauhan välinen rako ei salli pakkasen voimien vaikutusta säätöön. Tämä aukko voidaan täyttää tehokkaalla kosteudenkestävällä eristyksellä ja sulkea se ulkopuolelta sokea alue, kun sen yläraja on asetettu grillattavan nauhan alemmalle tasolle (kuten kuvasta näkyy).

Yleisluonteisten ominaisuuksiensa ansiosta tällainen säätiö soveltuu talojen rakentamiseen lohkoista, tiilistä, puusta, runkorakenteista ja hirsiköylöistä - ts. kattaa koko yksittäisen matalan rakennuksen alueen.

Narofominskyn alueella maan tiilitalolle 14x15. Määräaika oli 3 viikkoa. Sopimuksen kokonaisarvo oli 383.200 ruplaa eli 4 200 ruplaa. per juoksumatto perustusnauhalla.

Toinen vaihtoehtona sarakepohjastollemme voi olla nauhalappu, joka asetetaan alle maaperän jäädytyksen syvyyteen. Mutta hänellä on kaksi haittaa:

1. Betonin kulutuksen ansiosta sen kustannukset kasvavat dramaattisesti.

2. Myös sivuttaisten pakkasen voimakkuusvoimat vaikuttavat siihen. Kevyen talon rakentamisen aikana tämä säätiö luultavasti toimii samalla tavoin kuin matala syvä nauha.

Pohjakerroksen suunnittelussa on tarpeen tietää pohjaveden vaihtumisen koko kauden ajan, koska on lähes mahdotonta eristää se kosteudelta. Kyllä, ja itse kellarin kustannukset ovat yli kaksi kertaa kalliimpia kuin talon lattian rakentaminen.

Pohjakerroksen pohjalla, joka sijaitsee pohjaveden alapuolella, pohjaan vaikuttaa vedenpaine. Kun erotus on 1 metrin paine / neliö. m on noin 1 tonni. Siksi sellaisen kellarin lattian on oltava paitsi ilmatiivis, myös raskas ja hyvin vahvistettu.

Kellarin tekeminen on välttämätöntä ymmärtää, että seinien on myös havaittava lateraaliset kuormat maasta. Kuormat ovat erityisen korkeat ja korkeat pohjaveden pinnat, kun ne ympäröivät maaperää. Jäädytetyn maanpinnan laajentamisesta kallioperän seinät taipuvat taittumaan taloon. Kovan betonin kellarikerrokset auttavat havaitsemaan nämä kuormat.

* Lyhenne TISE tarkoittaa Yksilöllisen rakentamisen ja ekologian tekniikkaa.