Mikä on säätiö?

Zabrka pylväsperusta ja kasa - on niiden kellarijärjestely. Sen tarkoituksena on eristää alla oleva rakenne. Se myös estää sateen, lumen, roskat ja eläimet pääsemästä rakenteilla olevaan tilaan. Tämän seurauksena paalut ovat hitaammin alttiina tuhoisille ulkoisille tekijöille, niiden käyttöaika kasvaa. Rakenna turkki eri materiaaleista. Optiot eroavat työvoimakustannuksista ja rahoituskustannuksista, mutta joka tapauksessa elinolot ovat mukavampia.

Materiaalit, joita käytetään zakirkin rakentamiseen

Mikä on paalun ja sarakkeen pohjamäärä? Mikä on sen tärkein tehtävä? Mitä materiaaleja käytetään sen rakentamiseen? Nämä ovat tärkeimpiä asioita, joita on perehdytettävä entistä paremmin, jotta pystyt käsittelemään tukiaseman itsenäistä laitetta.

Pohjan kasa- ja pylvästyyppiset kellarit ovat tukia, jotka usein yhdistetään toisiinsa grillauksen avulla. Rakennetun talon alla on vapaata tilaa, joka on järjestettävä siten, että lämpöhäviöt minimoidaan rakenteen lattian läpi. On myös vältettävä saostumista sisäänrakennukseen. Tämä suojaa rakennuksen lattiapohjaa ja paaluu kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta, ja tulos on pidempi käyttöikä.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään hylky (toisella tavalla - väärän pohjan), asentamalla se tukipylväiden väliin. Rakennuksessa käytetään erilaisia ​​materiaaleja. Seuraavassa taulukossa on lueteltu suosituimmat vaihtoehdot ja lyhyt kuvaus.

 • suojana tavallisista oksista puista tai polymeerituotteista;
 • värin polykarbonaatista;
 • betonista (ontto sisäpuolinen) lohko ("ranskalainen kivi"), jolla on tekstuuri luonnonmateriaalin alla;
 • joka koostuu läheisistä läheisistä puupinoista.

Kellarissa on reiät talon tuuletukseen.

Materiaaleja, joiden katsotaan muodostavan zabirkin, voit valita sopivan materiaalin budjettiin ja toimintaolosuhteisiin. Käyttämällä niitä voit myös koristella talon julkisivua alkuperäisellä ja kauniilla tavalla.

Paalun perustuksen maadoitusjärjestelyt

Väärä pohja auttaa säilyttämään optimaalisen mikroilmaston sisällä. On suositeltavaa tehdä se vähintään 0,5 m korkeudella maan pinnasta. Uskotaan, että sitä korkeampi se on, sitä lämpimämpi ja kuivempi on talon sisällä. Käytä apuohjelmia jättää reiät vaaditun koon uunissa.

Pylväspohjan ja kaivosperustan kellarijärjestely toteutetaan kahdella päätoimisella tavalla:

Levyistä saadut tarraimet toimivat seuraavasti:

 • niiden halkeamien välillä kaivetaan kaivantoa 0,3-0,4 m syvyyteen;
 • hiekka-soramakeista täytetään noin 1/3 luodusta louhinnasta;
 • kiinnitetään tukipalkkiin tai lokeihin, joissa on urat;
 • ne asetetaan vaakasuoraan tai pystysuuntaisiin levyihin;
 • kaivannon jäljellä oleva tyhjä tila peitetään laajennetulla savella.

Ennen töitä kaikki sahatavarat käsitellään antiseptisilla yhdisteillä niiden käyttöiän pidentämiseksi. Valitse levyt, joiden koko on 2 - 5 cm.

Levyt, sivuraide, aaltopahvi, joka on kiinnitetty runkoon, joka on valmistettu sinkityistä metalliprofiileista tai puupalkkeista. Laatikko luodaan seuraavassa järjestyksessä:

 • tason vaaka- ja pystysuuntaiset ohjaimet;
 • lämmöneristysmateriaali asetetaan ja kiinnitetään, ja sitten valittu iho asennetaan;
 • asennettu ebb;
 • noin 20 cm: n korkeudella maasta, tee tuuletusreiät, joissa on pistokkeet.

Levyt ja paneelit leikataan valmiiksi haluttuihin kokoihin.

Tiili tai muuraus rakennetaan seuraavasti:

 • kaivamaan kaivettua haluttua syvyyttä;
 • luoda tyyny hiekalle;
 • suorita kaatamalla betonia, johon on asennettu vahvistusta;
 • kovettumisen jälkeen liuos asetetaan tiiliin tai kiviin.
Kaavamainen pohja

Betonikerros on valmistettu 5 - 10 cm paksusta. Suositeltavaa on käyttää halkaisijaltaan 5 mm: n lankaa sitovana elementtinä.

Luuranko rakentamisen vaihtoehtoja zabirki helpompi toteuttaa kuin tiili tai muuraus. Myös arkkimateriaalien käyttö, esimerkiksi tasainen tai aallotettu liuskekivi, on halpaa. Kun pohja on korkealla, sidoa pidetään parhaimpana vaihtoehtona pinnoitukselle.

Eristys ja vedenpitävä väärä tukikohta

On suositeltavaa lämmittää ja vedenpitävä paalusäätiön aita. Tämä pitää lämpöä kotelon sisällä ja suojelee pohjaa. Usein polystyreenivaahtoa tai ekstrudoitua polystyreenivaahtoa käytetään lämmöneristysmateriaalina. Se kiinnitetään asennettuun runkoon.

Rakennuksen yhteydessä tehdään sokea alue ja kaadetaan eristysaineella, esimerkiksi laajennetulla savella. Tämä tehdään maanjäristysalueen siirtämiseksi rakennuksesta.

Liitoksen optimaalinen paksuus käytettäessä eri materiaaleja on seuraava:

 • kivi - 20 cm;
 • tiili - 12 cm;
 • tehty 2,5 cm: n levyiltä.

Epäkelpoisen pohjan vedeneristys suoritetaan käyttämällä valssattuja materiaaleja: kateaineita tai vedeneristys. Käytä tarvittaessa bitumia. Tela leikataan haluttuun pituuteen. Kappaleen toinen pää ajetaan sokean alueen alle ja toinen - leikkauksen alla.

Zabirkin eristys on tärkeä osa rakennusten monimutkaisen eristämisen järjestelmää, ja vesieristys suojaa vettä tulemasta taloon.

Laitteen mahdolliset vaihtoehdot näkyvät alla olevassa videossa.

Zabrka sarakepohjalle

Nykyään, kun yksityisen rakentamisen suosio on lisääntynyt huomattavasti, monet järjestävät itsenäisesti perusteet tuleville rakennuksille. Samalla kun rakentaminen ei ole tärkein ammatti, on erittäin vaikea ennakoida kaikkia vivahteita. Säätiö on rakennuksen tärkein osa. Rakentaminen, kaikkien teknisten vaiheiden huomioiminen, ei riitä. Jotta talo olisi lämmin, ja säätiö on vahva ja kestää useita vuosikymmeniä, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota säätiön järjestämiseen sen sisustuksen loppuvaiheissa. Esimerkiksi sarakealustan aita on tehtävä.

Mikä on zabirka

Ennen kuin puhumme siitä, miten asianmukaisesti hoidetaan zabirku ja millaisia ​​materiaaleja se on parempi käyttää, se ei haittaa ensin ymmärtää, mikä se on ja mikä on sen päätehtävä.

Jokaisessa rakennuksessa on pohja, joista yksi on pylväitä. Toisin kuin monoliittinen nauhalevy, pylväspohja jättää paljon vapaata tilaa rakenteen alle, joka on lämmitettävä niin, että talon lämpö ei mene talvella ja lattia on lämmin. On myös välttämätöntä suojata tämä vapaa tila saostuksesta.

Tätä varten on olemassa zabirki. He ovat tyytyväisiä rakennuksen pilarien välillä. Materiaaleja voidaan käyttää: tiilet, puupaneelit, kilvet raunioista.

Aukon korkeus maan pinnasta tulee olla vähintään 50 cm. Asiantuntijat suosittelevat pitääkseen korkean kellarin kotona, koska tämä lisää lämmön pysymistä äärimmäisessä kylmyydessä. Eristysominaisuuksien lisäksi zabirka on esteettinen rooli.

Tietenkin jokaiselle rakentajalle, joka rakentaa itselleen säätiön, herää kysymys: kuinka tehdä kiila pylväsperustaksi? Laitteen toiminta voidaan jakaa useaan vaiheeseen. Harkitse laitetta harmaita levyjä.

 1. Ne kaivaavat kaivannon rakenteen tukien väliin, joiden syvyys ei saa olla alle 20 cm.
 2. Sängyn pohjassa nukahtaa suurien jakeiden tai raunioiden hiekkaa. On suositeltavaa käyttää näiden aineiden seosta. Jälkeen täyttämisen jälkeen ne kostuvat vedellä ja täytetään hyvin.
 3. Puutavara kiinnitetään telineisiin, joissa laudoitetaan erityisiä uria. Levyn paksuus vaihtelee 2-5 cm: n sisällä.
 4. Levyt asetetaan tiivistettyyn kerrokseen hiekkaa ja roskaa ja asetetaan kourun tai lokin urille.
 5. Kaikkien levyt on käsiteltävä erityisillä keinoilla, jotka suojaavat puuta mätänemästä.
 6. Pohjalla urat, jotka on täytetty sardiinilla tai muulla huokoisella materiaalilla, jolla on korkea lämmöneristysominaisuus.

Materiaalit, joita käytetään laitteessa zabirki

Puupaneelit voidaan korvata sementti-parranajolaatalla. Tällä materiaalilla on kuitenkin merkittävä haitta - matalat lämmöneristysominaisuudet. Siksi levyjä on vielä eristettävä sisäpuolelta, nukkumassa kuonan tai laajennetun saven kanssa.

Jos tiiliä tai kiveä käytetään materiaalina zabirkiin. Laitteen tekniikka on samanlainen kuin betonirakennuksen tekniikka, mutta hiekkakerroksen lisäksi on tarpeen asentaa hitsattu metallikehys (teräsvaijeri, jonka halkaisija on 5 mm sopiva), joka kaadetaan betonilla. Seuraavaksi sementtilaasti esitti kivet tai tiilet.

Tietenkin luonnonkivistä valmistettu mukira on kaunis ja erittäin orgaaninen, mutta tässä tapauksessa on melko vaikeaa tehdä munia, varsinkin niille, jotka kohtaavat tällaisen tehtävän ensimmäistä kertaa.

Laattojen ja tiilien lisäksi asbestisementtiarkkeja voidaan käyttää pienikokoisille rakenteille (esim. Puutarhatalot). Tämä rakennusvaihtoehto on melko edullinen. Materiaalin suojaamiseksi kosteudelta, se kyllästetään pellavaöljyllä ja päällystetään maalilla, joka on resistentti ilmakehän saostukseen.

Kuinka eristää nauhan

Puupalkkiperustuksia, joissa zabrikoy on lämmitettävä, koska jos jätä jättämättä tilaa lattian alle, ei yksi tehokkaimmista kattiloista voi selviytyä lämpöhäviöstä, joka johtuu tällaisesta lukutaidottomasta lähestymistavasta talon lämpenemiseen. Talon eristyksen parantamiseksi tehdään seuraavat toimenpiteet:

 • teräsprofiilirunko kiinnitetään teräsprofiilista tukipilareihin;
 • arkkia polystyreenivaahtoa tai vaahtoa kiinnitetään koottuun runkoon;
 • Ulkopuolelta lämpöä eristävä materiaali voidaan peittää aaltopahvilla, ne kiinnitetään ruuvilla;
 • kun aita on asennettu ja siihen lisätään ylimääräinen lämmöneristyskerros, kaivannon vapaata tilaa peitetään kokonaan kuonalla;
 • jos viemärijärjestelmän putket tai viemärit kulkevat tukien väliin, älä unohda asentaa niille tarkoitettuja reikiä;
 • huolehdittava ilmanvaihdosta. Tuuletusaukkojen tulisi mieluiten sijaita 20 cm maanpinnasta, ja niissä on grillit. Talvikaudelle ne suljetaan pistokkeilla. Ikkunoiden koko riittää kestämään 10x15 cm.

Hyödyllisiä vinkkejä

Pylväspohjan säätölaitteen tulisi noudattaa myös tiettyjä standardeja. Esimerkiksi harmaiden paksuus vaihtelee laitteesta riippuen.

 • betonilaastille tämä parametri on - 10 cm;
 • luonnonkiviä varten - 20 cm;
 • tiiliä varten - 12 cm;
 • levyille - 25 cm.

Lämpöeristyksen lisäksi sinun on muistettava, että kaikki materiaali on suojattava luotettavasti saostumisen haitallisilta vaikutuksilta, joille se on suojattu vedeneristyskerroksella.

Asiantuntijat suosittelevat vesitiivistystyötä bitumimuovilla ja kateaineilla. Tätä varten bitumia kuumennetaan ja helmen ulkopinta kuumataan. Ruberoidia levitetään bitumiin, käsitellään uudelleen kuumalla bitumilla ja uudestaan ​​asetetaan ruberoidikerros.

Ulospäin, lapio voidaan vedenpitävällä kerroksella sementtilaastia. Se valmistetaan pitämällä hiekka- ja sementtiosuudet 2: 1. Liuos levitetään seinälle, tasoitetaan, kuivataan sementtiä kerrosttamalla ja odotetaan, kunnes se tarttuu. Tämän jälkeen päälle asetetaan rullaneristyskerros. Seuraavaksi se on koristeltu koristeellisella materiaalilla: erikoispaneelit, jotka jäljittelevät kivityöt, aallotettu lattia, koriste-kivi.

Kuinka suojata paremmin harmaita

On helppoa luoda aidat pylväsperustaan ​​omilla kädillä, mutta on tärkeää suojata mahdollisimman tehokkaasti tekijöitä, jotka vaikuttavat kielteisesti siihen. Erityisesti puhumme puusta, koska se on tämä materiaali, joka on vähiten vastustuskykyinen kosteudelle ja sademäärälle.

Jokainen lauta, joka menee laitteeseen zabirki, on käsiteltävä huolella erikoisyhdisteillä. Sinun ei pitäisi säästää tällaisia ​​varoja, koska jatkuva kosteus ja kosteus luovat erinomaiset edellytykset kehittää sienieläinten ja puun muottien kehitystä. Tämä puolestaan ​​johtaa siihen, että talon perusta ei kestä kovin kauan.

Tällä hetkellä puun antiseptiset aineet ovat valtava määrä. On suositeltavaa valita sellainen, joka ei sisällä ihmisille ja eläimille myrkyllisiä aineita, vaan aiheuttaa myös metalli-korroosiota. On myös toivottavaa valita työkalu, jolla on suuri palonkestävyys.

Älkää unohtako, että betonipohjan rakentamisen yhteydessä on välttämätöntä sijoittaa lujitushäkki porsaan alle. Ottaen huomioon, että säiliön syvyys on pieni, kun maaperää liikutetaan, betonin pohja, jota ei ole vahvistettu metallikehyksellä, voi aiheuttaa halkeaman, joka johtaa aidan tuhoutumiseen.

Rakentamalla pylväsperusta, asiantuntijat suosittelevat enemmän tilaa lattian alle. Tämä antaa esteettisemmän ilmeen rakennukselle. Kun kellari on hyvin alhainen, se luo visuaalisesti vaikutelman, että rakennus rakennetaan suoraan maahan ja korkealla kellarilla päinvastoin näyttää houkuttelevammalta, ja lattian alla oleva tila on paljon vähemmän kosteutta.

On syytä huomata, että pilarien pohjan alustavien laskelmien tulisi sisältää laskelmat vanun rakentamiseen ja asennukseen. Eli silloin, kun aloitat suoran työn, sinun on jo tiedettävä, mistä materiaalista se tekee, mitä vedenpitävä ja miten eristää. Jos päätät tehdä sen puusta, muista miettiä työkaluja, joita tarvitaan puun käsittelyyn.

Mitä ovat zabirki?

Tämä on yksi yksinkertaisimmista jalustapohjoista, joka on ohutta seinää perustuksen pilarien välillä, lämmittää maanalaista tilaa ja suojaa sitä kosteudelta, lumelta ja kylmältä.

Useimmiten pyyhkimet on valmistettu samasta materiaalista kuin pylväät. Rikkakalvon leveyden tulisi olla vähintään 40 cm, tiili - vähintään yksi tiili. Reikää on porattava 30-50 cm: n alapuolella. Sen alla olevaan savipintaiseen maahan tulee olla vähintään 15 cm: n paksuinen kerrostettu hiekka (hiekkalaatta).

Zabirku toivottavaa kipsiin. Lämmitettäessä kuona maanalaisesta puolelta kaadetaan kuonaan tai hiekkaan. Tätä tarkoitusta varten ei ole suositeltavaa käyttää maata, koska se voi johtaa kosteuden muodostumiseen talossa ja lattian mätänemiseksi.

Talon kummallakin puolella tehdään kellarissa, penkillä tai penkillä ainakin yksi ilmansuunta, jonka koko on vähintään 14 x 14 cm. Kylmällä säällä ne peitetään puisilla suojilla tai savilla päällystetyillä tiilillä.

Mikä on paalun perustusletku?


Jos et edelleenkään halunnut rakentaa runkopohjasi pylväspätkän pohjalle tai ruuvipuristeen perustukseen, sen rakentamisen jälkeen on huolehdittava siitä, että alemman kerroksen katon ja maan pinnan välinen tila on suljettava. Tämä voidaan tehdä vain käyttämällä ns. Paalusäätiötä paalussa.

Kokemattomat rakentajat ovat hämmentyneitä, kun he kuulevat tämän sanan, eivät täysin ymmärrä, miksi sitä tarvitaan ja tarvitaanko sitä lainkaan, ja miten suljetaan säätiö ulkopuolelta? Ja entä materiaalia, josta käytetään zabirkaa ja miten se on asennettu? Näissä ja muissa kysymyksissä joskus kokeneet rakentajat eivät löydä vastausta.

Jotta voisimme vastata näihin kysymyksiin, harkitse, mitä se on?

Mikä on paalun perustusletku?

Aita on sellainen järjestely, jolla jalostetaan kellarintilaa, pohjakerroksen ja maanpohjan välissä. Pile-pohjamurskausta käytetään suuremmassa määrin aukkojen ja ominaisvirtojen täyttämiseen. Täten kellarikerroksessa muodostuu kellari, joka on rakennuksen lattian alla sijaitseva tila.

Mikä on tarvetta paalun pohjalevylle?

Paalusuojan aitausta käytetään estämään kylmien tuulien vaikutus, mikä ylläpitää rakennuksen lattian lämpimää lämpötilaa. Loppujen lopuksi, jos sitä ei käytetä, talvikaudella aukoiden välissä kylmä ilma kulkee ja tuuli puhaltaa. Ja sen seurauksena kylmä lattia ja tietenkin tämän huoneen lämmittämisen lisäkustannukset. Mutta loppujen lopuksi tämä voidaan välttää soveltamalla "zabirki", sillä vaikka lattia ja seinät eristettäisiin talossa, alhaalla oleva kylmä ilma kykenee absorboimaan kaiken lämmön ja lämpöä säästävän tuloksen, ellei sitä vähennetä nollaan, pienenee sitten ajoittain.

Materiaalia porrariin asennusta varten voidaan käyttää eri tavoin. Tämä voi olla puupäällyste, eli puupaneeleista. Zabirka, koska se ei täytä kiireellisyyden tehtävää, siksi aineistoa voidaan mukauttaa kenenkään mukaan, mikä estää lämmön puhaltamisen, paalusäätiön asentamisen ja sen hinnan riippuvan siitä.

Lisäksi pohja voidaan tehdä paitsi puusta, se voi olla jopa konkreettinen ratkaisu. Tai edes, tavallinen tiilimuuraus, tärkeintä on se, että se tehdään maan pohjalta ja kattaa lattian ja pohjan välissä olevan tilan.

Yksinkertaisempaa käyttää puulevyjä. Tämän vuoksi on tarpeen ympärillä säätiön ympärillä rakentaa luuranko, joka peittää tyhjyyden, johon puiset lankut istutetaan. Tässä tapauksessa, levyt ja kellari seinä, voit laittaa ohut eristys, joka myös antaa hyvän vaikutuksen.

Mitä tulee betonin tukkeutumiseen. Tällöin on välttämätöntä aloittaa laasti, ikään kuin täyttää säätö, ensin kipsi sen ja sitten rakentaa kehä ympäri kehä, jonka tulee olla niin korkea, että kaatunut betoni päällekkäin syntyvän tyhjän tilan. Tämä estää kylmän ilman puhaltamisen ja tulon.

Se on yhtä helppoa tehdä luuta tiilimuodostustapa. Tätä varten sinun täytyy kaivata ura pitilakiven pohjan kehällä, johon ensimmäistä riviä tiilimuuraus on sijoitettava, sitten toinen rivi, toinen ja niin edelleen, korkeus, joka kokonaan tyhjentää aukon. Tämän jälkeen se voidaan käsitellä tiililiitosten välillä liitoksen kanssa tai kipsiä ja peittää erityinen vettähylkivä aine.

Kattopintaan päin voi suorittaa sivuraide. Nykyään rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat monenlaisia ​​tuotteita. Täällä kaikki riippuu mausta, se voi olla sivuraide muodossa jäljitelmä tiili, kivi ja jopa puuta. Voit käyttää mitä tahansa vaihtoehtoa ja jopa väriä, tärkeintä on, että valintasi vastaa maisemaa.

Mikä on pyyhin ja mihin sitä käytetään? Ominaisuudet rakentaminen kellarissa soveltamalla rakentaminen aita

Reaves - yksinkertaisin tukikohta. Nämä ovat ohutta seinää säätiön pilarien välillä, eristävät maanalaisen tilan ja suojaavat sen pölyltä, kosteudelta, lumelta jne. (89). Sisästä, kuidut lämmitetään kuonalla, kuivalla maalla, hiekalla. Suorita samalla materiaalilla kuin säätiön pylväillä, mutta se on mahdollista muilta. Ruuhka-aidan leveys - vähintään 400 mm, tiili - 1 tai 1/2 tiiliä. Haudattu maahan 300-500 mm. Jos maaperä on savi, sen jälkeen tehdään hiekkalaatikko 150-200 mm paksun pinnan alle. Rappauslaasti.

Säätiö ja puun aita - yhteiset käsitteet

Jalusta on pohjan ylempi ohuempi osa, joka on 50-70 cm korkeita maanpinnan yläpuolella. Jalkakäytävällä on oltava kestävä, ilmakehään ja pohjaveteen vastustuskykyinen. Siksi se on säädetty kestävistä kylmänkestävistä materiaaleista. <камень, бетон, кирпич-железняк) и оштукатуривают цементным раствором состава 1 : 3.

Jos seinät ovat sementtiä tai vartaloa, kellarista leikataan tiilet tai betonikivet. Jos ne eivät ole, tee penkki (88) hiekan tai kuonan avulla.

Reaves - yksinkertaisin tukikohta. Nämä ovat ohutta seinää säätiön pilarien välillä, eristävät maanalaisen tilan ja suojaavat sen pölyltä, kosteudelta, lumelta jne. (89). Sisästä, kuidut lämmitetään kuonalla, kuivalla maalla, hiekalla. Suorita samalla materiaalilla kuin säätiön pylväillä, mutta se on mahdollista muilta. Ruuhka-aidan leveys - vähintään 400 mm, tiili - 1 tai 1/2 tiiliä. Haudattu maahan 300-500 mm. Jos maaperä on savi, sen jälkeen tehdään hiekkalaatikko 150-200 mm paksun pinnan alle. Rappauslaasti.
Jokaisen puolen talon kellarissa, porakalla tai kannella, joka tuulettaa maan alla, sinun on tehtävä vähintään yksi venttiilinreikä, joka on vähintään 140X140 mm. Niiden on oltava vähintään 150 mm maasta. Lämpimällä säällä alkavat, ne avautuvat, ja kylmällä ilmalla puhaltavat ne peitetyt savipäällystetyt puiset vuoraukset tai tiilet.

Sokea alue palvelee ilmakehän ja muiden vesien talon kellarista. Sokea alue on kuin jalkakäytävä, jonka leveys on 50-100 cm ja kaltevuus pois talosta. Kaltevuuden tulee olla 0,1 sokean alueen leveydeltä (10 cm 1 m leveä). Kun kasvien maaperä on poistettu kellarikerrokseen 10-15 cm: n syvyyteen, pehmeä savi kerros asetetaan syvennykseen ja tiivistetään tiiviisti antaen halutun kaltevuuden. Sitten hiekkaa kaadetaan soraa (raunioina) tai tiilitaistelua, rypytetään ja kaadetaan sementtilaastilla tai peitetään sementillä, maahan asfaltilla. Sokean alueen reunoilla on suositeltavaa kaivaa urat kaltevalla vedellä talon vettä.
Aita on tiilen, kiven tai muun materiaalin seinä, joka peittää pylväsperustaisen maanalaisen tilan. Se on rakennettu suojaamaan rakennuksen rakennetta lunta, likaa, pölyltä ja muodostaa suljetun tilan lattian alle. Aita on parhaiten asetettu tiilestä.

Zabirkin rakentaminen.
Ensinnäkin sinun on poistettava hedelmällinen maapinta ja syvennettävä noin 20 cm, sitten täytä tämä masennus hiekalla ja varovasti tamp. Jos maa on hiekkaista tai kivistä, hiekkalaatikkoa ei ole tehty.

Hiekkotyyny sementtilaasti, jonka paksuus on noin 100 mm, tiukasti yksi vaakasuora merkki. Kun valmiste on kuiva, laita tiiliseinä puoli niin paksuksi tai koko tiiliksi.

On suositeltavaa lämmittää aitauksen sisäpuoli, ja sen ulkopuolella se voidaan kipata, vuoratella laatat tai muut viimeistelyaineet.

Ilmanvaihto lattian alla.
Kesäaikaan maanalaiseen tilaan on vältettävä hometta ja kosteuden syntymistä. Tätä tarkoitusta varten on järjestettävä erityiset aukot, joiden kautta ilmaa syntyy. Pienien eläinten tunkeutumisen estämiseksi on suositeltavaa sulkea reiät metalliristikkoon. Talvella on suositeltavaa sulkea ne levyn tai tiilen avulla, jolloin se hajoaa yksinkertaisella savi.

Rakentaminen ja laiteporirki

Järjestely paavoista käytettäessä paalupohjaa
Jos olet valinnut pylväspohjan tai pohjan ruuvipinoille kehysrakennukselle, talon rakentamisen jälkeen olet todennäköisesti miettimättä, kuinka suljet välilyönti ensimmäisen kerroksen ja maan väliin tai ns. Zabirki-laitteeseen.

Aloittelevat rakentajat usein raapimaan päätään yli miten sulkea paaluttamisen, koska monet kun etsit talon avoimella laituri säätiö on verrattuna "tupa kanankoipia" ja on halu sulkea tähän tilaan, kuten Sokkelipäällyste. Artikkelissa, jossa on kertomus ruuvipillojen perustuksesta, on jo annettu kaavio laitteesta. Nyt asumme sen laitteeseen tarkemmin.

Ensimmäinen kaivaa kaivannon syvyys 30-40 cm. On ulkokehän seinät, jossa vaiheessa sitä vähän alle talon seinä, kaivannon tulisi olla hieman rinteessä seinistä, ja kaivannon peitettiin vedenpitäväksi. Ympäryksen varrella sijoitamme tyhjennysputken kaivannon pohjaan ja järjestämme viemärikaivoja. Seuraavaksi täytämme kaivannon hiekalla ja kaadetaan sitä samalla kun muodostetaan kaltevuus talon seinistä. Ylhäältä laatoimme laatat, sokea alueeksi. Tällainen ratkaisu ei anna ruohon ja rikkaruohojen kasvaa lähellä aitaa ja antaa esteettisempi ilme.

Säätöpilareiden tulee olla kiinnityskorvakkeita, joilla on reikiä kiskojen kiinnittämiseen. Seuraavaksi kiinnitämme itse oppaat kellarikerroksen asennukseen, esimerkiksi 40x100 mm levyllä, joka on kyllästetty antiseptisesti. Asennus sivuraide olisi tehtävä, jolloin aukko on 30-50mm, välillä kellarissa sivuraide ja laatat. Talvella tämä aukko kompensoi nostovoiman aiheuttamaa maan nostamista ja estää sivuraidetta rikkomatta. Ylhäältä luodaan ulosvirtaus, joka suojaa ilmakehän saostumista vastaan.

Korkki ja aita - usein kysyttyjä kysymyksiä

Entä jos suunnitteluvirheet tehdään säätiöissä?
Kun lasketaan perustusten suhteelliset muodonmuutokset, otetaan huomioon "perustus - socle-wall" -järjestelmän jäykkyys.
Jos vastaanotettu koko perustuksen ja pohjan järjestelmän jäykkyyttä on riittämätön varmistamaan sallittu suhteellinen muodonmuutos, jäykkyys voidaan lisäksi antaa hihnan maa- tai välipohjien vahvistettu muuratut seinät tai rainojen päälle seinien sijasta tiilestä emäksen - teräsbetoni sokkeli.

Alustan kokoa ja vastapihdityynyä voidaan muuttaa.

Mikä pitäisi olla sokea alue?

Jotta valuu vesi katolta talosta ja suojelee pohjaa pintaveden tunkeutumiselta, järjestetään sokea alue.

Sokean alueen on oltava vähintään 700 mm leveä ja 200 mm leveämpi kuin kehys, niin että katolta virtaava vesi ei heikennä maata eikä se pysähdy talon alle. Sakka-alueen leveyden on oltava vähintään 1 m ja vähintään 300 mm leveämpi kuin perustuksen täytetyt sinusit.

Sokea alue on järjestetty 1: 5 kaltevuuteen. Se koostuu alapuolisesta kerroksesta ja vesitiivis pinnoite. Päällysteenä käytetään betonia, jonka paksuus on vähintään 80 mm. Kasvien maaperä poistetaan kellarikerroksesta 10-15 cm: n syvyyteen ja pehmeä savi on kerrostettu, mikä on hyvin tiivistettyä.

Betonin lisäksi sokeat alueet ovat myös murskattua kivia, soraa, kalkkikiviä, betonilaatuja jne. Sokean alueen reunalla on toivottavaa järjestää tyhjennysurio, jonka pohja ja seinät on tehty kivestä tai betonista.

Kuinka tehdä kellarissa sarakkeen pohja?

Rakennettaessa taloa pylväsperiaatteisiin, kellari valmistetaan sillan muodossa sarakkeiden välillä, jotka on vahvistettu 8-12 mm halkaisijaltaan. Tällaisen pohjan ei pitäisi suoraan luottaa maahan.

Tukien ja aukkojen välillä olevien tukien välissä olevien aukkojen väliin on jätettävä vapaa tila 10-15 cm. Jos perusyksikköä ei ole valittu oikein, paitsi itse pohja, myös kaikki edellä olevat rakenteet voivat olla epämuodostuneita. Tästä syystä ei ole suositeltavaa järjestää sokkeloita tai tampereita kevyiden rakenteiden pylväsmateriaalien välillä.

puun tulppa

Zabrka sarakepohjalle

Mikä on säätiö?

Zabrka pylväsperusta ja kasa - on niiden kellarijärjestely. Sen tarkoituksena on eristää alla oleva rakenne. Se myös estää sateen, lumen, roskat ja eläimet pääsemästä rakenteilla olevaan tilaan. Tämän seurauksena paalut ovat hitaammin alttiina tuhoisille ulkoisille tekijöille, niiden käyttöaika kasvaa. Rakenna turkki eri materiaaleista. Optiot eroavat työvoimakustannuksista ja rahoituskustannuksista, mutta joka tapauksessa elinolot ovat mukavampia.

Materiaalit, joita käytetään zakirkin rakentamiseen

Mikä on paalun ja sarakkeen pohjamäärä? Mikä on sen tärkein tehtävä? Mitä materiaaleja käytetään sen rakentamiseen? Nämä ovat tärkeimpiä asioita, joita on perehdytettävä entistä paremmin, jotta pystyt käsittelemään tukiaseman itsenäistä laitetta.

Pohjan kasa- ja pylvästyyppiset kellarit ovat tukia, jotka usein yhdistetään toisiinsa grillauksen avulla. Rakennetun talon alla on vapaata tilaa, joka on järjestettävä siten, että lämpöhäviöt minimoidaan rakenteen lattian läpi. On myös vältettävä saostumista sisäänrakennukseen. Tämä suojaa rakennuksen lattiapohjaa ja paaluu kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta, ja tulos on pidempi käyttöikä.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään hylky (toisella tavalla - väärän pohjan), asentamalla se tukipylväiden väliin. Rakennuksessa käytetään erilaisia ​​materiaaleja. Seuraavassa taulukossa on lueteltu suosituimmat vaihtoehdot ja lyhyt kuvaus.

Tarkistettujen materiaalien lisäksi luodaan reikä

 • suojana tavallisista oksista puista tai polymeerituotteista;
 • värin polykarbonaatista;
 • betonista (ontto sisäpuolinen) lohko ("ranskalainen kivi"), jolla on tekstuuri luonnonmateriaalin alla;
 • joka koostuu läheisistä läheisistä puupinoista.

Kellarissa on reiät talon tuuletukseen.

Materiaaleja, joiden katsotaan muodostavan zabirkin, voit valita sopivan materiaalin budjettiin ja toimintaolosuhteisiin. Käyttämällä niitä voit myös koristella talon julkisivua alkuperäisellä ja kauniilla tavalla.

Paalun perustuksen maadoitusjärjestelyt

Väärä pohja auttaa säilyttämään optimaalisen mikroilmaston sisällä. On suositeltavaa tehdä se vähintään 0,5 m korkeudella maan pinnasta. Uskotaan, että sitä korkeampi se on, sitä lämpimämpi ja kuivempi on talon sisällä. Käytä apuohjelmia jättää reiät vaaditun koon uunissa.

Pylväspohjan ja kaivosperustan kellarijärjestely toteutetaan kahdella päätoimisella tavalla:

Levyistä saadut tarraimet toimivat seuraavasti:

 • niiden halkeamien välillä kaivetaan kaivantoa 0,3-0,4 m syvyyteen;
 • hiekka-soramakeista täytetään noin 1/3 luodusta louhinnasta;
 • kiinnitetään tukipalkkiin tai lokeihin, joissa on urat;
 • ne asetetaan vaakasuoraan tai pystysuuntaisiin levyihin;
 • kaivannon jäljellä oleva tyhjä tila peitetään laajennetulla savella.

Ennen töitä kaikki sahatavarat käsitellään antiseptisilla yhdisteillä niiden käyttöiän pidentämiseksi. Valitse levyt, joiden koko on 2 - 5 cm.

Levyt, sivuraide, aaltopahvi, joka on kiinnitetty runkoon, joka on valmistettu sinkityistä metalliprofiileista tai puupalkkeista. Laatikko luodaan seuraavassa järjestyksessä:

 • tason vaaka- ja pystysuuntaiset ohjaimet;
 • lämmöneristysmateriaali asetetaan ja kiinnitetään, ja sitten valittu iho asennetaan;
 • asennettu ebb;
 • noin 20 cm: n korkeudella maasta, tee tuuletusreiät, joissa on pistokkeet.

Levyt ja paneelit leikataan valmiiksi haluttuihin kokoihin.

Tiili tai muuraus rakennetaan seuraavasti:

 • kaivamaan kaivettua haluttua syvyyttä;
 • luoda tyyny hiekalle;
 • suorita kaatamalla betonia, johon on asennettu vahvistusta;
 • kovettumisen jälkeen liuos asetetaan tiiliin tai kiviin.

Kaavamainen pohja

Betonikerros on valmistettu 5 - 10 cm paksusta. Suositeltavaa on käyttää halkaisijaltaan 5 mm: n lankaa sitovana elementtinä.

Luuranko rakentamisen vaihtoehtoja zabirki helpompi toteuttaa kuin tiili tai muuraus. Myös arkkimateriaalien käyttö, esimerkiksi tasainen tai aallotettu liuskekivi, on halpaa. Kun pohja on korkealla, sidoa pidetään parhaimpana vaihtoehtona pinnoitukselle.

Eristys ja vedenpitävä väärä tukikohta

On suositeltavaa lämmittää ja vedenpitävä paalusäätiön aita. Tämä pitää lämpöä kotelon sisällä ja suojelee pohjaa. Usein polystyreenivaahtoa tai ekstrudoitua polystyreenivaahtoa käytetään lämmöneristysmateriaalina. Se kiinnitetään asennettuun runkoon.

Rakennuksen yhteydessä tehdään sokea alue ja kaadetaan eristysaineella, esimerkiksi laajennetulla savella. Tämä tehdään maanjäristysalueen siirtämiseksi rakennuksesta.

Liitoksen optimaalinen paksuus käytettäessä eri materiaaleja on seuraava:

Epäkelpoisen pohjan vedeneristys suoritetaan käyttämällä valssattuja materiaaleja: kateaineita tai vedeneristys. Käytä tarvittaessa bitumia. Tela leikataan haluttuun pituuteen. Kappaleen toinen pää ajetaan sokean alueen alle ja toinen - leikkauksen alla.

Zabirkin eristys on tärkeä osa rakennusten monimutkaisen eristämisen järjestelmää, ja vesieristys suojaa vettä tulemasta taloon.

Zabrkan sarake säätiö

Aita on tapa järjestää kellarikerros, joka on sarakkeen ja paalun perustan ominaispiirre. Aita ylittää tyhjän tilan viereisen pilariin perustuksen ja maan ja talon alaosan välissä ja muodostaa siten kellarin - maanalaisen huoneen.

Aita on tehty talon maanalaisen tilan suojaamiseksi tuulta ja siten talon lämmittämiseksi. Ilman sitä, talvella tuuli vapaasti "kävelee" maanalaiseen tilaan, eikä eristäviä materiaaleja säästäisi vakavasta lämpöhäviöstä. Pylväsperiaatteella rakennetaan yleensä puiset talot, joissa on puiset liitoskappaleet. Puu kosteissa olosuhteissa kaatuu, ja ala- kentän liiallisen kosteuden välttämiseksi tuuletusaukot ovat talon kummallakin puolella. Kesällä ne ovat auki tuuletettavaksi kellarista, ja talvella ne peitetään lämpöeristysmateriaalilla tai yksinkertaisesti liitettynä rättiin.

Asennuksen korkeus ja vastaavasti maanalainen tila vaihtelevat noin 30 cm. Jos sitä tehdään vähemmän, alustan ilmastointi on vaikeaa, kosteus lisääntyy, mikä johtaa puutalon mätänemiseen.

Laite zabirki

Materiaalit laitteelle zabirki voi olla hyvin erilainen: puu, betoni, kivi, tiili. Jos harakka on valmistettu betonista tai tiilestä, se on haudattu maahan 50 cm: n päähän, ja sen alapuolella on päällystetty hiekkakivi. Tämä on välttämätöntä sen vastustuskyvyn turpoamisen voimille. Tällaisen pyyhkäisylaitteen toteutettavuus on kuitenkin kyseenalaista sekä työn laajuuden että kustannusten osalta. Pilarin perustukset ovat taloudellisimmat rakenteet, jotka tehdään pääasiassa kevyille taloille - rungolle tai baariin. Tiili ja vielä enemmän, vahvistettu betoni voi olla kalliimpaa kuin itse säätiö.

Zabirko levyt

Todella realistisempi ja tarkoituksenmukainen vaihtoehto on levyjen satama. Aita ei tarvitse toimia tukirakenteena, joten voit käyttää 20 mm: n paksuisia levyjä. Nykyiset nykyiset nykyiset eristimet tarjoavat tarvittavan lämmöneristeen aluslattialle, joten ei myöskään ole tarpeen tehdä paksua, massiivista lämpöeristystä.

Aidat voidaan sijoittaa vaakasuoraan ja pystysuoraan. Laajojen vaakasuoralla järjestelyllä ne tekevät urakohtia kellarin pylväistä. Levyjen pystysuoralla järjestelyllä tehdään tällainen ura grilliin ja maahan upotettu puu. Kosteutta ja sieniä suojaavien levyjen vaimennusta peitetään suojaavilla yhdisteillä.

Pilarin perusta - rakennusmateriaalien kulutuksen kannalta edullisin - rakentaminen on melko yksinkertaista. Tämä artikkeli sisältää tietoja sarakepohjan rakentamisesta, sen suunnittelumenetelmistä, tapauksista, joissa sen rakentaminen on tarkoituksenmukaista.

Paalusäätiö on perusta, jossa paaluja käytetään kuorman siirtämiseen rakennuksesta maahan. Pilejä ajetaan, ruuvataan, kyllästyvät. On suositeltavaa rakentaa pohja paaluille niissä tapauksissa, joissa kokoonpuristumaton kerros maaperä on niin syvä, että muunlaisia ​​säätiöitä ei ole mahdollista rakentaa.

Rostverk on paalun tai pylvään perustuksen yläosa, joka yhdistää kaikki pylväät / paalut yhdeksi rakenteeksi. Rostverk voidaan valmistaa nauhan tai laattojen muodossa. Grillityön tehtävänä on yhdistää kaikki paalut yhdeksi rakenteeksi ja jakaa koko kuormitus paalujen välillä.

Sokea alue on vedenpitävä nauha, joka asetetaan säätiön ympärille ja suojaa sitä ulkoisilta kosteuslähteiltä - sateelta ja tulvavedeltä. Se suojaa maaperää säätiön ympärillä eroosiosta.

Porattu pohja on pohja, jossa porattuja paaluja käytetään kuorman siirtämiseen rakennuksesta maahan. Porattavan paalulaitteen tekniikka on seuraava: ensin kaivoa porataan maahan paalun syvyydelle, minkä jälkeen siihen kaadetaan muotti, vahvike hammas ja betoni.

Zabrkan sarakepohja itsenäisesti

Puurakenteiden rakentamisen aikana erityistä huomiota olisi kiinnitettävä säätiön kellariin. Jokainen pohja on asennettu kosteuden ja kosteuden muodostumisen välttämiseksi. Kun pylväsperusta perustetaan, erityistä huomiota kiinnitetään tällaisen säätiön kellumaan.

Tämä artikkeli on kirjoitettu erityisesti selvittämään tämän prosessin ominaisuudet ja ilmaista, mitä sinun on kiinnitettävä huomiota. Lue tämä artikkeli loppuun ja zabyrkan sarake säätiö ei koskaan aiheuta sinulle vaikeuksia.

Mikä on kiila?

Säätiön päätehtävä on sen kyky estää sademetsä taloon ja säilyttää huoneen luonnolliset elinolosuhteet.

Kun sarakepohja on asennettu, talon alle jää paljon vapaata tilaa. Jotta lämpimänä talossa ja asetettu zabirku. Se on luotu seuraavista materiaaleista:

On huomattava, että etäisyys lattiasta aidalle olisi noin puolet metriä. Yleensä sitä korkeampi alustan korkeus, sitä parempi vaikutus. Varsinkin jos talo sijaitsee alueella, jossa saattaa olla vakavia pakkasia.

Tehdä säätiö omalla kädelläsi

Esimerkkinä on tällaisen puulevyrakenteen asentaminen.

Asennusprosessi on seuraava:

 • Tulevaisuuden talon alapuolella sinun täytyy kaivaa noin 20 senttimetrin syvä reikä;
 • Kaivetuissa kaivoissa nukahduvat haudat, jotka täytyy tamped;
 • Puutavaraan kynnetään puutavara, jossa levyt on leikattu etukäteen. Yleensä pöydän paksuuden tulee olla vähintään 3 senttimetriä;
 • Valmistetut levyt asetetaan kerrostumalle ja hiekalle, joka on ensin johdattava puupalkin uriin;
 • Prosessimme kaikki levyt erikoisella työkalulla, joka estää materiaalin mätänemästä;
 • Urinteiden alaosassa asettuu lämpöeristysmateriaali. Käytä yleensä sardeldiota tai vastaavia materiaaleja.

Mitkä materiaalit ovat parhaiten käytössä?

Alla mainittiin luettelo käytetyistä materiaaleista. Voit kuitenkin tuoda esille useita vaihtoehtoja, jotka voivat tulla hyödyllisiksi. Harkitse erilaisten materiaalien käyttöä.

Jos sinulla ei ole puisia levyjä, voit korvata ne sementtilevyillä, jotka on täytetty puisella sahanpurulla. Vaikka tällaisella materiaalilla ei ole kovia lämmöneristysominaisuuksia, sitä käytetään laajalti.

Jos käytät tiiliä tai kiveä levyjen sijasta, tällaisten materiaalien asennus tehdään hitsatusta metallikehyksestä. Yleensä tämä on runko täynnä laasti. Ja kuoritusta levystä valmistetaan tiilet.

Myös tällaisia ​​käyttötarkoituksia varten käytetään asbestisementtiä sisältäviä lakanoita, jotka on kyllästetty sellaisella materiaalilla, joka lisää kosteuden suojaamista. Voit esimerkiksi käyttää pellavansiemenöljyä.

Jos tämä rakenne ei ole eristetty, niin puutalolla on suuri lämpöhäviö. Joten meidän on harkittava erikseen lämpenemisen prosessia.

Miten eristää zabirku?

Talon miellyttävään lämpötilaan tärkeä edellytys on zabirkin eristys.

Tätä varten tarvitset:

 • Kiinnitä pylväät erityinen runkorakenne;
 • Lämmöneristysmateriaali kiinnitetään asennettuun rakenteeseen. Vaahto on erinomainen tähän tarkoitukseen;
 • Eristyslevyt on suljettava ammattimaisella lattialla. Aallotettu kiinnitys suoritetaan itsepuristusruuveilla;
 • Jos lattia sisältää viemäriputkia tai muuta putkistoa, sinun on ensin valmistettava reikiä etukäteen;
 • Tarvitset kesällä asennetut tuuletusaukot. Joten varustaa lattiasi yhdellä. Ja talvella ne suljetaan erityisillä pistokkeilla, joita voi ostaa missä tahansa rautakaupassa.

Nyt tiedät, miten sarakkeen säätiö tasoitetaan.

Mitkä tekijät auttavat suojaamaan pyyhin ja pidentämään sen käyttöikää?

Kuten löysimme, on helppo asentaa tällainen rakenne. Vaikein tehtävä on löytää sellainen materiaali, joka kestää pisimpään. Koska valinta on pieni, meidän on korostettava useita toimia, jotka auttavat sinua pidentämään elämää.

Valitun materiaalin prosessointi vain laadukkailla tuotteilla. Täällä et voi tallentaa. Loppujen lopuksi puhumme kotiasi. Ja jos jätät käsittelyn, koko rakenne ei kestää kauan.

Tärkeä edellytys käsittelyaineen valinnalle on sen ympäristöystävällisyys. Et voi valita ihmisten terveydelle haitallisia välineitä.

Mitä minun pitäisi etsiä?

Harjoittelu osoittaa, että lujitussäkki on ainoa, joka lisää kotisi kuormituskykyä. Koska kaivetun kaivon syvyys on pieni, sillä on vain positiivinen vaikutus.

Jätä etäisyys lattialle niin paljon kuin mahdollista. Tämä antaa hyvät lämmöneristysetuja ja luo lisäksi pohjan suunnittelun estetiikan. Lisäksi talon kosteutta vähennetään vähemmän.

On tärkeää, että teet kaikki laskelmat järjestelystä zabirki ennen rakentamista. Näin voit säästää huomattavasti kulutusta kestävän materiaalin määrää.

Siksi olemme tarkastelleet kaikkia tärkeitä kohtia, jotka liittyvät pilarivälien selvittämisprosessiin. Toivomme, että artikkeli on auttanut sinua.

Miten tehdä eri materiaalien sarakkeen pohja kiila?

Oman talon mukavien elinolojen takaamiseksi kellari tai sen pohja on eristettävä. Tämä kysymys ei aiheuta ongelmia kiinteän perustan rakentamisessa. Pylväspohjan lämpöeristys aiheuttaa kuitenkin joitain vaikeuksia.

Asennettaessa pylväspohjan aita, on ehdottoman välttämätöntä tuuletusaukkojen aikaansaaminen.

Kelauslaitetta pidetään yksinkertaisin ja kustannustehokkain tapa ratkaista pilaripohjan lämmittämisen ongelma.

Muutama sana pilariperustan ominaisuuksista

Pylväsperustan kaaviot teräsbetonipohjalla.

Kuten itse nimestä käy ilmi, pylväspohja muodostuu maahan sijoitetuista pylväät.

Pylväsosan yläosat kohoavat samalla korkeudella. Pylväspohjan laite on mahdollinen jommallakummalla kahdesta vaihtoehdosta: tukipylväiden kaataminen suoraan paikoille (monoliittinen tyyppi) tai kokoonpanon valmiiden raudoitettujen betonilohkojen sijasta.

Ensimmäinen vaihtoehto on yksinkertaisempi suunnitelma säätiön rakentamiselle, joten se on kysyntää yksittäisten kehittäjien keskuudessa.

Tukit sijaitsevat talon kulmissa ja koko kehällä vähintään 2 metrin etäisyydellä toisistaan. Pylväisiin sopiva materiaali on puu, tiili, betoni, roskakivi.

Tämän tyyppisen alustan etuna on:

 • edullinen - samanlainen säätiö on 2 kertaa halvempi kuin nauhan pohja;
 • työvoimaa käytetään sen toteuttamiseen monta kertaa vähemmän;
 • pilarien rakentamisen alla oleva maa pysyy vakaana kuin nauhan alla.

Haittoja on myös saatavilla:

 • kellarisen laitteen tilan monimutkaisuus ja toimii sen eristyksessä;
 • ainoa tapa eristää tällainen rakenne on tehdä zabirku.

Kaavakuva rasverkan teräsrakenteesta, joka yhdistää liitoksen toiminnan: 1 - rosverk; 2- kolonnin emäs; 3 - sisäinen tila; 4- tiedonsiirtoputket; 5- kateaine (vedeneristys); 6- tuuletusreiät.

Pilarien syvyys kokonaan riippuu itse maan ominaisuuksista, pohjaveden noususta, jäätymisen syvyydestä.

Tukit erottuvat syvyydeltään, jossa ne asetetaan: matala (400-600 mm) ja syvä (jäädytysmerkin alapuolella).

Maaperän liikkumisen vaikutusten vähentämiseksi (joka on mahdollista kylmäkauden aikana), jokaisen tuen alla on hiekan tyyny.

Jalanjäljen kasvu on mahdollista maajoukkueen tai monoliittisen teräsbetonilevyn asennuksen takia, joka ylittää sarakkeen tukevan osan koon.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää modifioitua pylvästyyppiä, jonka yläosa on paljon kapeammat kuin pohjat.

Zabirkoy kutsui kellarintatilan eriyttämismenetelmää ulkoisen ympäristön, joka on ominaista paalun ja sarakkeen perusta. Aita estää tyhjän aukon säätiön vierekkäisten pilareiden välillä sekä talon alaosan ja maan väliin muodostaen siten kellarin (aluslattian).

Aita on suunniteltu suojaamaan korkin tilaa saostumisen, tuulen, kylmän, roskien, eläinten, lintujen tunkeutumiselta. Lämmitetty vuori on lämpöeristetty lattia talossa.

On mahdollista rakentaa zabirkaa useilla eri tavoilla, joista jokainen riippuu valitusta materiaalista.

Rakennustöiden valmistus eri materiaaleista

Järjestelmä tiili aidan puinen palkki.

Talon miellyttävän mikroilmaston luomisen lisäksi pyyhkimällä on myös merkittävä rooli talon yleisen ilmeen luomisessa. Siksi, kun on valittu materiaalia rakenteen rakentamiseksi, tätä hetkeä ei pitäisi alentaa. Aita tulee nousta vähintään 50 cm maanpinnan yläpuolelle, mikä perustuu asiantuntijoiden lausuntoihin, jotka sanovat, että talon sisätilojen kellarikerroksessa on paljon lämpimämpää ja kuivempaa ilmaa.

Jos et tee pyyhkeitä, niin julkisivu menettää suuren osan sen houkuttelevuudesta, ilma "kävelee" lattian alla, ja jopa nykyaikaisimmalla lämmitysjärjestelmällä on vaikea lämmittää taloa.

Porauksen järjestämisen yhteydessä on mahdotonta unohtaa eri elintärkeiden viestien kautta tapahtuvaa kulkua. Asennuksen jälkeen jätetään tarvittava määrä reikiä. Se on myös varustettava tuuletusreiällä, joka sulkeutuu talvella. Zaborkaa ei pidä lujasti kiinnittää perustasoon. Porrariinin pieni "vapaus" mahdollistaa rakenteensa säästämisen todennäköisiltä muodonmuutoksilta sakka ja maaperän siirtymätilanteessa.

Puinen lauta-aita

Puulevyistä valmistettu aitaus suoritetaan joko laudoittain vaakasuoralla sijoituksella tai pystysuoralla asennuksella.

Kuumennusmenetelmä suulakepuristettu polystyreeni-vaahto.

Menetelmä levyjen pystytasolle on seuraava:

 1. Kaivaa kaivanto 20-40 mm: n syvyyden pylväiden väliin.
 2. Kaivanto 1/3 on peitetty hiekalla ja keskisuurella sora. Tämä seos kostutetaan vedellä ja sekoitetaan perusteellisesti.
 3. Säätiö tukee levyjen alapuolella olevia uria tai tukkia.
 4. Paneelit (paksuus 2-5 cm), jotka on asetettu aukkoihin. Levyjen lisäksi on sallittua asentaa lokit tai palkit. Kaikki puiset elementit käsitellään antiseptisilla valmisteilla.
 5. Maanalainen komponentti zabirki täyttää täytön, jolla on eristysominaisuudet (esim. Laajennettu savi).

Sementtipöydän aita

Laatoitettu levyt on kiinnitetty pohjaan puupalkkien avulla. Sementti-lastulevyn muotoilun tärkein haittapuoli on lämmön- säästämisen materiaaliominaisuuksien riittämättömyys. Sisästä on tarpeen lämmittää masuunikuonaa kuivalla maaperällä ilman lisättyä saviä, laajennettua savea.

Tiilen tai kivien valmistus

Hiekkalaatikko on täytetty kaivannossa, sen päälle on järjestetty vahvistettu betonityyny (paksuus 5-10 cm). Armature voi toimia halkaisijaltaan 5 mm. Kun betoni kovettuu, laita kivi tai tiili. Tämä menettely ei ole yksinkertainen, se vaatii erityisosaamista. Siksi on oikeampaa antaa tällaiselle tapahtumalle henkilö, joka tietää paljon siitä.

Betonityynyjen rakentaminen edellyttää myös hiekkalaatan asennusta kaivettuun kaivantoon. Sen päälle kaadetaan noin 30 cm: n paksuus.

Aaltomaisten asbestisementtilevyjen valmistus

Levyjen asennus sijoittamalla aallot pystysuuntaan. Tällainen vaihtoehto kustannustehokkuutensa vuoksi on löytänyt sovelluksen puutarhatalojen aidan laitteeseen. Levyjen elinkaaren pidentämiseksi ja kauneuden parantamiseksi sovelletaan kuumaa pellavansiemenöljyä ja sitten öljymaalia, joka on suunniteltu tekemään töitä rakennuksen ulkopuolella.

Zabyrok-järjestelmän suorituskyky lämpöeristelevyjen lämmittimellä

Korkeissa pylväissä (yli 0,7 m) asennetuissa rakennuksissa niiden kellarintilan sääennuste suoritetaan hieman eri tavalla:

 • kehystetty runko, joka on valmistettu metalliprofiilista;
 • sisäpuolelta he asettavat eristyksen teräsrunkoon: levyt polystyreeniä, polystyreenivaahtoa tai muuta eristyslevyä;
 • kehyksen ulkopuolelta he asentavat aallotetun arkin arkit ja kiinnittävät ne itsekierteittävät ruuvit;
 • profiilin ja maan pinnan välinen tyhjyys täytetään sisäpuolella eristävällä täytöllä.

Pilarien perustusta Zabrkalla ammattiarkkien (sivuraide) käytön avulla pidetään myös erittäin kannattava vaihtoehto. Lisäksi profiloidulla pinnoitteella on sen edut - sen avulla voit valita sopivan värin julkisivuun ja paneelien rakenteeseen.

Uraosan paksuus muurausmuodossa

 1. Betonipäällysteen osalta syvennyksen paksuus ei saa olla pienempi kuin 100 mm.
 2. Runkorakenteille (asetetaan epäsäännöllisen luonnonkivet) paksuuden on oltava vähintään 200 mm.
 3. Tiilenrakennukseen on suositeltavaa rakentaa vähintään 120 mm: n paksuinen pyyhintä.

Pilarin kellariin on mahdollista rakentaa eri tavoin.

Asennuksen rakentamismenetelmä riippuu käsiteltävistä materiaaleista tai kodinomistajan taloudellisesta kapasiteetista sekä siitä, onko kellariosan rakenne sopusoinnussa asuin- tai esikaupunkirakennuksen koko ulkopuolen kanssa.

Zabrka pylväsperustaisille

Pilarilajin perusteet geologisten ja hydrologisten olosuhteiden mukaisiksi ovat yleisiä yksittäisissä asuin- ja teollisuusrakennuksissa. Nämä ovat pääosin runko-, puu-, vaahtomuovi- ja kaasubetonirakenteita.

Pylväspohja muodostaa joukon yksittäisiä pilareita, jotka on haudattu maahan ja jotka sijaitsevat rakennusten kulmissa ja ympärysmitan ympärillä ja joiden laskettu vaihe on 1,5-3 m. Pilarit ovat valmistettuja: esivalmistetut ja monoliittiset teräsbetoniset, metalli- ja asbestiputkiputket, kaivot renkaat, tiilet, rauniot kivipuu.

Pylväiden päät nousevat maapallon yläpuolelle tiukasti yhdellä merkillä (≥ 50 cm) ja yhdistetään yhdeksi tukirakenteeksi, jossa on teräsbetonisia, metallisia tai puisia grillauskohtia.

Nimitys zabirki

Aita on yksinkertaisin tukikohta. Se on seinämäinen rakenne, joka on täynnä vierekkäisten pylväiden rajoittamaa tilaa, grillauksen pohjaa ja likaantumista. Ebb-vuorovesit asennetaan päälle.

 • tilan suojaaminen rakennuksen lattialta ilmakehän vaikutuksista (lumi, tuuli, sade), roskien ja pölyn pääsy, lintujen ja eläinten tunkeutuminen;
 • rakennusten lämpöhäviöiden väheneminen negatiivisten lämpötilojen alkaessa;
 • luodaan luonnollista ilmanvaihtoa rakennuksen lattian alle;
 • vähentää maaperän jäädyttämistä rakenteen alla;
 • tekniikan ulkonäön (ulkonäön) parantaminen.

Syvennyslaitteiden materiaalit

Kaikki zabirki jakautuvat kevyisiin saranoihin (kiinnitetty pylväät ja grillata) ja raskas perustuen pohjaan järjestetty maahan. Laitteen asennetut vaihtoehdot suoritetaan sokea alueen asettamisen jälkeen.

 • Rakenteen tiukkaa kiinnitystä pylvääseen ei voida hyväksyä (säätiön saostuminen ja raidat ovat epätasaisia);
 • Sokean alueen on oltava 2-3 cm.

Toinen tyyppi on järjestetty ennen sokea alueen suorittamista.

Suunnittelu on tehty monista eri materiaaleista:

 1. Teräsbetonilaatat. Niitä käytetään pääasiassa teollisuusrakennuksissa, joissa käytetään esivalmistettuja rakenteita, joiden paksuus on ≥ 100 mm. Ne voivat nojata erikoisposteihin pylväisiin ja tarvittaessa kiinnittää myös grillata. Pakollinen maavara. Tai luottaa lujitettua betonikerrosta, joka on sijoitettu pylväiden eteen koko rakennuksen ympärysmittaan ≤ 50 cm: n syvennykseen. Betonikerroksen alapuolelle asetetaan vedenpitävä rullamateriaali ja valmistetaan hiekkaa, soraa tai murskattua kiveä. Kuivatusputket voidaan sijoittaa tällaisiin kaivukoneisiin.
 2. Keraamiset tiilet (vähintään tiiliä) ja luonnonkivi (≥20 cm paksu). Laakeri on samanlainen. Asuminen on kipsiä ja koristeltu erilaisilla koristeellisilla materiaaleilla.
 3. Puu - levyt, joiden paksuus on ≥ 40 mm, puutavaraa tai puuta. Materiaalien järjestely voi olla vaakasuora tai pystysuora. Ensimmäisessä tapauksessa palkinohjaimet on kiinnitetty pylväisiin. Toisessa - malli on sijoitettu kahden paksuisen palkin tai lokin väliin, joissa on uria, jotka on järjestetty niihin. Yksi, kattopäällinen kääritty, asetetaan kaivantoon ja toinen kiinnitetään grillatappiin. Kaikki puuosat on käsiteltävä antiseptisilla ja palonestoaineilla.
 4. Pohjaseinä tai tasainen liuskekivi. Kiinnitys tehdään puupalkkeihin tai metallikehykseen.
 5. Sementti lastulevy. Tarvittavat koot leikattuja levyjä kiinnitetään pohjaan puupalkkeihin.
 6. Paneelit, joissa on lämmöneristimet. Koostuu lämpöä eristävästä kerroksesta, joka on vuorattu muovilla, sivuraideilla, graniitilla tai marmorilevyillä.

Teknisen viestinnän läpikäymiseen zabirkamissa tarvitaan jäljellä olevia läpikulkuja.

Talon kummallakin puolella on 2 - 3 tuuletusaukkoa 15 × 15 cm, ja niissä on hienot säleiköt. Talvella tuuletus on suljettu erityisillä tulpilla.

Jos haluat, voit tehdä vaahtomuovin lämpöeristystä polystyreenivaahdolla ja vaahtomuovilevyillä, polyuretaanivaahdolla tai muulla eristeellä.

Pylväsperustaisissa rakenteissa tarvitaan laitteita. Suojatoimintojen lisäksi he muuttavat rakennuksen arkkitehtonisen ulkonäön, koristelemalla sitä alkuperäisillä koristeluilla.