noin f

paalukone

• paalukone

• satamakaupunkialueella Sloveniassa

• laite materiaalien iskunkestävyyden mittaamiseksi

• rakenne akselin akselin yläpuolella nostimen asentamiseksi

• Rakenne, jossa on hissi kaivoksen päälle

• rumpusetti kuonojen ja romujen murskaamiseen

• laite paaluille valuraudalla baba

• Slovenian jalkapalloseura

• kaivoksen yläpuolella olevan rakenteen asentamiseksi hissiin

• paalulaite

• rakennuskoneiden koneet

• ajaa kasa maahan

• Kaivostoiminnot akselin akselin yläpuolelle nostimen asentamiseksi

• Laite ajoa paalut kovaa maahan tai syvemmälle

• Asennus romutustarvikkeiden hajottamiseksi ja avolouhoskuurien hävittämiseksi

• kasa jotain kartion muodossa

• Rakenne akselin yläpuolella nostimen asennusta varten

• m. Vuohet, paalujen tekijöille: sika-rauta-nainen nousee luistinrata, portti, käsin tai kaulus, ja putoaa paaluun; ensimmäisessä tapauksessa köysi (leipä) päättyy kissojen kanssa, joukko köysiä; Toista lajia kutsutaan yksityisiksi, jolla on puolijako. Copra pisteeseen! siirrä se paaluun; kopra kotelosta! siirry syrjään. Hand-picker, jossa naisia ​​nostavat ihmiset; hevoset, hevoset, vorotovoy, kaulus. Vuohet ovat maan poraamiseen, porauksen nostamiseen ja tukemiseen. Tver. lapio, kasata, kasata. Koper pino kuljettaja kasattu! Kasvamaan. tilli, Аnethum graveolense, upbrbl. kuten mauste, paalun kuljettaja villi. kasvavat. Siler trilobium, sileä. Copra, copra (kone) Koparnyy, tilli, tilli. Coperchik m. Työntekijä kaavin kanssa. Copra m. Plant. Сrithmum maritinum, krop, serpnik, naisten suola. Koper-laulu (tai nagal) rakastaa

Pile sijoitettu, 5 kirjainta, hakusana

Viisi kirjainta, ensimmäinen kirjain on "K", toinen kirjain on "O", kolmas kirjain on "P", neljäs kirjain "E", viides kirjain on "P", sana "K", viimeinen kirjain "P" ". Jos et tiedä sanaa ristisanatepeleistä tai ristisanatehtävistä, sivustollamme auttaa sinua löytämään monimutkaisimmat ja tuntemattomat sanat.

Arvaa arvoitus:

Jokainen tyttö, johon peitän hiukseni, peitän pikkupoika Haircuts, lyhyet. Auringosta suojaan - tilata ja ommella. Näytä vastaus >>

Olen sellainen fashionista, että kaikki ovat yllättyneitä! Rakastan helmiä, kimallusta, koruja. Mutta minun, uskokaa minua, suurta epäonnistumista Outfit, jota käytän vain kerran vuodessa! Näytä vastaus >>

Olen paahtava, minä kudlaty, olen talvella jokaisen majan yli, tulen ja kasvin yläpuolella, tulen ja aluksen yli. Mutta missään missään ei ole minua ilman tulta. Näytä vastaus >>

Muut sanan merkitykset:

Satunnainen arvoitus:

Yhdellä sormenjäljellä ylösalaisin.

Satunnainen vitsi:

Lentävät hanhet joutsenet. Ja tavata niitä varpuja, strutseja ja pörröjä, pingviinit.

Skanvordy, ristisanatehtävät, sudoku, avainsanat verkossa

Miten ja mitä paaluja teurastetaan

Pile-pohja on melko yleinen perusta kaikentyyppiselle rakennukselle. Pile-ajoa voi tehdä milloin tahansa vuoden aikana, missä tahansa säässä ja jopa jäädytettynä. Riippuen alustan tyypistä ja käytetyistä materiaaleista, tukien hautaaminen tekniikoihin erotetaan toisistaan.

Laakerityypit

Säätöpilot on jaettu kolmeen tyyppiin:

Jokainen tukityyppi on upotettu tiettyyn tekniikkaan. Samanaikaisesti ajopilareita pidetään luotettavimpana pohjana, joten niitä suositellaan asennettavaksi raskaiden rakennusten rakentamiseen.

Talot on jalustat - tämä on erittäin vanha rakennusalan tekniikka. Ainoastaan ​​tukien ja paalutuskoneiden materiaalia vaihdetaan.

Kuinka paalut teurastetaan

Rakennuksen paalusäätiön tärkein etu on se, että maaperän lämpötilasta riippumatta rakenteensa aikana tukit eivät salli rakenteen muodonmuutosta käytön aikana maaperän kausiluonteisen jäädyttämisen ja sulamisen vuoksi. Tällainen lujuus johtuu siitä, että säätiön rakenteelliset elementit ohjataan tiukasti pystysuoraan maaperän jäädyttämisen alapuolella.

Pile-ajo tapahtuu maaperän tiheän kerroksen raja-arvon rajoissa, jos maa on heikko. Tai pesemällä, jos maa on hyvin tiheä. Tässä tapauksessa käytetään hydrokopiaattoria ja vaaditun paalun kuljettajaa: vettä syötetään pitkin tukea paineessa, mikä pehmentää maata ja vähentää kitkavoimaa syvenemisen aikana törmäyksessä.

Paalusäätiön itsenäisellä laitteella kannattaa varmistaa, että tukijalalla on mahdollisuus laskea edelleen kuormituksen kasvua pitkin.

Rakennuksen aikana kuormitus säätöön kasvaa ja tunkit lasketaan alas.

Jos jokin niistä estetään esteeksi (kivi, kallio), tämä johtaa kuorman uudelleenjakoon ja rakennuksen vääristymiseen.

Jos maa on jäädytettynä tuen tukkeutumisen alapuolelle, työ suoritetaan höyrytulpan avulla. Poraa kuoppa, neula menee alas siihen, jonka kautta syötetään höyryä. Maaperän sulatuksen jälkeen paalunohjain tulee työhön ja tukijalka pääsee helposti maahan.

Peruslaitteen erityislaitteet

Peruslaitteen laitetta varten konetta käytetään paalujen ja paalujen kuljetukseen ja toimitukseen.

Kuljetus ja asennus tiukasti pystysuorassa asennossa suoritetaan erikoislaitteilla:

Pallot voidaan asentaa pystyasentoon molempien laitteiden avulla. Ero on se, että nosturia voidaan käyttää muualla rakennuspaikassa, ja paalun kuljettaja on erittäin erikoistunut kone.

Seuraavia paalutuskoneita käytetään nykyaikaisessa rakenteessa

Pisteytys pile scorvord

Koper - Piles tulokset

Selvitä:
 • Koper - Sanan K
 • 1 - Olen kirjain K
 • 2 - O-kirjain
 • Kolmas kirjain I
 • Neljäs kirjain E
 • Viides kirje P
Kysymysvaihtoehdot:
translateSpanWord

Crosswords, skanvordy - kohtuuhintainen ja tehokas tapa kouluttaa älyä, lisätä tietovaraston matkatavaroita. Sanojen ratkaiseminen, palapelin luominen - loogisen ja kuvitteellisen ajattelun kehittäminen, aivojen hermosektorin toiminnan stimuloimiseksi ja lopulta vapaa-ajan viettoon ilolla.

Odnoklassniki-numeron 14435 vastaukset päivittäiseen sanatunnukseen

Kommentteja, kysymyksiä ja vastauksia päivän ristisanatehtäviin:

NAMAZ -musiikki-muslimi rukous Koraanin jakeista, mukana vakiintuneet liikkeet ja rituaaliset ablutions.

FIGA [1] 1. Merimiesperheen subtrooppinen puu; viikunapuusta, viikunapuusta. 2. tällaisen puun hedelmä; viikunat, toffee, viikunat.

FIGA [2] razg. vähentäviä. 1. Sama kuin: kuva.

MIG m. 1. Hyvin lyhyt aika; hetki. 2. Millaisia tietyn ajanjakson; hetki.

SILMÄT [1] 1. Pyöreä paikka, joskus reunustavat värillinen reunus (hyönteisillä, linnuilla jne.). // Ympyrä kuvioon, kankaan kuvioon, kirjontaan jne. 2. Pieni - tavallisesti pyöreä reikä tarkkailuun ja valvontaan. // Häiriö havainnointiin (näkyvään kehykseen, säiliön tornit jne.). 3. Valoisa piste, paikka, jonka muodostaa jonkinlainen valaisin. 4. Munuaiset, jotka on leikattu kasvin rokotuksesta. // Pieni masennus munuaisen kanssa peruna-mukulan pinnalla.

SILMÄT [2] m. 1. Vähennetään creat: silmä. 2. Laske. creat: silmä.

HOLES g. 1. Rikki aukko, rako, tauko. // talk Smb: n vahinkoon muodostunut syvä haava tai haavauma, kudos. // siirto puhekielen. Paikka, jonka kautta pääset jonnekin. 2. Torn, kulunut paikka vaatteet, kengät; rip. 3. Snuffle puhekielen. Puute, puutteen puuttuminen 4. ottaa haltuunsa puhekielen. Paikka kaukana kulttuurikeskuksista; suvanto. 5. Torkku puhekielen. Huono, epämukava asunto. 6. Torkku puhekielen. Yritykset, laitokset, joissa työ on mahdotonta.

LAPA w. 1. Jalka tai koko jalka joissakin eläimissä ja linnuissa. // talk-drop. Käsi, ihmisen jalka. // siirto Havupuiden haara. 2. Torkku Leg of a l. jalka tai jalka muotoinen esine. 3. Taivutettu ja litistetty pää eri työkaluissa ja laitteissa. // Työkalu itsessään on tällainen pää. 4. Loki, joka on hakattu piikillä, työnnetään toisen lokin syvennykseen, kun ne sidotaan kruunuun.

Hyvin suitset. 1. Hevosen pään päällä olevat vyöt, joissa on bittiä ja ohjaksia osana hevosvaljaita. 2. Torkku Se, joka on jarrutusvoima jstk.

PROBE m. 1. Lääketieteellinen väline tangon, joustavan putken jne. Muodossa. asentamiseksi kanaviin tai onttoihin elimiin diagnostisiin tai terapeuttisiin tarkoituksiin. 2. Metallikärki, koetin, jolla tutkitaan maaperää, jäätä, lunta jne. 3. Pieni ilmapallo, ilmapallo, jossa itseään tallentavat laitteet, joita käytetään ilmakehän yläkerrosten tutkimiseen.

DEBOS m. Rampage, skandaali melulla, kiroilulla, taistelulla.

BUST m. 1. Veistoksellinen kuva ihmisen kehon päästä ja yläosasta (rinta tai vyötärö). 2. Nainen.

SEWING w. 1. Vaatealan työntekijä työskentelee vain ompeluun (mutta ei leikkaamiseen tai muihin ompeluprosesseihin). 2. vanhentunut Ompelija.

Hyvin ORDA. 1. Erilaisia ​​valtion yhdistyksiä alun perin - useita nomadia heimoja, joiden alaisuudessa yksi khan (muinaisina aikoina turkkilaisten nomadalaisten keskuudessa). // Tataariryhmä. // Seat, Khanin tarjous. 2. Torkku puhekielen. Epätoivoinen, epäjärjestävä väkijoukko tai joukko ihmisiä.

CLAN m. 1. Tribal yhteisö (alunperin Kelttien kansat). 2. Torkku Suljettu ryhmä ihmisiä, jotka yhdistyvät sukulaisia, yrityksiä jne. etuja.

SPEC m. 1. Sama kuin: asiantuntija (käytetty suhteessa Venäjän älykkyyteen 1917 vallankumouksen jälkeen ja 20-luvun puoliväliin asti). 2. Yksi, joka on erityisen hyvin perehtynyt, on jumalan ammattilainen; aluksen päällikkönä.

PLUS [1] m. 1. Lisäyksen merkki tai positiivinen arvo (vastakohta: miinus) (matematiikassa). 2. Merkki koulumerkinnässä sen nimeämisen nimeksi. 3. Merkki lämpötilan nimeämisestä yli nolla. 4. ottaa haltuunsa Positiivinen puoli jk. ihmisarvo, smb. 5. razg. Etu, hyöty.

PLUS [2] m. 1. Värjäyskankaisiin käytettävä koostumus.

LOOP ja LOOP g. 1. Osa köydestä (johto, vyö jne.), Taitettu rengas ja sidottu siten, että päät voidaan kiristää. // talk Kuolema roikkuu; riistää itsensä elämästä sellaisella tavalla. // siirto Toivoton, katastrofaalinen tilanne, vaiva. 2. Linja, pyöreä liike suljetun tai osittain suljetun käyrän muodossa. // Ilma-aluksen pyöreä liike, jossa jossakin vaiheessa lentäjä, johtava laite, kääntää ylösalaisin. 3. Puuvilla rengas muodostuu, kun neulotaan. 4. Vaatetusreikäinen reikä sekä ommeltu pitsit, kangasnauha, jossa kiinnitysreikä (painikkeella, kalvosinnakkeilla jne.). // Metal kaari reiällä koukun kiinnittämiseen. 5. Metallikahvahylsy luukun lukitsemiseksi. 6. Liitos (tavallisesti kahdesta saranasta valmistetusta metallilevystä), jota käytetään oven, kannen jne. Kiinnittämiseen. ja antamalla heidän avata ja sulkea. 7. razg. Sama kuin: snare. 8. sukuelinten ulkopuoliset osat (naaraseläimissä).

LOOP g. 1. katso silmukka.

Pile Well. Loki, puutavara, ajetaan maahan litran tukemiseksi. rakenteisiin.

MACHINE [1] m. 1. Laitteisto minkä tahansa l: n käsittelyyn. materiaaleista (metalli, puu jne.) tai valmistus 2. Metallipohja, johon ampuma-asema on kiinnitetty, ja havaitseminen, kääntäminen jne. Sijoitetaan. mekanismeja. // Tuki mille tahansa mekanismit, joiden pohjana ovat koneiden osien osat, mekanismit. 3. Tuki, johon kuva asetetaan, kaiverrus tai veistos vahvistuu, kun taiteilija tai kuvanveistäjä työskentelee heidän päällään. 4. Laite, joka tukee joitakin harjoittelujaksoja. 5. Osa koristeellisesta asennuksesta, joka toimii lavalla, lavoilla jne. 6. Laite, jossa eläin asetetaan (taonta, käsittely, jne.), Jotta se ei vapauta liikkumisvapauttaan. 7. Eläimen aidattu alue stabiilissa, navetassa jne. pitkittyä. 8. Hyökkäysrunko, joka vahvistaa kehoa.

MACHINE [2] m. Ostar. 1. Postin tai Yamskaya-asema Siperiassa. 2. Pieni kylä Siperiassa.

APATIT m. Mineraalikalsiumfosfaatti, jota tavallisesti käytetään fosfaattilannoitteiden tuottamiseen.

Epätyydyttävä m. Colloquial. Merkin lyhyt nimi "epätyydyttävä"; kakkonen.

HUMOR m. 1. Hyväntuonnin naurua, ei-haittaohjelmia pilkkaamista. // Asenne jhk: hen. 2. Vastaanotto kirjallisuuden ja taiteen teoksissa, jotka perustuvat jstk. sarjakuva, hauska tapa. // Taideteosten sarja, jolla on tällainen asenne todellisuuteen.

LAPSET mn. 1. Poikia, tyttöjä varhaisessa iässä, murrosikäiseen. // talk Cubs eläimet tai poikaset. 2. Poikia, tyttäriä (kaiken ikäisiä). // Lähimmät jälkeläiset, nuorempi sukupolvi. 3. Snuffle puhekielen. Aikuiset, jotka ovat lapsellisesti naiivia ja kokemattomia. // Tunnistamaton jk. ihmisiä. 4. Upotr. ystävällisesti vetoamalla aikuisille, yleensä nuorille tai alaisille. 5. Ihmiset, jotka ovat tyypillisiä a. ympäristöt, aikakaudet jne.

COIN g. 1. Metalliset setelit. 2. vaihteluväli. Raha (mukaan lukien metalli).

Hyvin Rakita. Suosittu nimi joidenkin lajien, pajun pensaiden.

HAUTA Well. Kivirakenne, jossa kuolleen tuhoja pidetään; hauta.

ARMOR enemmän. 1. Taistelulaitteet, soturitaseet (vanhoina aikoina). 2. razg. Laitteet, jotka kuuluvat litraan erityinen puku (yleensä leikkisästi).

EAR vrt. 1. Ihmisten ja selkärankaisten kuuleminen. // siirto puhekielen. Kuulemisen käsitys, kyky kuulla; kuulo. 2. Ulompi rustomainen osa kuoren muodossa korvan aukon ympärillä. 3. Snuffle puhekielen. Korkin sivuosa, joka kattaa korvat. 4. ottaa haltuunsa puhekielen. Mukautuminen eri kohteiden sivuille helpottaaksesi nostottamista, pitämistä ja ripustusta. 5. Torkku puhekielen. Reikä neulan tylpään päähän, johon lanka kierretään.

Laite, joka tukkii hakusanan kasa

Rakennuksen yhteydessä on tarpeen kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin. Yksityiskohtien puutteet vaikuttavat talon nopeaan tuhoutumiseen. Ensinnäkin sinun pitäisi löytää paikka, jossa rakennuksen seisoo, jonka jälkeen rakennuksen tärkeä osa asennetaan - kone, joka tukkii hakusanan kasa. Hänellä on valtava rooli rakentamisessa. Jos pääosaa on oikein, talo lupaa palvella pitkään. Siksi tässä vaiheessa työn hakata työ ei siedä.

Ennen kuin rakennat talosi, sinun on laskettava määrä, aika ja vaivaa rakentaa se, koska se on melko huolellinen ja vastuullinen asia. Kaikki rakennukset on pystytetty pääosasta, joka on Novokuznetskin kaupungin perusta. Jos teet väärin, voi myöhemmin näkyä halkeamia, seinät ja jopa katto alkaa romahtaa. Kaikki riippuu alkuvaiheesta, joten se on tehtävä oikein.

Ominaisuutena on kone, joka ohjaa hakasanan paaluja

Tiedetään, että rakennuksen ja rakentamisen kokonaisuutena tarvitaan tukea, jotta rakennetta tuettaisiin pitkään. Esimerkiksi usein suurille aidatuille betonilohkoille 20x20x40 voidaan säätiön ostaa Ulyanovskissa. Se ei tarvitse paljon ammattimaisuutta, sinun tarvitsee vain täyttää betonipohja vain sopivilla materiaaleilla. Talojen, suurien rakenteiden osalta tarvitaan hanketta, huolellista valmistelua ja tuen luonteen tiukkaa seurantaa.

Paalutuskoneiden käyttö

Rakentajalle on usein tuntematonta, joka usein joutuu paalujen perustuksiin ja rakennuttajaan, joka tuntee rakennustekniikansa, kuinka kasa on haudattu maahan ja mitä paalulaitteita käytetään tässä prosessissa.

Yleisimpi paalutusmenetelmä on käyttää hydraulista tai diesel-vasaraa. Huolimatta siitä, että niiden käyttö on varsin meluisa, on luotettava tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen.

Samanaikaisesti myös maaperän puristaminen ja tyynyn hyvä tiivistyminen.

Missä tapauksissa tarvitaan paaluja

Paalujen käyttö on välttämätöntä, jos paikoilla on ongelmallisia maaperä, nimittäin:

 • Pohjaveden korkea sijainti;
 • Merkittävä maaperän heterogeenisuus;
 • Marshland, kun teet työtä, johon on välttämätöntä päästä tiheään laakerikerrokseen.
Pilejä käytetään yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa

Pienikokoisten rakennusten rakentamisessa käytetään pääasiassa ruuvi- tai porakärkikantoja, ja voimakkaita paaluja, joissa on suuret teräsbetoniset profiilit, käytetään pääasiassa huomattavan painon ja alueen siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Rakennusmarkkinoiden kaikki paalut on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Valmistettu tehtaissa;
 • Kerää suoraan rakennustyömaalle.

Erikoislaitteiden käyttö

Paalujen käyttölaitoksia käytetään tarvittaessa voimakkaiden tukien läpäisyyn. Tätä tekniikkaa kehitettiin kaksi vuosisataa sitten voimakkaan kehityksen ja höyrykoneiden käytön aikana.

Nykyaikaiset yksiköt eivät tietenkään ole aivan edeltäjiensä tavoin, mutta työn perusperiaatteet pysyivät melkein ennallaan.

Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa paalun kuljettajaa (eli sitä kutsutaan paalun kuljettajaksi) käytännöllisesti katsoen ei käytetä, mutta kaukana tiheästi asutuilla alueilla on vielä työtä tällaisten laitteiden osalta. Koper on suoraan itse kone, jonka avulla putkien asennus ja ajo toteutetaan, mutta erityinen vasara tai "nainen" iski sauvan.

Erikseen on huomattava, että vasaralla on useita erilaisia ​​tyyppejä sekä asennus- ja paalun tunkeutumiskeinoja maahan:

 • Diesel-vasara, joka työskentelee dieselpolttoaineella ja käyttää iskuvoimaa käytön aikana;
 • Hydraulilaitteisto, joka toimii hydraulisella käyttölaitteella;
 • Tärisevä paalun kuljettaja, joka käyttää eksentristä heiluria, jolla tuki upotetaan maahan;
 • Svayevdavlivayuschaya asennus, syveneminen kasa luomalla suuria voimia.

Kaupunkiympäristössä se on svadzhavlivayuschaya-kone, jota käytetään useimmiten silloin, kun liian tiheän kehityksen vuoksi iskumekanismien käyttö on mahdotonta.

Yleensä sveezabivnoy-asennuksen työtä voidaan esittää seuraavassa järjestyksessä:

 • Pino asennetaan suunnitteluasentoon;
 • Painetaan tukirakennetta maaperään pysäyttääksesi luonnollisen tunkeutumisen;
 • Ajaminen paaluun maahan vaaditulla syvyydellä.

On huomattava, että ajamisen lisäksi on myös muita tapoja, joilla kone ei koske vain vasaraa. Eräs tällaisista menetelmistä on tärinän upotus, jossa tärinä toimii paalun tunkeutumisen päävoimana.

Lisäksi nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti ja menetelmiä, kuten:

 • Hydraulinen tukos, jossa vedenpainetta käytetään purkamaan pilkulle polkua varten;
 • Sisennys, tunnettu hiljaisuudesta;
 • Ruuvaus;
 • "Punch", erikoisasennus järjestää paalin alustavan kaivon.

Suosittelemme katsomaan videota siitä, miten paalut painetaan erikoislaitteiden avulla.

Laitteiden tyypit

Pallokoneet on jaettu kahteen tyyppiin:

Asennukset voivat olla sekä esivalmistettuja, asennettuna suoraan rakennustyömaalle että koneen mukana.

Mikä on koneen nimi, joka ajaa paalua?

Porauskone, diesel-vasara (laite toimii dieselmoottorin periaatteella), paalun kuljettaja, tärinänvaimennin, hydraulinen vasara (laite paalujen johtamiseen maahan hydraulisella käyttölaitteella)

Koska kysymys kysyy vain, mikä on tämän koneen nimi, vastaan: BM-811-poraus- ja paalutuskone, joka perustuu Ural 4320 -ajoneuvoon, joka on varustettu SP-75A-paaluilla, joka ajaa diesel-vasaraa kaiken muun päälle. Piles käyttäen tätä tekniikkaa, voit vasara 0,3-6 tonnia.

Kuten Neuvostoliitossa tykkipeitteestä kasataan

Et yritä lyödä paaluja aseelta? Mutta Neuvostoliitossa yritti. 80-luvun puolivälissä, tunnetun suunnittelijan Mikhail Yuryevich Tsirulnikovin johdolla, kehitettiin asennusta ankkureiden ja paalujen (UZAS-2) rakentamiseksi oman M-47-tykönsä perusteella.

Erityisen hyvä tapaus oli permafrostissa, jossa perinteiset asennusmenetelmät eivät toimineet - permafrost kaatui perinteisillä vasaralla aina sellaiseen tilaan asti, joka ei kestänyt kuormaa ja kun ammuttiin paalua yhdellä naisella - normaalisti.

"... vuonna 1988 p / o" Permneft "tuotannon perusta yhdistyksen asemalla" Ferma "yhteistyössä tehtaan. Leninin (Perm) kolme UZAS-2-yksikköä valmistettiin vanhentuneen ja käytöstä poistamisen perusteella, joka korotti TT-4-hakkuutraktoriin asennetun M-47-tykistötyön tekijän projektin.

Permneft p / o: n (NGDU PolaznaNeft) ja ZabSibNefteStroyn toiminta vuosina 1988-1992 öljykenttien kehittymisen myötä kasvatti työn tuottavuutta 5-6 kertaa ja työn kustannusten väheneminen 3-4 kertaa.

Harjoittelu on osoittanut, että kahdeksan tunnin työvaiheen aikana UZAS-2: n kokeellinen asennus pystyy upota jopa 80 paalua. Käytettyjä poraputkia käytettiin paaluina. "

Tämä on yli kaksi kertaa enemmän kuin copra- tai porauskoneen tehokkain työ, ja kyllä, 5-6 kertaa.

Myös vesipatsaaseen liittyvien ammuskelien aihe oli mielenkiintoinen, vaikka armeija kiinnostui. Tästä aiheesta kirjoitettiin koko väitöskirja, joka osoitti, miten se olisi oikein tehty. Itseajastimelle kehitettiin laite, joka ampui paaluja kelluvan ponttonista (samanlainen konsepti merikoneeseen, joka antaa laukauksen, kun heilahteleva laiva kulkee tiukasti vaakasuorassa asennossa). Mutta - Neuvostoliiton romahduksen jälkeen se ei ollut ainutlaatuinen tekniikka, ja itse koneet ja niiden asiakirjat menetettiin.

Paalutuskoneiden käyttö

Rakentajalle on usein tuntematonta, joka usein joutuu paalujen perustuksiin ja rakennuttajaan, joka tuntee rakennustekniikansa, kuinka kasa on haudattu maahan ja mitä paalulaitteita käytetään tässä prosessissa.

Yleisimpi paalutusmenetelmä on käyttää hydraulista tai diesel-vasaraa. Huolimatta siitä, että niiden käyttö on varsin meluisa, on luotettava tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen.

Samanaikaisesti myös maaperän puristaminen ja tyynyn hyvä tiivistyminen.

Missä tapauksissa tarvitaan paaluja

Paalujen käyttö on välttämätöntä, jos paikoilla on ongelmallisia maaperä, nimittäin:

 • Pohjaveden korkea sijainti;
 • Merkittävä maaperän heterogeenisuus;
 • Marshland, kun teet työtä, johon on välttämätöntä päästä tiheään laakerikerrokseen.
Pilejä käytetään yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa

Pienikokoisten rakennusten rakentamisessa käytetään pääasiassa ruuvi- tai porakärkikantoja, ja voimakkaita paaluja, joissa on suuret teräsbetoniset profiilit, käytetään pääasiassa huomattavan painon ja alueen siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Rakennusmarkkinoiden kaikki paalut on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Valmistettu tehtaissa;
 • Kerää suoraan rakennustyömaalle.

Erikoislaitteiden käyttö

Paalujen käyttölaitoksia käytetään tarvittaessa voimakkaiden tukien läpäisyyn. Tätä tekniikkaa kehitettiin kaksi vuosisataa sitten voimakkaan kehityksen ja höyrykoneiden käytön aikana.

Nykyaikaiset yksiköt eivät tietenkään ole aivan edeltäjiensä tavoin, mutta työn perusperiaatteet pysyivät melkein ennallaan.

Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa paalun kuljettajaa (eli sitä kutsutaan paalun kuljettajaksi) käytännöllisesti katsoen ei käytetä, mutta kaukana tiheästi asutuilla alueilla on vielä työtä tällaisten laitteiden osalta. Koper on suoraan itse kone, jonka avulla putkien asennus ja ajo toteutetaan, mutta erityinen vasara tai "nainen" iski sauvan.

Erikseen on huomattava, että vasaralla on useita erilaisia ​​tyyppejä sekä asennus- ja paalun tunkeutumiskeinoja maahan:

 • Diesel-vasara, joka työskentelee dieselpolttoaineella ja käyttää iskuvoimaa käytön aikana;
 • Hydraulilaitteisto, joka toimii hydraulisella käyttölaitteella;
 • Tärisevä paalun kuljettaja, joka käyttää eksentristä heiluria, jolla tuki upotetaan maahan;
 • Svayevdavlivayuschaya asennus, syveneminen kasa luomalla suuria voimia.

Kaupunkiympäristössä se on svadzhavlivayuschaya-kone, jota käytetään useimmiten silloin, kun liian tiheän kehityksen vuoksi iskumekanismien käyttö on mahdotonta.

Yleensä sveezabivnoy-asennuksen työtä voidaan esittää seuraavassa järjestyksessä:

 • Pino asennetaan suunnitteluasentoon;
 • Painetaan tukirakennetta maaperään pysäyttääksesi luonnollisen tunkeutumisen;
 • Ajaminen paaluun maahan vaaditulla syvyydellä.

On huomattava, että ajamisen lisäksi on myös muita tapoja, joilla kone ei koske vain vasaraa. Eräs tällaisista menetelmistä on tärinän upotus, jossa tärinä toimii paalun tunkeutumisen päävoimana.

Lisäksi nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti ja menetelmiä, kuten:

 • Hydraulinen tukos, jossa vedenpainetta käytetään purkamaan pilkulle polkua varten;
 • Sisennys, tunnettu hiljaisuudesta;
 • Ruuvaus;
 • "Punch", erikoisasennus järjestää paalin alustavan kaivon.

Suosittelemme katsomaan videota siitä, miten paalut painetaan erikoislaitteiden avulla.

Laitteiden tyypit

Pallokoneet on jaettu kahteen tyyppiin:

Asennukset voivat olla sekä esivalmistettuja, asennettuna suoraan rakennustyömaalle että koneen mukana.