noin f

• paalukone

• satamakaupunkialueella Sloveniassa

• laite materiaalien iskunkestävyyden mittaamiseksi

• rakenne akselin akselin yläpuolella nostimen asentamiseksi

• Rakenne, jossa on hissi kaivoksen päälle

• rumpusetti kuonojen ja romujen murskaamiseen

• laite paaluille valuraudalla baba

• Slovenian jalkapalloseura

• kaivoksen yläpuolella olevan rakenteen asentamiseksi hissiin

• paalulaite

• rakennuskoneiden koneet

• ajaa kasa maahan

• paalukone

• Kaivostoiminnot akselin akselin yläpuolelle nostimen asentamiseksi

• Laite ajoa paalut kovaa maahan tai syvemmälle

• Asennus romutustarvikkeiden hajottamiseksi ja avolouhoskuurien hävittämiseksi

• kasa jotain kartion muodossa

• Rakenne akselin yläpuolella nostimen asennusta varten

• m. Vuohet, paalujen tekijöille: sika-rauta-nainen nousee luistinrata, portti, käsin tai kaulus, ja putoaa paaluun; ensimmäisessä tapauksessa köysi (leipä) päättyy kissojen kanssa, joukko köysiä; Toista lajia kutsutaan yksityisiksi, jolla on puolijako. Copra pisteeseen! siirrä se paaluun; kopra kotelosta! siirry syrjään. Hand-picker, jossa naisia ​​nostavat ihmiset; hevoset, hevoset, vorotovoy, kaulus. Vuohet ovat maan poraamiseen, porauksen nostamiseen ja tukemiseen. Tver. lapio, kasata, kasata. Koper pino kuljettaja kasattu! Kasvamaan. tilli, Аnethum graveolense, upbrbl. kuten mauste, paalun kuljettaja villi. kasvavat. Siler trilobium, sileä. Copra, copra (kone) Koparnyy, tilli, tilli. Coperchik m. Työntekijä kaavin kanssa. Copra m. Plant. Сrithmum maritinum, krop, serpnik, naisten suola. Koper-laulu (tai nagal) rakastaa

Miten paaluja ajetaan: koneita ja asennustekniikkaa

Tarvittaessa ongelmajätteiden rakenteen rakenteiden rakentaminen on järkevin vaihtoehto muun tyyppisten alustojen keskuudessa. Esimerkiksi suolla, liikkuvalla tai löysällä maaperällä, jolla on suuri pohjaveden sijainti.

Pilejä käytetään yleisesti erikseen ja teollisessa rakentamisessa. Ja jos yksittäisen kerrostalorakennuksen voi tehdä ilman erityisten mekanismien käyttöä, niin teollisuusmäärät erikoislaitteiden ja koneiden käyttämiseksi ovat yksinkertaisesti välttämättömiä. Katsotaanpa, kuinka paalut teurastetaan, kun luodaan suuren kohteen perusta.

Pylväiden tyypit

Pahvia, joita käytetään säätiön valmistukseen, voidaan valmistaa tehtaalla tai suoraan rakennustyömaalla. Toisin sanoen, jos puhumme valmiista betonista tai metallipallosta, jotka on ajettava maaperään erikoislaitteilla, päätehtävänä on toimittaa tällaiset paalut tehtaalta rakennustyömaalle. Itsenäisessä tuotannossa tarkoitetaan kuopan poraamista ja täyttämistä konkreettisella ratkaisulla.

Näin kaikki paalut jaetaan useisiin luokkiin:

 • Ihastunut tai ruiskutettu. Ensinnäkin maaperässä oleva erikoispora tekee aukon, johon kotelo voidaan työntää sisään. Myös lujittavan kehyksen läsnäolo. Kaivo on täytetty betonilaastilla, joka täyttää kaikki aukot.
 • Kierrä paalut. Valmistettu metallista. Niiden ruuvaamista maahan voidaan käyttää erityisiä työkaluja tai laitteita. Suosittu vähärakentamisessa. Kierrä nämä sauvat maaperään on melko mahdollista ja itsenäisesti.
 • Drift paalut. Nämä ovat yleensä vahvistettuja sauvoja. Upotus maahan vaatii vain erikoislaitteita. Siksi niitä käytetään harvoin yksittäisissä rakenteissa. Kirjottavat paalujen korkeat kustannukset sekä vuokra-laitteet.

Kuin kasa maaperässä

Huomasimme, että ruuvi ja tylsä ​​(ruskea ruisku) sauvat eivät vaadi suurikokoisten rakennuslaitteiden käyttöä. Mutta ajettavien sauvoja, jotka omallaan putoavat maahan, eivät toimi. Tätä varten käytetään paalukoneistoa. Se voidaan jäljittää tai pyöräillä.

Tela-ajoneuvot eivät juuri pääse rakennustyömaalle. Sen kuljetusta varten sinun on tilattava trooli, mikä lisää rakentamisen kustannusten nousua. Pyörillä varustettu ajoneuvo on tässä suhteessa liikkuvampi, joten sen käyttö on taloudellisempaa.

Pile Ajaminen

Tarkastelemme nyt rakennuslaitteiden tyyppejä, joita käytetään vahvistamaan betonipilareita maaperään.

Ne ovat pohjimmiltaan erilaiset toisistaan, lähinnä upotusmenetelmällä:

1. Svaezabivatel (Koper-teollisuuden mittakaava). Tämän laitoksen toimintaperiaate on sarjojen puhalluksen soveltaminen haluttuun asentoon asennetulle paalille. Puhaltavat iskuvasarat lyödään vasaralla, jonka tyypit voivat myös vaihdella:

 • Diesel-vasara. Polttoaineella poltetaan dieselpolttoainetta. Vasaran vasara nousee ja polttoaineseos ruiskutetaan sylinteriin. Kun vasara putoaa, sylinteriin syttyy räjähdys (polttoaineen syttyminen). Tässä tapauksessa iskuenergia kohdistuu paaluun ja iskuosuus nousee. Polttoaine ruiskutetaan uudelleen, mikä aiheuttaa vasaran vasaraa paaluun.
 • Hydraulinen. Hydraulinen käyttövoima suorittaa sekä vasaran iskuosan nostamisen että laskun. Tämä mahdollistaa iskuvoiman säätämisen. Esimerkiksi asuinrakennusten rakentamisessa on suositeltavaa käyttää ei kovin vahvoja mutta usein iskuja.

2. Vibro-ohjain. Pilarin tangon asentamiseen ja ajamiseen käytettävä kone, joka toimii periaatteena tärinän aikaansaamiseksi paalin akselilla, eroaa huomattavasti paalun kuljettajalta. Auton ruoka tulee hydraulisesta toimilaitteesta tai sähkömoottorista. Laitteessa on pyörittäjä ja painon kuorma, johon painopiste siirtyy. Se on kiinnitetty paalun yläosaan, ja tärinän painon alla luodaan kaikki olosuhteet tangon upottamiseksi.

3. Svaevdavlivaya asennus. Tällainen laite kykenee puristamaan betoniteräsauvoja tasaisesti maaperään. Ainoastaan ​​lopullisessa upotusvaiheessa on mahdollista käyttää puhallusjoukkoa sauvoihin, jotta sauvat saavat tiheät maakerrokset. Tätä asennusta käytetään tällaisissa tapauksissa, kun rakentaminen suoritetaan lähellä asuinrakennuksia tai jo rakennettuja rakenteita. Sen avulla voit välttää rakennusten vaurioita voimakkaiden iskujen värähtelyjen seurauksena.

Paalutus

Käytännössä paalujen ajo-töitä tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 • Pallokoneet valmistavat betoniteräksen. Tällöin sauva asetetaan paikkaan, jossa se uppoaa. Eli tanko asennetaan laitteen päähän.
 • Tasa painetaan maahan niin kauan kuin sen painaminen on mahdollista.
 • Tangolla on vaikutuksia, minkä vuoksi se on upotettu ennalta määrätylle syvyydelle.

Voidaan päätellä, että on mahdollista tehdä paalutyyppinen säätiö itse käyttämällä porattuja tai ruuvaamia paikkoja. Tai vuokrata paalun kuljettaja ja ostaa sarjan teräsbetonipilareita. Erikoisvarusteiden käyttäminen paalujen käyttämiseen auttaa sinua rakentamaan säätiön varsin tehokkaasti ja nopeasti, jonka luotettavuutta ei tarvitse epäillä.

Mikä koneen nimi ajaa paaluissa talon rakentamisen yhteydessä?

Mikä koneen nimi ajaa paaluissa talon rakentamisen yhteydessä?

 1. Kone, joka tukkeutuu (se tukkeutuu) kutsutaan "paalun kuljettajaksi", jonka osaa vasarataan, vasaraa kutsutaan "naiseksi", jälkimmäisellä nimellä kysytään usein kysymyksiä.
 2. Rakennettaessa rakennuksia ja rakenteita maaperälle, jolla ei ole riittävää kantokykyä, on huomattava määrä paaluja ajettava maahan. Puristettujen paalujen lukumäärä, lohko ja upotuksen syvyys riippuvat maaperän laadusta ja kuormasta rakennetusta rakenteesta.

Paalujen ajo-olosuhteiden (upotuksen) tekninen jakso koostuu kolmesta päätoiminnasta: kappalen ottaminen ja asentaminen suunnitteluasentoon; upotetaan paalu maaperään suunnittelumerkkiin tai vikaantumiseen, ts. resistenssin esiintyminen on suurempi kuin upotuksen voima; liikutetaan paalun kuljettaja ajettuun kasaan seuraavaan sukelluspaikkaan.

On olemassa useita tapoja uppoutua kasa maahan, mukaan lukien ajaminen kasaava vasara; ajaminen samanaikaisesti pesemällä maaperä vedellä; tärisevä, sisennys, ruuvaaminen, johtajan (punch) alustavan kaivon muodostuminen maaperään.

Teollisuudessa ja asuinrakentamisessa tavallisin tapa on käyttää paalujen ajo-iskuja.

Nykyisin käytössä olevat upotusporautuvat koneet jaetaan seuraaviin ryhmiin: iskutoiminta, värähtelytoiminta, tärinän iskutoiminta, puristin ja paalujen ruuvaaminen.

On myös koneita, jotka toimivat sekoitetun periaatteen mukaan, esimerkiksi tärinäkoneita. Pylväskoneita käytetään myös kiinnittimiin, joissa on kiinnitysseinät ja vedenpitävät silta.

Paalutuskoneiden käyttö

Rakentajalle on usein tuntematonta, joka usein joutuu paalujen perustuksiin ja rakennuttajaan, joka tuntee rakennustekniikansa, kuinka kasa on haudattu maahan ja mitä paalulaitteita käytetään tässä prosessissa.

Yleisimpi paalutusmenetelmä on käyttää hydraulista tai diesel-vasaraa. Huolimatta siitä, että niiden käyttö on varsin meluisa, on luotettava tunkeutuminen suunnittelun syvyyteen.

Samanaikaisesti myös maaperän puristaminen ja tyynyn hyvä tiivistyminen.

Missä tapauksissa tarvitaan paaluja

Paalujen käyttö on välttämätöntä, jos paikoilla on ongelmallisia maaperä, nimittäin:

 • Pohjaveden korkea sijainti;
 • Merkittävä maaperän heterogeenisuus;
 • Marshland, kun teet työtä, johon on välttämätöntä päästä tiheään laakerikerrokseen.
Pilejä käytetään yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa

Pienikokoisten rakennusten rakentamisessa käytetään pääasiassa ruuvi- tai porakärkikantoja, ja voimakkaita paaluja, joissa on suuret teräsbetoniset profiilit, käytetään pääasiassa huomattavan painon ja alueen siviili- ja teollisuuslaitosten rakentamiseen.

Rakennusmarkkinoiden kaikki paalut on jaettu kahteen päätyyppiin:

 • Valmistettu tehtaissa;
 • Kerää suoraan rakennustyömaalle.

Erikoislaitteiden käyttö

Paalujen käyttölaitoksia käytetään tarvittaessa voimakkaiden tukien läpäisyyn. Tätä tekniikkaa kehitettiin kaksi vuosisataa sitten voimakkaan kehityksen ja höyrykoneiden käytön aikana.

Nykyaikaiset yksiköt eivät tietenkään ole aivan edeltäjiensä tavoin, mutta työn perusperiaatteet pysyivät melkein ennallaan.

Tiheän kaupunkikehityksen olosuhteissa paalun kuljettajaa (eli sitä kutsutaan paalun kuljettajaksi) käytännöllisesti katsoen ei käytetä, mutta kaukana tiheästi asutuilla alueilla on vielä työtä tällaisten laitteiden osalta. Koper on suoraan itse kone, jonka avulla putkien asennus ja ajo toteutetaan, mutta erityinen vasara tai "nainen" iski sauvan.

Erikseen on huomattava, että vasaralla on useita erilaisia ​​tyyppejä sekä asennus- ja paalun tunkeutumiskeinoja maahan:

 • Diesel-vasara, joka työskentelee dieselpolttoaineella ja käyttää iskuvoimaa käytön aikana;
 • Hydraulilaitteisto, joka toimii hydraulisella käyttölaitteella;
 • Tärisevä paalun kuljettaja, joka käyttää eksentristä heiluria, jolla tuki upotetaan maahan;
 • Svayevdavlivayuschaya asennus, syveneminen kasa luomalla suuria voimia.

Kaupunkiympäristössä se on svadzhavlivayuschaya-kone, jota käytetään useimmiten silloin, kun liian tiheän kehityksen vuoksi iskumekanismien käyttö on mahdotonta.

Yleensä sveezabivnoy-asennuksen työtä voidaan esittää seuraavassa järjestyksessä:

 • Pino asennetaan suunnitteluasentoon;
 • Painetaan tukirakennetta maaperään pysäyttääksesi luonnollisen tunkeutumisen;
 • Ajaminen paaluun maahan vaaditulla syvyydellä.

On huomattava, että ajamisen lisäksi on myös muita tapoja, joilla kone ei koske vain vasaraa. Eräs tällaisista menetelmistä on tärinän upotus, jossa tärinä toimii paalun tunkeutumisen päävoimana.

Lisäksi nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään laajasti ja menetelmiä, kuten:

 • Hydraulinen tukos, jossa vedenpainetta käytetään purkamaan pilkulle polkua varten;
 • Sisennys, tunnettu hiljaisuudesta;
 • Ruuvaus;
 • "Punch", erikoisasennus järjestää paalin alustavan kaivon.

Suosittelemme katsomaan videota siitä, miten paalut painetaan erikoislaitteiden avulla.

Laitteiden tyypit

Pallokoneet on jaettu kahteen tyyppiin:

Asennukset voivat olla sekä esivalmistettuja, asennettuna suoraan rakennustyömaalle että koneen mukana.

Mikä on koneen nimi, joka ajaa paalua?

Porauskone, diesel-vasara (laite toimii dieselmoottorin periaatteella), paalun kuljettaja, tärinänvaimennin, hydraulinen vasara (laite paalujen johtamiseen maahan hydraulisella käyttölaitteella)

Koska kysymys kysyy vain, mikä on tämän koneen nimi, vastaan: BM-811-poraus- ja paalutuskone, joka perustuu Ural 4320 -ajoneuvoon, joka on varustettu SP-75A-paaluilla, joka ajaa diesel-vasaraa kaiken muun päälle. Piles käyttäen tätä tekniikkaa, voit vasara 0,3-6 tonnia.

Miten ja mitä paaluja teurastetaan

Pile-pohja on melko yleinen perusta kaikentyyppiselle rakennukselle. Pile-ajoa voi tehdä milloin tahansa vuoden aikana, missä tahansa säässä ja jopa jäädytettynä. Riippuen alustan tyypistä ja käytetyistä materiaaleista, tukien hautaaminen tekniikoihin erotetaan toisistaan.

Laakerityypit

Säätöpilot on jaettu kolmeen tyyppiin:

Jokainen tukityyppi on upotettu tiettyyn tekniikkaan. Samanaikaisesti ajopilareita pidetään luotettavimpana pohjana, joten niitä suositellaan asennettavaksi raskaiden rakennusten rakentamiseen.

Talot on jalustat - tämä on erittäin vanha rakennusalan tekniikka. Ainoastaan ​​tukien ja paalutuskoneiden materiaalia vaihdetaan.

Kuinka paalut teurastetaan

Rakennuksen paalusäätiön tärkein etu on se, että maaperän lämpötilasta riippumatta rakenteensa aikana tukit eivät salli rakenteen muodonmuutosta käytön aikana maaperän kausiluonteisen jäädyttämisen ja sulamisen vuoksi. Tällainen lujuus johtuu siitä, että säätiön rakenteelliset elementit ohjataan tiukasti pystysuoraan maaperän jäädyttämisen alapuolella.

Pile-ajo tapahtuu maaperän tiheän kerroksen raja-arvon rajoissa, jos maa on heikko. Tai pesemällä, jos maa on hyvin tiheä. Tässä tapauksessa käytetään hydrokopiaattoria ja vaaditun paalun kuljettajaa: vettä syötetään pitkin tukea paineessa, mikä pehmentää maata ja vähentää kitkavoimaa syvenemisen aikana törmäyksessä.

Paalusäätiön itsenäisellä laitteella kannattaa varmistaa, että tukijalalla on mahdollisuus laskea edelleen kuormituksen kasvua pitkin.

Rakennuksen aikana kuormitus säätöön kasvaa ja tunkit lasketaan alas.

Jos jokin niistä estetään esteeksi (kivi, kallio), tämä johtaa kuorman uudelleenjakoon ja rakennuksen vääristymiseen.

Jos maa on jäädytettynä tuen tukkeutumisen alapuolelle, työ suoritetaan höyrytulpan avulla. Poraa kuoppa, neula menee alas siihen, jonka kautta syötetään höyryä. Maaperän sulatuksen jälkeen paalunohjain tulee työhön ja tukijalka pääsee helposti maahan.

Peruslaitteen erityislaitteet

Peruslaitteen laitetta varten konetta käytetään paalujen ja paalujen kuljetukseen ja toimitukseen.

Kuljetus ja asennus tiukasti pystysuorassa asennossa suoritetaan erikoislaitteilla:

Pallot voidaan asentaa pystyasentoon molempien laitteiden avulla. Ero on se, että nosturia voidaan käyttää muualla rakennuspaikassa, ja paalun kuljettaja on erittäin erikoistunut kone.

Seuraavia paalutuskoneita käytetään nykyaikaisessa rakenteessa

Ajoneuvojen pohjalevylaite. Hammer paalut zhb

Miten paaluja ajetaan: tekniikka, laitteet ja menetelmät

 • Säätiön asennus
  • Tyyppivalinta
  • Lohkoista
  • nauha
  • laatta
  • nukka
  • columnar
 • laite
  • vahvistaminen
  • vedeneristys
  • Asennuksen jälkeen
  • korjaus
  • Seokset ja materiaalit
  • laite
  • Muottiyksikkö
  • lämpeneminen
 • sokkeli
  • Miten valita
  • koristelu
  • laite
 • paalutus
  • tyypit
  • työkalu
  • työ
  • laite
 • laskelma

Säätiöt A: sta Z: hen

 • Säätiön asennus
  • Kaikentyyppisten lohkojen valinta Tape Plate

  Pohja metallintyöstökoneelle

  FBS-korttelien säätölaite

  Jalustan täyttäminen talon alle

  Liuskajohdon ominaisuudet

  Säröjen eliminointi säätiön seiniin

  Kuinka vahvistaa grillata

  Tarve muottiin

  Kuinka tehdä vedenpitävä korkki

  Viimeistely peruskiviin

  Valitaan jalusta kaakeli julkisivuun

  Mikä on perusta

  Miten suljetaan ruuvipallot

  Dynaaminen ja staattinen paalun testaus

  Lujitetun betonipilarin käyttö

  Tee ruuveja omilla käsilläsi

  kyntökoneet, vetokoneet, asennus, hinta

  Tarvittaessa ongelmajätteiden rakenteen rakenteiden rakentaminen on järkevin vaihtoehto muun tyyppisten alustojen keskuudessa. Esimerkiksi suolla, liikkuvalla tai löysällä maaperällä, jolla on suuri pohjaveden sijainti.

  Pilejä käytetään yleisesti erikseen ja teollisessa rakentamisessa. Ja jos yksittäisen kerrostalorakennuksen voi tehdä ilman erityisten mekanismien käyttöä, niin teollisuusmäärät erikoislaitteiden ja koneiden käyttämiseksi ovat yksinkertaisesti välttämättömiä. Katsotaanpa, kuinka paalut teurastetaan, kun luodaan suuren kohteen perusta.

  Pylväiden tyypit

  Pahvia, joita käytetään säätiön valmistukseen, voidaan valmistaa tehtaalla tai suoraan rakennustyömaalla. Toisin sanoen, jos puhumme valmiista betonista tai metallipallosta, jotka on ajettava maaperään erikoislaitteilla, päätehtävänä on toimittaa tällaiset paalut tehtaalta rakennustyömaalle. Itsenäisessä tuotannossa tarkoitetaan kuopan poraamista ja täyttämistä konkreettisella ratkaisulla.

  Näin kaikki paalut jaetaan useisiin luokkiin:

  • Ihastunut tai ruiskutettu. Ensinnäkin maaperässä oleva erikoispora tekee aukon, johon kotelo voidaan työntää sisään. Myös lujittavan kehyksen läsnäolo. Kaivo on täytetty betonilaastilla, joka täyttää kaikki aukot.
  • Kierrä paalut. Valmistettu metallista. Niiden ruuvaamista maahan voidaan käyttää erityisiä työkaluja tai laitteita. Suosittu vähärakentamisessa. Kierrä nämä sauvat maaperään on melko mahdollista ja itsenäisesti.
  • Drift paalut. Nämä ovat yleensä vahvistettuja sauvoja. Upotus maahan vaatii vain erikoislaitteita. Siksi niitä käytetään harvoin yksittäisissä rakenteissa. Kirjottavat paalujen korkeat kustannukset sekä vuokra-laitteet.

  Kuin kasa maaperässä

  Huomasimme, että ruuvi ja tylsä ​​(ruskea ruisku) sauvat eivät vaadi suurikokoisten rakennuslaitteiden käyttöä. Mutta ajettavien sauvoja, jotka omallaan putoavat maahan, eivät toimi. Tätä varten käytetään paalukoneistoa. Se voidaan jäljittää tai pyöräillä.

  Tela-ajoneuvot eivät juuri pääse rakennustyömaalle. Sen kuljetusta varten sinun on tilattava trooli, mikä lisää rakentamisen kustannusten nousua. Pyörillä varustettu ajoneuvo on tässä suhteessa liikkuvampi, joten sen käyttö on taloudellisempaa.

  Pile Ajaminen

  Tarkastelemme nyt rakennuslaitteiden tyyppejä, joita käytetään vahvistamaan betonipilareita maaperään.

  Ne ovat pohjimmiltaan erilaiset toisistaan, lähinnä upotusmenetelmällä:

  1. Svaezabivatel (Koper-teollisuuden mittakaava). Tämän laitoksen toimintaperiaate on sarjojen puhalluksen soveltaminen haluttuun asentoon asennetulle paalille. Puhaltavat iskuvasarat lyödään vasaralla, jonka tyypit voivat myös vaihdella:

  • Diesel-vasara. Polttoaineella poltetaan dieselpolttoainetta. Vasaran vasara nousee ja polttoaineseos ruiskutetaan sylinteriin. Kun vasara putoaa, sylinteriin syttyy räjähdys (polttoaineen syttyminen). Tässä tapauksessa iskuenergia kohdistuu paaluun ja iskuosuus nousee. Polttoaine ruiskutetaan uudelleen, mikä aiheuttaa vasaran vasaraa paaluun.
  • Hydraulinen. Hydraulinen käyttövoima suorittaa sekä vasaran iskuosan nostamisen että laskun. Tämä mahdollistaa iskuvoiman säätämisen. Esimerkiksi asuinrakennusten rakentamisessa on suositeltavaa käyttää ei kovin vahvoja mutta usein iskuja.

  2. Vibro-ohjain. Pilarin tangon asentamiseen ja ajamiseen käytettävä kone, joka toimii periaatteena tärinän aikaansaamiseksi paalin akselilla, eroaa huomattavasti paalun kuljettajalta. Auton ruoka tulee hydraulisesta toimilaitteesta tai sähkömoottorista. Laitteessa on pyörittäjä ja painon kuorma, johon painopiste siirtyy. Se on kiinnitetty paalun yläosaan, ja tärinän painon alla luodaan kaikki olosuhteet tangon upottamiseksi.

  3. Svaevdavlivaya asennus. Tällainen laite kykenee puristamaan betoniteräsauvoja tasaisesti maaperään. Ainoastaan ​​lopullisessa upotusvaiheessa on mahdollista käyttää puhallusjoukkoa sauvoihin, jotta sauvat saavat tiheät maakerrokset. Tätä asennusta käytetään tällaisissa tapauksissa, kun rakentaminen suoritetaan lähellä asuinrakennuksia tai jo rakennettuja rakenteita. Sen avulla voit välttää rakennusten vaurioita voimakkaiden iskujen värähtelyjen seurauksena.

  Paalutus

  Käytännössä paalujen ajo-töitä tehdään seuraavassa järjestyksessä:

  • Pallokoneet valmistavat betoniteräksen. Tällöin sauva asetetaan paikkaan, jossa se uppoaa. Eli tanko asennetaan laitteen päähän.
  • Tasa painetaan maahan niin kauan kuin sen painaminen on mahdollista.
  • Tangolla on vaikutuksia, minkä vuoksi se on upotettu ennalta määrätylle syvyydelle.

  Voidaan päätellä, että on mahdollista tehdä paalutyyppinen säätiö itse käyttämällä porattuja tai ruuvaamia paikkoja. Tai vuokrata paalun kuljettaja ja ostaa sarjan teräsbetonipilareita. Erikoisvarusteiden käyttäminen paalujen käyttämiseen auttaa sinua rakentamaan säätiön varsin tehokkaasti ja nopeasti, jonka luotettavuutta ei tarvitse epäillä.

  Kuinka vahvistetut betonipillit teurastetaan? Kuinka tehdä se oikein?

  Piles talojen perustana ilmestyi muinaisina aikoina. Ihmiset ovat nähneet joitakin petoja, joilla on vaikeuksia kävellä vettä. Lisäksi vesi oli riittävä este primitiivisten heimojen vihollisille. Asettelemalla talot paaluille, heimo voisi olla vähemmän varovaisia ​​odottamattomasta hyökkäyksestä.

  Ensimmäiset paalut olivat tavallisia lokteja, jotka teroitettiin lopussa ja asennettiin säiliön pohjaan tämän päähän. Toinen pää oli tasainen, ja tukkipuun kantta, joka oli jäljellä jättäen kantojen nostamisen helpottamiseksi, iski siihen, paali teurastettiin. Tämä prosessi on säilynyt muuttumattomana tuhansia vuosia, ja vain viime vuosisatoja on parannettu lisäämällä lohko, joka on kiinnitetty kolmeen tai neljään pylvääseen ja köysi kulkee sen läpi paalun yli. Köyden avulla suuri hirsipalkki voisi jo nostaa kymmeniä ihmisiä huomattavaan korkeuteen. Ja kanto itse on muuttunut paitsi nimessä, koska he alkoivat kutsua häntä "naiseksi", mutta myös muodoltaan. Hän alkoi olla metallista ja alemmassa osassa hän sai ontelon, jonka hän "löi" pinoon.

  Pilarin alapäässä on piste, joka helpottaa maahantuloa. Nykyaikaisissa raudoitetuissa betonipapeissa on neliön tai suorakaiteen muotoisen betonipylvään ulkonäkö. Pienellä osalla kasa on poikkileikkaukseltaan pyöreä. Pyöreän pylvään yhtä voimakkuutta varten tarvitaan vähemmän pituussuuntaista vahviketta, jolla on suuri halkaisija. On vahvistettuja betonipaloja ja ristin muotoisia ja putkimaisia, ja ne ovat monen tähden muodossa.

  Tavallisesti vahvistettuja betonipaloja ajetaan maahan. Tähän käytetään paalutus "vasarat". Ne ovat mekaanisia, dieselmoottoreita, kaksinkertaisia ​​tai yhden höyryn ilmahöyrykoneita jne. Nämä vasarat toimivat yleensä parilla, jolla on erityisiä paalutuskoneita, jotka asettavat sekä paalun että vasaran liikkumissuunnan, varmistavat niiden liikkumisen pinoalustalle ja osittain tai kokonaan täydellinen mekanisointi paalunohjausprosessissa.

  Toinen tapa upottaa paalut on staattinen sisennys. Sitä käytetään vähemmän kuin dynaaminen tukkeutuminen, koska näiden töiden hinta on 2-3 kertaa suurempi kuin tavallinen. Mutta tämä menetelmä on ainoa sovellettavissa rakentamiseen täynnä vanhoja kaupunkeja tai lähellä arkkitehtonisia monumentteja, kun on mahdotonta "osuma maahan", jotta ei aiheuttaisi vahinkoa naapurimaiden rakennuksessa. Tällöin on mahdollista tutustua paalun ajoon.

  Pallonohjausprosessi sisältää seuraavat toiminnot:

  -liikkuva asennus ajopilareiden käyttämiseksi seuraavan paalun upotuspisteeseen;

  - vedetään tai siirretään seuraava kasa nosturilla alueen reunasta tai paalupinoista;

  - nostaa kasa ja asentaa sen pää haluttuun pisteeseen paalukentässä;

  - paalu ajaa maahan;

  - mitataan paalin liikkumisprosessia ja ponnistuksia sen upottamiseksi;

  - asennuksen koordinaattien vahvistaminen ja prosessin ja pumppauksen dokumentointi.

  Ajoprosessin tehokkuuden kannalta vasaran liikkuvan osan massa on tavallisesti 1,5 kertaa (tai tätä suurempi) suurempi kuin paalun massa yhdessä turvakapselikannen kanssa.

  Kasauskoneiden käyttö nopeuttaa paalin uppoamista tarkan asennuksen ja alkuperäisen tarkistetun ajoprosessin ansiosta. Aluksi estetään pienet pienet puhallukset ja vasta sen jälkeen, kun paalun pystysuuntaus on tarkistettu ja sen koordinaatit estävät estoprosessin. Kun upotetut kallistetut paalut tarkkailevat asennuskulmaa, joka toistetaan säännöllisesti.

  Kaksitoimiset vasarat voivat yleensä aiheuttaa jopa 200 lyöntiä minuutissa. Yksitoimiset vasarat - enintään 30 lyöntiä minuutissa.

  Pysäytys pysähtyy, kun käytetty paalu lähestyy suunnittelun syvyyttä. Prosessi pysähtyy, kun suunnitelman syvyys saavutetaan tai suunnitteluvika epäonnistuu.

  Piling Terminology

  Kasa epäonnistuminen - kasaantumisen määrä kunkin iskun jälkeen tai 10 kpl yksittäistä vasaraa tai puhallusjoukkoa 1, 3 tai 5 minuutin aikana - kaksoisvasteen vasaralle. Fyysisessä mielessä "kieltäytyminen" on paalun liikkeen lopettaminen ajon aikana tai sen hyvin liikkumaton.

  Suunnittelu- tai suunnitteluvirhe - vika, jossa kasa on suunniteltu kuormitus.

  Palkkio on sarja yli kolmea vasarapuhallusta, joiden keskimääräinen vika mitataan.

  Väärä vika - tapahtuu paalun ajo-aikana.

  Todellinen kieltäytyminen - päästä kahden tai kuuden viikon kuluttua ajamisen päättymisen jälkeen.

  Staattinen koeputki - mitä se on ja miten se toteutetaan?

  Yksittäisten paalujen tai niiden pienryhmien staattiset testit suoritetaan vahvistaen paaluperustojen laskelmat.

  Kaikki testaustyöt tehdään GOST 5686: n perusteella, joka kuvaa maaperän tyypit ja ominaisuudet sekä niiden kenttäkokeiden menetelmät, joissa käytetään vasaraja.

  Testausmenettely olisi kehitettävä täysin SNiP 2.02.03-85: n mukaisesti, jossa kuvataan paaluilla ja paalusaloilla perustetut perustukset sekä yhteisyritysten 50-102-2003 käyttäytymissäännöt, joita käytetään paalujen perustusten suunnittelussa ja rakentamisessa. Koestetaan "Pallojen ja paalun säätiön testausohjelma" kootaan. Seuraavat tehtävät ratkaistaan:

  - paalujen tyyppien määrittäminen, joita käytetään rakennettavan esineen rakennustyössä;

  - paalun koot - pituudet ja poikkileikkaukset, niiden lukumäärä ja yksittäiset ja kokonaiskapasiteetit;

  - paikan päällä olevien maaperän kerrostumisen ja yhdenmukaisuuden tarkastaminen, niiden tiheys ja mahdollisuudet kuljettaa tietyn tyyppisiä paaluja;

  - asettamalla paalun saostumisaste (itsensä upottaminen) ja sen riippuvuus paalun päähän kohdistetusta kuormituksesta;

  - asennetaan muutoksia kuormitustilanteessa testin aikana.

  Laskennassa on otettava huomioon, että ajautunut kasa tiivistää maata itseensä noin kolmesta viiteen poikittaisesta ulottuvuudestaan. Esimerkiksi neljää 400 x 400 mm: n pinoa, jotka kulkevat 2,5 x 2,5 m: n neliön kulmaan, eivät ehkä salli viidennen kollin ajamista tämän neliön keskellä. Esimerkkinä: Pyhän Isaakin katedraalin rakentamisessa Pietarissa, kun hän ajoi paalukentän suolla, oli vaikea ja joissakin tapauksissa mahdotonta kaivaa maata paalujen välillä.

  Paalujen staattiset testit voidaan suorittaa sekä upotettaessa että vedettäessä.

  Testilaitoksella on seuraava kokoonpano:

  - laite paalujen lataamiseksi: koostuu alusta, jonka kuormitus on asennettu paalun yläosaan tai kuormitusta varten olevat kannattimet, jotka on tuettu kahdella tai useammalla paalulla, jotka on testattu paikoillaan;

  - ristikkorakenne, joka on valmistettu teräs- tai teräsbetonipalkkeista voiman siirtämiseksi ankkuripinoista testattuun naapuriin;

  - mittalaite paalin kuorman vaikutuksen määrittämiseksi enintään 0,01 mm: n tarkkuudella, joka koostuu tietyn määrän mittareita yhdistettynä yhteen järjestelmään.

  Testausprosessi:

  1. Nollien asennus kaikkiin mittauslaitteisiin lukuun ottamatta ilma- ja maan lämpötilamittareita.

  2. Kuormituksen asteittainen lataaminen peräkkäisinä kuormituksina. Tavallisesti niillä on arvo 0,1 laskennallisesta (design) kuormituksesta. Jokainen kuorman seuraava vaihe nousee vasta kuorman loppumisen jälkeen, toisin sanoen paalupaikan vakauttamisen aikaisemmalla voimalla.

  3. Mittauslaitteiden lukemat poistetaan jokaisessa latausvaiheessa ja kirjataan pöytäkirjassa. Jos vedon astetta (arvo) seuraavan kuorman asentamisen jälkeen tai uuden nostovaiheen arvon 0,5 tunnin aikana ei kasva yli 0,1 mm, kasa on vakautettu ja seuraava kuormitusvaihe voidaan antaa.

  4. Testaus on suoritettu vasta, kun pinon upottaminen kuormituksen jälkeen on päättynyt. Mittaa näin tämän paalun upotusvastuksen raja-arvo.

  Staattisten testien tulokset edellyttävät erikoislaitteita, aikaa (joskus enintään puolitoista kuukautta). Mutta suuri tarkkuus kompensoi nämä haitat.

  Säätiö ajetuilla paaluilla

  Jos rakennelma on suunniteltu heikolla maaperällä, on parasta valita perustan käytetyille paaluille pohjana. Rakennuksen ylläpitämiseksi säätiö tarvitsee tukea, mutta ongelmallista maaperä on vaikea löytää, joten sinun on etsittävä tiheämpää maata syvemmälle, mikä tehdään paalujen asennuksella.

  Paalusuojan kuvaus

  Pile-pohja on rakenne, jonka muodostavat joukot, joita tarvitaan siirtämään kuorma rakenteesta maahan. Tämä tehdään, jotta rakennuksen paino siirrettäisiin tiheään tukeen. Sinun on kuljetettava paaluja syvyyteen, jossa on kuormitusta kestävää mahdotonta maata. On sääntö, joka osoittaa kuorman riippuvuuden maanpinnasta alustan alueella. Se toteaa, että mitä suurempi ala, jolla pohja on, sitä vähemmän kuormaa kohdistetaan maahan.

  Pallosäätiöitä on useita, mutta kuvaamme erityisesti ajotyypin perusta. Ajomoottorit ovat eräänlaisia ​​neliöpäitä, joissa on terävä pää, jotka ovat upotettu maahan ja pneumaattinen vasara. Tämä säätiö on erittäin vahva ja sillä on korkeat tekniset ominaisuudet. Vahvistettujen betoniporsien sijasta on myös mahdollista käyttää puusta valmistettuja, mutta vain kovaa puuta, kuten tuhkaa, mäntyä, tammea tai muita. Pudotustyypeillä on suurempi kantavuus kuin ne, jotka yksinkertaisesti upotetaan valmiiksi kaivoihin.

  Suunnitteluvaiheessa lasketaan rakenteen kokonaiskuormitus, joka jaetaan paalujen määrällä. Täten on mahdollista laskea kuorma yhteen. On välttämätöntä punnita jokainen elementti laskemalla paino, jota se pystyy ylläpitämään. Jos ajoprosessin aikana saavutetaan tarvittava kiinteä kerros maaperä, ajaminen ei mene pidemmälle. Tämä on merkki oikeasta asennuksesta.

  Tällaista säätä ei ole mahdollista suorittaa käsin, koska ajaminen tapahtuu erikoisvasaralla, joka liittyy rakennuslaitteisiin. Kun kaikki paalut on sijoitettu oikeisiin paikkoihin, niiden yläosat leikataan samalla tasolla, jotta voit asentaa talon päälle.

  Edut ja haitat käytettyjen paalujen käytöstä

  Kaiken tyyppinen paalusäätiö vertaa suotuisasti muun tyyppisiin seuraavista parametreista:

  • Järjestelyn yksinkertaisuus, joka ei edellytä kaivannon tai kaivon repeämistä.
  • Paalujen asennus on mahdollista lähes miltei millä tahansa maaperällä, ei laskemalla kallioisia kiviä.
  • On mahdollista käyttää sellaisia ​​materiaaleja, jotka ovat kannattavia ja sopivia tiettyyn rakenteeseen.
  • Osilla on suuri kantavuus ja kestävät huomattavaa painoa.
  • Tällaista säätiötä voidaan käyttää jo kauan, noin 100 vuotta.
  • Voimaa voidaan lisätä vahvistamalla sisäistä rakennetta.
  • Pileillä on kosteuden kestävyys, vastustuskyky lämpötilan ääripäille ja ulkoiset vaikutukset (koskee raudoitettua betonia).
  • Alustan elementit ovat käteviä tallentamaan ja kuljettamaan.

  Mutta tällaisten säätiöiden käytössä ei ole vain hyötyä, mutta myös eräitä puutteita, joita ei voida mainita, korostetaan myös:

  • Sinun on päätettävä etukäteen, miten kellari järjestetään.
  • Jos alueella esiintyy paisumisvaaraa tai alentavaa maaperää, on olemassa vaara, että säätiö ei ole yhtä vakaa kuin muissa olosuhteissa.

  Jos tällaisessa tilanteessa on toinen epäkohta, niin sinun ei pidä lykätä rakentamista ja etsiä toisen osan - on yksi uloskäynti. Se on asentaminen grillage valmiiksi kasa perusta. Tällainen pohja voi olla joko lautaskuppi tai paaluhihna.

  Tällaisen pohjan asennuksen aikana on välttämätöntä jättää hihnan ja maaperän välinen rako, joka sen jälkeen on ripoteltu rauniolla ja hiekalla, jotta turvotus ei voinut koskettaa jo olemassa olevaa grillatausta. Tämä menetelmä auttaa poistamaan syyn nostaa grillata ylös.

  Johtopäätösten perusteella voimme sanoa, että paalusäätiön epäkohdat ovat paljon pienemmät kuin ansioituneet, ja voit aina löytää keinun ja kiertää negatiivisen tilanteen.

  Se on tärkeää! Ennen materiaalin hankkimista sinun on tutustuttava asiakirjoihin, jotka sisältävät yksityiskohtaiset tiedot valmistajasta, koostumuksesta, standardien noudattamisesta, valmistuspäivästä ja erästä. Jos myyjä ei pysty toimittamaan asiakirjoja, on parempi olla tekemättä tällaista ostoa.

  Sinun on myös kiinnitettävä huomiota elementtien pintaan. Se ei saisi sisältää siruja ja halkeamia, pitäisi olla sileä ja tasainen.

  Pile-materiaali

  Kuten aikaisemmin mainittiin, paalut voivat olla täysin erilaisista materiaaleista. Harkitse niiden päätyyppejä:

  1. Puuta. Pallosäätiön tällaiset elementit voidaan hankkia valmiissa muodossa tai itsenäisesti. Jos haluat suorittaa ne käsin, tarvitset riittävän laadukkaan materiaalin. Varmista, että käytät vain massiivipuuta. Pallon halkaisija ei voi olla ohuempi kuin 18 cm, sitä paksumpi on, sitä parempi. Maaperälle ajettava pää on teroitettu ja suojattu teräksisellä korkilla, jota kutsutaan "kengiksi" ja joka on suunniteltu suojaamaan päätä vaurioilta maahan tultaessa. Päälle, joka pysyy pinnalla, sinun on laitettava teräsrengas, joka suojaa sitä halkeamasta vasaraiskun aikana. Puisten paalujen kielteinen kohta on, että ne eivät ole kovin kestäviä, eivät kosteutta kestäviä ja alttiita erilaisille vahingoille loisia ja sieniä vastaan. Mutta kaikki tämä voidaan välttää, jos huolehdimme niiden käsittelystä erityisillä aineilla, joita rakentamismarkkinat tarjoavat nyt suurina määrinä.
  2. Metallipinoja käytetään useammin. Ne voidaan valmistaa erilaisista putkista, kanavista ja muista materiaaleista. Niitä erottaa niiden pieni paino ja mahdollisuus ajaa syvemmälle. Myös tarvittaessa lisää metallin pituutta. Mutta ne on välttämättä käsiteltävä korroosiota aiheuttavilla materiaaleilla.
  3. Vahvistetuilla betonipaloilla on useita etuja verrattuna muihin edellä lueteltuihin tyyppeihin.

  Se on tärkeää! Kaikenlainen kasa on puhdistettava perusteellisesti ennen ajoa.

  Pinoajon perusta

  Aluksi valmistellaan valmistelutöitä, kuten puhdistamalla alue roskista ja liiallisesta kasvillisuudesta, toimittamalla materiaalia ja tarvittavia työkaluja sekä merkitsemällä sivusto.

  Kentän merkintä on tehtävä hankkeen mukaisesti, joka on luotava etukäteen. Merkitse mittanauha ja käytä laitteita geodeettiseen suuntaan. Ne paikat, joissa paalut on ajettava, tulee merkitä panoksilla, joilla paalujen lukumäärä kirjoitetaan.

  Tehtyjen toimintojen jälkeen voit siirtyä välittömään kasaantumaan maahan. Tällaisia ​​töitä tehdään raskaiden koneiden avulla, jotka on huolehdittava etukäteen.

  Tarkastelkaamme tarkemmin yksittäisen kasa-ajamisen tekniikkaa:

  1. Laite siirtyy kätevään ajopaikkaan.
  2. Pino nostolaitteiden avulla asetetaan tarkasti pystysuoraan merkittyyn paikkaan niin, että kärki nousee ylös.
  3. Kun vasara laskeutuu ja ajaminen alkaa, se menee ensin 1 metrin sukeltamisnopeuteen ja sitten 0,1: een, kunnes kasa ei ole vakiintunut kiinteälle maaperälle eikä mennä pidemmälle.

  Se on tärkeää! Jokaisen vasaran puhaltaessa on tarpeen mitata paalin poistuminen maaperään ja laskea yksittäisen elementin kantavuus, jotta tulevaisuudessa rakentamisen aikana ei ole ongelmia.

  Tässä vaiheessa tällaisia ​​epämiellyttäviä hetkiä varoitetaan paalun osuiksi kiviksi, koska ne voivat antaa vääriä vaikutelmia siitä, että kasa on saavuttanut vaaditun tason, mikä, jos sitä käytetään edelleen, vaikuttaa rakennuksen laatuun.

  1. Kun kaikki paalut ovat tukossa, sinun on leikattava vinkit samalle tasolle.
  2. Jos on tarpeen varustaa grillata, sinun täytyy kiinnittää muotin, joka on yhtä suuri kuin pohjan leveys.
  3. Vahvikotelo on upotettu sisään.
  4. Koko rakenne kaadetaan korkealuokkaisella betonilla ja jätetään siihen asti, kunnes se on täysin karkaistu ja joukko lujuutta.

  johtopäätös

  Ajotyyppisen paalun perustuksen asennus on käytössä ongelmatilanteissa. Se tulee luotettavaksi ja vankaksi perustukseksi, mutta vain laadukkaan materiaalin paaluille ja asianmukaiselle asennukselle, ennen kuin kaikki pakolliset tutkimukset ja laskelmat on suoritettu.

  Miten ja mitä upotetut paalut

  Jonkin asiakkaan kirje, joka saapui äskettäin rakennusyrityksen "Bogatyr" postilaitokseen seuraavalla sisällöllä:

  Victor, 35 vuotias, Moskova! "Hei, rakkaat asiantuntijat, olen perinyt suurta tonttirakennusta Moskovan alueella, mistä aion rakentaa kaksikerroksisen tiilimökin, valitsin perustan esivalmistetuille betonipaaluille talon perustana, nyt kerään tietoja tämän vaihtoehdon eduista ja haitoista. Ole hyvä, millä laitteilla teet sukellusta betonipilareista? Minkälaisia ​​laitteita tähän käytetään, ja onko sen valinta riippuvainen upotettujen paalujen tyypistä? Kiitos jo etukäteen vastauksesta! "

  Kun otetaan huomioon, että tämä aihe kiinnostaa monia, vastauksena olemme päättäneet antaa informaatiotekstiä, jossa tarkastellaan yksityiskohtaisesti lujitetun betonipilareiden sukellukseen käytettävien laitteiden päätyyppejä. Tällä sivulla opit mitä paaluja upotetaan ja mikä, mitä laitteita tähän käytetään, ja näet myös videomateriaaleja paalujen upottamisesta.

  "Paalujen ajo" käsite merkitsee pylväiden kasaamista maaperässä, johtuen pystysuoraan kohdistetuista törmäysvaikutuksista paalun akselille varustetuilla laitteilla, jotka on asennettu paalukoneeseen.

  Sukellus suoritetaan iskutekniikalla, josta keskustelemme edelleen, itse puristuskonetta käytetään siihen liittyvien teknisten toimintojen suorittamiseen - paalun hinaaminen ja vetäminen asennuspaikkaan, nostaminen ja asemointi pystysuorassa asennossa, keskittäminen ja pilarin kiinnittäminen sukelluksen aikana.

  Mitä paaluilla on upotettu

  Pile-ajo on tehokkain tapa upottaa kaikentyyppisiä teräsbetonipaloja, kaikki tehtaalla tehdyt rakenteet, jotka on vahvistettu vahvikekanalla, soveltuvat upotukseen tämän tekniikan avulla.

  Asiantuntijaneuvonta! Yleisimmät teräsbetonipilarit teollisessa ja yksityisessä rakentamisessa ovat kiinteät neliön poikkileikkausrakenteet, jotka on vahvistettu pituussuuntaisella poikittaisella lujituksella, jossa on esijännityskehys. Tällaisten tuotteiden pituus vaihtelee 3 - 12 metriä, eniten kysytty osa on 30 * 30 ja 35 * 35 cm.

  Kuva 1.1: Solid Square Cross Piles

  Seuraavat tyyppiset betonipilvet voidaan myös upottaa:

  • Neliöleikkaukset, joissa on pyöreä ontelo, ovat edullisempia paalupilariprofiileja, vähentämällä betonin kulutusta tuotannossa, niiden hinta on suuruusluokkaa pienempi kuin monoliittiosastoisten neliöpaaltojen taso, mutta näiden tuotteiden kantavuus on pienempi;
  • Pyöreät ontot paalut - pyöreän poikkileikkauksen rakenteilla voi olla suljettu tai avoin alaosa, paikoilla, joissa on avoin kärki, täytetään maaperällä upotuksen aikana, mikä lisää niiden vakautta;

  Kuva 1.2: Pyöreät poikkileikkaukset

  On olemassa muitakin tyyppisiä paaluja, jotka on upotettava - nämä ovat paalupinoja ja paalu-pylväitä, mutta niiden käyttö on erittäin kapea erikoistuminen (hydraulinen suunnittelu ja tienrakentaminen), eikä ole järkevää harkita niitä vaihtoehtoina asuinrakennusten perustusten rakentamiselle.

  Mitä paalut upotetaan

  Vahvistettu betonipilareiden upottaminen voidaan suorittaa useilla eri laitteilla - dieselvasarat, hydrauliset vasarat ja tärinänvaimentimet. Harkitse kukin niistä tarkemmin:

  • Diesel-vasarat ja hydrauliset vasarat;

  Ohjaussuunnittelun erityispiirteiden mukaan kaikki paalujen ajo-ohjaimet on jaettu kahteen tyyppiin: putkimainen ja sukkulamainen. Rodin tyyppisissä vasaroissa ohjaimia edustaa kaksi yhdensuuntaista sauvaa, joita pitkin hyökkääjä liikkuu. Vasaramurskeilla on suljettu muotoilu, niissä oleva polttopää liikkuu teräsputken kotelon sisällä.

  Kuva 1.3: Putki- ja dieselmoottorit

  Se on tärkeää! Ohjauselementin lisäksi iskuvasarat ovat dieselmoottori (hydraulinen tai dieselmoottori), iskuvasara, chabot (kiinteä osa, joka on kiinnitetty paalupisteeseen ja vasaran iskuenergiaa hyväksyttävä) ja korkki, jossa paalut ovat kiinteät.

  Dieselmasekoittimien toimintaperiaate on seuraava: vasaran vasarapysäytin kohoaa yläasentoon kaapelin avulla, jolloin polttoaineseos ruiskutetaan työaseman pinnalle sijoitettuun sylinterimäiseen polttokammioon.

  Sitten polttopistari pudotetaan ja törmäys tapahtuu, minkä seurauksena polttoaineen jyrkkä puristus tapahtuu sylinterissä ja sen seurauksena räjähdys. Osa vapautuneesta energiasta menee paalupylvään upotukseen (paalun vastaanottaman energian lisäksi putoavan iskun painosta), toinen osa - lyönti hyökkääjä yläasentoon. Tämä sykli toistetaan, kunnes polttoaine loppuu sylinteriin.

  Hydrauliset vasarat ovat erilaiset kuin dieselmaskurit käyttötapa. Polttosylinterien sijasta tällaiset rakenteet on varustettu hydraulisella mekanismilla, joka ei ainoastaan ​​nosta vasaran päätä ylhäältä vaan myös hallitsee sen alentamista. Tällaiset mekanismit ovat täydellisempää, koska ne antavat mahdollisuuden säätää täsmällisesti hyökkääjän iskut, mikä lisää merkittävästi hiekka-olosuhteiden tehokkuutta.

  Kuva 1.4: Hydraulinen vasara paaluun

  Varoitus! Dieselmoottorit ja hydrauliset vasarat eroavat iskusisällön painosta - dieselmoottoreissa, paino ei ylitä 3 tonnia, hydraulisissa mekanismeissa se voi olla jopa 7 tonnia.

  Toisin kuin iskuvasaroilla, värähtelevillä pinoajureilla on alhainen amplitudi tärinävaikutus paalille, minkä seurauksena pylvään kärjen alla oleva maaperä puretaan ja tärytyspuristimen painon alla oleva pino menee maahan syvälle.

  Tällaiset mekanismit tuottavat tärinää, joka johtuu monisuuntaisen epätasapainon kiertämisestä siirtymäpainopisteen kanssa.

  Kuva 1.5: Tärinänvaimennin

  Riippuen suunnittelun ominaisuuksista, tärinänvaimentimet on jaettu jäykkään ja ripustettuun. Kiinteissä yksiköissä sähkömoottori on asennettu suoraan täryttimen rungon pinnalle, kun se on jousitettu, se on asennettu jousille. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa on pitkä käyttöikä, koska siinä ei ole tuhoisaa tärinän kuormitusta.

  Mitä tekniikkaa käytetään

  Kaikki edellä mainitut mekanismit ovat vain asennettuja yksiköitä, joiden toiminta erillään paalunohjauksesta (paalu) on mahdotonta.

  Paalutuslaite on auto, joka perustuu pino-mastoon varus- tettuun autoon tai telaketjunosturiin. Sen lisäksi, että masto, johon iskuvasarat on asennettu, ja paalupolvi on kiinteä, on porakoneella vinssirakenne ja nostopuomi, jonka avulla paalut siirretään ja asennetaan alkuasentoon myöhempää sukellusta varten.

  Kuva 1.6: dieselmolkomilla varustettu uGMK-12-asennus

  "Bogatyr" -rakennusyhtiöllä on laivasto nykyaikaisilla porauslautoilla, jotka pystyvät varmistamaan koko pylväskojeen tehokkaan toteutuksen.

  Puistomme on varustettu seuraavilla asetuksilla:

  • BM-811 on pyöränpihdit, jotka on varustettu dieselmoottorivasaralla SP-75A. Tämä on paras vaihtoehto pinotaessa johtavan poraustekniikan avulla;
  • UGMK-12 - Kamaz-53228: een perustuva asennus, joka on varustettu diesel-vasaralla SP7V, joka yhdistää korkean suorituskyvyn ja ohjattavuuden;
  • UCA - universaalinen paalutusyksikkö, jota meillä käytetään paalukenttien järjestelyssä. Kääntöpummastorin kustannuksella copra pystyy upottamaan paalut 6 metrin säteellä muuttamatta rakennuksen sijoittelua rakennustyömaalla;
  • KG-12M - seurasi paalun asennusta, jota käytetään suuria määriä paalua. Koneen uppouma voi olla jopa 40 vahvistettua betonipilaria yhdellä työvaiheella.

  Kuva 1.7: UGMK-12 työssä

  Kuin upotettu kasa video

  Tuomme huomionne useisiin videomateriaaleihin, jotka selkeyttävät vaikutuksen pilkkoutumisen tekniikkaa.

  Video №1 - teräsbetonipilarien tukkeutuminen dieselsauvoilla vasaralla

  Video №2 - vino vinohampaiden ajaminen putkimaisella diesel-vasaralla

  Video №3 - hydraulinen vasaramylly

  Video №5 - vibro-upottaminen teräsbetonipilareita

  Palvelumme betonirakenteissa

  Rakentamisyritys "Bogatyr" takaa korkealaatuisen suorituskyvyn kaikentyyppisissä paalulajeissa Moskovassa ja Venäjän keskiosassa. Tuomme huomionne tärkeimpään yhteistyöhön yhtiömme kanssa:

  • Toimitamme kaikki hankkeet ajallaan - ei odottamattomat olosuhteet aiheuttavat viivästystä lopputulokseen;
  • Voimme ottaa vastuun toimitettujen paalujen toimittamisesta. Tässä tapauksessa saat korkealaatuisia teräsbetonituotteita, jotka täyttävät GOSTin kaikki vaatimukset, joiden hinta on huomattavasti keskimääräistä markkina-arvoa alhaisempi.
  • Kaikki työntekijät ovat päteviä asiantuntijoita, jotka tuntevat toimintansa täydellisesti, mikä takaa kaikkien rakennusvaiheiden korkean laadun - geodeettisesta erittelystä valmiin paalikentän loppuun asti;
  • Olemme kiinnostuneita pitkäaikaisesta yhteistyöstä jokaisen yksittäisen asiakkaan kanssa, joten yhtiön palveluiden hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat kuin kilpailijoiden hinnat.

  Voit tilata paalun, voit ottaa yhteyttä yrityksen ylläpitäjiin "Bogatyr" yhteyshenkilöiden puhelinnumeroiden kautta tai käyttää lomaketta "Lähetä hakemus" ja soitamme sinulle puolessa tunnissa.

  Hyödyllisiä materiaaleja

  Kalteva paalujen ajo

  Opit, missä tapauksissa tämän tekniikan toteuttaminen on välttämätöntä ja mitä paaluja voidaan käyttää vinosti.

  Hydraulinen vasaraajo

  Tarvitsetko kasaamista? Yrityksemme modernit laitteet paalujen kuljettajien muodossa ajopilareiden ansiosta voit suorittaa kaikki tarpeelliset työt ajallaan!

  Kuinka valita säätiö

  Tuomme huomionne informaatiota käsittelevään artikkeliin, jossa tarkastelemme yksityiskohtaisesti tärkeimpien säätiöiden etuja ja haittoja.