Kiinnityspidikkeet muottiin

Monoliittisen rakenteen tekniikka edellyttää suurta paneelien suurta liikkuvuutta, joka asennetaan nostureilla. Korkeat tuotantokustannukset saavutetaan kaikkien työvoimavaltaisten prosessien koneistamisen ansiosta ja tässä ylimääräisessä yksityiskohdassa, jolla on kiinnitysaukko muottiin, on tärkeä rooli. Se tarjoaa kyvyn nopeasti kiinnittää muottipaneelit nosturinostureihin ja kuljettaa ne turvallisesti asennuspaikalle ja sieltä. Tarttujien käyttö voi säästää huomattavasti aikaa ja rahaa latauksen ja purkamisen aikana. Se helpottaa suuresti tavaroiden viiltoa. Suojan profiilin alla valmistetun pidon erityinen muotoilu takaa turvallisen ja turvallisen pidätyksen noston aikana ja nosturin liikkeessä.

Nosturin tartuntalaite muottiin

Tarttumismekanismi on laite, joka on kaksoiskoukun muotoinen, hitsattu 2 metallinen nauha, jonka paksuus on 1 cm ja joka on yhdistetty yhteisellä akselilla ja hyppääjällä. Riippumatta teknisistä ominaisuuksista ja pyydystyypeistä, niillä on yhteiset elementit:

 • 2 koukkupeitettä (1);
 • tuki (6), joka liittää lujasti posket alla;
 • levy (4), joka liittää lujasti ylälangat;
 • kiristin (2) jousien kanssa akselilla (7) on tarkoitettu kiinnitetyn suojaprofiilin kiinnittämiseksi poskien pysäkeisiin (3);
 • kaarimainen pidike (9), joka tarjoaa liikutettavan liitoksen korvakkeeseen puristimen ja tartunnan rungon kanssa;
 • Kahva (10) on tarkoitettu ripustettavaksi nosturikoukkuun tai hihnaan.

Valmistajat tuottavat erityyppisiä kohtauksia, jotka eroavat teknisistä ominaisuuksistaan. Suosituimpia ovat seuraavat nimet:

Kaappauksen käyttö

 • Kiinnitysleuan on huollettava ja sitä on käytettävä hihnakuljettimella, joka on saanut ohjeet ja joka tuntee nostolaitteiden käytön säännöt rakennusmääräysten (SNiP) vaatimusten mukaisesti.
 • Kun nostat lastia irrotettavien kilvien avulla kaappaamalla, ihmisten läsnäoloa ei sallita.
 • Tarttimien kiinnittämien suojusten purkaminen on mahdotonta purkamismenetelmän avulla.
 • Takavarikon on läpäistävä kuukausittain tekninen tarkastus tarkastuslokiin merkinnällä.
 • Kun muotti on siirretty kahdella nauhalla, ristikon poikkeaman kulma ei saa olla yli 60 °.
 • Tartuntakerroksen kokonaispaino ei saisi ylittää tarttuimien maksimaalista kantokykyä.

Asenna suojuksen profiili kädensijaan siten, että puristin kiinnittyy tiukasti nostoa varten oman suojan painon alla. Tässä tapauksessa suojus ei voi liikkua kaappauksessa. Monipuolisuuden ja monipuolisuuden ansiosta voit nopeasti asentaa ja poistaa kaappaukset asennuksen aikana.

Mistä ostaa kiinnitystuki muottiin?

Asennuskahva sisältyy mittalaitteiden sarjaan ja monet rakennusalan laitteiden tuottamiseen ja toimittamiseen liittyvät yritykset, mukaan lukien erilaiset muottirakenteet, tarjoavat tämän laitteen ostamaan tai vuokraamaan osana muottipaneeleja omilla sivuillaan. Tämän tuotteen hinnat vaihtelevat eri organisaatioiden välillä jopa 1000 ruplaa ja vaihtelevat 3000 - 8700 ruplaa. Kustannus riippuu otteen kantokyvystä. Mitä suurempi kuormituskapasiteetti, sitä suurempi on tuotteen paino ja kustannukset. Alla olevassa taulukossa esitetään kunkin maan yksittäisten yritysten ehdotukset kaappauksen lisäämiseksi.

Kiinnitys muottien kokoonpanoon

Artikkeli: F000836
Tukkuhinta: 10 kpl 4250 hieroa.

Lähetä pyyntö Capture for formwork assemblyille

ominaisuudet

Materiaalikokoonpanon pidike on suunniteltu muottipaneeleiden helppoon ja nopeaan liikkumiseen rakennuskohteen alueella, mikä nopeuttaa lastaus- ja purkamisprosessia. Se on loistava apu, kun hihna.

Koko 200 * 200 * 90mm

Kapasiteetti - 1,5 t

Massa - 5,2 kg

suositeltava

Rasva EK-muottiin

Artikkeli: 00080

suositeltava

Maalaustela

Artikkeli: 28376975

LAITE JA TYÖPERIAATE

Ota kuva Fig. 1 (a, b, c, d) koostuu runko-osaan (1), joka on liitetty toisiinsa väliseinäelementtien (6) ja levyn (4) välissä. Akselilla (7) kiinnitin (2) kiinnitetään välikappaleen kautta, jossa on kaksi jousia (5), jotka puristavat muottilevyn profiilia napapintaan pysäyttimen (3) kautta. Nousu suoritetaan puristimella olevalla kahvalla (10) omegoobraznuyu-kannattimella (9).

VAROITUS MEP TURVALLISUUS

4.1. Opal-bob-profiilikokoonpanon palvelua hoitaa sormenjäljet, jotka on sertifioitu Venäjän Gosgortekhnadzorin rakentamisen ja turvallisuuden ylläpitämisen mekanismien mukaisesti tämän Passportin ja SNiP: n mukaisesti 12-03-2001 "Asunnottomuus rakentamisessa". Osa 1. Yleiset vaatimukset.

Kuorman nostamista, liikuttamista ja laskemista kokoonpanon avulla ei saa tehdä, kun ihmiset kuormitetaan. Työkalun katkaisu puristetaan kiinnityskoukkujen avulla - ON ETTÄ!

4.3. Käytössä oleva asennuspidike on tarkastettava ja teknisesti kartoitettava ennen käyttöönottoa vähintään kerran kuukaudessa. Tarkastuksen tulokset on merkitty "Kirjanpito- ja tarkastusraportin" mukaisesti "Venäjän Gosgortekhnadzorin nostolaitteiden rakentamista ja turvallista toimintaa koskevat vaatimukset" mukaisesti.

4.4. Siirrettävät suojat ja profiilit

Suljinlevyjen jousitusjärjestelmä Kuva 2 (a, b) poikkeaman kulma ei saa ylittää 60 astetta.

Nykyään monoliittisia rakennusmenetelmiä käytetään useimmiten rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen monimutkaisten eri tasojen tasolla. Teoksessa vaaditaan töitä. Tämä on rakennus, joka on koottu puusta, metallista, muovista tai laminoidusta vanerista, jonka sisällä on kiinnityksiä ja betonilaattoja. Muottien kuljetukseen tarvitaan erityisiä nostolaitteita.

Kiinnityspidike muottiin on erikoistunut nostolaite, jota käytetään tavaroiden kiinnittämiseen, nostamiseen ja siirtämiseen nosturilla. Laitteen vakiomuotoon kuuluu runko ja salpa, joka toimii voimalla, joka on verrannollinen pidettävän kuorman massaan. Tämän vuoksi kaapattu rahti ei voi liikkua vaakatasossa. Tuotteen rungossa on metallilava, joka nostaa kuorman pystysuorassa asennossa. Monilla tuotteilla on pyöreä reikä kiinnityselementissä, joka tarjoaa lastin kiinnityksen. Yksinkertainen muottirakenteen ansiosta se toimii luotettavana ja vaatimattomana.

Tuotteiden pääasiallinen käyttöalue on monoliittirakenne. Kiinnityskahvat ovat tarpeen muottipaneelien asentamiseksi. Jokaisella tuotetyypillä on tekninen passi, jonka mukaisesti toimintaprosessi on suoritettava. Tämäntyyppiseen kiinnitykseen kuuluu kaksi posketta, jotka on yhdistetty kahdella välikappaleella. Hihat muodostavat liitoksen kiinnittimeen ja kiinnittävät erikoisverhouksen läpi muovisuojuksen profiilin kiinnitykseen ja tartuntaan. Suojukset kuljetetaan linkillä, joka on liitetty erityiseen kiinnikkeeseen ja puristimeen.

Kiinnityspidikkeitä käytetään muottiin asennetun paneelin ja yksittäisten suojusten hiontapintaan rakennus- ja asennustöiden aikana. Kiinnitys luotettavasti kiinnittää kilven runkoon, kun kaapeli kiristyy, kun nosturi nousee. Kuorman tartuntalaitteen mekanismi on valmistettu nauhoista, jotka ovat 10 mm paksuja hitsaamalla. Suunnittelu sisältää korvakorun.

Sahatavaran leikkaaminen hiiliteräksestä tehdään. Suunnittelun ansiosta voit suojata nopeasti ja turvallisesti suojuksen, samalla kun varmistat kohteen täydellisen turvallisuuden. Tällaisten kiinnityslaitteiden avulla voit säästää huomattavasti aikaa muottirakenteen asennuksen aikana. Sopivan ja monipuolisen muotoilun ansiosta kahvaa voidaan käyttää erilaisten muottien kanssa. Kiinnitys suoritetaan hihnan koukkuihin, mikä helpottaa lastin talteenottoa ja poistamista.

Kiinnitys muottirakenteeseen - optimoi elementtien liike helposti!

Rakennustöiden tai muiden teosten tuotantokapasiteetin lisäämiseksi käytetään kokoonpanolevyn kahvaa. Pidikkeen avulla voit pitää tiiviisti sulkevia arkkeja (suojia), jotta voit helposti kiinnittää ne nostoapuvälineisiin - nosturiin. Tukkukaupan ja vähittäiskaupan kapasiteetin ja koon mukauttaminen voidaan ostaa Moskovassa kohtuullisin hinnoin, koska se on aiemmin soittanut kauppayhtiöille.

Yksityiskohtaisesti - mikä on kiinnitysvipu?

Kannettavien laitteiden nostaminen sopii hyvin nosturin työhön. Todellisuudessa kokoonpanon pidike mahdollistaa riittävän nopean suorittavan kaikki tarpeelliset lastaus- ja purkutoimet ja samalla ei salli rakenteen tai elementtien kaatumista. Kun kokoonpanoa pidetään, elementit (ja itsensä) eivät liiku yhteen tai toisiin, pysyvät paikallaan. Tämä on tärkeä yksityiskohti koko menestyksekkään prosessin kannalta sekä suurien esineiden monoliittirakenteessa että pienissä rakennustyömaissa. Tämän laitteen eniten arvostava rakenne on yksinkertaisuus, sen kiinnitys, joka mahdollistaa kuorman pystytyksen.

Nosturipidikkeen ominaisuudet muottiin

Kiinnitysmuottien valmistuksessa välttämättä kulkee viimeisen sukupolven erikoislaitteissa. Luettelomme esittämässä suojavaippauksessa on sertifikaatit, jotka vahvistavat, että tuotteet ovat läpäisseet kaikki testit ja että ne on hyväksytty kuluttajalle turvalliseksi komponenttimateriaaliksi. Jokainen tartunta muottiin on valmistettu karkaistusta karkaistusta teräksestä (tavallisesti hiilestä). Jotta voit valita onnistuneen suojan hyvän suojan, sinun on kiinnitettävä huomiota sen ominaisuuksiin:

 1. Kuormitettavuus, yksikkö tonnilta (t).
 2. Paino ketjulla tai Omega-muodon rengas kilogrammoina (kg)
 3. Kunnossa mitattu työmäärä.
 4. Kiinnityskoko sopii suojaprofiiliin (mm).

Nämä parametrit auttavat navigoimaan nopeasti valikoimassamme, kun valitset kädensijat kilpirakenteille ja päätä halutusta vaihtoehdosta. Yleensä mekanismi koostuu seuraavista elementeistä:

 • kotelo (1);
 • kiinnitin (2);
 • pysäkki (3);
 • levy (4);
 • kaksi jousia välikourussa (5);
 • kaksi poskia, jotka on yhdistetty välikappaleella (6);
 • akseli (7);
 • kiinnike "Omega": n muodossa (8);
 • korvakoru (10).

Painopiste kiinnitetään suoraan muottipaneelin profiiliin, painaa sitä pitoon. Suojarakenteen nostaminen tapahtuu itsekseen kiinnittämällä korvakoru nostolaitteiston silmukkaan (esimerkiksi vintturi, asennusnosturi). Toisaalta muottipidike kiinnitetään kuormaan, ja toisaalta se kiinnittää nostolaitteen.

Laitoksen laadunvalvonnalla on oma merkki, joka toimitetaan jokaisen tuotteen luettelossa. Kun tällainen nopeasti irrotettava elementti valitaan muottipesän pidikkeeksi, hinta otetaan aina huomioon sekä tukku- että vähittäismyynnissä. Kaikki ostotiedot tulee tarkistaa yrityksen konsultin tai johtajan kanssa puhelinkeskuksen puhelinlinjan avulla.

Koukkujen tyypit

Tuotteiden tyyppejä, kuten kiinnityslaitteistoa al-muottiin tai muuhun, voidaan esittää seuraavalla ominaisuuksien luettelolla:

 • maalattu, sinkitty;
 • alumiinilaatikoihin tai maalattuina;
 • yksi korvakoru tai ilman sitä vain yhdellä Omega-elementillä;
 • On myös vaihtoehto, jossa on ylimääräinen ketju.

Jokainen muottipidike voidaan ostaa ennakolta työstä, turvatoimista ja ominaisuuksista, joita tulee noudattaa laitteen käytön aikana.

Kuinka käyttää kaappausta

Jokaisen asiakkaan on tiedettävä, missä järjestyksessä muottien kiinnityspidike tulee käyttää. Tuotteen tällaisen mallin käyttämisen kaappausnosturina (alumiinimuottiin) sovelletaan seuraavia sääntöjä:

 1. Joka kerta ennen asennustyökalun käyttämistä asenninlaitteen on oltava koulutettu SNiP: n vaatimusten mukaisesti.
 2. Ilman ilmassa liikkuvien kilpien alla ei pitäisi olla ihmisiä tai eläimiä.
 3. Käytä jerkkää kaappausta muottiin purkamisen aikana on ehdottomasti kielletty.
 4. Kuukauden jälkeen kaikki kohtaukset ennen niiden käyttöä on tarkastettava arvioimalla niiden tekninen kunto ja käyttöturvallisuus.
 5. Kun käytetään kahta kahvaa (esimerkiksi kun Gamma-muottiin otetaan nosturin kahva), niin eri viivojen välinen kulma ei saa olla yli 60 astetta.
 6. Suojan tuotantokapasiteettia ei saa ylittää, kun suojukset liikkuvat.
 7. Ennen kuin nostat rakenteen, sinun on aina varmistettava, että muottipesän nosturin kahva painetaan tiukasti suojuksen profiilia vasten runkoa vasten.

Varmista aina, että kiinnitin on luotettava ja suojus ei liiku millään tavoin. Kaikkien varastossamme tarjotut alumiinilautatarvikkeet sopivat käytettäväksi rakennus- ja asennustöissä SNiP: n 12-03-2001 sääntöjen ja Venäjän federaation Gosgortechnadzorin sääntöjen mukaisesti. Yksityiskohtaisempia tietoja on otettava huomioon - kokopäiväkirjojen tarkastuksen kuukausittaiset tulokset on välttämättä kirjattava erikoislehdessä - "Journal of Accounting, Rigging Accessories" -tutkimus.

Kiinnitä kiinnitys muottiin - missä ostaa, hinta, tilaus

Kun olet etsinyt kaupankäynnin kohteiden monipuolisia vaihtoehtoja, kysyt, mistä ostamaan asennuskahvan muottiin ja suojuksiin? Kaikki on hyvin yksinkertaista - Moskovalle ja sen alueelle on mahdollista ostaa kokoonpanon talteenotto muottiin yrityksellämme kirjaimellisesti 3 vaiheessa. Riittää, että ilmoitat valintasi johtajallesi puhelimitse tai jättämällä pyynnön sivustolle. Sitten käsitellään tilauksen yksityiskohtia ja erityisiä hetkiä, mukaan lukien edulliset osto- ja toimitusehdot. Sitten maksu suoritetaan sinulle sopivalla tavalla ja pakataan tavallisten tuotteiden mukaan.

Lisäksi valikoimamme tarjoaa helpon valinnan ja joustavan hinnan muottien eri osien osalta: lukot muottiin, jalustat, jalustat ja muut. Ajoittain tarjoamme edullisia hintoja seuraaville komponenteille seinämuodoille, lattioille: kilvet, pulttien kytkentäjoukot, kiinnittimet, erilaiset tukit, lukot, palkit ja tietenkin myös muottipidike, jonka hinta vaihtelee aina. Asentajien kaappaamisen ansiosta on aina helpompi optimoida työnsä ja parantaa koko työnkulun nopeutta, laatua ja suorituskykyä.

Nosturi napata

Kuormitus - 1,5 tonnia

Nostoköysi on suunniteltu kuljettamaan muottipaneelit asennuspaikalle betonin kaatamiseksi. Nosturin kahvaa on kaksi tyyppiä. Nosturin kahva yhdelle suojalle, joka on asennettu suojaan, joka on 1,5 metriä leveä ja 2 kilven kahvaan. Tämä nosturin kahva on asennettava kahden suojuksen risteykseen, joka takaa turvallisen asennuksen ja pienentää useita pidikkeitä, jotka ovat välttämättömiä useiden (vähintään neljän) kilven muodostamien pitkän kansien kuljettamiseen. Kun Koran-kädensija sisemmässä osassa on "kielen", se mahdollistaa vaivattomasti ja yhdellä kädellä kevennyksen pidättämisen ja purkamaan kuormankaran, mikä puolestaan ​​helpottaa työntekijöiden asentamista esineeseen. Etuosassa on tuotteen sarjanumero. Tämä numero voidaan tunnistaa yksittäisen passin tuotteesta, joka annetaan jokaisen kaappauksen yhteydessä. Tunniste näyttää myös logon. Tehokas teline ja rengas muodostavat turvallisen yhteyden. Soikea rengas on tarpeen irrotettavaksi nosturin koukkuun. Kiinnike kiinnitetään pultilla ja mutterilla, jossa on mutteri, joka puolestaan ​​ei salli tartunnan poistamista käytön aikana. Laajassa nosturissa on 2 suojassa ei ole työtasoa, mutta molemmissa suluissa on vahvistetut kylkiluut.

Kiinnitä kiinnitys muottiin

Siirrettävän muottijärjestelmän nosturipidikkeitä käytetään yksittäisten kilpien nostamiseen ja siirtämiseen sekä kerättyihin kortteihin.
Tuote koostuu seuraavista elementeistä:

 • Runko - kaksi levyä (posket) koukkuina, jotka on valmistettu 10 mm: n teräksestä, joka on hiilellä rikastettu. Levyt on liitetty toisiinsa välikappaleilla ja ylimääräisillä hyppyillä. Kaikki osat eivät ole erotettavissa ja hitsataan toisiinsa.
 • Clamp - elementti sijaitsee akselilla, joka yhdistää kaksi "posket" ja pyörii vapaasti tietyllä alueella. Suunniteltu kiinnittämään kilven runko
 • Omegoobrazny-kiinnike - sijaitsee kiristysvivun yläosassa. Tarjoaa nosturin korvakorun kiinnittämistä.

Toimintaperiaate on seuraava. Kiinnittämällä kiinnityskoukut muottirakenteeseen kiinnitetään nosturin korvakoru. Kun nosturi nostetaan nosturin läpi, kaapeli kiristyy, kiinnitystappi tarttuu tukevasti runkoon. eli että kiristysvoima on suoraan verrannollinen nostetun kuorman painoon. Kun muotti on siirretty sille tarkoitetulle paikalle, nosturin kahva aukeaa kuorman alentamisen jälkeen.

Nosturin haarojen edut:

 • Yksinkertainen ja kestävä muotoilu
 • Kevyt paino
 • Helppokäyttöisyys
 • Pitkä käyttöikä

Nosturin haarukan käyttöominaisuudet

Kun käytät kokoonpanoaukkoja muottiin, sinun on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • Tiivistelevyjä on ehdottomasti kielletty, jos niitä ei tyhjennetä roskista.
 • Harjoituslaitteen harjalla tehtävä työ on suoritettava vain kokeneella nosturilla, joka on saanut ohjeet;
 • Alueella, jonka yläpuolella muottipesät liikkuvat, ei pitäisi olla muita ihmisiä tai laitteita;
 • Monimutkaisten rakenteiden nostamiseen käytettiin useita kahvoja;
 • Nostettaessa suojuksia, et voi sallia kerääntymistä ja teräviä vinkeitä, se voi johtaa irrotuksen otteesta;
 • Nostettaessa kahden tarttujan avulla älä salli kaapeleiden kulman olevan yli 60 astetta.

Miksi tarvitset otteen muottiin ja miten se asennetaan oikein?

Eri rakennusrakenteiden pystyttämisen monoliittinen tekniikka on tunnettu pitkään. Tietenkin satoja käyttötapoja varten tekniikka on muuttunut suuresti sekä rakennusseosten koostumuksesta että muottirakenteesta. Nykyaikaiset muottijärjestelmät ovat riittävän pienikokoiset ja niiden kokoaminen ja purkaminen on kätevää. Tällaisten osien lukumäärään kuuluu muottipesän kaappaus sekä erilaisten lukkojen lukumäärä.

Komponentit tekivät - tämä on tärkeä elementti mistä tahansa tiimityöskentelystä, mukaan lukien muotti. Näiden elementtien laatu määrittelee suuressa määrin muotojen muodot sekä niiden käytön mukavuus. Siksi et voi missään tapauksessa säästää komponenttien laatua, vaikka sertifioitujen osien hinta olisi suurempi kuin tuntemattomien alkioiden osuudet.

Esimerkiksi luotettava kiinnitystapa helpottaa yksittäisten elementtien tai osittain kiinnitettyjen muottilohkojen siirtämistä helpommin nostolaitteiden avulla. Ja luotettavat lukot mahdollistavat liitosten kestävyyden ja luotettavuuden.

Kiinnityspihdit

Puutavaran asennuksessa käytetään erilaisia ​​komponentteja, mukaan lukien nosturin kokoaminen. Tämä on osa, joka on tarpeen nostojen tai rakennusten lohkojen nostamiseksi nostomekanismien avulla.

Vihje! Kiinnitettävän muottiosan leveydestä riippuen voidaan käyttää yhtä kiinnitystapua tai useampia kahvoja samanaikaisesti.

Asennustuki on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä, ja sen rakenne mahdollistaa suojakalvon suojan nopeasti ja maksimaalisesti ilman riskiä vahingoittaa sen pintaa.

Korroosion estämiseksi nosturin kahva päällystetään päällystämällä jauhemaalilla tai muulla korroosionestopinnoitteella. Yleiskiinnittimien käytön edut:

 • Asennusaikojen huomattava väheneminen;
 • Kyky työskennellä erilaisten muottijärjestelmien kanssa;
 • Helppo asennus ja helppo purkaminen;
 • Tarttimien suuri luotettavuus varmistetaan käyttämällä itsekiinnittyvää periaatetta nostetun elementin painon vaikutuksesta.

Käytettäessä kiinnitysleuvoja on tärkeää ohjata painon kuormitus ilman osia, jotka on suunniteltu pienemmälle kuormitukselle.

Vihje! On sallittua käyttää kokoonpanokappaleita, joilla on painon kuormitusvara, mutta tämä ei ole kannattavaa, koska tämän kokoonpanon hinta riippuu suoraan sen kantokyvystä. Valmistajat tuottavat nostimia, joiden nostokapasiteetti on 1-4 tonnia.

Muottien lukot

Kun muottipaneelit on asennettu paikalleen, ne kiinnitetään yhdessä erityisten lukkojen kanssa. Tehdasvalmisteissa käytettävät lukot on valmistettu metallista, ne ovat vakiovarusteita tai painotettuja.

Kiilahylsy

Kiilaturva on yksi yleisen kiinnitysjärjestelmän pääkomponenteista. Sitä käytetään muottirakenteiden kokoonpanoon pystyrakenteiden - seinien, pohjalevyjen jne. Rakentamisessa. Myös lattianrakentamisessa käytettävien vaakasuorat muottien kokoonpanoon:

 • Kiilakon lukon yksinkertainen rakenne mahdollistaa sen asentamisen nopeasti ja helposti.
 • Vaaleanlukko koostuu kahdesta kädensijasta ja kiilasta. Lukon keskiosassa on reikä, johon kiila kiinnitetään ja tukkeutuu, kun lukko on asennettu. Lukon asennus kestää enintään minuutin.

Räkkilukko on pidennetty

Räkkilukkoja voidaan käyttää suojaamaan kilvet. Nämä kiinnittimet eivät ainoastaan ​​kiinnitä suojuksia tukevasti, vaan myös kohdistavat rakenteen rakennetta.

Räkkilukko mahdollistaa yksittäisten suojien kiinnittämisen lisäksi myös lisäpanosten asentamisen, mikä voi olla tarpeen rakentaa rakenteita epästandardeihin projekteihin.

Iskunvaimennin

Iskunvaimennuksen yksinkertainen rakenne ja tämän osan pieni paino mahdollistavat tämän kiinnittimen käytön laajalti yksityisessä rakentamisessa. Edut tämän linna:

 • Korkea asennusnopeus;
 • Monipuolinen, lukko sopii useimpiin muottipaneeleihin;
 • Asennuksen yksinkertaisuus, lukon kiinnittämiseen on käytettävä vain vasaraa;
 • Suoritettujen yhteyksien korkea luotettavuus.

Räkkilukko

Yleiskäyttöinen teline-lukko on monitoiminen kiinnitin. Sitä voidaan käyttää:

 • Supistukset taulut;
 • Kohdistuslomakkeet;
 • Asennukset dobor.

Lukko on asennettu kirjaimellisesti yhteen liikkeeseen, sillä on erinomainen vastustuskyky tärinälle.

Joten komponenttien valinta muottirakenteiden kokoamiseen olisi otettava vastuullisesti. Laadukas pidike kokoonpanoon helpottaa asennusta, ja sertifioitujen lukkojen käyttö takaa rakenteen lujuuden.

muottipesä tarttua

tarkoitus:

Nykyaikaisten rakennusten rakentaminen alkaa säätiön muodostamisella. Yksi tämän prosessin tärkeimmistä elementeistä on muottirakenne. Muottien asennus on tulossa entistä työlämpään prosessiin, koska suojamuotona käytetään yhä enemmän. Voit vähentää energiankulutusta muottien asennuksen tai purkamisen aikana käyttämällä tätä kaappausta.

rakentaminen:

Kiinnitys muottien nostamiseen on kätevä ja luotettava mekanismi, jossa nostettava materiaali on voimakas ja hellävarainen kiinnitys. Kädensijaa voidaan käyttää sekä yksittäisten elementtien että muottisuojusten kanssa, sillä se toimii tyypin 2 SC-linjalla. Valmistamme muottipuristimia, joiden nostokapasiteetti on 1,0 tonnia, 1,5 tonnia, 3,0 tonnia ja 4,0 tonnia.

Kiinnitys kiinnikkeeseen muottiin

Lyhyt kuvaus

Kotimaisen tuotannon kaappaus on suunniteltu valmiiden muottipaneelien (esim. Gamma, Deca jne.) Mukavaan ja turvalliseen kiinnittämiseen, nostamiseen ja asentamiseen monoliittisessa rakenteessa, mikä vähentää merkittävästi kääntöaikaa. Valmistettu hiiliteräksestä.

Tekniset tiedot

Materiaalikokoonpanon kiinnittimen pidon tarkastus

Tekniset tiedot

Suunnitteluominaisuus on suurempi säädettävä rako lukitusleuan välillä (verrattuna tavanomaisiin kiilapuristeisiin).

Se on hiiliteräsrakenne, jonka avulla voit nopeasti ja luotettavasti kaapata kilven vahingoittamatta sitä. Korroosiotuotteita suojataan maalipinnoitteella.

Tällaisten kiinnityspidikkeiden käyttö vähentää huomattavasti koko muottirakenteen asennusta. Niissä on monipuolisuus, joten voit työskennellä erilaisten muottien kanssa. Nostokärjet kiinnittyvät suoraan monialajohtojen koukkuihin ja ne ovat myös helposti irrotettavissa. Teoksessa käytetään suojaa oman painon itsetuhoamisen periaatetta. Niiden avulla voit työskennellä yksin, käyttämällä sitä yksittäisten elementtien nostoon ja pariina käyttämällä kahden jalan solmua 2SK. Pitkien suojusten turvallisen nostamisen varmistamiseksi on välttämätöntä käyttää kulkua.

Voronezhin muottipihdit

Määritä nykyiset hinnat ja saatavuus toimittajan kanssa

2 590 - 40 600 rub / kpl

 • WestCran Factory
 • Toimitus Voronezh
 • www.westkran.ru
 • 1 arvostelu
 • PROFTEHMONOLIT
 • Toimitus Voronezh
 • www.ptmonolit.ru
 • Pääministeri
 • Voronezh
 • http://premiertd.ru
 • Pääministeri
 • Voronezh
 • http://premiertd.ru
 • Pääministeri
 • Voronezh
 • http://premiertd.ru
 • Pääministeri
 • Voronezh
 • http://premiertd.ru

Vertaile olosuhteita ja osta voronezh-muottien kahvoja kohtuuhintaan. 11 tuotteet 3 myyjältä Voronezh on Propartner.ru.

Rekisteröityminen on hyvin yksinkertaista
se kestää vain 15 sekuntia