Muottipesätarvikkeet

Castle wedge (cast)

Kiinnityslukko muottiin on valettu teräksestä ja valuraudasta, jota käytetään vakiopaksuuden suojaamiseen. Kiinnityslaitteen yksityiskohdat liittyvät lukon leukojen avulla, joiden väliin vasaran avulla on kiila, joka mahdollistaa rakenteen lujittamisen. Suojukset sopivat tiiviisti yhteen, mikä johtaa sileisiin ja geometrisesti säännöllisiin betonipintoihin. Muottien kiilaturvan rakentaminen ei ole taitettavissa, osojen menetykset asennuksen aikana eivät kuulu.

Ruuvikiinnitys (laajennettu)

Mekanismi on tarkoitettu muottijärjestelmän elementtien liittämiseen ja keskinäiseen linjaukseen. Pidennetty lukko muotojen ansiosta mahdollistaa jopa 0,25 m leveiden lisäkappaleiden lisäämisen. Ruuvi on helppo säätää, mikä takaa elementtien kytkemisen ja rakenteellisen lujuuden. Muotoon käytettävää laajennettua lukkoa käytetään melkein kaikentyyppisten apurakenteiden kanssa monoliittisen rakenteen kanssa. Useimmiten mekanismi on välttämätön silloin, kun kiilakorvan leveys muottiin ei riitä.

Kaksitasoinen teleskooppivarsi

Elementti koostuu yhdistävästä teleskooppitukista. Kaksoistasoa käytetään pystysuoraan asennus- ja säätölevyjen säätöön ja niiden kiinnittämiseen kiilalla tai muulla lukolla.

Muotolukko

Huonekalut Olympus

Huonekalut Olympus-yrityksille tarvitaan ompelu- ja verhoilukalusteet, maksut ovat 35 000 ruplaa, koko päivän, 9.00 - 18.00, paitsi viikonloppuisin. Koulutus.

OctantBel LLC

Str. Mekaaniset insinöörit 20

lukko kiilan muottiin

Haluatko ostaa Voronezhissa yleisen linnan muottiin? Tai tarvitset kiilakorkiota muottiin? Tässä osassa on yhteystiedot ja lyhyt kuvaus Voronezh-yrityksistä, jotka myyvät komponentteja muottiin.

Yleensä Voronezh tarjoaa lukkoja muotojen useisiin eri tyyppeihin:
• kiila (joskus sinkitty ja galvanoimaton). Sitä käytetään liittämään muottipaneelit (sekä pystysuorat että vaakasuorat);
• epäkeskinen. Tarvitaan liittämään paneeliin kiinnitetyt muottipaneelit sekä kohdistamaan levyt keskenään;
• erityiset lukot;
• kiila-epäkeskeinen;
• ruuvi (jota pidetään kiilan lukon analogina, mutta huonompi luotettavuudessa ja jäykkyydessä). Käytetään, kun betoniseoksen paine ei ole kovin suuri.

Katalogeissa on myös laajennettu lukko muottiin (hinta vaihtelee eri toimittajilta, joten sinun on määritettävä) sekä kiila että ruuvi. Kuten nimestä käy ilmi, tällainen lukko on pidempi kuin tavanomaiset lukot ja mahdollistaa insertin käytön suojien välissä. Lisäksi suojuksen välinen sisäkappale voi olla sellainen lukko itse.

Muotoilulajityypit: ominaisuudet ja sovellus

Monoliittisessa rakennuksessa käytettävien muottien kiinnittämisessä kiinnitetään erityistä huomiota linnanjärjestelmiin. Ne varmistavat nestemäisen betonin muodostavan rakenteen vakauden ja vakauden, takaavat sen kaikkien jäykkien saumojen jäykkyyden ja tiiviyden. Tarkastelkaamme tarkemmin, mitkä ovat lukkojen muodot, niiden kuvaus ja kunkin tyypin käyttö. Tämä auttaa tekemään oikean valinnan kytkentäelementteistä tietyntyyppiselle rakenteelle.

Muotoon on olemassa seuraavat tyyppiset lukot, joista jokaisella on omat käyttötarkoitus ja suorituskyky:

Ilman lueteltuja liitososia on mahdotonta valmistaa korkealaatuista monoliittista RC-rakennetta. Ne nopeuttavat muottijärjestelmän kokoamista ja sen purkamista. Oikein valittujen muottirakenteiden lukitukset, joiden hinta riippuu osan tyypistä ja sen tuotannosta, yksinkertaistaa työtä mahdollisimman paljon. Niiden asennus ja purkaminen toteutetaan vasaralla tai avaimilla, mikä parantaa rakennusmiehistön suorituskykyä ja takaa betonirakenteen tai betonirakenteen loukkaamattomuuden.

Suurin suorituskykyominaisuuksiltaan yrityksemme tarjoaa lukkoja muottirakenteille Moskovassa. Meillä on laaja valikoima komponentteja kaikenkokoisille ja -tyypeille. Tarjoamme kohtuullisia hintoja kaikkiin lomakkeiden luettelossa oleviin lukkoihin sekä tarvittavien laitteiden vuokraukseen.

Muottien linnojen fyysiset ja tekniset ominaisuudet

Koska sillä muotti lukot eheyden varmistamiseksi koko rakenteen, niin ne ovat erittäin korkeat laatuvaatimukset. Tuotannossaan harmaa valurauta tai teräs. Wedge, kevät, ruuvi ja pitkänomainen kiinnikkeiden ja universaali lukko suljin, jonka hinta yhtiömme vaihtelee sisällä 980-1050 ruplaa. / Kpl., Joka on tuotettu valamalla tekniikkaa. Se tarjoaa yhdistävän solmun, jolla on korkea kestävyys ja luotettavuus.

Jos valitset kiekon tai muuntyyppisen lukon, kiinnitä huomiota:

 • tuotantomateriaali - 35GL teräs, valurauta ja teräs, harmaa valurauta;
 • Pinnoitustiedot - anodisointi, jauhemaali, galvanoidut. Täältä voit ostaa muottien lukkoja valmistajan hintaan ilman pinnoitusta. Niiden kustannukset ovat pienemmät, mutta myös eliniän;
 • sallittu sisäpaksuus.

Edellä olevat muottipellit, joiden hinta vaihtelee 450: stä 1050 ruplaan / kpl. Käytetään kiinnittämään alumiini-, teräs-, muovi- ja pienpaneelilaitteiden suojukset. Niitä käytetään sekä horisontaalisissa että pystysuorissa liitoksissa.

Kiilaluukun ominaisuudet muottiin

Useimmiten rakenteen jäykkyyden varmistamiseksi käytetään kiilahyllyä muottiin - liitososa, joka ei ainoastaan ​​liitä suojuksia vaan myös kohdistaa paneelit ja suojat keskenään. Oikein asennettu kiilalukko takaa erittäin tiukat ja kuormituksen kestävät liitokset. Näin voit luoda täysin sileän ja tasaisen RC-pinnan.

Klassisen lukon vaahtera koostuu kiilasta ja sienistä. Kiila voidaan valmistaa valuraudasta ja teräspensoista. Tämä materiaaliyhdistelmä mahdollistaa kestävän ja kuormituksen kestävän kiinnityskokoonpanon - käytetään toistuvasti. Voimme vuokrata kiilareunusta muottiin bu kanssamme tai ostaa uuden liitoskappaleen. Katalogissa on myös kiilakoristeet, jotka on valmistettu kokonaan valuraudasta tai teräksestä.

Kiinnitä kiekon lukko muottiin levyjen liitoskohdassa, jotta kiila asennetaan leukojen erikoisreikään vasaralla. Kun pidike on kokonaan paikallaan, profiilikanavassa olevat leuat puristetaan - minkä vuoksi kiilan muotti on jäykkä ja kestävä. Kiilan lasku takaa tasaamisen ja luotettavien kiristimien kiristämisen. Pitkän käyttöiän ansiosta laadukkaasti valmistetut kiilakorvakkeet ovat muottiinpanossa. Kiinnittimiä voidaan käyttää kymmeniä kertoja pelkäämättä järjestelmän yksittäisten osien menettämistä. Teknisesti, muottirakenteiden kiilalukot, joiden hinta yhtiöllämme on yksi Moskovan kannattavimmista, on erottamaton rakenne.

Liitoselementtien muut ominaisuudet:

 • kohtuullinen hinta - kiilan valurauta maksaa 400 ruplaa kappaleelta;
 • yhteensopiva sekä teräs- että alumiinilautojen kanssa;
 • matala paino - kiilakorkeus muotojen osalta on 2,5-3,6 tai enemmän kiloa;
 • kestävyys ja vastustuskyky ilmakehään, sääolot - jos lukko on kiilalla sinkitty tai peitetty jauhemaalilla;
 • helppokäyttöisyys, purkaminen ja varastointi.

Ostaessasi lukkosi kiila muottiin bu alhaisemmalla hinnalla kuin muut, muista, että värin kiinnitin voi olla erilainen. Se riippuu suojapinnoitteen tyypistä. Katalogissa on lukko kiilakehikkoon, musta, punainen tai sininen, metallinen tai kellertävä. Osan väri ei vaikuta fysikaaliseen ja tekniseen laatuun. Se ilmaisee vain suojauksen tyypin. Esimerkiksi galvanoidusta kiilahihnasta muottiin on hopea-metallinen sävy ja anodisoitu tuote - kellertävä. Vastaavasti jauhemaalattu maalipinta, jonka hinta riippuu suojapäällystetyypistä, on värillinen - sininen, musta, punainen.

Jos vuokraat tai ostat meiltä lukkoja meiltä edulliseen hintaan, varmista, että sarjan kiinnikkeet ovat korkealaatuisia (mukaan lukien pinnoitteet). Tarjoamme luotettavia ja turvallisia laitteita muottijärjestelmille. Heidän asennuksensa vuoksi ei tarvita ainoastaan ​​kiilakoristeita muottiin - voit ostaa kaiken tarvitsemasi Moskovan edullisimmilla ehdoilla yrityksellämme.

Muotojen yleislauttojen ominaisuudet

Kiinnittimen tai krokotiililukon kiinnitys muottiin - kiilakytkennätuotteen alalaji. Sitä tehdään myös alumiini- tai teräslevyjen liitoksissa, mutta sitä käytetään pääasiassa suurikokoisissa muottijärjestelmissä. Kiilahihnan tapaan universaalilla kiinnittimellä on kiila, joka on kiinnitetty yläleuan reikään. Kiilan ja universaalin tuotteen väliset erot ala-sienen tyypissä ja kiilan sijoitus. Se tulee yläreunan reikään ja siinä on ura keskeltä. Tämä ura on kiinnitetty kylkiluuihin, jotka antoivat alapuolisen sienen pinnan. Muotoilun yleislukon muotoilu mahdollistaa pistokkeen paksuuden säätämisen helposti ja nopeasti. Yksinkertaisesti, käytä kytkentäosia eri kokoisia levyt ja paneelit.

Kiinnitysruuvin lukitukset ja fysikaaliset tekniset tiedot

Lukitus insertti mitat 200-250 mm mahdollistaa lukitusruuvi Muotti - kiinnitin koostuu liikkuvan ja kiinteän osan väliin, ruuviosan on ruuvattu (ruuvi kiristys) ja lukitusmutteri. Koska lukko universaali muotti, ruuvaa kiinnikkeet voidaan kytkeä liitokset paneelien ja levyjen sekä niiden tasaamiseksi. Tällainen lukko on pääasiassa terästä. 78%: ssa tapauksista jauhemaali toimii suojapinnoitteena. Kiinnittimen yksinkertaisen rakenteen ansiosta se on kestävä ja helppokäyttöinen. Sen tärkein haitta on paljon painoa. Mitä suurempi insertti voi tarttua tähän muottipesään, sitä suurempi paino on. Arvioitu paino - 5 kg.

Soveltamisala ja laajennettujen lintujen ominaisuudet muottiin

Ruuvien kiinnittimen tyyppiä pidetään pitkänomaisena lukuna, joka on varustettu myös kierteitetyllä pidikkeellä, liikuteltavilla ja kiinteillä osilla. Sen erotus edellisestä liitoselementistä insertin mittoihin on 250 - 350 mm. Sopii mille tahansa muotille sopivasta lukosta, mutta tärkeintä on kiinnittää kaksi suojusta oikeaan kulmaan. Siksi, kun asetat monoliittisen perustan 96%: iin, käytä tätä kiinnittimenä.

Se on valmistettu terästä ja peitetty suojamaalilla. Galvanoituja, anodisoituja tuotteita on myös saatavilla. Mutta niiden kustannukset ovat hieman korkeammat kuin muotojen linnat, jotka on peitetty jauhemaalilla. Kiinnittimien edut ovat:

 • tasainen ja säädettävä liitos;
 • mahdollisuus asettaa tuote ilman apua ja työkaluja;
 • käytetään liitettäessä sarana- kulmia, sisäisiä ja ulkoisia.

Mitkä ovat jousilukot muottiin?

Monimutkaisten monoliittirakenteisten betonirakenteiden rakentamisen aikana tarvitaan erilaisia ​​tyynyjä, joita voit ostaa edulliselta hinnalta yritykseltämme. Sisältää erikoisliittimet, joita kutsutaan jousikiinnikkeiksi. Ne koostuvat varusteista, jotka kulkevat suojien läpi. Erikoislukot asetetaan toisesta päästä toiseen. Yksi napsahtaa paikalleen automaattisesti ja toinen kiristetään erikoisnäppäimellä haluttuun asteeseen. Kiinnityksen jälkeen lujituksen ulkonevat reunat katkaistaan. Puristimien irrottaminen ei tarjoa venttiilin purkamista. Se pysyy monoliittisessa rakenteessa. Se on vaikeampaa selviytyä tällaisella puristimella kuin edellä luetelluilla lukoilla.

Yrityksessämme kaikki muottien lukot ovat hinnaltaan vähäisiä. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, joista annamme takuita. Jos sinulla on vaikeuksia valita lajijärjestelmien tyypit tai määrä, soita hoitajallemme. Autamme sinua tekemään oikean valinnan.

Lukot muottiin: kiila, ylempi, jousi, ruuvi, laajennettu


Huolimatta monista monimutkaisuudesta ja koosta koostuvien arkkitehtonisten hankkeiden lukuisista eroista on yksi elementti, joka yhdistää ehdottomasti kaikki rakennukset - tämä on muottirakenne. Suunnittelu on joukko paneelilohkoja, jotka on kiinnitettävä betonin muodon säilyttämiseksi. On olemassa erilaisia ​​muotoja: puuta, metallia, polystyreenivaahtoa, mutta kaikki nämä muodot vaativat erikoisosia.

Muottien lukot: määritelmä ja tarkoitus

Muottien lukko on erittäin tärkeä laite, joka on tiukasti liitettävä muottipaneeleihin. Lukitukset ovat yleensä lujatta terästä tai valurautaa. Suojusten liittäminen tällaisten lukkojen avulla pidetään kätevimpänä ja kestävänä, koska se takaa 100% erilaisista materiaaleista tehdyt suojat. Monimutkaisuuden ja luotettavuuden ansiosta laattoja käytetään kaikkialla tänään.

Kiinnitä suojukset lukituksella seinän muottiin

Kynnyslukko kilpeille

Tämäntyyppistä lukkoa käytetään, kun kytket suojat pystysuoraan tai vaakasuoraan ja kohdistavat suojat ja paneelit keskenään. Kiila-lukko muottiin tarjoaa suojatyön tiivisliitokset, jotka vuorostaan ​​takaa täysin tasaisen betonipinnan. Koska kiilan lukitus ei ole kokoonpantuvaa, osien menetykset asennuksen aikana eivät voi pelätä. Tämä lukko on galvanoitua terästä tai valurautaa ja se on yhteensopiva sekä teräs- että alumiinilautojen kanssa. Keskimäärin lukko painaa noin 2,5 kg, mutta on tuotteita ja useita kertoja raskaampia. Tarjolla on varsin halpoja muottijalkoja, joiden hinta sopii kaikille, joista yksi on nimeltään "Crab". Se valmistetaan tarkkuusvalulla ja painaa vain 3 kg.

Jousilukko kaikentyyppisiin muottiin

Suurin etu on kaikenlaisten muottien käyttö materiaalista riippumatta. Laite on kiinnitin, joka on kiinnitettävä vahvikkeeseen ja kiinnitettävä avaimella. Tämä on helpoin tapa korjata muotti, jolla on useita etuja:

 • Jousilukko on yksinkertainen ja helppokäyttöinen.
 • Asennuksessa ei vaadita lisätarvikkeita;
 • Tämä on halvin ja helppokäyttöinen kaikille.
 • Puristin voi kestää jopa 2000 kg, mutta on vielä vahvempia malleja.

Universal tai "laajennettu" lukko

Tämän tyyppistä lukkoa kutsutaan myös "pitkiksi". Yleiskäyttöisiä lukkoja käytetään liittämään muottipaneelit sekä kohdistamaan ne risteyksen tasoon. Muuntyyppisen linjan ero on se mahdollisuus, että lankojen välissä on enintään 250 mm leveä. Yleiskäyttöinen lukko mahdollistaa myös suojakuvojen yhdistämisen suorassa kulmassa, mikä on erityisen kätevää perustusten rakentamisessa. Tämä lukko sopii kaikentyyppisiin muottiin ja sillä on seuraavat edut:

 • Kaikki kilvet yhdistetään tasaisesti, tiukasti ja johdonmukaisesti.
 • Lukko voidaan asentaa helposti yhdellä kädellä;
 • Tarvitaan vain sisäisiä, ulkoisia ja nivellettyjä kulmia.

Ruuvi lukko muottiin

Tämä tyyppi on hyvin yleinen rakentamisessa. Lukon rakenne mahdollistaa suojusten lukitsemisen lukon avulla kiinnitetyillä ruuveilla ja muttereilla. Tämäntyyppisellä laitteella voit käyttää välilevyä 250 mm: n levyisten suojusten välissä ja muottien ruuvilukitus painaa vain 5 kg.

Mistä ostaa lukkoja?

Jotkut korkealaatuisista kotimaisista valmistajista tarjoavat teille, jos soitat numeroon 8 495 213 9459, organisaatio toimittaa tuotteitaan paitsi venäläisille myös ulkomaisille yrityksille.

Muottirakenteiden viimeistely tarjoaa myös "PromStroyKontrakt", jonka toimisto sijaitsee Moskovassa kadulla. Obrucheva d.13b. Yhtiöllä on myös kätevä sivusto, jossa asiakas voi tutustua valikoimaan.

 • Formwork.com - Moskova, st. Profsoyuznaya 56

Yleinen lukko muottiin

Muottien kokoonpanosta ja purkamisesta johtuvat ongelmat pysyivät aiemmin erityisten lukitusmekanismien avulla, jotka helpottavat sen elementtien kanssa tehtävää työtä. Joissakin tapauksissa erityisesti suurien monoliittisten esineiden rakentamisen aikana muottien lukko osoittautuu välttämättömäksi elementiksi, joka helpottaa työtä ja pienentää aikakustannuksia.

Yleinen lukko muottiin

Muotoilun lukkojen edut

Ajan mittaan insinöörit, jotka ymmärtävät tarvetta parantaa kiinnitysjärjestelmiä metallin muottielementteihin, löysivät ratkaisun erilaisten irrotettavien lukkojen muodossa, joista kukin käytetään tietyssä tapauksessa. Yhteensä on olemassa kaksi päätyyppiä linnoja varten: kiila (profeetta Slang kutsutaan "rapuiksi") ja universaaleja ("krokotiilejä").

Metallista olevat suojat on kiinnitetty lukkoihin laskemalla riittävä etäisyys rakenteen lujuuden varmistamiseksi ja ottaen huomioon betoniseoksen paine-voima 1 neliömetrillä. Levyjen kiinnityksen luotettavuuteen porataan reikiä, johon leikkeen jalat asetetaan. Rakenteen vahvuuden parantaminen auttaa oikein valittuja puupalkkeja, jotka on asennettu kiinnityslukkoihin rakenteen pituuden ja leveyden mukaan. Palkit auttavat jakamaan lukituksen paineen, eliminoimalla metallilevyjen paikalliset muodonmuutokset.

Jokaisella lukitusjärjestelmällä on oma sovellusalueensa ja sitä käytetään rakenteen vahvistamiseen eri tasoille. Jos haluat päättää, missä tapauksissa käytetään olemassa olevia lukkoja, sinun on tiedettävä seuraavat asiat:

 • Kiilaluukkua käytetään vahvistamaan muottirakennetta pitkin. "Rapu" on pari puristusta, joiden läpimenevällä reiällä kunkin leikkauksen keskellä, jossa kiinnityskiilaa ajetaan. Muottiosien reunat kiinnittyvät toisiinsa tiiviisti ja poistavat metallilevyjen "kävely". Kiilahihnaa voidaan käyttää enintään 20 cm: n paksuisissa rakenteissa. Kiinnitys puretaan kiertämällä kiila, jonka jälkeen "rapu" on helposti irrotettavissa ja sitä voidaan käyttää muurauksen seuraavassa segmentissä.

Kiilahylly muottiin

 • yleislukkoa käytetään antamaan voimaa lujitemuovin nurkkaan, yhdessä kiilakrokodilukon kanssa antaa muotin luotettavuuden ja kestävyyden valu. Lisäksi yleiskäyttöistä lukkoa käytetään lisärakenteiden asentamiseen, joissa metallisuojusten välissä on aukkoja.

Universaalilukon muotoilu on yksinkertainen. Sitä edustaa kaksi kiinnittimestä, joista toinen on kiinteä kiinnitys ohjaimeen, toinen liikkuu vapaasti pinnallaan. Kuten "krokotiili" analogia, voidaan tarkastella tavanomaista kaasua (säädettävää), niiden rakenneominaisuudet ovat melko samankaltaiset.

Universal ("krokotiili") lukko muottiin

Yleismallien ominaisuudet ja edut muottiin

Yleiskäyttöisen lukon käyttö luo luotettavan ja kestävän yhteyden. Sen avulla pystyt oikein suorista kulmista, mikä on tärkeätä perustusten rakentamisessa. Universaalinen linna on nimetty sen vuoksi, että sillä on merkitystä mille tahansa muotille, ja sen tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • mahdollisuus käyttää ulkoisia ja sisäisiä kulmia;
 • yksinkertainen asennus / purkaminen;
 • luotettava kiinnitys noudattaen teknisiä normeja ja valmistajan suosituksia;
 • suositukset yleislukon valitsemiseksi.

Nykyaikaisten lisävarusteiden käyttö on hyödyllistä. Lukko - universaali, kiila, epäkeskinen tai jokin muu, sallii yksinkertaistaa monoliittisten rakenteiden, säästää aikaa ja joskus rahaa. Jotta voit tehdä virheen ostamassa sitä, kannattaa valita laite varovasti.

Universal lukko yksinkertaistaa monoliittirakenteiden rakennetta

Lukituslaitteiden laadun tärkeä indikaattori on materiaali, josta ne on tehty. Sen on kestettävä kuorma, joka ylittää sen, joka katsotaan perusasetukseksi kussakin yksittäistapauksessa. Pääpaino olisi kiinnitettävä materiaalin muovaisuuteen ja sen herkkyys venytykseen. Jos lukon materiaalilla on suuri plastisuus, virheet ovat mahdollisia väärin laskemalla kuormitusta, sama koskee myös toista tapausta.

Myös laitteen "virheettömän toiminnan" ja yleensä sen käyttöiän aika riippuvat näistä indikaattoreista. On tärkeää kiinnittää huomiota lukon liikkuvien osien laatuun, mihin kytkimen laatu riippuu. Jos valinta ei ole ilmeistä, on parasta käyttää konsultin palveluja pistorasiaan, jossa yleismaalataso lukitaan.

Kestävien ja korkealaatuisten monoliittirakenteiden rakentaminen on mahdotonta ilman hyvälaatuista, korkealaatuisten elementtien kootusta muottirakenteita. Sisältyy muottijärjestelmään.

Jousipuristin muottipesuilla on osoittautunut tehokkuudeksi käytännössä. Sen käyttö, rakennettu kymmeniätuhansia taloja sekä muiden tiloja.

Moderni rakentaminen on tullut paljon tehokkaammaksi ja taloudellisemmaksi, koska monikäyttötyökaluja helpottavia lisäkomponentteja on käytetty. Tärkeistä "lisävarusteista" voi olla.

Puun merkitys rakennusmateriaalina ei vähene edes nykyaikaisten vaihtoehtojen myötä. Puurakenteita käytetään lähes kaikissa rakennusvaiheissa.

Ruuvi lukko muottiin

Löysitkö halvempaa?

 • kuvaus
 • Arviot
 • Maksutavat ja toimitustavat
 • palvelut
 • ominaisuudet

  • betonisekoittimet,
  • maalauskoneet,
  • nostolaitteet,
  • asennus-aseet,
  • bensiinimoottoreita
  • ja muita rakennuslaitteita.
  Jos haluat rekisteröityä korjaukseen ja huoltoon, soita t.: +7 (473) 202 7000, ext. 300, +7 905 050 55 22.
  Lisätietoa laitteiden korjaamisesta löytyy täältä.
 • Henkilökohtaiset suositukset

Voit vastaanottaa tilatut tavarat:

 • poimimalla varastosta osoitteessa: Voronezh, Prospect Patriotov, 53A
 • kohteeseen "Stroymashservis-Voronezh" omalla kuljetuksella

Voronezhin tavaroiden toimituskustannusten tarkkaa laskemista varten ota yhteyttä Stroymashservis-Voronezh -yrityksen johtajiin.

Stroymashservice-Voronezh-yhtiö toimittaa Venäjän federaation kautta seuraavien kuljetusyritysten terminaaleja: TK PEK, Baikal-Service, Business Lines.

Minkä linnan ostaa laatoille: lajien luokittelu

Rakennusteknologiat ovat jatkuvasti kehittyviä ja parannuksia, uusia rakennusmateriaaleja ja rakennustekniikoita esiintyy. Kaikki ne suoritetaan yhden elementin - muottien pakollisella käytöllä. Tämä on joukko erityisiä lohkoja, jotka korjaavat betonin muotoa. Muotoon on olemassa monenlaisia ​​linnoja, joiden avulla voit valita sopivan vaihtoehdon objektin rakentamisen aikana. Elementtitietojen tärkein edellytys on liittää tiukasti ja kiinteästi muottipaneelit, jotka voidaan valmistaa monista materiaaleista: puusta, metallista, laajennetusta polystyreeniä jne.

Lukot eivät ole tarkoituksenmukaisia ​​ja yleensä teräksestä tai valuraudasta. Tällä hetkellä tällaisia ​​tuotteita käytetään kaikkialla.

Muottien lukot ovat erilaiset, ne voidaan jakaa useisiin ryhmiin:

 • kiila;
 • ruuvi;
 • eksentrinen;
 • Wedge-eksentrinen;
 • erityistä;
 • shokki;
 • universaali.

Lajikkeiden linnoja

Universaali lukko

Yleiskäyttöinen lukko muottiin tai pidennetty - tuote, jota voidaan käyttää samanaikaisesti jopa 250 mm: n levyisiin levyihin. Muottipaneelit voidaan liittää niihin oikeaan kulmaan, ja ne soveltuvat myös tasojen tasoittamiseen. Muotoon kiinnitetty lukko soveltuu kaikentyyppisille suojille ja sillä on monia etuja:

 • kilvet liitetään turvallisesti ja tiukasti;
 • lukon asentaminen on erittäin helppoa;
 • välttämätön käytettäväksi ulkoisten, sisäisten ja saranoitujen kulmien kanssa.

Yleiskäyttöisten lukkojen laajuus on pääasiassa monoliittista rakennetta. Nämä tuotteet ovat eniten kysyttyjä työskennellessä suurikokoisten muottien kanssa. Materiaalipaneelien kestävän ja yhtenäisen liimauksen ja tasoituksen lisäksi ne kiinnittävät ja kiinnittävät lisäosat varmistaen suuren jäykkyyden.

Ei ole vaikeaa ostaa lukkoa tämäntyyppisille muottipesuille, on olemassa tarpeeksi tarjouksia kaikissa myyntipisteissä, jotka myyvät rakennusmateriaaleja. Ne voidaan toimittaa sarjaksi muottipesään tai erikseen.

V-muotoinen lomituslukko

Muottien kiilalukko yhdistää suojat pysty- ja vaakasuoraan asentoon ja myös kohdistaa ne:

 • sen tuloksena ovat tiukat ja kestävät nivelet sekä itse betonin korkea laatu ja sileä pinta;
 • materiaalilukkojen tyyppi voi olla valurauta tai sinkitty teräs, niitä käytetään alumiini- ja teräsmuottien kanssa;
 • Tämäntyyppisten muottien lukon halvin hinta on nimeltään "rapu", joka on valmistettu tarkkuusvalulla, paino on 3 kg.

Jousilukko

Jousilukko muottiin soveltuu sytyttimien liittämiseen mistä tahansa materiaalista. Tuotteen rakenne on leike: se asetetaan suojalle ja kiinnitetään avaimella. Tällä lukolla on useita etuja:

 • yksinkertainen asennus, ei tarvita lisälaitteita;
 • mukavuus ja helppokäyttöisyys;
 • alhaiset kustannukset;
 • lukko kestää jopa 2000 kg: n kuormituksia, jotkut tuotteet on suunniteltu entistä vaativampiin töihin.

Ruuvi lukko muottiin

Lukkolevyn melko suosittu versio, jonka muotoilu sisältää ruuvi- ja mutterit, jotka on hitsattu lukkoon, jonka avulla suojat kiinnitetään. Kiinnitysruuvi, jonka paino on noin 5 kiloa, sen muotoilu mahdollistaa 250 mm leveyden lisäämisen.

Iskunvaimennin

 • Tätä tyyppiä käytetään lukituksena pienpaneelista, sen rakenne on melko yksinkertainen;
 • lukkojen asennusta varten käytetään tavallista vasaraa, minkä ansiosta saadaan aikaan jäykkä ja tiheä liitäntä;
 • asennus ei vie paljon aikaa, lukko sopii useimpiin muottipaneeleihin.

Chirozin lukot

Chirozy muottiin - vahvistava lukko, jonka muotoilu on jousen lukituselementti ja tukipohja.

Viime vuosina tämä puristin on käytetty laajalti monoliittisessa rakenteessa, menestyksekkäästi kilpailemalla "ammattimaiseen" muottiin. Niin sanotut "sammakko" lukot mahdollistavat seinien, pylväiden, portaiden, nauhalementtien jne. Muodostamisen. Niillä on useita etuja:

 • chirozin kustannukset ovat paljon pienemmät kuin metallimuotit;
 • yksinkertaisten lukkojen asentaminen, riittää, että käytetään vahvistuskappaletta tarvittavien rakenteiden kokoamiseen;
 • kevyiden lukkojen pieni paino, joka mahdollistaa niiden siirtämisen helposti rakennustyömaalla.

Chirozy-lukot on suunniteltu asennettaviksi halkaisijaltaan 6-10 mm: n venttiileihin, erityistä avainta käytetään kiristämiseen. Kun ostat tämän tyyppisiä lukkoja, kannattaa kiinnittää huomiota räikkämekanismin laatuun ja pohjan paksuuteen, koska äskettäin näitä tuotteita tarjotaan usein rakennusmarkkinoilla usein.

Tunnetuimmat ja suosittuja linnoja

Castle Gamma muottiin. Näiden tuotteiden tärkein ominaisuus on erinomainen käsitys veto- ja puristusrakenteista. Soveltuu laajasti rakennus-, viimeistely- ja maanalaisiin töihin

PSK-DELTA-lukko on valettu tuote, joka pitää suojat tukevasti ja jäykistää rakenteen.

Jatkolaitteiston "Peri" lukko voidaan käyttää käytännössä mihinkään muottiin. Edustaa telineestä ja hammaspyörästä valmistettuja tuotteita, joissa on lovia koko pituudelta. Soveltuu 12 cm leveän muottien väliin.

Kiilat muottiin

Linnan tarkoitus

Seinämien muotojen kokoonpanon aikana kiilaturva on välttämätön elementti. Tämä tuote suorittaa useita erilaisia ​​toimintoja. Sen avulla pysty- ja vaakasuorat muottipaneelit kiinnitetään ja kohdistetaan. Toinen kiilalukko käytetään lisälevyjen kiinnittämiseen, kun betonin rakenne eroaa käytetyistä suojista.

Valurautaa käytetään kiilaturvan valmistamiseen. Sen tuotanto suoritetaan spot-valumenetelmällä. Näin voit luotettavasti käyttää lukkoa, joka on yksi tämän tuotteen tärkeimmistä vaatimuksista.

Käytettäessä kiilalukkoa vierekkäiset muottipaneelit kiinnitetään kiilan avulla. Tämä elementti vasaroidaan tuotteen reikään. Tämän seurauksena muottipaneelit kiinnitetään yhteen. Tällöin kiilatuote ei salli nivelten venyttämistä.

Linnoituksen tärkeimmät edut

Tämä laite on toiminut hyvin dynaamisilla kuormilla, jotka vaikuttavat tuotteen akselin ympäri. Kiilusulun suunnitteluominaisuus estää sen liukumasta profiilia pitkin, koska se on kosketuksessa tämän suojalaitteen kanssa maksimiin. Tällöin kiilan pieni kulma vähentää tärinän negatiivista vaikutusta rakenteeseen. Tämän seurauksena puristus on parempi. Myös laitteen rakenteelle on tunnusomaista lisääntynyt vastustus puristus- ja vetovoimille. Betonipinnassa ei ole vikoja, koska kiilan lukko liittää tiivistyshihnat tiukasti. Tästä johtuen lopullinen pinta on sileä ja sileä.

Lisäksi tuote mahdollistaa kätevästi työn tekemisen. Kun kiilaa ajetaan, riittää sen kääntäminen vain 180 astetta proseduurin jatkamiseksi. Samalla työstä ei tarvitse olla erityistä työkalua. Niiden toteuttamiseen tarvitaan vain yksi vasara.

Kiilahyllyn kaikkien osien laadukkaan liitännän vuoksi osien menettämismahdollisuus ei kuulu. Se estää myös maalien, betonin tai kipsin esiintymisen tuotteessa.

Kiilahihnan avulla muotti voidaan nopeasti asentaa ja purkaa. Samalla se myydään halvemmalla hinnalla kuin muilla samankaltaisilla tuotteilla.

Lukot kiila ja universaali

 • luotettavuusluokitus -
 • pohja - erittäin luja valurauta HF-40
 • pinnoite - galvanoitu
 • paino - 2,7 kg
 • luotettavuusluokitus -
 • pohja - teräs St35
 • pinnoite - jauhemaalaus
 • paino - 3,0 kg
 • luotettavuusluokitus -
 • max insertin paksuus - 260 mm
 • pinnoite - pinnoittamaton / sinkitty / jauhemaalattu
 • paino - 4,5 kg
 • luotettavuusluokitus -
 • pohja - teräs
 • max insertin paksuus - 100 mm
 • pinnoitus - anodisointi
 • paino - 4,6 kg
Yleiskuva lankojen linnuista

Lukkojen kiinnittäminen muottiin on paneelirakenteiden täyttöelementtejä, jotka tarvitaan teräs-, alumiini-, pienikokoisten ja muovisten muottipaneelien jäykkään liittämiseen yhtenäiseen rakenteeseen pystysuorissa ja vaakasuorissa tasoissa ja niiden kohdistamiseksi toisiinsa. Kiilaluukut ja yleiset (laajennetut) lukot käytetään DOKA, PERI, jne.

Rakenteellisesti muottien kiilalukko koostuu sienistä ja kiilasta. Lukon kiinnittäminen aikaansaadaan pystysuoralla mekaanisella toiminnalla, jossa vasaralla on kiila, joka puolestaan ​​pakkaa lukon leuat muottiprofiilin kanavaan tiukasti kiristämällä ja kohdistamalla suojukset toistensa kanssa.

Muottien tuotantoa varten tehdyt linnoitukset tehdään teräksestä tai valuraudasta, sekä käyttämällä plasmaleikkausteknologiaa (lukitus ISMO). Kaikilla muottielementeillä varustetuilla kiilalukkoilla on yhtenäinen muoto, jotka eroavat toisistaan ​​vain teknisillä ominaisuuksilla, jotka määrittävät lejeeringin laadun ja tuotantoteknologian. Luotettavin, tietenkin, ovat myös teräksiset kiilalukot, ja valurautainen lukko on osoittautunut monoliittirakenteeksi.

Yleiskäyttöinen lukko on muottielementti, joka on myös tarpeen levyt kiristämällä, tasoittamalla ja jäykällä kiinnittämällä kompensoivien kiinnikkeiden käyttämiseen levyn välissä olevasta palkista sekä ulomman kulman asentamiseksi.

Pidennettyjen lukkojen mallit eroavat toisistaan ​​kiristysmenetelmillä (pystysuorat, vaakasuorat) ja kompensoivien lisäosien leveydellä. Pidennettyjen lukkojen valmistus mallista riippuen suoritetaan valulla, leimaamalla ja hitsaamalla.

Universaali BFD-lukko on PERI-järjestelmän lomituksen lukituksen prototyyppi, pitkänomaiset lukot vaakasuoralla lukitusmekanismilla ovat universaali komponentti, jota voidaan käyttää lähes kaikissa Venäjällä tuotetuissa muottijärjestelmissä.

Muottien lukkojen ominaisuudet

Yleis- ja kiilahyllyjen määrittävät kuluttajaominaisuudet muottiin ovat:

 • nopea ja helppokäyttöinen asennus;
 • lukon luotettavuus ja kestävyys;
 • kuormakapasiteetin noudattaminen;
 • teknisten riskien puute, jotka ovat kosketuksissa betoniseoksen kanssa;
 • monipuolisuus;
 • kustannukset.
Tavarat "TITAN GROUP" - takuu luotettavuudesta ja kestävyydestä

Työturvallisuuden ja monoliittisen rakenteen luotettavuuden ansiosta "TITAN GROUP" toimittaa vain laadukkaita linnoja muottirakenteisiin kaikkialla Venäjällä kaikkien asiakkaidemme asettamien teknisten laatuvaatimusten mukaisesti.

TITAN GROUP -asiantuntijat tarjoavat parhaat edellytykset hankkia universaaliset kiilaturvat, joiden hinta on aina erittäin houkutteleva.

Kiila- tai yleislinnojen hankkiminen muottiin "TITAN-RYHMÄT" on:

 • korkealaatuisia tuotteita ajan myötä;
 • korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden ammatillinen kuuleminen;
 • yksittäiset hinnoittelut, jotka perustuvat monimutkaiseen hinta-suorituskykyyn ja -palvelun suhteeseen.

Säännöllisille asiakkaille olemme kehittäneet joustavan alennusjärjestelmän, joka perustuu kunkin asiakkaan yksilölliseen lähestymistapaan.

Voit ostaa lukkoja muottijalalle tai universaaliin tuotteisiin tai hankkia ammattimaisia ​​neuvoja tuotteiden laadusta ja teknisistä ominaisuuksista soittamalla numeroon +7 (495) 636-27-55 tai lähettämällä valmiin tilauslomake sivustosta. Tarvittaessa voimme nopeasti järjestää toimituksen kohteeseen.

Muottien lukot

Kaapelilukot ovat rakenteeltaan koukussa, jossa on kahvat. Laajalti käytetty monoliittisissa teoksissa. Sitä käytetään muottirakenteiden liittämiseen, tasoittamiseen ja leikkaamiseen betonituotteiden valmistuksessa. Pystyt asentamaan pysty- ja vaakatasossa. Muottien lukot ovat sinkittyä terästä ja valurautaa.

Kiilareunan muoto (aka rapu lukko) on luotettavin, nopein ja monipuolinen..

401,70 hieroa. 375.00 hieroa.

Monoliittisten betonirakenteiden elementit valmistetaan kaatamalla sementti-hiekkaseos..

Suunnitteluominaisuus on suurempi säädettävä aukko lukitusleuan välissä (vertaa..

Lukot muottiin

Betonilaatan ja muiden rakenteiden valmistukseen käytetään eri tyynyjä. Kiinnitä suojat toisiinsa, voit käyttää erityisiä lukkoja. Niiden avulla voit minimoida virheen, kun liität materiaalilevyt ja nopeutat asennustyötä. Suunnittelulla lukot jaetaan yleiskäyttöön, kiila ja tasoitus. Jokaisella näistä mekanismeista on omat tekniset piirteensä.

Kiila-lukko (taskurapu) muottiin

Tätä tuotetta käytetään puristimena, joka sitoo muottipesät vaakasuoraan tai pystysuoraan tasoon. Lukko muodostaa palasien tiheän liitoksen, mikä vaikuttaa myönteisesti valmistettavan betonituotteen laatuun. Ripusta "rapu" kahdessa versiossa - galvanoidusta pinnoitteesta ja ilman sitä.

Kiilaturvaa käytetään laajasti muottirakenteessa, koska sillä on seuraavat edut:

 • Dynaamisten kuormitusten vuoksi ei ole liukuvia vaikutuksia.
 • Voit korjata tuotteen tarvitset vain vasaraa.
 • Clip "rapu" tuntuu hyvin puristus- ja vetovoimilta.
 • Tuote ylläpitää suorituskykyä, kun se koskettaa maalia tai kipsiä.
 • Yksinkertainen ja halpa.

Lukituksessa ei ole kokoontaitettavaa muotoilua, mikä eliminoi mahdollisuuden menettää tarvittavat osat muottirakenteen kokoonpanossa.

Universal (laajennettu) puristin

Tämäntyyppistä lukkoa voidaan käyttää ei ainoastaan ​​liittämään muottipaneelit yleiseen rakenteeseen vaan myös kohdistamaan ne. Puristimen kokoonpanon ansiosta voit asettaa aukot telineen sisäpuolelle, jopa 250 mm leveisiin. Lisäksi laajennetulla yleislukolla on mahdollista yhdistää muottipaneelit 90 asteen kulmassa, mikä on epäilemättä edullinen kun rakennetaan säätörakenteita.

Tasoituslukko

Tämä muotoilu tarjoaa tasaisen kiristysvoiman mato-mekanismin vuoksi. Tasoituslukon avulla voit nostaa tai heikentää muottipaneelien liitosten jännitettä. Sitä käytetään siinä tapauksessa, että ei ole mahdollista käyttää kiilapuristinta johtuen vierekkäisten suojien välisen lisääntyneen raon takia. Rakenne on nopeasti asennettu ja purettu - lukon vapauttamiseksi riittää kypärä vastakkaiseen suuntaan useita kertoja vasaralla.